pa kako se rijesit ovog klauna ,hocel monaco ,hocel ga uopste ko

ne mogu zamisliti jos jednu sezonu sa njim

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
brate, sve su prilike da cemo ga i dalje gledati u Barci i trošiti svoje živce sa ludakom.barca_87 je napisao/la:psg otpisao alvesa kao potencijalno pojacanje zbog prevelike plate a i godin a ,okrenuli su abateu iz milana prema pisanju nekog franc lista
pa kako se rijesit ovog klauna ,hocel monaco ,hocel ga uopste ko![]()
ne mogu zamisliti jos jednu sezonu sa njim![]()
ma ak hoce nek ga dovode,ne moze biti promasaj ,on nemoze nikako biit promasaj zato nek ga dovedu al moraju dovest i odbranu pojacanjalet3 je napisao/la:brate, sve su prilike da cemo ga i dalje gledati u Barci i trošiti svoje živce sa ludakom.barca_87 je napisao/la:psg otpisao alvesa kao potencijalno pojacanje zbog prevelike plate a i godin a ,okrenuli su abateu iz milana prema pisanju nekog franc lista
pa kako se rijesit ovog klauna ,hocel monaco ,hocel ga uopste ko![]()
ne mogu zamisliti jos jednu sezonu sa njim![]()
e sad u vezi Suareza.
bez ikave sumnje igrac svjetske klase, top ten defnitivno, paklena zvijer od igraca....ali zbog cega je Bart Simpson toliko navalio na njega?? želi li kao i Rosell (koji je doveo Neymaa) da ojaca svoje pozcije dovođenjem jedne svijetske zvijezde?? i šta ce Barca dobiti sa Suletom??
mislim da bi trebale tri lopte na terenu da zadovolje Messija, Neymara i Suleta (ako dođe)....ne znam, sve mi je to cudno....vidjecemo šta ce se dešavati
možda je sve ovo sa Suletom jedna velika medijska dimna zavjesa, dok sasvim druge transfere pripremaju.
Lahko je kad Di Mariju imaš u ekipi.Furymaker je napisao/la:ne moze messi bez xavija i inieste ...
vise nudi u defanzivi od Alvesa , i vjeruj mi da se ne salim .Donnie Darko je napisao/la:Sad ce Zubi Avdiju dovest.
"stručnjak" nemoj piti kafu...počeće brčići da ti rastulet3 je napisao/la:podržavajte vi njega koliko hocete, pridržite mu i kitu dok piša - ali Argentina ne ide dalje od četvrtfinala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.