Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

pobjedesve
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la pobjedesve » 25 jun 2014, 20:17

Dobar danas Dzeko :cool: :cool: :cool: :cool:

Nego hajmo sad Vedadu psovati mater, oca, Amru, nekoga, posto se nije ni vidio danas, a Boga mi nije se ni trudio

E stid i sram da vas bude :oops: :oops:

P.S. kakva golcina
a... pehari su tu

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 jun 2014, 20:19

pobjedesve je napisao/la:Dobar danas Dzeko :cool: :cool: :cool: :cool:

Nego hajmo sad Vedadu psovati mater, oca, Amru, nekoga, posto se nije ni vidio danas, a Boga mi nije se ni trudio

P.S. kakva golcina
Cisto da se zna, Vedadova zena se zove Zerina :kafa: :kafa: :kafa:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 25 jun 2014, 20:22

P.S. kakva golcina
Prica ti ne pije vode, Dzeko protiv Nigerije nije se ni vidio nit se trudio. Vedo se sad mozda nije vidio ali se trudio sto se vidjelo i sto statistika govori. Od svih nasih igraca Dzeko je najmanje pretrcao a Engleska liga vazi za najdinamicniju ligu... On bi trebao da leti a ne da se seta po terenu..
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 25 jun 2014, 20:22

Ovu temu treba zakljucati... Usmrdit ce forum od gluposti koji se ovdje napisu! Nama Maradona ne bi bio dovoljan :puke:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 25 jun 2014, 20:25

vivaILchelik je napisao/la:

P.S. kakva golcina
Prica ti ne pije vode, Dzeko protiv Nigerije nije se ni vidio nit se trudio. Vedo se sad mozda nije vidio ali se trudio sto se vidjelo i sto statistika govori. Od svih nasih igraca Dzeko je najmanje pretrcao a Engleska liga vazi za najdinamicniju ligu... On bi trebao da leti a ne da se seta po terenu..

Vedo se danas trudio :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:

Na jednu loptu je potrcao, sto nije k'o Dzeko driblao , izadje malo, pravi presing, uzme loptu, pomogne odbrani :?: :?:

Surova istina je da mi jedva docekamo da Dzeko ne odigra dobro i da ga pod skalp stavimo, a ostali igraci nisu bitni i ne pljuju se niti ce se ikad pljuvati kao sto mi pljujemo Edina. Toliko
a... pehari su tu

3nemy_
Kontakt:

Post Postao/la 3nemy_ » 25 jun 2014, 20:32

Koji ste klocevi. Dzeko da go i vama opet ne odgovara sto nije dao Pjanicu. Uredu je ne voliti nekog igraca, al bar pazis sta ces reci.
Dzaba, ostat ce nas najbolji igrac i bit ce to jos dugo a ljubomorne duse mogu da ga Pu_še :).
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 jun 2014, 20:37

Bez obzira sto je dao gol bilo je opet situacija kad je se setao po terenu i bio je dosta sebican u par situacija, ali sta sad meni znaci ovaj njegov gol, apsolutno nista.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 jun 2014, 20:39

rob do bagro je napisao/la:Bez obzira sto je dao gol bilo je opet situacija kad je se setao po terenu i bio je dosta sebican u par situacija, ali sta sad meni znaci ovaj njegov gol, apsolutno nista.
Kako neki pisu jbt ko da su svi igraci na prosloj tekmi dali po gol i trebao nam je samo Edinov da prodjemo dalje. :| :| :|
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 25 jun 2014, 20:44

rob do bagro je napisao/la:Bez obzira sto je dao gol bilo je opet situacija kad je se setao po terenu i bio je dosta sebican u par situacija, ali sta sad meni znaci ovaj njegov gol, apsolutno nista.
U kojih "par" situacija ?????? Ja znam samo za ono kad je osutao umjesto pjanica, a moze biti da ga nije cuo/vidio.
A trcati svih 90 minuta ne moze maratonac, a kamoli Edin
Sta nam je znacilo to sto smo izgubili u Insbruku protiv Egipta?? Nije nista pa smo sasuli paljbu
a... pehari su tu

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 25 jun 2014, 20:45

dobar Edin danas,ne samo zbog gola,nego trčanje,zahtijevanje, vraćanje po loptu...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jun 2014, 20:46

Džeko je postao naš Giroud :bih:

Kasno je, prošla Nigerija.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 jun 2014, 20:46

Samo ne znam po cemu je Dzeko igrac utakmice,Pjanic je trebao biti...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 25 jun 2014, 20:47

Ma, nema tu pomoci... Jednostavno postoje ljudi koji ce pljuvati naseg najboljeg igraca ikada bez obzira kako on odigrao i jednostavno se s tim treba pomiriti... Kakav je to fenomen? Ne znam... Trebalo bi vjerovatno kakvu naucnu studiju platiti da se to istrazi :hmmmmm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 jun 2014, 20:47

Ebo majku poslije toliko puta prezvakane teme o trcanju Edina Dzeke, oni opet napisu "on je trebao da leti po terenu" :facepalm:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 25 jun 2014, 20:48

Ponos Torina je napisao/la:Samo ne znam po cemu je Dzeko igrac utakmice,Pjanic je trebao biti...
Zbog golcine zbog koje se Iran morao otvoriti i zbog kojeg smo mi lakse igrali? A slazem se da su komotno mogli dati Pjanicu
a... pehari su tu

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 25 jun 2014, 20:48

Urodile kritike plodom ili je ovo bilo mazanje očiju. Da je ovako nastupao u prošloj utakmici, doduše da se cijeli tim borio, ne bi im niko ništa rek'o, k'o ni protiv argentine..ali stječe se dojam da lik bira kad će dobro igrati...
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jun 2014, 20:50

Ja ga nikad u zivotu nisam pljuvao niti kritikovao, naprativ, uvijek sam bio uz njega pa makar bio u najlosijoj formi ali sada kazem da je Dzeko go.vno.

Dzaba njemu danasnji gol i danasnje trcanje kad u puno vaznijoj utakmici nije nista pokazao.
Setao se onda kada nam je najvise trebala njegova borba, njegovo izvlacenje po loptu i njegova sigurnost prilikom postizanja golova.

Zauvijek ce ostati gorak ukus njegovog nezalaganja protiv Nigerije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

pisac
Kontakt:

Re: Odg: Edin Džeko

Post Postao/la pisac » 25 jun 2014, 20:55

3nemy_ je napisao/la:Koji ste klocevi. Dzeko da go i vama opet ne odgovara sto nije dao Pjanicu. Uredu je ne voliti nekog igraca, al bar pazis sta ces reci.
Dzaba, ostat ce nas najbolji igrac i bit ce to jos dugo a ljubomorne duse mogu da ga Pu_še :).
ako dao gol onda moze komotno i izaci sa terena, za njega je utakmica zavrsena?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 25 jun 2014, 20:56

Omerbavarac je napisao/la:Ja ga nikad u zivotu nisam pljuvao niti kritikovao, naprativ, uvijek sam bio uz njega pa makar bio u najlosijoj formi ali sada kazem da je Dzeko go.vno.

Dzaba njemu danasnji gol i danasnje trcanje kad u puno vaznijoj utakmici nije nista pokazao.
Setao se onda kada nam je najvise trebala njegova borba, njegovo izvlacenje po loptu i njegova sigurnost prilikom postizanja golova.

Zauvijek ce ostati gorak ukus njegovog nezalaganja protiv Nigerije.
Upravo tako.
Danas se stvarno trudio, njemu izgleda treba **** mater redovno da odigra kako treba.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 25 jun 2014, 21:00

Ovdje postiranje ko na smjene yebote. Lose odigra jedna ekipa dodje, odigra fino odmah druga. Itd itd.

Kad je los treba reci da je los, a isto tako i kad je dobar.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 22 gosta.