Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ovo sa Spahićem se vuče od kako je došao u reprezentaciju i od kako je postao haver sa Munibom.Janjicar je napisao/la:Nakon SP naprviti oprostajnu utakmicu Spahicu i zdravo. Ovo sa Spahicem se vuce jos od Slovacke u Zenici, kada sam odmah po zavrsetku utakmice na jednom forumu pisao da nije nesto uredu u repreze. jer je Spahic tad odmah bacio kapitensku traku i izasao.
Sve sto vise slusam sve vise kontam da Spahic nije 'smetljar', vec neko drugi (pretpostavljam Ibricic). Referirao je na Spahu imenom, a onda 'ona budala..' ... nema smisla.viKK je napisao/la: transkripcija:
"ma ništa oni otišli u salvador opet sutra na utakmicu, tako da.. evo ja i zoka sami deremo sve"
(pauza, vjerovatno ga onaj na telefonu pita ko će komentarisat utakmicu)
"igor"
"neće, neće, šuko je ostao ovdje samnom"
"ma propast, jašta je."
"ma šta ću to ti je.. naša posla."
"ma.. čuo sam, sad ne znam jel tačno da je bilo poslije utakmice na rubu incidenta, tuče neke.. sad šta je.."
"ne znam između spahića i još nekoga, ne znam to sam čuo ne garantujem da je tačno, tako kažu ovi što su bili tamo"
"ma onaj budala onog smetljara treba otjerat i to je to.."
"i pape nije.. nema pape disciplinu, da je imao muda da je otjerao sve bolje bi bilo"
"a nije, slažem se, to je samo da.. ma ja to kažem ko te yebe ko si.."
Consigliere je napisao/la:Ibricic je smetljar 10000%viKK je napisao/la: transkripcija:
"ma ništa oni otišli u salvador opet sutra na utakmicu, tako da.. evo ja i zoka sami deremo sve"
(pauza, vjerovatno ga onaj na telefonu pita ko će komentarisat utakmicu)
"igor"
"neće, neće, šuko je ostao ovdje samnom"
"ma propast, jašta je."
"ma šta ću to ti je.. naša posla."
"ma.. čuo sam, sad ne znam jel tačno da je bilo poslije utakmice na rubu incidenta, tuče neke.. sad šta je.."
"ne znam između spahića i još nekoga, ne znam to sam čuo ne garantujem da je tačno, tako kažu ovi što su bili tamo"
"ma onaj budala onog smetljara treba otjerat i to je to.."
"i pape nije.. nema pape disciplinu, da je imao muda da je otjerao sve bolje bi bilo"
"a nije, slažem se, to je samo da.. ma ja to kažem ko te yebe ko si.."
Sve sto vise slusam sve vise kontam da Spahic nije 'smetljar', vec neko drugi (pretpostavljam Ibricic). Referirao je na Spahu imenom, a onda 'ona budala..' ... nema smisla.
Pa tako nekako a tad je eskaliralo.Virtu4l je napisao/la:Ovo sa Spahićem se vuče od kako je došao u reprezentaciju i od kako je postao haver sa Munibom.Janjicar je napisao/la:Nakon SP naprviti oprostajnu utakmicu Spahicu i zdravo. Ovo sa Spahicem se vuce jos od Slovacke u Zenici, kada sam odmah po zavrsetku utakmice na jednom forumu pisao da nije nesto uredu u repreze. jer je Spahic tad odmah bacio kapitensku traku i izasao.
U audio snimku komentatora BHT-a Velida Spahe koji je postavljen na YouTubu, u kojem Spaho govori o tuči u svlačionici reprezentacije BiH između kapitena Emira Spahića i još “nekoga”, portal Ljiljan.ba saznaje ko su još bili akteri tuče.
Prema našim izvorima iz reprezentacije BiH, Emir Spahić je nasrnuo na Vedada Ibiševića koji mu je, navodno prigovorio zbog loše igre.
U odbranu Vede stali su Sead Kolašinac i Ermin Bičakčić i spriječili su veći incident.
Prema nepotvrđenim informacijama, Spahić se htio obračunati i s komentatorom BHT-a Igorom Kristićem.
Saznajemo, kako kapiten Emir Spahić, ima ignorantski odnos prema mlađim igračima, posebno novajlijama Izetu Hajroviću, Tinu Sušiću.
Sad ti se nayebem Azre. Gnjido!BKwizard je napisao/la:U audio snimku komentatora BHT-a Velida Spahe koji je postavljen na YouTubu, u kojem Spaho govori o tuči u svlačionici reprezentacije BiH između kapitena Emira Spahića i još “nekoga”, portal Ljiljan.ba saznaje ko su još bili akteri tuče.
Prema našim izvorima iz reprezentacije BiH, Emir Spahić je nasrnuo na Vedada Ibiševića koji mu je, navodno prigovorio zbog loše igre.
U odbranu Vede stali su Sead Kolašinac i Ermin Bičakčić i spriječili su veći incident.
Prema nepotvrđenim informacijama, Spahić se htio obračunati i s komentatorom BHT-a Igorom Kristićem.
Saznajemo, kako kapiten Emir Spahić, ima ignorantski odnos prema mlađim igračima, posebno novajlijama Izetu Hajroviću, Tinu Sušiću.
Ako je ovo tacno, eto zasto nisu igrali Bicakcic i Kolasinac. Doduse, Bicakcic je bio kriminalan i opravdano je sto nije igrao, ali Kolasinac je morao igrati. Medjutim, vjerovatno je ponos nacije i nas kapiten ucijenio selektora da ne stavi taj dvojac, inace on i Dzeko nece ni igrati utakmicu...BKwizard je napisao/la:U audio snimku komentatora BHT-a Velida Spahe koji je postavljen na YouTubu, u kojem Spaho govori o tuči u svlačionici reprezentacije BiH između kapitena Emira Spahića i još “nekoga”, portal Ljiljan.ba saznaje ko su još bili akteri tuče.
Imao je onda Spahic srece sto ga nije Vedo poderAoBKwizard je napisao/la:U audio snimku komentatora BHT-a Velida Spahe koji je postavljen na YouTubu, u kojem Spaho govori o tuči u svlačionici reprezentacije BiH između kapitena Emira Spahića i još “nekoga”, portal Ljiljan.ba saznaje ko su još bili akteri tuče.
Ma i sad to rade. Jedni skrecu paznju s njega, drugi ga i dalje okivaju u zvijezde.kimbo je napisao/la:A neka vam je ovo uradio dr.kali ste na njegakada smo pisali o ovim stvarima ima 2 godine nas par likova niste dali progovorit na kapitena unatoc svim signalima o kakvoj se osobi radi .. trazili ste gledajte
![]()
![]()
Javite se sad svi vi je.bivj.etri sto ste trolali i njega branili po svaku cijenu kontra zdravom razumu kada se samarao , laktao po terenima ..
Seo, brate, trebao si i sve dobro nalupat. Nije Spaha smio Vedi ništa kad je vidio da je na njegovoj strani Seo.BKwizard je napisao/la:U audio snimku komentatora BHT-a Velida Spahe koji je postavljen na YouTubu, u kojem Spaho govori o tuči u svlačionici reprezentacije BiH između kapitena Emira Spahića i još “nekoga”, portal Ljiljan.ba saznaje ko su još bili akteri tuče.
Dobro je prosao da ga Kolasinac nije polomio.BKwizard je napisao/la:U audio snimku komentatora BHT-a Velida Spahe koji je postavljen na YouTubu, u kojem Spaho govori o tuči u svlačionici reprezentacije BiH između kapitena Emira Spahića i još “nekoga”, portal Ljiljan.ba saznaje ko su još bili akteri tuče.
nuerta je napisao/la:Tesko da je Ibricic, tj. da je iko osim Spahica. Nije Ibricic toliko bitan lik u ovoj prici da dobija taj nadimak. On je vise sarlatan, pricac viceva i cuko koji Spahi i Dzeki popravlja raspolozenje. NA svakoj slici s priprema i treninga lik se kleberi onom svojom seljoberskom facom.
Na kraju krajeva, vec je bio odrstanjen. Pretpostavljam da se u ovom slucaju radi o nekom ko je u reprezentaciji pretplacen na svoje mjesto.
Na klupi nek se oprasta! Gnjida!ne_znam_ko_sam je napisao/la:Dobro je prosao da ga Kolasinac nije polomio.BKwizard je napisao/la:U audio snimku komentatora BHT-a Velida Spahe koji je postavljen na YouTubu, u kojem Spaho govori o tuči u svlačionici reprezentacije BiH između kapitena Emira Spahića i još “nekoga”, portal Ljiljan.ba saznaje ko su još bili akteri tuče.
Nadam se da je veceras Spahicev oprostaj od dresa repke.