Možda mu je rodjak neki ..Greivis je napisao/la:I meni se cini. Smara lik ozbiljno.anonymousHD je napisao/la:@SamoZeljo je ustvari PR Edina Džeke.
Imamo mi oci. Djaba se trudi.
edit : A možda se Ibričić javlja iz Brazila
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Možda mu je rodjak neki ..Greivis je napisao/la:I meni se cini. Smara lik ozbiljno.anonymousHD je napisao/la:@SamoZeljo je ustvari PR Edina Džeke.
Imamo mi oci. Djaba se trudi.
NIKAD NIJE BIO MEDJU 20 NAJPLACENIJIH IGRAČA!!!SamoZeljo je napisao/la:Kako si samo plitak.jasmin10 je napisao/la:e cuj plata kaze da je nas najveci napadac ikada![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znaci veci je od pelea, jer ima vecu platu nego sto je imao brazilac
![]()
![]()
![]()
![]()
Edin je u jednom momentu bio medju 20 najplacenijih fudbalera na svijetu. To drugi nisu bili. Treba li ti se jos i crtati da ti shvatis da niko nije toliko glup da poredi platu sada i platu od prije nekoliko decenija?!![]()
![]()
Eto, pametan si, sjedi 5. (ocjena iz osnovne, da znas da si dobio najvecu)
JoseMourinho je napisao/la:i šta sad treba imat zagarantovano mjesto da igra onako cisto da stoji na terenu, i ronaldo je najbolji igrac svijeta, najplaceniji igrac, pa kad igra za portugal trci trudi se gineSamoZeljo je napisao/la: Ne, nego ti imas problema sa razmisljanjem.
Edin je nas najbolji napadac svih vremena. Statistika to kaze, transferi, trofeji, plata...
Ne pljuje se samo zbog igre, jel to tako tesko skontati.SamoZeljo je napisao/la:Kad je potpisao ugovor za City, bio je 19. po visini plate.
Edin je i protiv Nigerije postigao cist gol, pogodio stativu i profulio par finih sansi. Sve u svemu, ipak nije odigrao zadovoljavajuce ali definitivno nije zasluzio ovoliko pljuvanje.
Problem je u tome sto ga pljuju mnogi koji su ga i prije par godina pljuvali. Znaci, njima je sasvim svejedno kako on igra i koliko zabija, oni samo cekaju priliku da pljunu. Jedna tekma i oleee.
Ja sam neko ko se zgrozava na sve te ljude koji pljuju svakoga. Vec sam govorio, nama niko nije bio dobar, pljuvali smo sve velike ljude.
Ma koja jedna losa utakmica?muXmania je napisao/la:Uredu je kritika, al vi sto ovdje radite je klasicno pljuvanje na naseg ponajboljeg igraca u historiji, zar jedna losa utakmica moze to donijeti. Hajd da je sam on bio los nego su svi bili katastrofa i ispod nivoa osim Sunjica i Begovica.
Mi smo **** obicna, nema glupljeg i debilnijeg naroda na ovoj planeti.
jest jest pa kad kod pellegrinija je grijo klupu pa zaigra trci ko navijen, ove price nije trkac niko od njeg ne trazi da glumi zadnjeg veznog, ali minimum neki je da potrci prema lopti ako je blizu njega, to se može ispoštovat, od toga niko umro nijeBalthazar je napisao/la:Edin nije trčao ali on nije nikada ni bio neki trkač. Pogotovo u onakvim uslovima.
Jedan pogodak i jedna stativa su za napadača urađen posao.
Osmjeh iz kurtoazije
I onda se kola prelomise na njemu, ja koliko se sjecam svaki napad Nigerije je bio opasnost sto znaci da se ni ostali nisu trudili.JoseMourinho je napisao/la:opet ti ne kontas al ni sekunde, nije fazon loše odigrat svakom se desi, ali igrati bez želje ikakvog truda u najvaznijoj tekmi ikad to je on usro
Uslovi za igru su bili katastrofa, treba to uzeti u obzir. On je u petoj minuti već bio mokar kao čepJoseMourinho je napisao/la:jest jest pa kad kod pellegrinija je grijo klupu pa zaigra trci ko navijen, ove price nije trkac niko od njeg ne trazi da glumi zadnjeg veznog, ali minimum neki je da potrci prema lopti ako je blizu njega, to se može ispoštovat, od toga niko umro nijeBalthazar je napisao/la:Edin nije trčao ali on nije nikada ni bio neki trkač. Pogotovo u onakvim uslovima.
Osmjeh iz kurtoazije
Upravo tako, pogodak je dovoljan, ova balavurdija je toliko napala da covjek pomisli da je dao 3 autogola.Balthazar je napisao/la:Edin nije trčao ali on nije nikada ni bio neki trkač. Pogotovo u onakvim uslovima.
Osmjeh iz kurtoazije
o spahicu netreba ni pricat, prolazio ga je ko je stigo, a ni ostali nisu bili bog zna stamuXmania je napisao/la:I onda se kola prelomise na njemu, ja koliko se sjecam svaki napad Nigerije je bio opasnost sto znaci da se ni ostali nisu trudili.JoseMourinho je napisao/la:opet ti ne kontas al ni sekunde, nije fazon loše odigrat svakom se desi, ali igrati bez želje ikakvog truda u najvaznijoj tekmi ikad to je on usro
Ptoblem je u tome sto smo si mi umislili da smo neka sila, a realno smo ispodprosjecna ekipa. Mi smo i prije nego je pocelo razmisljali o osmini finala.
Primimo poraz,nemojmo biti divljaci.