Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
pa ja kada sam sinoc govorio da je napao vedada @1988risha me ismijavao 
sace on na hajatu opet dat intervju kako je hrabro srce i razni mediokriteti ce to popusit, nabijem na ku.rac njegovo srce i posštenje, žao mi je što ga neko nije ddobro zgazio u svlačionici i njega i edina i ibričića, iskreno žao mi je
Kleknite pred kapitenomAmar Dzeko je napisao/la:Ne zaslužujemo ga.Head je napisao/la:Kako ono oni kazu, gazija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ocekujem onaj klip iz Krajine kad uci Fatihu i kad je odbio izmjenu protiv Grcke. 
1946
Pa onima ljudima sto su objavili onaj klip na FTV Mreza treba orden dati, ljudi predvidjeli sve. 
a šta, molim te, za tebe znači da se nešto "potvrdi kao istina"?LenBias je napisao/la:ne zanima me sta ti mislis nego sta ce se ispostaviti kao istina na kraju, bez ikakvih nagadjanjakimbo je napisao/la:LenBias je napisao/la:ja se i dalje nadam da ovo sve nije istina jer mi je spaha strasno drag, tacnije bio strasno drag ako se ovo sve ispostavi istina jer tad ce za sva vremena biti prekrizen kod mene ako se na ovaj nacin pokenjao na citavu drzavu fakticki, bruka i sramota ako je istina
Sta ti nije jasno i cudno ? Ako ti nije jasno koliko je imao moci i koje iza njega stajao odna su ti vajda jasne nelogicnosti oko izbora igraca a sve u korist njegovih ahbaba ...
Ja sam napisao poslije onog zadnjeg intervjua Hayatt-u (na koji raja nije obratila dovoljnu paznju) da je covjek opasan za ovu repku . KO zna da cita izmedju redova on je u onom intervjuu jasno iskazivao svoju moc i prijetnje.
Pregledajte ponovo taj intervju ...
misliš da će spahić izaći na TV i reći "da, sve priče koje su se pojavile su istinite."?!? ni govora. ovakve priče se ne pojavljuju bezveze već 10ak godina.
druga stvar je što sada imamo mnogobrojne dokaze koji upućuju na to da su ove priče istinite, jednostavno se sve skupilo i isplivalo na površinu. ako ikome vjerujem, vjerujem velidu spahi, jer je veliki čovjek i veliki patriota. znam da on nije uhljup koji bi slagao takve stvari.
Sorry to je taj do mene je , bio je za FACE meni to sve isto populisticko smece od media ... nisam dobar danas nimalo ...BaDa12 je napisao/la:Dajde link, drug kimbo!kimbo je napisao/la: Ja sam napisao poslije onog zadnjeg intervjua Hayatt-u (na koji raja nije obratila dovoljnu paznju) da je covjek opasan za ovu repku . KO zna da cita izmedju redova on je u onom intervjuu jasno iskazivao svoju moc i prijetnje.
Pregledajte ponovo taj intervju ...
Ja se ne sjećam za Hayat nikakvih razgovora, jedino za FACE.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
LenBias je napisao/la:ja se i dalje nadam da ovo sve nije istina jer mi je spaha strasno drag, tacnije bio strasno drag ako se ovo sve ispostavi istina jer tad ce za sva vremena biti prekrizen kod mene ako se na ovaj nacin pokenjao na citavu drzavu fakticki, bruka i sramota ako je istina
Nemamo nista ,osim spekulacija i nagadjanja.
Budimo pametni.
Budimo pametni.
Lakše bi ti bilo da si meni povjerovaoviKK je napisao/la:druga stvar je što sada imamo mnogobrojne dokaze koji upućuju na to da su ove priče istinite, jednostavno se sve skupilo i isplivalo na površinu. ako ikome vjerujem, vjerujem velidu spahi, jer je veliki čovjek i veliki patriota. znam da on nije uhljup koji bi slagao takve stvari.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kad neko od igraca iz reprezentacije potvrdi nesto od navedenog, tacnije ovu tucuviKK je napisao/la:a šta, molim te, za tebe znači da se nešto "potvrdi kao istina"?
ps. ne moras da molis, forum je i komuniciramo, samo bez uvreda kao neki i sve ce biti dobro
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jel se iko oglasio povodom ovoga, ili su se pič.ice ušutile 
Ovaj klan s Dzekom, Spahicem i Ibricicem nam je sjebao prvenstvo, a o Sušiću da ne pricam .
Ovaj klan s Dzekom, Spahicem i Ibricicem nam je sjebao prvenstvo, a o Sušiću da ne pricam .
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Još malo i eto te k'o BegaDonnie Darko je napisao/la:Ja se nadam da mu je protiv Nigerija bila zadnja utakmica u našem dresu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
nije se tu imalo šta previjdeti to se sve znalo, samo sto niko nije htio reci i smio naravnoArmala je napisao/la:Pa onima ljudima sto su objavili onaj klip na FTV Mreza treba orden dati, ljudi predvidjeli sve.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Zanimljivije mi je bilo to, nego ovo sad kad su i oni saznali pravu istinu.Virtu4l je napisao/la:Kleknite pred kapitenomAmar Dzeko je napisao/la:Ne zaslužujemo ga.Head je napisao/la:Kako ono oni kazu, gazija.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Susic je pokus'o nakon Rumunije kad smo izgubili pa su mediji zataskali, pokusao je isto poslije Egipta gdje je iskritikovao Spahica i Dzeku pa su i to mediji zataskali..lisander je napisao/la:nije se tu imalo šta previjdeti to se sve znalo, samo sto niko nije htio reci i smio naravnoArmala je napisao/la:Pa onima ljudima sto su objavili onaj klip na FTV Mreza treba orden dati, ljudi predvidjeli sve.
Ocito da je uvodjenje Tine Susica bila pljuska klanu koji ji gori od Zemunskog.
1946
Ako ne bude pritiska javnosti i medija ništa više od toga nećemo ni imati. Opet će se po ko zna koji put sve gurnuti pod tepih...drummer je napisao/la:Nemamo nista ,osim spekulacija i nagadjanja.
Budimo pametni.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- BeyKopites
- Kontakt:
Ne može biti da zbog toga nisu igrali jer Spaho kaže da se ovo desilo poslije utakmice, tako da to nema veze s tim.adriano_leite je napisao/la:Ako je ovo tacno, eto zasto nisu igrali Bicakcic i Kolasinac. Doduse, Bicakcic je bio kriminalan i opravdano je sto nije igrao, ali Kolasinac je morao igrati. Medjutim, vjerovatno je ponos nacije i nas kapiten ucijenio selektora da ne stavi taj dvojac, inace on i Dzeko nece ni igrati utakmicu...BKwizard je napisao/la:U audio snimku komentatora BHT-a Velida Spahe koji je postavljen na YouTubu, u kojem Spaho govori o tuči u svlačionici reprezentacije BiH između kapitena Emira Spahića i još “nekoga”, portal Ljiljan.ba saznaje ko su još bili akteri tuče.
Prema našim izvorima iz reprezentacije BiH, Emir Spahić je nasrnuo na Vedada Ibiševića koji mu je, navodno prigovorio zbog loše igre.
U odbranu Vede stali su Sead Kolašinac i Ermin Bičakčić i spriječili su veći incident.
Prema nepotvrđenim informacijama, Spahić se htio obračunati i s komentatorom BHT-a Igorom Kristićem.
Saznajemo, kako kapiten Emir Spahić, ima ignorantski odnos prema mlađim igračima, posebno novajlijama Izetu Hajroviću, Tinu Sušiću.
Nas ponos, nas Zmaj, tacnije obicni guster, treba da ode sto dalje od reprezentacije.
Ovo je sve rekla-kazala s kim je bilo NA RUBU INCIDENTA, ne treba vjerovati u ovo dok se ne potvrdi od strane nekog relevantnog.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Da, pretpostavio sam da se misli na intervju na SPACE TV iz sobe u sobu, pri čemu dva demagoga spremaju oproštajnu večeru za nas koji nismo imali pojma kakav nam se prije svega moralni a onda i rezultatski fijasko sprema u Brazilu.kimbo je napisao/la:Sorry to je taj do mene je , bio je za FACE meni to sve isto populisticko smece od media ... nisam dobar danas nimalo ...BaDa12 je napisao/la: Dajde link, drug kimbo!
Ja se ne sjećam za Hayat nikakvih razgovora, jedino za FACE.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisam u životu veći kompliment dobiorio_Ferdy88 je napisao/la:Još malo i eto te k'o BegaDonnie Darko je napisao/la:Ja se nadam da mu je protiv Nigerija bila zadnja utakmica u našem dresu.
Trenutno korisnika/ca: BosnianDragon2024, DjaniTarik, FerdinandF, General505, haklamas, Rigoletto, zikerrz21 i 89 gostiju.