Sta ti kazes o njemu,kakav je igrac ?Android je napisao/la:Desni bekzrinja05 je napisao/la:Bek ili stoper?Cr0nite je napisao/la:Novi igrac Zvonimir Blaić koji je dosao iz Sirokog Brijega,koliko sam cuo igrac ipo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Re: HŠK Zrinjski
Imas na temi Sirokog je odgovorio.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Zato kisa pada, mi doveli dva igraca iz sirokog a ne obratno..
Blaić će po meni tu biti da pravi konkurenciju zlatiću.. zlatić je zaslužio prednost osim ako Blaić nije barem 30% bolji igrač..
Blaić će po meni tu biti da pravi konkurenciju zlatiću.. zlatić je zaslužio prednost osim ako Blaić nije barem 30% bolji igrač..
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..
Gabala-Maribor 1-0 poluvrijeme.
Zar je kisa u Mostaru.
Zar je kisa u Mostaru.
Može i meni PP. 
Od veceras ponovno dostupan forum Zrinjski.info
..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
HŠK Zrinjski potvrđuje će dres našeg kluba u sljedećoj sezoni nositi i Zvonimir Blaić, 23-godišnji hrvatski nogometaš koji je u protekloj sezoni nastupao za Široki Brijeg.
Blaić je rođen u Šibeniku u kojem je i počeo karijeru, u sezoni 2011./2012. upisao je 25 nastupa u 1. HNL, sezonu poslije s Šibenikom je igrao u 2. HNL, dok je u protekloj sezoni upisao 24 nastupa za Široki Brijeg.
Naš klub angažmanom Blaića želi pojačati konkurenciju na desnom boku, budući da će oporavak Zorana Brkovića potrajati još nekoliko mjeseci.
Sutra se očekuje dolazak jednog provjerenog igrača sredine terena
Blaić je rođen u Šibeniku u kojem je i počeo karijeru, u sezoni 2011./2012. upisao je 25 nastupa u 1. HNL, sezonu poslije s Šibenikom je igrao u 2. HNL, dok je u protekloj sezoni upisao 24 nastupa za Široki Brijeg.
Naš klub angažmanom Blaića želi pojačati konkurenciju na desnom boku, budući da će oporavak Zorana Brkovića potrajati još nekoliko mjeseci.
Sutra se očekuje dolazak jednog provjerenog igrača sredine terena
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Ovo nesto ide previse glatko:geek:
-
fanaticoszg
- Kontakt:
samo se nadam da nije Alen Dedic............Jericho je napisao/la:dajte mi to ime za sutra na pp, neću moć zaspat včrs
Ma jok, jedan iz tvoje zemljefanaticoszg je napisao/la:samo se nadam da nije Alen Dedic............Jericho je napisao/la:dajte mi to ime za sutra na pp, neću moć zaspat včrs
-
GradKamena
- Kontakt:
ajde celopek daj ppcelopek je napisao/la:Ma jok, jedan iz tvoje zemljefanaticoszg je napisao/la:samo se nadam da nije Alen Dedic............Jericho je napisao/la:dajte mi to ime za sutra na pp, neću moć zaspat včrs
Blaić niti smrdi niti miriše...
dečko je spreman, može trčat i dosta je brz ali nekog posebnog učinka od njega nama..dosta krut na lopti..nešto ala Ljbuć iz Širokog, sličan tip igrača..samo što je Blaić brži..
dečko je spreman, može trčat i dosta je brz ali nekog posebnog učinka od njega nama..dosta krut na lopti..nešto ala Ljbuć iz Širokog, sličan tip igrača..samo što je Blaić brži..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Jedan stari napadac mogao bi lako povecati konkurenciju u špici i dalje aktuelno za zadnjeg veznog! Zajebano se sprema!
Moze li poruka tko je napadac ?ZrinjskiMostar je napisao/la:Jedan stari napadac mogao bi lako povecati konkurenciju u špici i dalje aktuelno za zadnjeg veznog! Zajebano se sprema!
Bilo bi u redu da dovedu brzonogog napadača jer su Stevo i Krešo identični po konstituciji i karakteristikama.
Ne mogu njih dvojica kvalitetno zajedno igrati po meni.
Ako može ZrinjskiMostar na pp o kome se radi, hvala ti
Ne mogu njih dvojica kvalitetno zajedno igrati po meni.
Ako može ZrinjskiMostar na pp o kome se radi, hvala ti
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Kolko je više brzonog stvarno neznam ali nekad je bio strah i trepet za golmane! Prema informacijama trenutno je u top formi i može još dvije godine odigrati vrhunski....
Posebno kad igra u japankama s carapamaZrinjskiMostar je napisao/la:Kolko je više brzonog stvarno neznam ali nekad je bio strah i trepet za golmane! Prema informacijama trenutno je u top formi i može još dvije godine odigrati vrhunski....
podhum je napisao/la:Posebno kad igra u japankama s carapamaZrinjskiMostar je napisao/la:Kolko je više brzonog stvarno neznam ali nekad je bio strah i trepet za golmane! Prema informacijama trenutno je u top formi i može još dvije godine odigrati vrhunski....
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
OlimpijaLJ
- Kontakt:
Dobra vas vijest za Zrinjski:
Najbolji obrambni igrač Maribora, Martin Milec odlazi u Standard Liege. Ugovor podpisan danas.
Najbolji obrambni igrač Maribora, Martin Milec odlazi u Standard Liege. Ugovor podpisan danas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.