FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZahaKING
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZahaKING » 25 jun 2014, 12:07

Zakletva je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Prema ovom videu, Antolović je u strasnoj formi iako nije dugo branio.
Ako mislis na ovaj drugi dio videa tu je brano Kjosevski a u prvom pol. je Antolovic branio i nije imao nekog posla
Bila bi sramota ne dati Kjosevskom šansu, bar u Kupu majke mi :oops: Izuzetno dobar golman, što je najbitnije, djeluje mi modernije od polovine, čak i više od polovine golmana naše lige. Ne čeka lik na crti, nego prati igru, sudjeluje i što je najvažnije, ne boji se hvatati loptu. Nešto k'o Šeha u najboljim danima :)
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jun 2014, 12:14

likusa je napisao/la:Ocekujem da klub u narednih 7 dana udari po marketingu :njanjanja:
Dobar vic. :thumbup:

Kad nisu za godinu nece ni sada.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 25 jun 2014, 12:25

Elegant je napisao/la:
likusa je napisao/la:Ocekujem da klub u narednih 7 dana udari po marketingu :njanjanja:

Nadam se da hoce :roll: treba iskoristit priliku
Željeznicar za život cijeli !

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 25 jun 2014, 12:30

likusa je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

Nadam se da hoce :roll: treba iskoristit priliku
Nema novci ... :D :oops: Ovi naši su davno izgubili osjećaj za bilo kakvo ulaganje koje bi se moglo "vratiti". :mrgreen:
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 25 jun 2014, 12:30

ChWilla je napisao/la:ja nikad nisam napustio uvjerenje da je antolović bolji golman od fiće. njegove odbrane u pretprošloj sezoni su jako potcijenjena, a bilo ih je milion.
U pravu si za ovu konstataciju, Marijan je psiholoski puno stabilniji od Fice, koji je takodje dobar golman. Mislim da su njih dvojica u ovom trenutku najbolje sto nasa liga moze ponuditi. Ne mogu se sjetiti nekog velikog kiksa koji je Marijan napravio, izuzev onog gola protiv Celika na Grbavici, a i tada je dobio veliki aplauz. Meni nekako Marijan vise lezi. Fico je proslu sezonu bio sjajan, sjetite se derbija, pa Velike Obarske, pa Zrinjskog, kada je odbranio neke lopte kod rezultata nula nula, ali opet izmedju nih dvojice (ukoliko Fico ostane), izabrao bi Marijana. Sto se Vedrana tice, u ovom kratkom izvjestaju protiv Istre, vidim da je ovo poluvrijeme odbranio vrhunski. Dok je branio za juniore, bio je i vise nego dominantan na golu. I onaj debi u Trebinju protiv Leotara je branio odlicno. Jedino sto je sigurno je da mora braniti cisto radi kontinuiteta, Pa bio to Kup, prijateljske utakmice, ili kao posudjen igrac, naravno, sve pod uslovom ako bi Fico pronasao klub, pa on bio treci golman. Po meni je Kjosevski veliki potencijal, nadam se da ce ga znati iskoristiti. Super je da smo sa golmanima rijesili situaciju, za nas tu nema zime.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 25 jun 2014, 12:42

Kad nisu prošle godine iskoristili priliku poslije Plzena kako treba, sumnjam da će i sad... Treba što prije početi s prodajom članskih, godišnjih, nove opreme itd. da se ljudi obezbijede :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 25 jun 2014, 12:52

ChWilla je napisao/la:ja nikad nisam napustio uvjerenje da je antolović bolji golman od fiće. njegove odbrane u pretprošloj sezoni su jako potcijenjena, a bilo ih je milion.
Pa ne znam, ne bih rekao da su potcijenjene, zasto bi bile potcijenjene odbrane. Radi se o zaista dobrom golmanu. Mi imamo dva klasna golmana, od kojih je velika steta da bilo koji od njih bude rezerva, pogotovo u ovakvoj ligi.
Dva najbolja golmana lige. I jedan i drugi imaju svoje prednosti i mane u odnosu medjusobnih kvaliteta. Znamo sta moze Marjan, a znamo sta moze Fico. I obojica mogu puno.
Jedini problem u ovom trenutku jeste, sto su te odbrane u pretprosloj sezoni o kojima pises, bile i posljednje odbrane koje je ovaj imao. Nije fakat dugo branio i po tome je Fico u prednosti vezano za rutinu.
Mada sam ja ubijedjen da ce sada Antolovic imati prednost. Sve mi se cini da je takav i dogovor bio po dolasku Antolovica na polusezoni. Da Fico brani pa da proba naci angazman sada, a da preuzme Antolovic od ovih priprema. Sada je problem sto ovaj ne pronalazi angazman, pa se vratio treninzima. Meni bi licno glupo bilo micati Ficu s gola, jer ima kontinuitet sa nama i zaradio je to svojim odbranama ove godine. Antolovic je zaradio da bude na golu od ranije. Slatke muke, rekao bih, bar na toj poziciji. Vjerujem da ce Antolovic biti na golu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 25 jun 2014, 13:11

" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo raja malo da se podsjetimo. Imamo pantera na golu, to je cinjenica. Uzivajte, ima se sta vidjeti.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2014, 13:17

Za mene isto Tola uvijek prije Fiće iako je i drugi veoma dobar golman.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 25 jun 2014, 13:21

FaraonTM je napisao/la:Za mene isto Tola uvijek prije Fiće iako je i drugi veoma dobar golman.
Ma brate obojica beton. evo sad gledam i neke Ficine odbrane, ima nevjerovatnih stvari. Mislim da je u situaciji jedan na jedan fantastican, kao da igra protiv omladinaca. I neko mora na klupu, djaba je ;) ;) ;) I ja bi prije stavio Marijana.

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 25 jun 2014, 13:22

FaraonTM je napisao/la:Za mene isto Tola uvijek prije Fiće iako je i drugi veoma dobar golman.
Meni su i jedan i drugi podjednako dragi. Medjutim, evidentno je da nijedan ne može vani naći angažman, pa su zato tu kod nas. Ponudio bih obojici ugovore na dvije godine pa koji pristane neka i ostane.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 25 jun 2014, 13:33

Amir81 je napisao/la:
Meni su i jedan i drugi podjednako dragi. Medjutim, evidentno je da nijedan ne može vani naći angažman, pa su zato tu kod nas. Ponudio bih obojici ugovore na dvije godine pa koji pristane neka i ostane.
Marijan ima ugovor do 30.06.2016.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 25 jun 2014, 14:16

Kakva je situacija sa pomoćnim terenom? Dobro bi bilo ako bi neko opet bacio koji klik (ako mu je usput) pa nam postavio par slika. U ovom članku sa R a d i o Sarajevo ne djeluje kao da je "pretrpio" neku (za oko) značajnu rekonstrukciju kojom smo "trebali biti oduševljeni". Ima još do 10-og, može se svašta promijeniti do tada. Možda su mislili samo na teren, on je izgledao odlično na zadnjim slikama. Za teren i ideju proširivanja sve pohvale gospon Šiljku!
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 25 jun 2014, 14:54

FOTO: Evropa je ponovo daleko od Grbavice i to (ponovo) nikome ne smeta... 25. juni 2014. u 12:52

Fudbaleri Željezničara ponovo će evropske utakmice igrati na stadionu Asim Ferhatović Hase. Ponovo, kao i prethodnih nekoliko godina. I baš nikom to nije zasmetalo.

Dom našeg najtrofejnijeg kluba, stadion Grbavica, ne samo da ne ispunjava ni minimum uvjeta potrebnih za odigravanje evropskih utakmica već uskoro, ukoliko se nešto radikalno ne promijeni, neće biti spremna ni za mečeve Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Ovaj stadion za svakog je navijača Željezničara, ali i ostale stanovnike grada Sarajeva, više od stadiona, kao neki simbol otpora ludilu. Uz tek nekoliko ''zahvata'' u posljednjih dvadeset godina, stadion sve više liči na ruševinu, opasnu za gledaoce i potpuno neuvjetnu za odigravanje utakmica u UEFA-inim takmičenjima.

Željo, dakle, ponovo igra Evropu i ponovo na gradskom stadionu. Barem deset godina u stadion nije uložena ni marka, a klub, po nekakvom starom i ružnom običaju, još uvijek uspješno nudi izgovore za nerad.

Stadion pripada Željezničaru, Željezničar stadion treba i obnavljati. Pomoć od vlasti i kuće bh. fudbala može očekivati, sigurno bi je i dobio, ali niko stadion Želji neće praviti i obnavljati dok to Klub ne učini sam.

Dotad, Manijaci će svoje ljubimce bodriti negdje daleko i na nekoj tuđoj tribini. Željo će u Evropi do daljnjeg igrati samo gostujuće utakmice.

E.A., --- NO LINKS ---

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 25 jun 2014, 14:59

arma je napisao/la:FOTO: Evropa je ponovo daleko od Grbavice i to (ponovo) nikome ne smeta... 25. juni 2014. u 12:52

Fudbaleri Željezničara ponovo će evropske utakmice igrati na stadionu Asim Ferhatović Hase. Ponovo, kao i prethodnih nekoliko godina. I baš nikom to nije zasmetalo.

Dom našeg najtrofejnijeg kluba, stadion Grbavica, ne samo da ne ispunjava ni minimum uvjeta potrebnih za odigravanje evropskih utakmica već uskoro, ukoliko se nešto radikalno ne promijeni, neće biti spremna ni za mečeve Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Ovaj stadion za svakog je navijača Željezničara, ali i ostale stanovnike grada Sarajeva, više od stadiona, kao neki simbol otpora ludilu. Uz tek nekoliko ''zahvata'' u posljednjih dvadeset godina, stadion sve više liči na ruševinu, opasnu za gledaoce i potpuno neuvjetnu za odigravanje utakmica u UEFA-inim takmičenjima.

Željo, dakle, ponovo igra Evropu i ponovo na gradskom stadionu. Barem deset godina u stadion nije uložena ni marka, a klub, po nekakvom starom i ružnom običaju, još uvijek uspješno nudi izgovore za nerad.

Stadion pripada Željezničaru, Željezničar stadion treba i obnavljati. Pomoć od vlasti i kuće bh. fudbala može očekivati, sigurno bi je i dobio, ali niko stadion Želji neće praviti i obnavljati dok to Klub ne učini sam.

Dotad, Manijaci će svoje ljubimce bodriti negdje daleko i na nekoj tuđoj tribini. Željo će u Evropi do daljnjeg igrati samo gostujuće utakmice.

E.A., --- NO LINKS ---
Kao da si mi samar opalio. Tuzno, ali istinito. Kada smo prosle sezone imali onu parolu "OD SLJEDECE GODINE, HISTORIJA CE DA SE PISE, NA KOSEVU EVROPSKE UTAKMICE NE ZELIMO IGRATI VISE", mislio sam da ce neko uraditi nesto poslije onog naseg "vapaja", ali eto... Treba nam puno strpljenja... Pa kad se sjetim kako Koldzo slaga (pred skoro 15000 ljudi) da pocinje kompletan remont stadiona...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 25 jun 2014, 15:00

Ima brate ovdje istine.. Predugo smo cekali da nam neko neke arene izgradi.. Da smo bili realni od rata pa do danas bi izgradili stadion bar do mjere da na njemu igramo ova pretkola a cekajuci varalice koje nas koriste da izbore uzimaju srusice nam se i ovo sto sada imamo..
BUDI ŽELJO !!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jun 2014, 15:14

Bez brige sad ce opet debil Koldzo doci i obecati arenu i duplu podezemnu garazu, a levati opet poletit za time.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2014, 15:16

Elegant je napisao/la:Bez brige sad ce opet debil Koldzo doci i obecati arenu i duplu podezemnu garazu, a levati opet poletit za time.
Jedan je Joe Cole :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 25 jun 2014, 15:18

champions1921 je napisao/la:Ima brate ovdje istine.. Predugo smo cekali da nam neko neke arene izgradi.. Da smo bili realni od rata pa do danas bi izgradili stadion bar do mjere da na njemu igramo ova pretkola a cekajuci varalice koje nas koriste da izbore uzimaju srusice nam se i ovo sto sada imamo..
Mozda ce ovo sad sto cu napisati nekome biti NAJVECA GLUPOST KOJU JE PROCITAO NA FORUMU, ali ovo se zaista desilo... Navijacima Union Berlina je prije nekoliko godina doslo do grla, i sami sebi su napravili veci i konforniji stadion. Ima na Youtube dokumentarac o tome. Tesari radili svoj posao, zidari svoj, vodoinstalateri svoj, radili koliko su mogli... Ne kazem da sad uradimo istu stvar, jer je to realno UTOPIJA, ali sam siguran da bi dosta raje volonterski pomoglo, samo kad bi nesto pocelo. Primjera radi, kada je prvi put u takmicenju Kupa na nivou cijele BiH Zeljeznicar igrao protiv Slavije, teren u Lukavici je bio ledina, pa su ljudi za manje od mjesec dana napravili montazne tribine, koje i dan danas stoje. Niti je skupo, niti je neki veliki zahmet. Firma PROMINVEST iz Konjica ih radi vrlo kvalitetno, i takve tribine su pravili i za stadione u Srbiji, i u Hrvatskoj, i u Austriji. Iskopaju se temelji, konstrukcije se dovlace kamionima na lice mjesta, i dizalicama montitaju. A sto je za nas bitno, ispod tribina se mogu graditi poslovni prostori, svlacionice, itd, isl...

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 25 jun 2014, 15:19

Predstavljamo FK Lovćen Cetinje

http://fkzeljeznicar.ba/predstavljamo-f ... inje/9402/" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.