ChWilla je napisao/la:ja nikad nisam napustio uvjerenje da je antolović bolji golman od fiće. njegove odbrane u pretprošloj sezoni su jako potcijenjena, a bilo ih je milion.
Pa ne znam, ne bih rekao da su potcijenjene, zasto bi bile potcijenjene odbrane. Radi se o zaista dobrom golmanu. Mi imamo dva klasna golmana, od kojih je velika steta da bilo koji od njih bude rezerva, pogotovo u ovakvoj ligi.
Dva najbolja golmana lige. I jedan i drugi imaju svoje prednosti i mane u odnosu medjusobnih kvaliteta. Znamo sta moze Marjan, a znamo sta moze Fico. I obojica mogu puno.
Jedini problem u ovom trenutku jeste, sto su te odbrane u pretprosloj sezoni o kojima pises, bile i posljednje odbrane koje je ovaj imao. Nije fakat dugo branio i po tome je Fico u prednosti vezano za rutinu.
Mada sam ja ubijedjen da ce sada Antolovic imati prednost. Sve mi se cini da je takav i dogovor bio po dolasku Antolovica na polusezoni. Da Fico brani pa da proba naci angazman sada, a da preuzme Antolovic od ovih priprema. Sada je problem sto ovaj ne pronalazi angazman, pa se vratio treninzima. Meni bi licno glupo bilo micati Ficu s gola, jer ima kontinuitet sa nama i zaradio je to svojim odbranama ove godine. Antolovic je zaradio da bude na golu od ranije. Slatke muke, rekao bih, bar na toj poziciji. Vjerujem da ce Antolovic biti na golu.