Spahića treba otjerat u svakom slučaju. Bio on famozi smetljar ili ne, a jeste, bio u tuči ili ne, a vjerovatno jeste, čisto iz razloga jer je postao obična **** od štopera.drummer je napisao/la:Nista momci,ako je Spahic zaista to sto se pise onda cemo ga otjerat.
Volim ga ali vise volim reprezentaciju.Ali moramo imati konkretne stvari,insajderi nista,pouzdani izvori nista.To je manipuliranje.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Velid Spaho zasluzuje temu na forumu 
Da ne bi citali jedan drugome misli , sacekajmo pa ce se saznati ko je smetljar.DukeOfWellington je napisao/la:Koji dio razgovora? Sad sam pažljivo poslušao i ne spominje se nikakva "raja" sa Spahićem. Osim toga nisi naglasio da govoriš o nekom drugom, iz tvog posta je logično zaključiti da misliš na "smetljara", ne mogu ja da čitam tvoje misli.Lucryler je napisao/la: Bravo kolumbo , naravno da je rijec o Spahicu jer ga je spomenuo, ali u nastavku razgovora se moze zakljuciti da je jos tu neko ko je "raja" sa Spahicem.
E bravo, i ja sam to cuo!vivaILchelik je napisao/la:Vjerovatno je rijec o Ibricicu, jucer sam na skypu pricao sa jaranom iz Brazila, kaze da je neko Spahicu sa klupe dobacio da ne dribla vise i da mu je ovaj prijetio sa terena i psovao. Misli da je rijec o Ibricicu, vjerovatno je to razlog sukoba...
upravo, barbarez je najzasluzniji za spahinu kapitensku traku a i jedan od povornika slucaja Hasan Salihamidzic, sve je to lijepo, patriota blaa al nicije nije za ramazanaaleksandar_veliki je napisao/la:
Ne nadaj se, Barba i Spaha, prst i nokat, a sad opletite...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
90% je Jasno , ipak ostaje mala nedoumica, znaci :DukeOfWellington je napisao/la:A što isključuješ Spahića kad je on predmet cijelog razgovora? Riječ je o Spahiću, to je svakom jasno.Lucryler je napisao/la: Sta mislis ko je sebi uzeo za pravo da radi u repki sta pozeli osim Spahica?
Tuča ... neznam sad izmedju Spahica i još nekoga .....
- e sad ide mala nedoumica , jer je spomenuou imenom (tj. prezimenom) Spahica , a onda kaze ONOG smetljara treba otjerati , .... , po svim pravilima Velid je trbao upotrebiti zamjenicu "NJEGA" ili "TOG" a ne "ONOG"
Mada sam i ja ubjedjen da je Spahic 90% , a da s njim treba da ode i Ibricic i Miske , a Dzeku treba spustiti na zemlju ili ga staviti na klupu dok se ne smiri , kao sto rade u Man City-ju
Kako sad Ibricic, zar oni nisu haveri?ARGUMENT je napisao/la:E bravo, i ja sam to cuo!vivaILchelik je napisao/la:Vjerovatno je rijec o Ibricicu, jucer sam na skypu pricao sa jaranom iz Brazila, kaze da je neko Spahicu sa klupe dobacio da ne dribla vise i da mu je ovaj prijetio sa terena i psovao. Misli da je rijec o Ibricicu, vjerovatno je to razlog sukoba...
Ma kakav Ibricic, on je obicno Mudo Marijanovo..on je Dzekin haver od mlade repke i zato je tu u repki. Ja mislim da se on tu najmanje pita i kao vodonosioc tesko da je zaduzio Velidovu titulu "smetljar"...jedino ako se on i Hadzic i Svrsajevic ne mogu dogovoriti ko nosi vodu a ko lopte, ha jaBiLy je napisao/la:Da se razumijemo, smetljari su i Dzeko a i Spahic, dobri haveri zajedno sa Ibricicem
Kakav Ibricic ne lupaj, Dzeko+Spahic+IbricicvivaILchelik je napisao/la:Vjerovatno je rijec o Ibricicu, jucer sam na skypu pricao sa jaranom iz Brazila, kaze da je neko Spahicu sa klupe dobacio da ne dribla vise i da mu je ovaj prijetio sa terena i psovao. Misli da je rijec o Ibricicu, vjerovatno je to razlog sukoba...
ma ja licno sam siguran da je sukob bio il kolasinac kabadahija ili kabdahija vedo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ako je i jedan od navedene trojice bila sta ruzno rekao novajliji Seadu, treba da mu se yebe mater u picku. Mada mislim da nijedan od trojice nema muda stati pred Kolasinca, zato ne vjerujem u ove price.BiLy je napisao/la:Da se razumijemo, smetljari su i Dzeko a i Spahic, dobri haveri zajedno sa Ibricicem
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa oni su u istom coporu, klanu ili kako se vec kazeARGUMENT je napisao/la:E bravo, i ja sam to cuo!vivaILchelik je napisao/la:Vjerovatno je rijec o Ibricicu, jucer sam na skypu pricao sa jaranom iz Brazila, kaze da je neko Spahicu sa klupe dobacio da ne dribla vise i da mu je ovaj prijetio sa terena i psovao. Misli da je rijec o Ibricicu, vjerovatno je to razlog sukoba...

- QUARTERBACK
- Kontakt:
auuu neko je friendzoniran.4stringsonly je napisao/la:Sad mi drugarica iz Dubrovnika kaže: U pravu je čovjek 100 posto. (Govori za V. Spahu).
Rekoh: "Ovaj je tvoj odozdo. Ti nam možeš više reći o njemu.
Kaže:" Jest da mi je susjed cijeli život al baš zato znam o čemu govorim. Vjeruj drug bolje da šutim o spahićima."
Izvini, nisam ja cuo da je Ibricic taj famozni sa klupe..znam samo da je bila ta situacija i da je Spahic bio ljut na toga sa klupe..mozda je bio neko drugi, haj znaj..da je Ibricic iskreno ne vjerujem, jer nevjerujem da bi on to tako svom hababu.Mozambik je napisao/la:Kako sad Ibricic, zar oni nisu haveri?ARGUMENT je napisao/la:E bravo, i ja sam to cuo!vivaILchelik je napisao/la:Vjerovatno je rijec o Ibricicu, jucer sam na skypu pricao sa jaranom iz Brazila, kaze da je neko Spahicu sa klupe dobacio da ne dribla vise i da mu je ovaj prijetio sa terena i psovao. Misli da je rijec o Ibricicu, vjerovatno je to razlog sukoba...
Zasto odmah donosite zakljucke da se Spahic sukobio sa nekim igracem? A sta ako se sukobio s Papetom?
- BeyKopites
- Kontakt:
I još nešto da se razjasni, NIJE BILO NIKAKVE TUČE.Fino Velid kaže da je čuo da je bilo na rubu incidenta odnosno tuče.Vidim ovdje su već neki krenuli u potragu "S kim se smetljar potukao"?
Baš me interesuje koga je Spahić napao i zašto.
Baš me interesuje koga je Spahić napao i zašto.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
-
4stringsonly
- Kontakt:
A Vedo je rekao : "Neko je više odgovoran, a neko manje." Za poraz. Možda to govori nešto.
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Najbolje bi bilo da neko javno isprica sva desavanja oko repke..belajsuze odstraniti ,ali da li je neko spreman na takav potez .
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ko su ovi? Nula su za Besica i Kolasinca.calcio je napisao/la:Pa oni su u istom coporu, klanu ili kako se vec kazeARGUMENT je napisao/la:E bravo, i ja sam to cuo!vivaILchelik je napisao/la:Vjerovatno je rijec o Ibricicu, jucer sam na skypu pricao sa jaranom iz Brazila, kaze da je neko Spahicu sa klupe dobacio da ne dribla vise i da mu je ovaj prijetio sa terena i psovao. Misli da je rijec o Ibricicu, vjerovatno je to razlog sukoba...
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ovo sve treba ukinuti iz tima. Za dobrobit reprezentacije.calcio je napisao/la:Pa oni su u istom coporu, klanu ili kako se vec kazeARGUMENT je napisao/la:E bravo, i ja sam to cuo!vivaILchelik je napisao/la:Vjerovatno je rijec o Ibricicu, jucer sam na skypu pricao sa jaranom iz Brazila, kaze da je neko Spahicu sa klupe dobacio da ne dribla vise i da mu je ovaj prijetio sa terena i psovao. Misli da je rijec o Ibricicu, vjerovatno je to razlog sukoba...