Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Probisvjet
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Probisvjet » 25 jun 2014, 11:48

:urnebes:
slika
:beba: :beba: :beba: v :guz: :guz: :guz: :salut: :salut: :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

markan79

Post Postao/la markan79 » 25 jun 2014, 11:48

spaha oprosti se zdravlja ti

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jun 2014, 11:52

Janjicar je napisao/la:Nakon SP naprviti oprostajnu utakmicu Spahicu i zdravo. Ovo sa Spahicem se vuce jos od Slovacke u Zenici, kada sam odmah po zavrsetku utakmice na jednom forumu pisao da nije nesto uredu u repreze. jer je Spahic tad odmah bacio kapitensku traku i izasao.
Ovo sa Spahićem se vuče od kako je došao u reprezentaciju i od kako je postao haver sa Munibom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 25 jun 2014, 11:55

viKK je napisao/la: transkripcija:
"ma ništa oni otišli u salvador opet sutra na utakmicu, tako da.. evo ja i zoka sami deremo sve"
(pauza, vjerovatno ga onaj na telefonu pita ko će komentarisat utakmicu)
"igor"
"neće, neće, šuko je ostao ovdje samnom"
"ma propast, jašta je."
"ma šta ću to ti je.. naša posla."
"ma.. čuo sam, sad ne znam jel tačno da je bilo poslije utakmice na rubu incidenta, tuče neke.. sad šta je.."
"ne znam između spahića i još nekoga, ne znam to sam čuo ne garantujem da je tačno, tako kažu ovi što su bili tamo"
"ma onaj budala onog smetljara treba otjerat i to je to.."
"i pape nije.. nema pape disciplinu, da je imao muda da je otjerao sve bolje bi bilo"
"a nije, slažem se, to je samo da.. ma ja to kažem ko te yebe ko si.."
Sve sto vise slusam sve vise kontam da Spahic nije 'smetljar', vec neko drugi (pretpostavljam Ibricic). Referirao je na Spahu imenom, a onda 'ona budala..' ... nema smisla.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 jun 2014, 11:58

Consigliere je napisao/la:
viKK je napisao/la: transkripcija:
"ma ništa oni otišli u salvador opet sutra na utakmicu, tako da.. evo ja i zoka sami deremo sve"
(pauza, vjerovatno ga onaj na telefonu pita ko će komentarisat utakmicu)
"igor"
"neće, neće, šuko je ostao ovdje samnom"
"ma propast, jašta je."
"ma šta ću to ti je.. naša posla."
"ma.. čuo sam, sad ne znam jel tačno da je bilo poslije utakmice na rubu incidenta, tuče neke.. sad šta je.."
"ne znam između spahića i još nekoga, ne znam to sam čuo ne garantujem da je tačno, tako kažu ovi što su bili tamo"
"ma onaj budala onog smetljara treba otjerat i to je to.."
"i pape nije.. nema pape disciplinu, da je imao muda da je otjerao sve bolje bi bilo"
"a nije, slažem se, to je samo da.. ma ja to kažem ko te yebe ko si.."
Ibricic je smetljar 10000%
Sve sto vise slusam sve vise kontam da Spahic nije 'smetljar', vec neko drugi (pretpostavljam Ibricic). Referirao je na Spahu imenom, a onda 'ona budala..' ... nema smisla.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Janjicar
Kontakt:

Post Postao/la Janjicar » 25 jun 2014, 12:00

Virtu4l je napisao/la:
Janjicar je napisao/la:Nakon SP naprviti oprostajnu utakmicu Spahicu i zdravo. Ovo sa Spahicem se vuce jos od Slovacke u Zenici, kada sam odmah po zavrsetku utakmice na jednom forumu pisao da nije nesto uredu u repreze. jer je Spahic tad odmah bacio kapitensku traku i izasao.
Ovo sa Spahićem se vuče od kako je došao u reprezentaciju i od kako je postao haver sa Munibom.
Pa tako nekako a tad je eskaliralo.
Ovi momci, Pjanic, Besic, Begovic, Ibisevic, Lulic, Kolasinac, Sunjic, Bicakcic... vidi se da zele da igraju i da uspiju medjutim nece nikada uspjeti dok ovi klocevi zele da budu glavni.

BKwizard
Kontakt:

Post Postao/la BKwizard » 25 jun 2014, 12:02

U audio snimku komentatora BHT-a Velida Spahe koji je postavljen na YouTubu, u kojem Spaho govori o tuči u svlačionici reprezentacije BiH između kapitena Emira Spahića i još “nekoga”, portal Ljiljan.ba saznaje ko su još bili akteri tuče.

Prema našim izvorima iz reprezentacije BiH, Emir Spahić je nasrnuo na Vedada Ibiševića koji mu je, navodno prigovorio zbog loše igre.

U odbranu Vede stali su Sead Kolašinac i Ermin Bičakčić i spriječili su veći incident.

Prema nepotvrđenim informacijama, Spahić se htio obračunati i s komentatorom BHT-a Igorom Kristićem.

Saznajemo, kako kapiten Emir Spahić, ima ignorantski odnos prema mlađim igračima, posebno novajlijama Izetu Hajroviću, Tinu Sušiću.
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC

"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."

nuerta
Kontakt:

Post Postao/la nuerta » 25 jun 2014, 12:03

Tesko da je Ibricic, tj. da je iko osim Spahica. Nije Ibricic toliko bitan lik u ovoj prici da dobija taj nadimak. On je vise sarlatan, pricac viceva i cuko koji Spahi i Dzeki popravlja raspolozenje. NA svakoj slici s priprema i treninga lik se kleberi onom svojom seljoberskom facom.
Na kraju krajeva, vec je bio odrstanjen. Pretpostavljam da se u ovom slucaju radi o nekom ko je u reprezentaciji pretplacen na svoje mjesto.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 jun 2014, 12:05

BKwizard je napisao/la:
U audio snimku komentatora BHT-a Velida Spahe koji je postavljen na YouTubu, u kojem Spaho govori o tuči u svlačionici reprezentacije BiH između kapitena Emira Spahića i još “nekoga”, portal Ljiljan.ba saznaje ko su još bili akteri tuče.

Prema našim izvorima iz reprezentacije BiH, Emir Spahić je nasrnuo na Vedada Ibiševića koji mu je, navodno prigovorio zbog loše igre.

U odbranu Vede stali su Sead Kolašinac i Ermin Bičakčić i spriječili su veći incident.

Prema nepotvrđenim informacijama, Spahić se htio obračunati i s komentatorom BHT-a Igorom Kristićem.

Saznajemo, kako kapiten Emir Spahić, ima ignorantski odnos prema mlađim igračima, posebno novajlijama Izetu Hajroviću, Tinu Sušiću.
Sad ti se nayebem Azre. Gnjido!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 25 jun 2014, 12:12

BKwizard je napisao/la:

Ako je ovo tacno, eto zasto nisu igrali Bicakcic i Kolasinac. Doduse, Bicakcic je bio kriminalan i opravdano je sto nije igrao, ali Kolasinac je morao igrati. Medjutim, vjerovatno je ponos nacije i nas kapiten ucijenio selektora da ne stavi taj dvojac, inace on i Dzeko nece ni igrati utakmicu...

Nas ponos, nas Zmaj, tacnije obicni guster, treba da ode sto dalje od reprezentacije.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 jun 2014, 12:13

A neka vam je ovo uradio dr.kali ste na njega :guz: kada smo pisali o ovim stvarima ima 2 godine nas par likova niste dali progovorit na kapitena unatoc svim signalima o kakvoj se osobi radi .. trazili ste gledajte :bih: :bow:

Javite se sad svi vi je.bivj.etri sto ste trolali i njega branili po svaku cijenu kontra zdravom razumu kada se samarao , laktao po terenima ..

Naletio je na Bosansko plavo oko koje nikada nijednim promilom svakog dijela svoga tijela nije odustalo , izgarao svh 90 minuta maksimalno, snosio sve moronske taktike , klupu i ostalo .
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 25 jun 2014, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Janjicar
Kontakt:

Post Postao/la Janjicar » 25 jun 2014, 12:15

BKwizard je napisao/la:

Imao je onda Spahic srece sto ga nije Vedo poderAo :D
Ako je ovo istina i ako se pokaze, a morat ce izaci na vidjelo onda treba Spahica ostaviti van reprezentacije.
Hajrovic kako igra u reprezentaciji pridonio je vise od Spahica i bolje se trudio narocito na ovim dvjema utakmicama na SP-u

nuerta
Kontakt:

Post Postao/la nuerta » 25 jun 2014, 12:15

kimbo je napisao/la:A neka vam je ovo uradio dr.kali ste na njega :guz: kada smo pisali o ovim stvarima ima 2 godine nas par likova niste dali progovorit na kapitena unatoc svim signalima o kakvoj se osobi radi .. trazili ste gledajte :bih: :bow:

Javite se sad svi vi je.bivj.etri sto ste trolali i njega branili po svaku cijenu kontra zdravom razumu kada se samarao , laktao po terenima ..
Ma i sad to rade. Jedni skrecu paznju s njega, drugi ga i dalje okivaju u zvijezde.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 25 jun 2014, 12:19

Ja sam za ovaj klan znao godinama ranije samo sto BH zasljepljeni kreteni nisu dali sebi otvoriti oči. Asmir njih ima na ziceru jos od kada je grijao klupu a oni su gurali kredenac zvani Hasagic da brani u prvih 11 umjesto mašine iz PL.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 jun 2014, 12:22

BKwizard je napisao/la:

Seo, brate, trebao si i sve dobro nalupat. Nije Spaha smio Vedi ništa kad je vidio da je na njegovoj strani Seo. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2014, 12:22

Pa kud na Vedu :puke:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Emir Spahić

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 25 jun 2014, 12:23

BKwizard je napisao/la:

Dobro je prosao da ga Kolasinac nije polomio.
Nadam se da je veceras Spahicev oprostaj od dresa repke.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 25 jun 2014, 12:24

nuerta je napisao/la:Tesko da je Ibricic, tj. da je iko osim Spahica. Nije Ibricic toliko bitan lik u ovoj prici da dobija taj nadimak. On je vise sarlatan, pricac viceva i cuko koji Spahi i Dzeki popravlja raspolozenje. NA svakoj slici s priprema i treninga lik se kleberi onom svojom seljoberskom facom.
Na kraju krajeva, vec je bio odrstanjen. Pretpostavljam da se u ovom slucaju radi o nekom ko je u reprezentaciji pretplacen na svoje mjesto.
:thumbup:
Spahić 100%
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Probisvjet
Kontakt:

Re: AW: Emir Spahić

Post Postao/la Probisvjet » 25 jun 2014, 12:27

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
BKwizard je napisao/la:

Dobro je prosao da ga Kolasinac nije polomio.
Nadam se da je veceras Spahicev oprostaj od dresa repke.
Na klupi nek se oprasta! Gnjida! :puke:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 25 jun 2014, 12:33

Neko je nas ostale upozoravao ali pricom: joj, ja nesto znam ali necu da pisem sta je.... Ma, yebite se tamo, ili napisite ili brisite. K'o da su im imena i prezimena u nicku :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia i 8 gostiju.