FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

barca_87
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la barca_87 » 24 jun 2014, 21:07

psg otpisao alvesa kao potencijalno pojacanje zbog prevelike plate a i godin a ,okrenuli su abateu iz milana prema pisanju nekog franc lista :cry:

pa kako se rijesit ovog klauna ,hocel monaco ,hocel ga uopste ko :roll: :damn:
ne mogu zamisliti jos jednu sezonu sa njim :facepalm: :facepalm:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 jun 2014, 21:25

barca_87 je napisao/la:psg otpisao alvesa kao potencijalno pojacanje zbog prevelike plate a i godin a ,okrenuli su abateu iz milana prema pisanju nekog franc lista :cry:

brate, sve su prilike da cemo ga i dalje gledati u Barci i trošiti svoje živce sa ludakom.

e sad u vezi Suareza.
bez ikave sumnje igrac svjetske klase, top ten defnitivno, paklena zvijer od igraca....ali zbog cega je Bart Simpson toliko navalio na njega?? želi li kao i Rosell (koji je doveo Neymaa) da ojaca svoje pozcije dovođenjem jedne svijetske zvijezde?? i šta ce Barca dobiti sa Suletom??
mislim da bi trebale tri lopte na terenu da zadovolje Messija, Neymara i Suleta (ako dođe)....ne znam, sve mi je to cudno....vidjecemo šta ce se dešavati
možda je sve ovo sa Suletom jedna velika medijska dimna zavjesa, dok sasvim druge transfere pripremaju.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 jun 2014, 21:26

oderase kosarkasi taj mocni real ,ekipu koja je "najbolja" u evropi ,kakvo cudo :mrgreen: :P
ispuho real na kraju sezone

la bomba izdominirao
16 trojki barce ,ovo dugo nisam vidio ,da ovoliko trojki ubace
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 jun 2014, 21:32

let3 je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:psg otpisao alvesa kao potencijalno pojacanje zbog prevelike plate a i godin a ,okrenuli su abateu iz milana prema pisanju nekog franc lista :cry:

brate, sve su prilike da cemo ga i dalje gledati u Barci i trošiti svoje živce sa ludakom.

e sad u vezi Suareza.
bez ikave sumnje igrac svjetske klase, top ten defnitivno, paklena zvijer od igraca....ali zbog cega je Bart Simpson toliko navalio na njega?? želi li kao i Rosell (koji je doveo Neymaa) da ojaca svoje pozcije dovođenjem jedne svijetske zvijezde?? i šta ce Barca dobiti sa Suletom??
mislim da bi trebale tri lopte na terenu da zadovolje Messija, Neymara i Suleta (ako dođe)....ne znam, sve mi je to cudno....vidjecemo šta ce se dešavati
možda je sve ovo sa Suletom jedna velika medijska dimna zavjesa, dok sasvim druge transfere pripremaju.
ma ak hoce nek ga dovode,ne moze biti promasaj ,on nemoze nikako biit promasaj zato nek ga dovedu al moraju dovest i odbranu pojacanja
odma suareza napuckat na pepea samo nek ga ujeda :urnebes: :urnebes:

budale dovode djedicu mathieua i zapeli za njega toliko a musacchio slobodan igrac ,znaci 0 eura kosta ,top igrac a mlad
al zubi je to, debil nad debilima ,bio i ostao

edit : platit 15 miliona za prosjecnog igraca valencija koji ima 31 godinu i uz to nije pravi stoper nego igra tu zadnju godinu i po :urnebes: :?
zubi me podjesca na susica sa svojim nelogicnim potezima :urnebes:
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 24 jun 2014, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.

MES QUE UN CLUB !!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 jun 2014, 21:36

ne treba se cuditi debilima zaduženim za transfere, ne treba se sekirati ako opet uđemo u sezonu bez pristojne odbrane.
zapravo, ne treba se puno nervirati općenito oko Barce dok je ova uprava na celu :!: ne vrijedi trošiti živce na budale....cekati neke bolje dane, neke normalne ljude sa planom i vizijom... i gledati tekme bez sekiracije, pa taman nas trpali svaku po 5-0.

tako cu ja, barem

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 25 jun 2014, 00:19

@parangal

Ti ocito ne shvatas poentu.

Dakle ako je tup za unikatan sistem Barcelone , to ne aludira da je za bilo koji drugi ekvivalentno tup.
Alexis je strasan igrac, igrac koji je biti pojacanje bilo kojem timu na Svijetu.To nam govori da je njegova cjena drasticno veca od one koju ti prikazujes.Nije ni Ibra bio igrac krojen za sistem Barce pa je bio najbolji napadac Svijeta.Yaya je otisao radi Busquetsa a 16x je kvalitetniji od njega.

Barca ne treba zuriti sa Alexisom , dokazano je vec da nije igrac za Barce, ja nigdje nisam napisao kao sto ti pokusavas prikazati da ga zelim u timu.Jedno je pozeljeti ostanak a drugo zeljeti masno naplatiti klasnog igraca kao sto je Chileanac.On je jedan od najpozeljnijih igraca na trzistu sto automatski dodaje extra milione Barceloni za njega.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 25 jun 2014, 10:42

Evo on bi Alexisa prodao za 20 miliona a Verona izmuzla za kvazi igraca Iturbea 25+ :lol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 25 jun 2014, 11:07

dajte nam Suareza, covjek grize al' bukvalno :lol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 25 jun 2014, 12:05

slika

slika
:rol:

MES QUE UN CLUB !!!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 25 jun 2014, 12:53

Zasad zadovoljan , 2 odlicna golmana , Bravo me ne bi iznenadio ako bi izbacio Ter Stegena iz prvih 11.

Barcelona have added Feyenoord defender Bruno Martins Indi (22) to their list of centre back options. [sport]

Sto se tice ovog malog , gledao sam ga protiv Australije prvo poluvrijeme , nije se nesto pretjerano pokazao , jak je ko bik , odlican u skoku ali nema ono defanzivno znanje da se postavi ili saceka protivnika . Trenutno ni Bartra ni Marquinhos nisu bolji od njega al ni od njih , ako bi dolazio to bila jeftina opcija od nekih 10-15mil .

edit: da , zaboravio sam reci da je igrao protiv Spanjolske gdje je u dzep strpao Costu , on je inace onaj sto je oci izbacio ko mahnit u toj utakmici kad je Costa belaj napravio :D
slika

slika

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 25 jun 2014, 13:06

Ma nek dovedu Sukija , stavit ga na stopera i golu niko ne smije prici :mrgreen:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 25 jun 2014, 13:22

ma dovest i ovog indija prije nego mathieua ,jbt eto i ovaj bi bio nekih 15tak miliona ,makar mlad igrac a ne dat 15 miliona za igraca koji ce ti igrat sezonu, dvije u vrh glave ,logika nidje veze ,kako da ti se isplate pare ako ce ti igrac igrati jednu sezonu ili dvije .
pojacanje u odbrani od 31 godinu,to samo u barci ima ,mathieu ne bi bio pojacanje ni u jednom klubu
bolje onda da su ostavili puyola ,tu su negdje ,vrsnjaci on i mathieu :urnebes:

debili pa hajd

MES QUE UN CLUB !!!

markan79

Post Postao/la markan79 » 25 jun 2014, 13:32

Bravo je dobar golman i kvalitetno pojačanje. Odlična Barcina odluka!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 25 jun 2014, 19:23

ne moze messi bez xavija i inieste ...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 25 jun 2014, 19:31

Furymaker je napisao/la:ne moze messi bez xavija i inieste ...
Lahko je kad Di Mariju imaš u ekipi.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 25 jun 2014, 19:45

Sad ce Zubi Avdiju dovest.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 25 jun 2014, 20:10

Donnie Darko je napisao/la:Sad ce Zubi Avdiju dovest.
vise nudi u defanzivi od Alvesa , i vjeruj mi da se ne salim .

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 jun 2014, 22:36

Di Marija: Pričaću unucima da sam igrao s Mesijem

Krilni igrač Argentine Anhel di Marija izjavio je da je velika privilegija biti saigrač Leu Mesiju.

“Kada budem bio star i sed, sedeću s unucima i pričaću im kako sam igrao s Mesijem. Mislim da su mnogo sreće imali ljudi koji su igrali sa Dijegom Maradonom, kao što je imamo i mi koji sada igramo s Mesijem“, izjavio je 27-godišnji igrač Reala iz Madrida.

“Te 1986. godine kada je Argentina bila prvak saigrači su izvukli najbolje iz Maradone, a sada mi moramo da izvučemo najbolje iz Mesija. U fantastičnoj je formi i nadam se da će ostati tako“, dodao je Di Marija.

Leo Mesi je u prva dva meča postigao po gol i najzaslužniji je za to što su Argentinci već obezbedili prolaz u osminu finala.

“Možda ovaj tim ima više veštih igrača, ali najvažnije je da podržimo Lea. Plan je da učinimo da se oseća što bolje i, na duže staze, to je najvažnije“, zaključio je Di Marija, momak iz Rosarija.

http://www.b92.net/sport/brazil2014/ves ... _id=867580" onclick="window.open(this.href);return false;

:cool: podržavajte vi njega koliko hocete, pridržite mu i kitu dok piša - ali Argentina ne ide dalje od četvrtfinala :kafa:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 25 jun 2014, 23:06

let3 je napisao/la: :cool: podržavajte vi njega koliko hocete, pridržite mu i kitu dok piša - ali Argentina ne ide dalje od četvrtfinala :kafa:
"stručnjak" nemoj piti kafu...počeće brčići da ti rastu :lol:

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 25 jun 2014, 23:07

Nemojte unistavat konstruktivu na ovoj divnoj temi malogradjanskim komentarima :kafa:

Visca el Barca.
Marksizam u skole!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.