Emir Spahić

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

BeyKopites
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la BeyKopites » 25 jun 2014, 00:37

Ma zajebavam se ljudi, normalno je da Spaho priča o Spahiću.Hvala @DoW što je prepozno :mrgreen:

A iskreno, teško je povjerovati da neko u koga si se mogao zakleti ovako nisko padne pa se zato malo zahebavam sa svim ovim, odbranbeni mehanizam, šta ćete...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 25 jun 2014, 00:37

drummer je napisao/la:Nego stvarno pitam odakle tolika mrznja Sarajlija prema Spahicu?To sam pitao i prije i nikad niko nece da kaze,ja pretpostavljam da je zbog Koseva,neki lokalpatriotizam,je li ili nije?
I prema Barbarezu,pogotovo to je prebolesno.Neko?
dijasporac sta ti je ??
cime se lupas ? :roll:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2014, 00:37

Chinaglia je napisao/la:smetljar može biti Spaha, Džeko ili Ibričić .. e sad, Ibričić jeste jedan uzrok ove situacije, ali nije neko ko ima neku moć :D dakle Spaha ili Džeko, a Spaha je na lošijem glasu ..
Ma mislio je na Spahića.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 jun 2014, 00:37

legenda reala je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:Marjan je rekao da ima nešto za reći kad se vrati, možda je nešto o kabadahiji .. valjda Marjan ima muda da kaže, jer 99 % da on zna kakva je situacija u repki sada, kakva je bila prije SP, ima li klanova, ko je kolovođa, itd, itd .. mada, Marjan gotivi 'Lepog', pa baš i ne vjerujem da će reći bilo šta, no ko zna
Marjan bi prije svoja vnago jeo nego rek'o nešto protiv ovog kabadahije.
Marjan je jedan od krivaca za ovakvo stanje u reprezentaciji, kad su mediji pokušavali da razapnu, on i Senad su išli po Splitu ulizivali se malom Sušiću, davali cijeli Dnevnik Emiru da odgovori miševima s Federalne i sl.
Pa ono gdje ste miševi, jbali mu miševi mater

Senad i Marjan su ista **** kao i Emir, koji mu vire iz guzice
Napraviše ljudi svoju privatnu reprezentaciju.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Nervoza
Kontakt:

Post Postao/la Nervoza » 25 jun 2014, 00:38

drummer je napisao/la:Nego stvarno pitam odakle tolika mrznja Sarajlija prema Spahicu?To sam pitao i prije i nikad niko nece da kaze,ja pretpostavljam da je zbog Koseva,neki lokalpatriotizam,je li ili nije?
Posto si nesto veceras puno uzeo pitare na zub da ti jedan od njih i odgovori, mozete nas i ti i tvoj kabadahija lagano povuci....

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 25 jun 2014, 00:39

titinho je napisao/la:[youtube][/youtube]

kad se sjetimo , izgleda sve istina
klupko se odmotava polako izgleda.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jun 2014, 00:39

Nervoza je napisao/la:
Posto si nesto veceras puno uzeo pitare na zub da ti jedan od njih i odgovori, mozete nas i ti i tvoj kabadahija lagano povuci....
Za lepog :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 25 jun 2014, 00:39

Asmiru odmah kapitensku traku dati.
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 25 jun 2014, 00:40

Vidicemo sta ima Marian reci kad dodje iz brazila, joj ljudi sve ovo znallo samo je cekalo da kulminira, nekolko nas o ovom trubi ima po godine

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 25 jun 2014, 00:40

isx je napisao/la:
Izgleda da tvog ljubimca nećemo gledati više ni jednu tekmu. :urnebes: Hvala Velide.
Hajd priznaj da sam pogodio :D
Ali nije on utakmice odveo u Zenicu.I Ćiro i Pape su...i svi igraci,kazu bolja atmosfera i podrska,nema zvizdanja i to.
Ili je nesto drugo?

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 25 jun 2014, 00:41

drummer je napisao/la:
isx je napisao/la:
Izgleda da tvog ljubimca nećemo gledati više ni jednu tekmu. :urnebes: Hvala Velide.
Ali nije on utakmice odveo u Zenicu.I Ćiro i Pape su...i svi igraci,kazu bolja atmosfera i podrska,nema zvizdanja i to.
Ili je nesto drugo?
Nisam ja sarajlija. Tako da nisam kompetentan da ocjenim tvoje tvrdnje. Neka neko od kolega odgovori. :mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 25 jun 2014, 00:42

Trošite vrijeme na pogrešan detalj. Problem nije ko je smetljar, to je očito, problem je s kim se smetljar udarao u svlačionici? A i zanimljivija je ta rasprava puno.

Moj glas ide Luliću. :kafa:

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 25 jun 2014, 00:42

drummer je napisao/la:
isx je napisao/la:
Ili je nesto drugo?
Jesi navalio, kakve veze ima atmosfera u Ze ili Sa sa ovim koji ****?
Zadnja izmjena: UltraSA, dana/u 25 jun 2014, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 25 jun 2014, 00:42

Amar Dzeko je napisao/la: Napraviše ljudi svoju privatnu reprezentaciju.
Fakat. Vrte priču na koju se lože prosječno i ispodprosječno inteligentni ljudi, djeca, babe i slični i to im prilično polazi za rukom. Klasičnim populizmom Senad je preko Spahića i Marjana privatizovao reprezentaciju. Nadam se da će naredne kvalifikacije komplet biti na BHT-u, ovaj što je u sobi otvorio televiziju nek nađe drugu zanimaciju.
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 25 jun 2014, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 25 jun 2014, 00:43

Steph je napisao/la:
Jeste, to je.
Tako majstore.Hvala.

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 25 jun 2014, 00:43

Donnie Darko je napisao/la:Trošite vrijeme na pogrešan detalj. Problem nije ko je smetljar, to je očito, problem je s kim se smetljar udarao u svlačionici? A i zanimljivija je ta rasprava puno.

Moj glas ide Luliću. :kafa:

Moj glas Begoviću. Možda Vedo.
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 25 jun 2014, 00:44

Spahić je poremećena ličnost, to je pokazao dosta puta do sada. Kad se sjetim onih udaranja i kazni u Francuskoj.
A ova paralela sa Sarajevom... Na čemu si? Reci da ti pomognem.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 25 jun 2014, 00:45

4stringsonly je napisao/la:Asmiru odmah kapitensku traku dati.
S lazem se sa tobom da damo Begovicu traku..

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 25 jun 2014, 00:45

lisander je napisao/la:Vidicemo sta ima Marian reci kad dodje iz brazila, joj ljudi sve ovo znallo samo je cekalo da kulminira, nekolko nas o ovom trubi ima po godine
Marjan, lažni patriota, sta ce ti reci? Jedno veliko ništa, samo mu noge vire iz kabadahijine bulje!!

Sent from my Home using fingers

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2014, 00:46

Pokušao je udariti Speedy Demona, po faci na pressu smo vidjeli šta se desilo na kraju :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hansbosna, hurem, perun, RacioEmocionalan, stokastoka23, Zglavkar i 29 gostiju.