Slazem se da Pape nije zlo. Ali radi neke pocetnicke greske to znas i ti sam. Kada bi ja nekako znao da se covjek uci iz svojih gresaka. Da nikad vise nece odigrat brez ljevog beka. Kada bi znao da ce nastavit da forsira 4-2-3-1 protiv jacih timova. Kada bi znao da ce pozvat M. Vrancica, Prcica , Arslanagica i ostale talente i dati im postenu sansu da se nametnu. Kada bi znao da Hadzica nece nikad vise pozvat i da Vrsajevica nece gurati protiv jacih ekipa Ja bi mu mozda dao jos jednu sansu. Naravno osim ako nas nebi preuzeo VAHA. Kao sto mnogi govore nas tim je toliko jak da nam on skoro pa i ne treba. Samo da nas ne unistava sa svojim " taktikama " i nepozivanjem novih igraca. Ali kako znati da nas Pape nece opet ukopat sa svojim potezima, kako ??Head je napisao/la: Sve stoji, ali i sam znas da Pape uopste nije los covjek niti zlo kojim ga zele pojedinci prikazati..
Ipak covjek ima neki kostur koji ce nadgradit. Ako nas preuzme Dusko biti ce to neki novi klinci. Niva filozofija. 3-5-2 vjerovatno. Koji i nije bas idealan za nase igrace. Nigdje nepise da ce ga Dzeko i ostali igraci prihvatiti otvorenih ruku. Znaci to je riziko. Pa covjek je napustio utakmicu 20 min prije kraja protiv Vojvodine. Kada su izgubili 3:0.