Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Warrick
Kontakt:

Re: Odg: Emir Spahić

Post Postao/la Warrick » 25 jun 2014, 02:14

Balthazar je napisao/la:
Warrick je napisao/la:Balthazare progovori obraz nacije i foruma je u pitanju :mrgreen:
Dobro ne cudi mene licno ovo nimalo,cak sta vise ocekiavao sam da se ovo raspadne prije kraja kvalifikacija da sve ode u mp3 i uopste da ne odem na Sp,ali eto nekako smo dosli iz dzezve u Brazil sad se vracamo iz Brazila u dzezvu jbg :( definitivno je najaca ona: znam ja nas j.bo ti nas ;)
Hoćeš i video zapis u HD formatu sa izjavama učesnika? :)

Barbu ostavite van ove priče ne budite pizde. Nikakve veze nema sa klanovima, isključivo je to sranje Emira i Muniba.
Nema potrebe Velid je to zavrsio ne placamo dzaba pretplatu :D ti mozes u textualnom obliku prenijeti :mrgreen:

risingforce
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la risingforce » 25 jun 2014, 02:15

4stringsonly je napisao/la:Za Kabadahiju se već vezale afere za naštimavanje utakmica, "trgovanje".
Ali, ne. Nije on. To je častan, pošten kapiten, patriota, voli zapjevati na Hayatu... :lol:

" onclick="window.open(this.href);return false;

ovo je cista namjera da se dobije crveni karton.. Spaha mafija
Zadnja izmjena: risingforce, dana/u 25 jun 2014, 02:15, ukupno mijenjano 1 put.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 25 jun 2014, 02:15

yebote kralj, a smijali smo se Kamerunu i njegovim problemima i igracima... cccc

Spahicu yebem li ti pleme seljacko.....

Sad mi ona utakmica Nigerije i Skotske koja je ocito bila namjestena prolazi kroz glavu i na drugoj strani Spahic i Safet mi padaju u takav scenario, naravno i Dzekica je tu....

Na kraju treba se pobit, jer treba skrenut paznju sa stvarnog problema, a to je mozda prodaja tekme na pola SP-a.

Jest mozda glupa teorija zavjere, ali nije i nemoguca po svemu sto smo vidjeli.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 25 jun 2014, 02:15

TMmanija2012 je napisao/la:Hajmo svi u glas za naseg kapiten OJ ZAFIRE :lol:
[youtube][/youtube]
Patriotska,nakon povratka iz Brazila :kafa: :kafa:
StarMo nije skutorija...

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 25 jun 2014, 02:16

Remember this?
http://www.****.net/fudbal-nogo ... ika-bayera" onclick="window.open(this.href);return false;
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

Balthazar
Kontakt:

Post Postao/la Balthazar » 25 jun 2014, 02:16

Napisao sam što znam a ne želim dalje sa pravim svoje konstrukcije oko toga

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 25 jun 2014, 02:17

Da mi je neko pričao da ću u jeku SP i pred utakmicu sa Iranom umjesto članaka po netu čitati na forumu sapunicu "Sunset Beach BH edition" rekao bi da je lud. :tokralju: :opaopa:

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 25 jun 2014, 02:17

IronMany je napisao/la:yebote kralj, a smijali smo se Kamerunu i njegovim problemima i igracima... cccc

Sad mi ona utakmica Nigerije i Skotske koja je ocito bila namjestena prolazi kroz glavu i na drugoj strani Spahic i Safet mi padaju u takav scenario, naravno i Dzekica je tu....

Na kraju treba se pobit, jer treba skrenut paznju sa stvarnog problema, a to je mozda prodaja tekme na pola SP-a.

Ja sam prvi ismijavao Kamerunce, dozivljavao sam Susica kao glavnog cirkusanta, kako sam samo bio u krivu. :damn:

I mi smo Africka nacija :salut:

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 25 jun 2014, 02:17

Prica se da je golman Nigerije u poluvremenu prijetio Dzeki ako mu zabije gol da ce pokazati svog kitonisa Amri..eh sad vi procjenite da li je se Dzeko prepo ili nije :mrgreen:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 jun 2014, 02:19

Susic i jeste glavni cirkusant.

Da se nije bavio sitno menadzerskim radnjama imao bi legitimno pravo da rijesi za sva vremena odnose u reprezentaciji, ovako se i on upleo u to kolo.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 25 jun 2014, 02:20

:lolno: sad će oni fino u bojkot saveza, ko i ona generacija kuknjava
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 25 jun 2014, 02:20

ovaj momak je u brazilu inace drug sa foruma fks infa napisao

Ja danas cujem da je Spahic yebo majku cetnicku marijanu.....pa sam cui da su novinari opljackani sinoc....sve su im pokrali sa gg.ba....face tv......sve kamere telefone pare satove....sve zivo
Opljackali su dosta nasih i jedne svabe su opuhali 2 puta u 45 minuta....u po bijela dana
Ovaj Salvador je najjebeniji grad u Brazilu....evo puca od sinoc...isto 92 u Sarajevu
Prilaze lopovi sa nozevima i pistoljima.....ako vide 1-2 da hodaju sami.....prilaze i skidaju sve sa tebe.....
A murije na mapi nema.....nedaj boze nikome.....

Ah....umalo da zaboravim...Amra je vidjena u centru u pratnji jos 3-4 trebe ...dzekinim roditeljima i pjanicevim starim.....joj da ih hoce ovi lopovi opuhat......i Amru naguzit gdje u faveli....daj boze
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Balthazar
Kontakt:

Post Postao/la Balthazar » 25 jun 2014, 02:20

IronMany je napisao/la:yebote kralj, a smijali smo se Kamerunu i njegovim problemima i igracima... cccc

Edin je Emirova pudlica i Edin nema ništa sa namjestanjem. Isključivo bi Emir mogao to raditi a on zna kako ubijediti Edina da se ne trudi previše. Iako je Edin svoj posao na toj utakmici uradio

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 25 jun 2014, 02:20

Mozambik je napisao/la:Susic i jeste glavni cirkusant.

Da se nije bavio sitno menadzerskim radnjama imao bi legitimno pravo da rijesi za sva vremena odnose u reprezentaciji, ovako se i on upleo u to kolo.
Susica se treba rijesiti svakako ali meni se cini da je problem mnogo dublji. Mislim da to traje mnogo duze nego sto mi pretpostavljamo. Vrijeme da se sve dovede u pitanje i sve fino ispita. ;)

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 25 jun 2014, 02:21

Upadaj:
[youtube][/youtube]
:kafa: :kafa:
StarMo nije skutorija...

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 25 jun 2014, 02:24

Balthazar je napisao/la:

Edin je Emirova pudlica i Edin nema ništa sa namjestanjem. Isključivo bi Emir mogao to raditi a on zna kako ubijediti Edina da se ne trudi previše. Iako je Edin svoj posao na toj utakmici uradio
Na to sam i mislio. Zna ovaj kako Edina nabrijati protiv Safeta i njegovih ideja, i onda dobijes onakve reakcije Edina sa gifova.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 jun 2014, 02:25

donniedarko je napisao/la:

Susica se treba rijesiti svakako ali meni se cini da je problem mnogo dublji. Mislim da to traje mnogo duze nego sto mi pretpostavljamo. Vrijeme da se sve dovede u pitanje i sve fino ispita. ;)
Pa to i jeste najgore. Taj problem je bio prije Susica. On je dosao potpuno cist i mogao je rijesit taj problem, al on je odlucio da je vaznije gurati igrace iz burazerove agencije nego napraviti pravi tim.

Zato kazem, cim se poceo bavit menadzerskim radnjama izgubio je moralno, pa i svako drugo pravo da rijesi odnose u reprezentaciji, naprotiv i on je postao jedan od problema.
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 25 jun 2014, 02:26, ukupno mijenjano 1 put.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 jun 2014, 02:26

ma nema price nesto nije bilo u redu odma je to meni bilo jasno kad zuka nije bio u avionu.
sad nek se ljudi biju *ebace im kolasinac majku
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 25 jun 2014, 02:27, ukupno mijenjano 1 put.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 25 jun 2014, 02:27

Ovako rade majstori:
http://www.****/sport/sp-brazil-2014 ... zne-koreje" onclick="window.open(this.href);return false;
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 25 jun 2014, 02:33

Sta je ovo, sve manje i manje postova na temi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Aco jel nas to ti udaras po usima :mrgreen: :mrgreen:
a... pehari su tu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: torbica i 12 gostiju.