Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BeyKopites
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la BeyKopites » 25 jun 2014, 00:28

Kako ste vi zaključili da je Spaho, kad je rekao "smetljar" mislio na Spahića :mrgreen: Nigdje se tačno ne navodi Spahićevo ime u kontekstu smetljara :nene: :rol:
Vjerovatno je mislio na nekog drugog igrača, prije će biti da je to.Pa nije lud Velid da kapitena nazove smetljarom.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 25 jun 2014, 00:29

Chinaglia je napisao/la:Marjan je rekao da ima nešto za reći kad se vrati, možda je nešto o kabadahiji .. valjda Marjan ima muda da kaže, jer 99 % da on zna kakva je situacija u repki sada, kakva je bila prije SP, ima li klanova, ko je kolovođa, itd, itd .. mada, Marjan gotivi 'Lepog', pa baš i ne vjerujem da će reći bilo šta, no ko zna
http://www.facetv.ba/index.php/2013-10- ... iju-i-iran" onclick="window.open(this.href);return false;

Jedini medij za koji je Spahić dao intervju, šta misliš što li?

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2014, 00:29

Batko je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
risingforce je napisao/la:Ee odavno ja govorim da je Spahic skroz mutan lik. Cesti crveni kartoni, namjestanja utakmica, kiksevi amaterski, demagogija patriotizam samo maska za crne poslove.. prodaja utakmica, kladionice... to mi ide uz Spahica..
Kažu da je Spaha dok je igrao u Lokomotivu imao "posla" sa Ruskom mafijom. Najozbiljnije.
Pa on je iz Lokomotive otjeran zbog namještanja utakmica.... U gepeku je pobjegao iz Rusije jer su ga htjeli ubiti!!!

Sent from my Home using fingers
Jest jest tako sam i ja čuo :lol:

@AmarDzeko

Za mene su uvijek najbitnije igre na terenu pa tek onda ostalo. Ali trenutno mu ne ide u prilog ni prvo a pogotovo ovo drugo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 25 jun 2014, 00:29

[youtube][/youtube]

kad se sjetimo , izgleda sve istina
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jun 2014, 00:30

smetljar može biti Spaha, Džeko ili Ibričić .. e sad, Ibričić jeste jedan uzrok ove situacije, ali nije neko ko ima neku moć :D dakle Spaha ili Džeko, a Spaha je na lošijem glasu ..

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 25 jun 2014, 00:31

DukeOfWellington je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:žao mi Velida, zbog đubreta će ostati bez posla :cry:
Spaho će eventualno dobiti ukor zbog načina izražavanja i to je to.

Čuj nije glas Velida Spahe, šta misliš ko je sjedio iza mikrofona ako je utakmicu nakon toga prenosio Spaho :facepalm: Osim toga mislim da smo svi u stanju da prepoznamo njegov glas, slušali smo ga dovoljno puta.
Pa znam i ja,zato i kazem.
Kako god,nemamo nista konkretno,neka nagadjnaja,tako sam cuo i to.Hasicevsko-topalbecirevicko insajdersko novinarstvo.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 25 jun 2014, 00:31

Chinaglia je napisao/la:Marjan je rekao da ima nešto za reći kad se vrati, možda je nešto o kabadahiji .. valjda Marjan ima muda da kaže, jer 99 % da on zna kakva je situacija u repki sada, kakva je bila prije SP, ima li klanova, ko je kolovođa, itd, itd .. mada, Marjan gotivi 'Lepog', pa baš i ne vjerujem da će reći bilo šta, no ko zna
Marjan je najobičniji plaćenik, a Spahić je mnogo dobar sa njegovim gospodarom Senadom koji je otvorio televiziju u sobi. Tako da ćeš na njegovoj televiziji zapravo gledati spašavanje vojnika Spahića jeftinom demagogijom.

@BeyKopites

Pa sekundu prije toga pričaju o tome kako je navodno Spahić napao nekog našeg, zatim čovjek očekivano s druge strane napada Spahića, što Spaho odobrava ovim istina prilično vulgarnim rječnikom, ali teško da mu možemo zamjeriti.

EDIT: Pardon, nisam vidio smajlije.
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 25 jun 2014, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 jun 2014, 00:31

Pa kristalno jasno je da je mislio na Spahića kad je rekao smetljar. Poslušajte još jednom.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 25 jun 2014, 00:32

komunalno preduzeće "Spahić". :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 jun 2014, 00:32

Amar Dzeko je napisao/la:
Marjan bi prije svoja vnago jeo nego rek'o nešto protiv ovog kabadahije.
Marjan je jedan od krivaca za ovakvo stanje u reprezentaciji, kad su mediji pokušavali da razapnu, on i Senad su išli po Splitu ulizivali se malom Sušiću, davali cijeli Dnevnik Emiru da odgovori miševima s Federalne i sl.
Pa ono gdje ste miševi, jbali mu miševi mater

Senad i Marjan su ista **** kao i Emir, koji mu vire iz guzice

I naravno da je Velidov glas, ovo je bilo na onom BHT2 pred uključenje u utakmicu Kolumbija-Japan, imali su tehničkih problema da uspostave vezu i Velid pričo s nekim na telefon i ovo otišlo u eter, naravno da on ovo uopšte nije htio reći, al eto desilo se
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 jun 2014, 00:32

slika

:mrgreen:
1946

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 25 jun 2014, 00:33

aj ludila..

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 25 jun 2014, 00:34

Pa ovdje ima krunjača koji još nisu skontali o kome Spaho priča, daj nacrtajte im :lol:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 25 jun 2014, 00:34

Nego stvarno pitam odakle tolika mrznja Sarajlija prema Spahicu?To sam pitao i prije i nikad niko nece da kaze,ja pretpostavljam da je zbog Koseva,neki lokalpatriotizam,je li ili nije?
I prema Barbarezu,pogotovo to je prebolesno.Neko?

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 25 jun 2014, 00:35

4stringsonly je napisao/la:Dovoljno je štete što je Hasan prestao igrati zbog njega i što su jedno vrijeme na klupi sjedili Begović i Pjana a u prvih 11 bili Hasagic i Ibricic. To je više nego dovoljno.
Da ne pričam o epizodi "Driblanje Nasrija u 16m" i sl.
Konacno neko sa pametnim komentarom :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Ja o ovome trubim vec godinama.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 25 jun 2014, 00:36

kladim se da mu je begovic ocitao lekciju

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 25 jun 2014, 00:36

drummer je napisao/la:Nego stvarno pitam odakle tolika mrznja Sarajlija prema Spahicu?To sam pitao i prije i nikad niko nece da kaze,ja pretpostavljam da je zbog Koseva,neki lokalpatriotizam,je li ili nije?
Izgleda da tvog ljubimca nećemo gledati više ni jednu tekmu. :urnebes: Hvala Velide.

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 25 jun 2014, 00:36

drummer je napisao/la:Nego stvarno pitam odakle tolika mrznja Sarajlija prema Spahicu?To sam pitao i prije i nikad niko nece da kaze,ja pretpostavljam da je zbog Koseva,neki lokalpatriotizam,je li ili nije?
O cemu bolan ti pricas :lol:
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 25 jun 2014, 00:36

Jeste, to je.

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 25 jun 2014, 00:36

mujezin je napisao/la:Pa ovdje ima krunjača koji još nisu skontali o kome Spaho priča, daj nacrtajte im :lol:
"Onima koji vide a ne čuju..."
" onclick="window.open(this.href);return false;
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Hazre, jasmin10, Sheyi, torbica i 53 gosta.