Consigliere je napisao/la:Vodja ovih mladih momaka sto dolaze... Edine, sine!

Mocan napadac kada hoce , zasluge za BH sport neizmjerne.
Al vodja ? Nikad nije bio niti ce biti. Zato treba biti muskarcina il barem musko. On je nezreo , on je tip koji treba savjet smjernice , upute. Ne samo na fudbalskom terenu nego i van . Taj neki odnos prema javnosti i ti neki filmovi koji ga pucaju nisu mi jasni . Teske rijeci al jbga tako je.
Neke stvari koje je ucinio zadnjih 6 mjeseci su nepopravljive, nepovratne.
Najveca sreca koja mu se moze desiti je da dodje Vaha za trenera repke, il barem Dusko. Od njih bi imao sta nauciti.
Al ako se nastavi poistovjecivati sa SPahicem, Ibricicem , mahalcima .. propast ce kao zeton unatoc svim zaradjenim parama i svima zaslugama.
Zao mi je uvijek kada pisem o Edinu , isfrustriran sam. Isfrustriran je blago receno, mozda vise tuzan zbog svega sto se desilo zadnih mjesec dana. Jer sve je u njegovoj glavi. Svi elementi za sjajnu pricu su postojali. Al sta radi slava i pritisci koji se pojavljuju kao nuzpojava iste. Lazni prijatelji, tetosari, savjetnici , izgubljen kompas.
Niko nema ovakve navijace kao BH , mozda je nekom smijesno al niko nema ni ovako dobronamjerne novinare kao BH. U smislu dobronamjernosti. Toliko stvari nije napisano oko Dzeke radi ciste dobre volje pojedinaca i gradjanske svjesnosti za visi cilj.
Opet kazem donekle nije ni cudo sve ovo. Sve su ovo neki novi fenomeni koji nam se desavaju. Nova igracka s kojom nismo vicni da se igramo. Slava , zvijezde, odnos prema istima , ponasanje zvijezda ....
A on je fokus svega toga, sve se prelama preko njega i s ljeva i s desna.
Z.aje.ban osjecaj u jednom momentu bi ga zagrlio zbog svega sto je prosao kroz zivot i zbog zasluga za BH a u drugom sve po spisku zbog indolentnosti i neprofesionalizma oko repke ...
show must go on ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,