Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Donnie Darko » 25 jun 2014, 01:15

drummer je napisao/la:Nista momci,ako je Spahic zaista to sto se pise onda cemo ga otjerat.
Volim ga ali vise volim reprezentaciju.Ali moramo imati konkretne stvari,insajderi nista,pouzdani izvori nista.To je manipuliranje.
Spahića treba otjerat u svakom slučaju. Bio on famozi smetljar ili ne, a jeste, bio u tuči ili ne, a vjerovatno jeste, čisto iz razloga jer je postao obična **** od štopera.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 25 jun 2014, 01:15

Velid Spaho zasluzuje temu na forumu :lol:

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 25 jun 2014, 01:15

DukeOfWellington je napisao/la:
Lucryler je napisao/la: Bravo kolumbo , naravno da je rijec o Spahicu jer ga je spomenuo, ali u nastavku razgovora se moze zakljuciti da je jos tu neko ko je "raja" sa Spahicem.
Koji dio razgovora? Sad sam pažljivo poslušao i ne spominje se nikakva "raja" sa Spahićem. Osim toga nisi naglasio da govoriš o nekom drugom, iz tvog posta je logično zaključiti da misliš na "smetljara", ne mogu ja da čitam tvoje misli.
Da ne bi citali jedan drugome misli , sacekajmo pa ce se saznati ko je smetljar.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 25 jun 2014, 01:15

vivaILchelik je napisao/la:Vjerovatno je rijec o Ibricicu, jucer sam na skypu pricao sa jaranom iz Brazila, kaze da je neko Spahicu sa klupe dobacio da ne dribla vise i da mu je ovaj prijetio sa terena i psovao. Misli da je rijec o Ibricicu, vjerovatno je to razlog sukoba...
E bravo, i ja sam to cuo!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 25 jun 2014, 01:15

aleksandar_veliki je napisao/la:
Ne nadaj se, Barba i Spaha, prst i nokat, a sad opletite...
upravo, barbarez je najzasluzniji za spahinu kapitensku traku a i jedan od povornika slucaja Hasan Salihamidzic, sve je to lijepo, patriota blaa al nicije nije za ramazana

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 25 jun 2014, 01:16

DukeOfWellington je napisao/la:
Lucryler je napisao/la: Sta mislis ko je sebi uzeo za pravo da radi u repki sta pozeli osim Spahica?
A što isključuješ Spahića kad je on predmet cijelog razgovora? Riječ je o Spahiću, to je svakom jasno.
90% je Jasno , ipak ostaje mala nedoumica, znaci :

Tuča ... neznam sad izmedju Spahica i još nekoga .....

- e sad ide mala nedoumica , jer je spomenuou imenom (tj. prezimenom) Spahica , a onda kaze ONOG smetljara treba otjerati , .... , po svim pravilima Velid je trbao upotrebiti zamjenicu "NJEGA" ili "TOG" a ne "ONOG" :?

Mada sam i ja ubjedjen da je Spahic 90% , a da s njim treba da ode i Ibricic i Miske , a Dzeku treba spustiti na zemlju ili ga staviti na klupu dok se ne smiri , kao sto rade u Man City-ju ;)

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 jun 2014, 01:17

ARGUMENT je napisao/la:
vivaILchelik je napisao/la:Vjerovatno je rijec o Ibricicu, jucer sam na skypu pricao sa jaranom iz Brazila, kaze da je neko Spahicu sa klupe dobacio da ne dribla vise i da mu je ovaj prijetio sa terena i psovao. Misli da je rijec o Ibricicu, vjerovatno je to razlog sukoba...
Kako sad Ibricic, zar oni nisu haveri?

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 25 jun 2014, 01:17

BiLy je napisao/la:Da se razumijemo, smetljari su i Dzeko a i Spahic, dobri haveri zajedno sa Ibricicem :kafa:
Ma kakav Ibricic, on je obicno Mudo Marijanovo..on je Dzekin haver od mlade repke i zato je tu u repki. Ja mislim da se on tu najmanje pita i kao vodonosioc tesko da je zaduzio Velidovu titulu "smetljar"...jedino ako se on i Hadzic i Svrsajevic ne mogu dogovoriti ko nosi vodu a ko lopte, ha ja

BiLy
Kontakt:

Post Postao/la BiLy » 25 jun 2014, 01:18

Kakav Ibricic ne lupaj, Dzeko+Spahic+Ibricic :wave:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 25 jun 2014, 01:18

ma ja licno sam siguran da je sukob bio il kolasinac kabadahija ili kabdahija vedo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 25 jun 2014, 01:18

BiLy je napisao/la:Da se razumijemo, smetljari su i Dzeko a i Spahic, dobri haveri zajedno sa Ibricicem :kafa:
Ako je i jedan od navedene trojice bila sta ruzno rekao novajliji Seadu, treba da mu se yebe mater u picku. Mada mislim da nijedan od trojice nema muda stati pred Kolasinca, zato ne vjerujem u ove price.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 jun 2014, 01:19

ARGUMENT je napisao/la:
Pa oni su u istom coporu, klanu ili kako se vec kaze
slika

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 25 jun 2014, 01:19

4stringsonly je napisao/la:Sad mi drugarica iz Dubrovnika kaže: U pravu je čovjek 100 posto. (Govori za V. Spahu).
Rekoh: "Ovaj je tvoj odozdo. Ti nam možeš više reći o njemu.
Kaže:" Jest da mi je susjed cijeli život al baš zato znam o čemu govorim. Vjeruj drug bolje da šutim o spahićima."
auuu neko je friendzoniran. :mrgreen: :mrgreen:

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 25 jun 2014, 01:19

Mozambik je napisao/la:
ARGUMENT je napisao/la:
Kako sad Ibricic, zar oni nisu haveri?
Izvini, nisam ja cuo da je Ibricic taj famozni sa klupe..znam samo da je bila ta situacija i da je Spahic bio ljut na toga sa klupe..mozda je bio neko drugi, haj znaj..da je Ibricic iskreno ne vjerujem, jer nevjerujem da bi on to tako svom hababu.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 25 jun 2014, 01:20

Zasto odmah donosite zakljucke da se Spahic sukobio sa nekim igracem? A sta ako se sukobio s Papetom?

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 25 jun 2014, 01:20

I još nešto da se razjasni, NIJE BILO NIKAKVE TUČE.Fino Velid kaže da je čuo da je bilo na rubu incidenta odnosno tuče.Vidim ovdje su već neki krenuli u potragu "S kim se smetljar potukao"?

Baš me interesuje koga je Spahić napao i zašto.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 25 jun 2014, 01:20

A Vedo je rekao : "Neko je više odgovoran, a neko manje." Za poraz. Možda to govori nešto.
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 25 jun 2014, 01:20

Najbolje bi bilo da neko javno isprica sva desavanja oko repke..belajsuze odstraniti ,ali da li je neko spreman na takav potez .

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 jun 2014, 01:21

calcio je napisao/la:
ARGUMENT je napisao/la:
slika
Ko su ovi? Nula su za Besica i Kolasinca.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 25 jun 2014, 01:21

calcio je napisao/la:
ARGUMENT je napisao/la:
slika
Ovo sve treba ukinuti iz tima. Za dobrobit reprezentacije.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.