Igrač br. 6

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 jun 2014, 22:04

NEZALAGANJE je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:I danas dokazao da nije ni ispred Avdije...
I to sve ustvrdio za petnaestak minuta?Svaka ti cast.Koji klub vodis? Bolan Avdija ne da je bio los danas,nego je bio katastrofalan.Mislim da ni on ne moze objasniti kako je zabio gol,jer je iz bolje pozicije u 1.poluvremenu zamalo poslao loptu u aut,a da se ne pominje njegov los prijem,predaja,otvaranje i sve ono sto se naziva fundamentima fudbala...Da se razumijemo,ne branim ja ovdje Vranjesa,ali se radi o 2 razlivcta tipa igraca i premalo minuta da bi se tvrdilo ovo sto si ti napisao...
90% utakmica koje je odigrao Vranjes su bile ispod zadovoljavajuceg za nivo reprezentacije. Nista posebno nazad, naprijed ocajan.

Pa njega nije htjela CZV koja je u fazi raspadanja. Bicakcic, Sunjic, Zukanovic, svi su oni bolje rjesenje od njega na poziciji stopera, za poziciju beka sam ranije sve rekao. Danas je ukenjao 3 dobra napada za tih 15tak minuta :facepalm:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 jun 2014, 09:28

Ovo jednostavno nije tacno. Ogi Vranjes je skolovan i jako kvalitetan desni bek. Koji moze odigrat cak kao i stoper. I puno je jaci i sigurniji u defanzivi. Avdija je jako los u defanzivi. On je krilni napadac ili krio koje se gura na beka. A Ogi je cisti defanzivac. Nemozes ih ni porediti. Jedino sto ima Avdija to je brzina. Cak i u ofanzivnim zadacima je jako los. Gubi lopte previse, los driblnig, los centarsut. Jedina svjetla tacka je taj jedan gol. Ali je isto tako u prvom poluvremenu 3 m od gola promasio cijeli gol.

Nemam nista licno protiv momka. Ali Ogi je sigurno bolji igrac. I nebi trebao da bude konkurencija Avdiji nego ispred njega na beku. Prava konkurencija Avdiji kao zamjena Hajrovicu je Stevanovic.

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 26 jun 2014, 09:39

NEZALAGANJE je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:I danas dokazao da nije ni ispred Avdije...
I to sve ustvrdio za petnaestak minuta?Svaka ti cast.Koji klub vodis? Bolan Avdija ne da je bio los danas,nego je bio katastrofalan.Mislim da ni on ne moze objasniti kako je zabio gol,jer je iz bolje pozicije u 1.poluvremenu zamalo poslao loptu u aut,a da se ne pominje njegov los prijem,predaja,otvaranje i sve ono sto se naziva fundamentima fudbala...Da se razumijemo,ne branim ja ovdje Vranjesa,ali se radi o 2 razlivcta tipa igraca i premalo minuta da bi se tvrdilo ovo sto si ti napisao...
:thumbup: :thumbup: :kafa:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 26 jun 2014, 14:51

Ogijev novi status:
Ogi Daca Vranjes
29 min ·
Vracam se kuci ponosno uzdignute glave,dok ce se neko vratiti kao MIS!!!
cenzura na ovu riječ! :kafa:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 26 jun 2014, 14:52

Ogi i Daca u akciji.. :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :bih:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 jun 2014, 15:02

Možda je Daca na profilu i malo se zajebaje
Nad tobom sunce najljepše sja

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 26 jun 2014, 15:05

Mozda je mislio na makija :roll:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 jun 2014, 01:25

njemu je FB dohakao karijeri :clap:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2014, 01:29

Ogi dominira na facebooku. Kad se sjetim one izjave o "klempi" iz Partizana. :rol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 27 jun 2014, 08:11

BaDa12 je napisao/la:Ogijev novi status:
Ogi Daca Vranjes
29 min ·
Vracam se kuci ponosno uzdignute glave,dok ce se neko vratiti kao MIS!!!
cenzura na ovu riječ! :kafa:
:facepalm: :lolno:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 05 jul 2014, 13:58

“Što se tiče fudbala, kada sam imao 18 godina dobio sam poziv u reprezentaciju Srbije, ali sam to odbio. Zašto? Pa rekao sam, ja se smatram Bosancem. Imam porodicu u Bosni, kuća u kojoj sam odrastao je u Bosni, druga opcija za mene ne postoji”, dodao je naš reprezentativac.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 jul 2014, 15:49

Nerminovic je napisao/la:
“Što se tiče fudbala, kada sam imao 18 godina dobio sam poziv u reprezentaciju Srbije, ali sam to odbio. Zašto? Pa rekao sam, ja se smatram Bosancem. Imam porodicu u Bosni, kuća u kojoj sam odrastao je u Bosni, druga opcija za mene ne postoji”, dodao je naš reprezentativac.
:thumbup: :thumbup:

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 12 jul 2014, 15:57

Hahaha,dobar je mali....
Vjerovatno je u isto vrijeme stigao i poziv u Mancester :) :) :)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 jul 2014, 17:43

Ovaj momak poput Besica , dobro dobro zapostavljen i neiskoristen .. golemo neke mi stvari nisu jasne ... al eto ..kada tad ce to valdja neko bitan skontati
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 12 jul 2014, 18:15

Gdje ce ovaj lik igrati sledece godine? Rekao je da je zavrsio u Elizagsporu.

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 12 jul 2014, 18:37

kimbo je napisao/la:Ovaj momak poput Besica , dobro dobro zapostavljen i neiskoristen .. golemo neke mi stvari nisu jasne ... al eto ..kada tad ce to valdja neko bitan skontati

Apsolutno . Daleko bolje odigrao kvalifikacije od Bičakčića i onda ovaj igra u prvih 11 protiv Argentine, nespreman, iako nije puno pokazao u ranijim utakmicama (tj i kad je bio spreman).
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 jul 2014, 20:18

Što ne bi bio zapostavljen, levatina evo dvije godine, slobodan igrač, reprezentativac, nastup na SP i ne može da nađe normalnog kluba koji će ga potpisati na 3-4 godine
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 jul 2014, 20:29

legenda reala je napisao/la:Što ne bi bio zapostavljen, levatina evo dvije godine, slobodan igrač, reprezentativac, nastup na SP i ne može da nađe normalnog kluba koji će ga potpisati na 3-4 godine
Jest i imo nastup na SP. 25 minuta protiv Irana. Jedni su igrali po cijelu utakmicu pa zasad isto nista od prodaje.
Da je momak odigrao naprimjer dvije pune utakmice, onda bi vec najvjerovatnije bio veci interes klubova.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 jul 2014, 20:32

I to ih je odigrao katastrofalna time sto je uprsko barem 3 dobre akcije.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 jul 2014, 20:35

legenda reala je napisao/la:Što ne bi bio zapostavljen, levatina evo dvije godine, slobodan igrač, reprezentativac, nastup na SP i ne može da nađe normalnog kluba koji će ga potpisati na 3-4 godine
Sjetit ces se jednog dana mojih rijeci samo ako ga povrede zaobidju. Neodoljivo me podsjeca na Hasagica koji nikako da nadje dobar klub ..

Al kazem opet buducnost c sve pokazati ... mozda bude novi Spahic !!!!! (naravno bez sumjnivih poteza)
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 12 jul 2014, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: ZaBoljuSlobodu i 3 gosta.