Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

jasmin10
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la jasmin10 » 25 jun 2014, 13:15

pa ja kada sam sinoc govorio da je napao vedada @1988risha me ismijavao :mrgreen:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 25 jun 2014, 13:15

sace on na hajatu opet dat intervju kako je hrabro srce i razni mediokriteti ce to popusit, nabijem na ku.rac njegovo srce i posštenje, žao mi je što ga neko nije ddobro zgazio u svlačionici i njega i edina i ibričića, iskreno žao mi je

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jun 2014, 13:15

Amar Dzeko je napisao/la:
Head je napisao/la:Kako ono oni kazu, gazija. :kafa:
Ne zaslužujemo ga. :kafa:
Kleknite pred kapitenom :tokralju:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 jun 2014, 13:18

Ocekujem onaj klip iz Krajine kad uci Fatihu i kad je odbio izmjenu protiv Grcke. :kafa:
1946

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 25 jun 2014, 13:18

Pa onima ljudima sto su objavili onaj klip na FTV Mreza treba orden dati, ljudi predvidjeli sve. :tokralju:

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 25 jun 2014, 13:18

LenBias je napisao/la:
kimbo je napisao/la:
LenBias je napisao/la:ja se i dalje nadam da ovo sve nije istina jer mi je spaha strasno drag, tacnije bio strasno drag ako se ovo sve ispostavi istina jer tad ce za sva vremena biti prekrizen kod mene ako se na ovaj nacin pokenjao na citavu drzavu fakticki, bruka i sramota ako je istina :cry:

Sta ti nije jasno i cudno ? Ako ti nije jasno koliko je imao moci i koje iza njega stajao odna su ti vajda jasne nelogicnosti oko izbora igraca a sve u korist njegovih ahbaba ...

Ja sam napisao poslije onog zadnjeg intervjua Hayatt-u (na koji raja nije obratila dovoljnu paznju) da je covjek opasan za ovu repku . KO zna da cita izmedju redova on je u onom intervjuu jasno iskazivao svoju moc i prijetnje.

Pregledajte ponovo taj intervju ...
ne zanima me sta ti mislis nego sta ce se ispostaviti kao istina na kraju, bez ikakvih nagadjanja
a šta, molim te, za tebe znači da se nešto "potvrdi kao istina"?

misliš da će spahić izaći na TV i reći "da, sve priče koje su se pojavile su istinite."?!? ni govora. ovakve priče se ne pojavljuju bezveze već 10ak godina.

druga stvar je što sada imamo mnogobrojne dokaze koji upućuju na to da su ove priče istinite, jednostavno se sve skupilo i isplivalo na površinu. ako ikome vjerujem, vjerujem velidu spahi, jer je veliki čovjek i veliki patriota. znam da on nije uhljup koji bi slagao takve stvari.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 jun 2014, 13:19

BaDa12 je napisao/la:
kimbo je napisao/la: Ja sam napisao poslije onog zadnjeg intervjua Hayatt-u (na koji raja nije obratila dovoljnu paznju) da je covjek opasan za ovu repku . KO zna da cita izmedju redova on je u onom intervjuu jasno iskazivao svoju moc i prijetnje.

Pregledajte ponovo taj intervju ...
Dajde link, drug kimbo! :)

Ja se ne sjećam za Hayat nikakvih razgovora, jedino za FACE.
Sorry to je taj do mene je , bio je za FACE meni to sve isto populisticko smece od media ... nisam dobar danas nimalo ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 25 jun 2014, 13:19

LenBias je napisao/la:ja se i dalje nadam da ovo sve nije istina jer mi je spaha strasno drag, tacnije bio strasno drag ako se ovo sve ispostavi istina jer tad ce za sva vremena biti prekrizen kod mene ako se na ovaj nacin pokenjao na citavu drzavu fakticki, bruka i sramota ako je istina :cry:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 25 jun 2014, 13:20

Nemamo nista ,osim spekulacija i nagadjanja.
Budimo pametni.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jun 2014, 13:20

viKK je napisao/la:druga stvar je što sada imamo mnogobrojne dokaze koji upućuju na to da su ove priče istinite, jednostavno se sve skupilo i isplivalo na površinu. ako ikome vjerujem, vjerujem velidu spahi, jer je veliki čovjek i veliki patriota. znam da on nije uhljup koji bi slagao takve stvari.
Lakše bi ti bilo da si meni povjerovao :kafa: ni ja ne lažem o takvim stvarima ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 25 jun 2014, 13:21

viKK je napisao/la:a šta, molim te, za tebe znači da se nešto "potvrdi kao istina"?
kad neko od igraca iz reprezentacije potvrdi nesto od navedenog, tacnije ovu tucu

ps. ne moras da molis, forum je i komuniciramo, samo bez uvreda kao neki i sve ce biti dobro :thumbup:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

BiLy
Kontakt:

Post Postao/la BiLy » 25 jun 2014, 13:21

Jel se iko oglasio povodom ovoga, ili su se pič.ice ušutile :guz:

Ovaj klan s Dzekom, Spahicem i Ibricicem nam je sjebao prvenstvo, a o Sušiću da ne pricam .

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 jun 2014, 13:21

Donnie Darko je napisao/la:Ja se nadam da mu je protiv Nigerija bila zadnja utakmica u našem dresu.
Još malo i eto te k'o Bega :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 25 jun 2014, 13:22

Armala je napisao/la:Pa onima ljudima sto su objavili onaj klip na FTV Mreza treba orden dati, ljudi predvidjeli sve. :tokralju:
nije se tu imalo šta previjdeti to se sve znalo, samo sto niko nije htio reci i smio naravno

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 jun 2014, 13:23

Virtu4l je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:
Head je napisao/la:Kako ono oni kazu, gazija. :kafa:
Ne zaslužujemo ga. :kafa:
Kleknite pred kapitenom :tokralju:
Zanimljivije mi je bilo to, nego ovo sad kad su i oni saznali pravu istinu. :kafa:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 jun 2014, 13:23

lisander je napisao/la:
Armala je napisao/la:Pa onima ljudima sto su objavili onaj klip na FTV Mreza treba orden dati, ljudi predvidjeli sve. :tokralju:
nije se tu imalo šta previjdeti to se sve znalo, samo sto niko nije htio reci i smio naravno
Susic je pokus'o nakon Rumunije kad smo izgubili pa su mediji zataskali, pokusao je isto poslije Egipta gdje je iskritikovao Spahica i Dzeku pa su i to mediji zataskali..

Ocito da je uvodjenje Tine Susica bila pljuska klanu koji ji gori od Zemunskog.
1946

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 25 jun 2014, 13:24

drummer je napisao/la:Nemamo nista ,osim spekulacija i nagadjanja.
Budimo pametni.
Ako ne bude pritiska javnosti i medija ništa više od toga nećemo ni imati. Opet će se po ko zna koji put sve gurnuti pod tepih...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 25 jun 2014, 13:25

adriano_leite je napisao/la:
BKwizard je napisao/la:
U audio snimku komentatora BHT-a Velida Spahe koji je postavljen na YouTubu, u kojem Spaho govori o tuči u svlačionici reprezentacije BiH između kapitena Emira Spahića i još “nekoga”, portal Ljiljan.ba saznaje ko su još bili akteri tuče.

Prema našim izvorima iz reprezentacije BiH, Emir Spahić je nasrnuo na Vedada Ibiševića koji mu je, navodno prigovorio zbog loše igre.

U odbranu Vede stali su Sead Kolašinac i Ermin Bičakčić i spriječili su veći incident.

Prema nepotvrđenim informacijama, Spahić se htio obračunati i s komentatorom BHT-a Igorom Kristićem.

Saznajemo, kako kapiten Emir Spahić, ima ignorantski odnos prema mlađim igračima, posebno novajlijama Izetu Hajroviću, Tinu Sušiću.
Ako je ovo tacno, eto zasto nisu igrali Bicakcic i Kolasinac. Doduse, Bicakcic je bio kriminalan i opravdano je sto nije igrao, ali Kolasinac je morao igrati. Medjutim, vjerovatno je ponos nacije i nas kapiten ucijenio selektora da ne stavi taj dvojac, inace on i Dzeko nece ni igrati utakmicu...

Nas ponos, nas Zmaj, tacnije obicni guster, treba da ode sto dalje od reprezentacije.
Ne može biti da zbog toga nisu igrali jer Spaho kaže da se ovo desilo poslije utakmice, tako da to nema veze s tim.

Ovo je sve rekla-kazala s kim je bilo NA RUBU INCIDENTA, ne treba vjerovati u ovo dok se ne potvrdi od strane nekog relevantnog.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 25 jun 2014, 13:25

kimbo je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la: Dajde link, drug kimbo! :)

Ja se ne sjećam za Hayat nikakvih razgovora, jedino za FACE.
Sorry to je taj do mene je , bio je za FACE meni to sve isto populisticko smece od media ... nisam dobar danas nimalo ...
Da, pretpostavio sam da se misli na intervju na SPACE TV iz sobe u sobu, pri čemu dva demagoga spremaju oproštajnu večeru za nas koji nismo imali pojma kakav nam se prije svega moralni a onda i rezultatski fijasko sprema u Brazilu.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 25 jun 2014, 13:25

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Ja se nadam da mu je protiv Nigerija bila zadnja utakmica u našem dresu.
Još malo i eto te k'o Bega :mrgreen:
Nisam u životu veći kompliment dobio :salut: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Majestic-12 [Bot], Normus90, zikerrz21 i 66 gostiju.