Jao Kolasinca
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
INSTITUCIJANerminovic je napisao/la:[youtube][/youtube]
thulkazal je napisao/la: Ja mu vala nikad neću halaliti Nigeriju

ZgemboAdislic je napisao/la:
Momak imaš snimku utakmice ... Ja skupio snage da je gledam još jednom ... Korner je bio a Džeko je ko nešto istrčao da pogledom zatvori... Džaba se trošio mogao je pogledom i iz 16terca ili sa pola centra ispratiti ga ...mandraX je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Još jedan dokaz, nek' si ga objavio, da se prisjetimo famozne taktike. Pazi lijeve strane i ko je pokriva, Džeko i Miske.![]()
Jah, pazi Misketa i poteza.
Nije imao priliku, cim mu budu horski **** mater i pjevali DZeko napolje, ucinit ce to.Janez je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dobri su vam ti klipovi, ali radi iznad ovog je izgubio simpatije i poštovanje mnogih. Nešto me pamćenje ne služi da je ovako na Etihadu ikada napravio??!!
Nisam ni rekao da je istrčao da bi pokrio tu stranu, otkud ti to?thulkazal je napisao/la: Momak imaš snimku utakmice ... Ja skupio snage da je gledam još jednom ... Korner je bio a Džeko je ko nešto istrčao da pogledom zatvori... Džaba se trošio mogao je pogledom i iz 16terca ili sa pola centra ispratiti ga ...
rekoh ja zbog ovakvih on i moze hodati po terenu.Sto ce ici za igracem kada ima ovakve simpatizere koji mu odobravaju nezalaganje.mandraX je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Još jedan dokaz, nek' si ga objavio, da se prisjetimo famozne taktike. Pazi lijeve strane i ko je pokriva, Džeko i Miske.![]()
Jah, pazi Misketa i poteza.
Consigliere je napisao/la:Vodja ovih mladih momaka sto dolaze... Edine, sine!
Ti imaš potpuno pogrešan pristup svemu ovome ...Consigliere je napisao/la:Publika na Etihadu zna nesto u fudbalu, a zna i cijeniti svoje igrace... Ova stoka na stadionu i nekoliko iskompleksiranih forumasa ne znaju ni jedno, ni drugo
Ja ne znam koju si ti utakmicu gledao ali protiv Nigerije je Dzeko bio medju nasim boljim igracima. Druga je stvar sto ljudi valjda ocekuju po 2-3 gola u svakoj tekmi, ili da ganja igrace po cijelom terenu...thulkazal je napisao/la:Ti imaš potpuno pogrešan pristup svemu ovome ...Consigliere je napisao/la:Publika na Etihadu zna nesto u fudbalu, a zna i cijeniti svoje igrace... Ova stoka na stadionu i nekoliko iskompleksiranih forumasa ne znaju ni jedno, ni drugo
Stvarno ne razumijem šta čovjek treba da uradi da mu okreneš leđa ? Ono protiv Nigerije da je kojim slučajem se desilo Njemačkoj, kao neki napadač se nije zalagao, čuvao igrače pogledom, mahao rukama i prozivao igrače nekim glodarima i rupama pa razapeli bi ga ko Isusa Krista a kao nagradu dobio bi takav medijski linč da selektor se ne bi više usudio ga pozvati...
Ipak ovo je BiH a ovo Njemačka ... Fino je bilo makar i zamisliti, ajmo sad u realnost ...
Ne vidiš poentu kritike ... Tip se nalazi pored igrača, znači već je dotrčao do njega i pušta ga tek onako. Ovdje se pita njegova želja za pobjedom i ne može me niko ubjediti da je igrao pod nekom blokadom, kapricom i ljutnjom ... Niko od njega ne traži da on trči 12-13 kilometara i ima preko 60 šprinteva ali de malo življe, ko da mu je sve umrlo i njega natjerali na teren da igra ...Consigliere je napisao/la:
Ja ne znam koju si ti utakmicu gledao ali protiv Nigerije je Dzeko bio medju nasim boljim igracima. Druga je stvar sto ljudi valjda ocekuju po 2-3 gola u svakoj tekmi, ili da ganja igrace po cijelom terenu...
Trenutno korisnika/ca: ajdekuci, Allosio, ANamelessGhoul, AnelMid, aqarius, Atlanta, bhfanatic14, cutura, Cwirek, DanijelTZ, delinjo, Djedo, eaglebvb09, Edincapitano, exampLe., farenhajt, FerdinandF, Frankie, Futbol, Goalgetter, GrbavicaHrammm, guillermo, HariTz, Helemnejse, Hordas1990, Iceplayer, IgmanskiVukovi, izdzezveubrazil, Kizo886, Kljukusar, legendarnadruga, lol89, Marokanci58, MikiPirs, MiranGlasnic, Napapijri, NEZALAGANJE, PeppermintSA, prisonbreak, Proximic, resko1, s4mke, safun79, samoposmatram, soccerfan, StevieG8, trunks1946, tutankamon1905, ultrazonfa, Wilshere10, Wolffire i 433 gosta.