Nego hajmo sad Vedadu psovati mater, oca, Amru, nekoga, posto se nije ni vidio danas, a Boga mi nije se ni trudio
E stid i sram da vas bude
P.S. kakva golcina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Cisto da se zna, Vedadova zena se zove Zerinapobjedesve je napisao/la:Dobar danas Dzeko![]()
![]()
![]()
![]()
Nego hajmo sad Vedadu psovati mater, oca, Amru, nekoga, posto se nije ni vidio danas, a Boga mi nije se ni trudio
E stid i sram da vas bude![]()
![]()
P.S. kakva golcina
Prica ti ne pije vode, Dzeko protiv Nigerije nije se ni vidio nit se trudio. Vedo se sad mozda nije vidio ali se trudio sto se vidjelo i sto statistika govori. Od svih nasih igraca Dzeko je najmanje pretrcao a Engleska liga vazi za najdinamicniju ligu... On bi trebao da leti a ne da se seta po terenu..pobjedesve je napisao/la:Dobar danas Dzeko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. kakva golcina
vivaILchelik je napisao/la:Prica ti ne pije vode, Dzeko protiv Nigerije nije se ni vidio nit se trudio. Vedo se sad mozda nije vidio ali se trudio sto se vidjelo i sto statistika govori. Od svih nasih igraca Dzeko je najmanje pretrcao a Engleska liga vazi za najdinamicniju ligu... On bi trebao da leti a ne da se seta po terenu..pobjedesve je napisao/la:Dobar danas Dzeko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. kakva golcina
Kako neki pisu jbt ko da su svi igraci na prosloj tekmi dali po gol i trebao nam je samo Edinov da prodjemo dalje.rob do bagro je napisao/la:Bez obzira sto je dao gol bilo je opet situacija kad je se setao po terenu i bio je dosta sebican u par situacija, ali sta sad meni znaci ovaj njegov gol, apsolutno nista.
U kojih "par" situacija ?????? Ja znam samo za ono kad je osutao umjesto pjanica, a moze biti da ga nije cuo/vidio.rob do bagro je napisao/la:Bez obzira sto je dao gol bilo je opet situacija kad je se setao po terenu i bio je dosta sebican u par situacija, ali sta sad meni znaci ovaj njegov gol, apsolutno nista.
Zbog golcine zbog koje se Iran morao otvoriti i zbog kojeg smo mi lakse igrali? A slazem se da su komotno mogli dati PjanicuPonos Torina je napisao/la:Samo ne znam po cemu je Dzeko igrac utakmice,Pjanic je trebao biti...
ako dao gol onda moze komotno i izaci sa terena, za njega je utakmica zavrsena?3nemy_ je napisao/la:Koji ste klocevi. Dzeko da go i vama opet ne odgovara sto nije dao Pjanicu. Uredu je ne voliti nekog igraca, al bar pazis sta ces reci.
Dzaba, ostat ce nas najbolji igrac i bit ce to jos dugo a ljubomorne duse mogu da ga Pu_še.
Upravo tako.Omerbavarac je napisao/la:Ja ga nikad u zivotu nisam pljuvao niti kritikovao, naprativ, uvijek sam bio uz njega pa makar bio u najlosijoj formi ali sada kazem da je Dzeko go.vno.
Dzaba njemu danasnji gol i danasnje trcanje kad u puno vaznijoj utakmici nije nista pokazao.
Setao se onda kada nam je najvise trebala njegova borba, njegovo izvlacenje po loptu i njegova sigurnost prilikom postizanja golova.
Zauvijek ce ostati gorak ukus njegovog nezalaganja protiv Nigerije.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 15 gostiju.