Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Krokodil
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Krokodil » 25 jun 2014, 01:58

Greivis je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:@SamoZeljo je ustvari PR Edina Džeke. :shh:
I meni se cini. Smara lik ozbiljno.
Imamo mi oci. Djaba se trudi.
Možda mu je rodjak neki .. :damn: :urnebes:

edit : A možda se Ibričić javlja iz Brazila :hmmmm:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 jun 2014, 02:00

Ibricic je dobio po pičci od Vede, ne moze se on javljat.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 25 jun 2014, 02:01

SamoZeljo je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:e cuj plata kaze da je nas najveci napadac ikada :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: znaci veci je od pelea, jer ima vecu platu nego sto je imao brazilac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kako si samo plitak.
Edin je u jednom momentu bio medju 20 najplacenijih fudbalera na svijetu. To drugi nisu bili. Treba li ti se jos i crtati da ti shvatis da niko nije toliko glup da poredi platu sada i platu od prije nekoliko decenija?! :crazy: :crazy:

Eto, pametan si, sjedi 5. (ocjena iz osnovne, da znas da si dobio najvecu)
NIKAD NIJE BIO MEDJU 20 NAJPLACENIJIH IGRAČA!!!
JoseMourinho je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la: Ne, nego ti imas problema sa razmisljanjem.
Edin je nas najbolji napadac svih vremena. Statistika to kaze, transferi, trofeji, plata...
i šta sad treba imat zagarantovano mjesto da igra onako cisto da stoji na terenu, i ronaldo je najbolji igrac svijeta, najplaceniji igrac, pa kad igra za portugal trci trudi se gine ;)

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 jun 2014, 02:08

Kad je potpisao ugovor za City, bio je 19. po visini plate.

Edin je i protiv Nigerije postigao cist gol, pogodio stativu i profulio par finih sansi. Sve u svemu, ipak nije odigrao zadovoljavajuce ali definitivno nije zasluzio ovoliko pljuvanje.
Problem je u tome sto ga pljuju mnogi koji su ga i prije par godina pljuvali. Znaci, njima je sasvim svejedno kako on igra i koliko zabija, oni samo cekaju priliku da pljunu. Jedna tekma i oleee.

Ja sam neko ko se zgrozava na sve te ljude koji pljuju svakoga. Vec sam govorio, nama niko nije bio dobar, pljuvali smo sve velike ljude.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 25 jun 2014, 02:14

SamoZeljo je napisao/la:Kad je potpisao ugovor za City, bio je 19. po visini plate.

Edin je i protiv Nigerije postigao cist gol, pogodio stativu i profulio par finih sansi. Sve u svemu, ipak nije odigrao zadovoljavajuce ali definitivno nije zasluzio ovoliko pljuvanje.
Problem je u tome sto ga pljuju mnogi koji su ga i prije par godina pljuvali. Znaci, njima je sasvim svejedno kako on igra i koliko zabija, oni samo cekaju priliku da pljunu. Jedna tekma i oleee.

Ja sam neko ko se zgrozava na sve te ljude koji pljuju svakoga. Vec sam govorio, nama niko nije bio dobar, pljuvali smo sve velike ljude.
Ne pljuje se samo zbog igre, jel to tako tesko skontati. :roll: Pola igraca nije igralo zadovoljavajuce ali problem lezi u drugoj stvari. ;)

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 25 jun 2014, 02:21

Uredu je kritika, al vi sto ovdje radite je klasicno pljuvanje na naseg ponajboljeg igraca u historiji, zar jedna losa utakmica moze to donijeti. Hajd da je sam on bio los nego su svi bili katastrofa i ispod nivoa osim Sunjica i Begovica.

Mi smo **** obicna, nema glupljeg i debilnijeg naroda na ovoj planeti.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 jun 2014, 02:23

Definitivno se slazem da nije zadovoljio protiv Nigerije ali nije zasluzio ovolike bljuvotine koje se godinama sire po forumu. I kad je najbolje igrao, po Zenici su mu psovali mater. (kamere su zabiljezile)

Lik je bio malo veci od ostalih i narod je to poceo kaznjavati isto kao sto su kaznili i Mesu Selimovica, Ivu Andrica, Gorana Bregovica, Aliju, Titu, Dinu Merlina, Halida Beslica.....
Eto, to je ono na sta se ja zgrozavam. Mozes biti nobelovac, ti ovom narodu ne valjas. Ako dignes glavu iznad ostalih (iako je to normalno), ode glava!

Odigrao je lose, pa sta? Treba li ga sada objesiti?
Taktika nam nije valjala qrcu i on nije bio jedini koji je odigrao ispod nivoa ali se na njemu kola lome.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 25 jun 2014, 02:25

Ma kakvo pljuvanje, ako vam se ne svidja misljenje drugih ljudi imate Dzekin fejs i pisite patritoski inspirisane hvalospijeve po cijeli dan. Pa covjece ne smijes nista ni napisati kad nesto ocito nije uredu. :roll: Ovako se isto branio Susic kada su stizale kritike na njegov racun pa su sad svi pojeli svoje ;)
Zadnja izmjena: donniedarko, dana/u 25 jun 2014, 02:26, ukupno mijenjano 1 put.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 25 jun 2014, 02:25

opet ti ne kontas al ni sekunde, nije fazon loše odigrat svakom se desi, ali igrati bez želje ikakvog truda u najvaznijoj tekmi ikad to je on usro

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 25 jun 2014, 02:26

muXmania je napisao/la:Uredu je kritika, al vi sto ovdje radite je klasicno pljuvanje na naseg ponajboljeg igraca u historiji, zar jedna losa utakmica moze to donijeti. Hajd da je sam on bio los nego su svi bili katastrofa i ispod nivoa osim Sunjica i Begovica.

Mi smo **** obicna, nema glupljeg i debilnijeg naroda na ovoj planeti.
Ma koja jedna losa utakmica?
O cemu ti pricas?
Ja cu ti nabrojati 10 katastrofalin unazad godinu, dvije.

Ali nije ni to probelem.

Neprofesionalizam, glumljenje zvijezde i dizanje iznad ostalih, bahatost i ne zalaganje su problem i to je poenta svega.

Balthazar
Kontakt:

Post Postao/la Balthazar » 25 jun 2014, 02:31

Edin nije trčao ali on nije nikada ni bio neki trkač. Pogotovo u onakvim uslovima.

Jedan pogodak i jedna stativa su za napadača urađen posao.

Osmjeh iz kurtoazije

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 25 jun 2014, 02:34

Balthazar je napisao/la:Edin nije trčao ali on nije nikada ni bio neki trkač. Pogotovo u onakvim uslovima.

Osmjeh iz kurtoazije
jest jest pa kad kod pellegrinija je grijo klupu pa zaigra trci ko navijen, ove price nije trkac niko od njeg ne trazi da glumi zadnjeg veznog, ali minimum neki je da potrci prema lopti ako je blizu njega, to se može ispoštovat, od toga niko umro nije ;)

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 25 jun 2014, 02:35

JoseMourinho je napisao/la:opet ti ne kontas al ni sekunde, nije fazon loše odigrat svakom se desi, ali igrati bez želje ikakvog truda u najvaznijoj tekmi ikad to je on usro
I onda se kola prelomise na njemu, ja koliko se sjecam svaki napad Nigerije je bio opasnost sto znaci da se ni ostali nisu trudili.

Ptoblem je u tome sto smo si mi umislili da smo neka sila, a realno smo ispodprosjecna ekipa. Mi smo i prije nego je pocelo razmisljali o osmini finala.

Primimo poraz,nemojmo biti divljaci.

Balthazar
Kontakt:

Re: Odg: Edin Džeko

Post Postao/la Balthazar » 25 jun 2014, 02:36

JoseMourinho je napisao/la:
Balthazar je napisao/la:Edin nije trčao ali on nije nikada ni bio neki trkač. Pogotovo u onakvim uslovima.

Osmjeh iz kurtoazije
jest jest pa kad kod pellegrinija je grijo klupu pa zaigra trci ko navijen, ove price nije trkac niko od njeg ne trazi da glumi zadnjeg veznog, ali minimum neki je da potrci prema lopti ako je blizu njega, to se može ispoštovat, od toga niko umro nije ;)
Uslovi za igru su bili katastrofa, treba to uzeti u obzir. On je u petoj minuti već bio mokar kao čep

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 25 jun 2014, 02:38

Osmjeh iz kurtoazije
Upravo tako, pogodak je dovoljan, ova balavurdija je toliko napala da covjek pomisli da je dao 3 autogola.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 25 jun 2014, 02:59

muXmania je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:opet ti ne kontas al ni sekunde, nije fazon loše odigrat svakom se desi, ali igrati bez želje ikakvog truda u najvaznijoj tekmi ikad to je on usro
I onda se kola prelomise na njemu, ja koliko se sjecam svaki napad Nigerije je bio opasnost sto znaci da se ni ostali nisu trudili.

Ptoblem je u tome sto smo si mi umislili da smo neka sila, a realno smo ispodprosjecna ekipa. Mi smo i prije nego je pocelo razmisljali o osmini finala.

Primimo poraz,nemojmo biti divljaci.
o spahicu netreba ni pricat, prolazio ga je ko je stigo, a ni ostali nisu bili bog zna sta ;)

o uslovima se sve znalo i sve repke su se fino spremale smao su nasi muda hladili - greska papeta, al ponovo bar meni je itekako zasmetalo njegovo nezalaganje u tekmi u kojoj dajes 150% od sebe, mokri su bili i ostali igraci pa su znali potrcat...

a i kola se uvijek slamaju na zvijezdi, jbg hoce da je glavni dasa jbg onda ide na njeg i najveca kritika isto kao i ronaldu(ne kritikuje niko almedie, nanije, meirelese) i messiju (ne kritikuje niko gagu, lavecija) ;)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 jun 2014, 03:18

SamoZeljo@

Zasto ljude pokusavas da ubjedis da promjene svoje misljenje,ti mislis da su ove kritike samo na racun Nigerije???E pa nisu,Nigerija bila samo kap koja je prelila casu nista vise...

Svi ga vole ili su ga voljeli ali je ljudima pao u ocima,kao sto sam rekao nekim ljudima je prije pao u ocima a nekim tek sada posle Nigerije...

Mnogi su se cudili zasto on grije klupu u City-u,pljuvali smo skoro svi po Manciniju itd....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 25 jun 2014, 04:25

slika

Šta je ovdje Edin pokušao da uradi? Jel mi može neko od ovih "advokata" objasniti?

Što neko reče "Ma pusti ga, vidiš da se zaletio .." :roll:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 jun 2014, 04:34

nakon tekme protiv nigerije izgleda sve poludilo, ne samo mi na dzeka a i igraci

slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jun 2014, 04:43

Pravda za Edina Džeku! :kafa:

Gledaš City-a kao da navijaš za njega, koja naivnost...zabijao je maestralno Belgiji, Francuskoj, u kvalifikacijama je mnogo puta zabijao ali i tu je u posljednjim utakmicama nestajao. Niko me ne može ubjediti da se prije nije više trudio i da je mnogo više trčao, da mu je stalo.

Djeluje kao da se zasitio reprezentacije i to je loše, po nas, a i po njega. On zna kakav je naš narod, osjetio je to najbolje protiv Egipta.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 12 gostiju.