Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

muhamedkonjic
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la muhamedkonjic » 26 jun 2014, 18:02

Pauleta je napisao/la:
muhamedkonjic je napisao/la:
Trenutno igraca koji su nastupali za druge U21 rep. godinu dana unazad otprilike :

Dino Arslanagic (Belgija ), Elvis Bratanovic napadac ( Teplice ) (Slovenija) Haris Vuckic, Amir Dervisevic def vezni Maribor(Slovenija), Branimir Hrgota (Svedska), Cican Stankovic golman Austria Wien, (Austrija), Nedim Sacirovic desni bek FC Luzern (Svicarska )Haris Tabakovic napadac Young Boys ( Svicarska ), Alen Halilovic, Tin Jedvaj, Mario Pasalic, Dario Zuparic, Igor Bubnjic, Matej Delac, Hrvoje Milicevic, Anton Maglica, ( Hrvatska ), Milan Rodic lijev bek Zenit st Petersburg ( Srbija ), Dario Dumic stoper Bröndby ( Danska ).

Mario Vrancic ima 25 godina i igrao je prije za Njemacku ne ovaj ciklus, samo sam uvrstio igrace koje imaju veze sa nama sto su igrali za druge U21 rep. otprilike godinu dana unazad posto je Jagodic izjavio za ovaj najblizi ciklus a ne one igrace sto su davno igrali za druge U21? kao Vrancic, Salatic i tako dalje.
Oliver Zelenika, Jozo Šimunović, Marcelo Brozović, Petar Mišić, Mario Šitum, Josip Mišić( Hrvatska). Tu možemo ubrojati i Matea Kovačića i Antu Rebića, iako više namju pravo nastupa za nas.
Brozovic je kao Kovacic i Rebic prije toga, zaigrao protiv Brazila i nema vise pravo nastupati za nas. Ovih ostali sto si nabrajao imaju teoretska prava da jos uvijek igrju za nas ali to tu samo teoretske sanse, i sigurno se nece ostvarit. Kao isto tako Bubnjic,Pasalic, Jedvaj, Halilovic ali sam naveo ipak svi onih koji imaju teoretske sanse zaigrati za nas jos uvijek iz proslog ciklusa U21 posto je Jagodic rekao da cemo dobit pojacanja od drugih U21 rep. ali tesko da ce to bit koji igrac iz Hrvatske rep uopste. Mislim mozda da je rijec o Arslanagicu i Hrgotu u onoj izjavi Jagodica.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 26 jun 2014, 18:13

Arslanagic, Hrgota, Halilovic i puna saka brade :)

Uz Vrancica i Prcica..uhh jbt
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 jun 2014, 19:04

Mislim da bi se trebao opet obaviti razgovor sa Halilovićem,nije više u milosti i nemilosti Mamića,a i da odbije,bar smo pokušali :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 26 jun 2014, 19:07

Pauleta je napisao/la:
Trenutno igraca koji su nastupali za druge U21 rep. godinu dana unazad otprilike :

Dino Arslanagic (Belgija ), Elvis Bratanovic napadac ( Teplice ) (Slovenija) Haris Vuckic, Amir Dervisevic def vezni Maribor(Slovenija), Branimir Hrgota (Svedska), Cican Stankovic golman Austria Wien, (Austrija), Nedim Sacirovic desni bek FC Luzern (Svicarska )Haris Tabakovic napadac Young Boys ( Svicarska ), Alen Halilovic, Tin Jedvaj, Mario Pasalic, Dario Zuparic, Igor Bubnjic, Matej Delac, Hrvoje Milicevic, Anton Maglica, ( Hrvatska ), Milan Rodic lijev bek Zenit st Petersburg ( Srbija ), Dario Dumic stoper Bröndby ( Danska ).

Mario Vrancic ima 25 godina i igrao je prije za Njemacku ne ovaj ciklus, samo sam uvrstio igrace koje imaju veze sa nama sto su igrali za druge U21 rep. otprilike godinu dana unazad posto je Jagodic izjavio za ovaj najblizi ciklus a ne one igrace sto su davno igrali za druge U21? kao Vrancic, Salatic i tako dalje.
Oliver Zelenika, Jozo Šimunović, Marcelo Brozović, Petar Mišić, Mario Šitum, Josip Mišić( Hrvatska). Tu možemo ubrojati i Matea Kovačića i Antu Rebića, iako više namju pravo nastupa za nas.
Brozovic je kao Kovacic i Rebic prije toga, zaigrao protiv Brazila i nema vise pravo nastupati za nas. Ovih ostali sto si nabrajao imaju teoretska prava da jos uvijek igrju za nas ali to tu samo teoretske sanse, i sigurno se nece ostvarit. Kao isto tako Bubnjic,Pasalic, Jedvaj, Halilovic ali sam naveo ipak svi onih koji imaju teoretske sanse zaigrati za nas jos uvijek iz proslog ciklusa U21 posto je Jagodic rekao da cemo dobit pojacanja od drugih U21 rep. ali tesko da ce to bit koji igrac iz Hrvatske rep uopste. Mislim mozda da je rijec o Arslanagicu i Hrgotu u onoj izjavi Jagodica.
Lave nisam kritizirao, samo sam nadopunio popis :D . Mislim da je Arslanagić već zakaparen, a nadam se Hrgoti, Stankoviću, Rodiću, Omerbašiću i Tabakoviću.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 26 jun 2014, 19:14

amerosm je napisao/la:Ukoliko bi pridobili Arslanagica da igra za nas onda bi imali jednu mladu i veoma kvalitetnu ekipu i jedini problem bi nam predstavljala pozicija desnog beka i tu podhitno moramo naci neko kvalitetno rijesenje i tu polazem nade u buduceg selektora.

Begovic (27) - ????, Arslanagic (21), Bicakcic (24), SEO (21) - Besic (22), Prcic (21) - Hajrovic (23), Pjanic (24), Lulic (28) - Dzeko (28)

Takodjer mislim da ovi boldirani igraci bez problema mogu odigrati na jos dva Evropska i dva Svijetska prvenstva. Jedino ce nakon SP-a u Rusiji biti potrebno krenuti u potragu za novim napadacem i lijevim krilom.

Imamo po meni odlican potecijal i samo se nadam da ce novi selektor isti znati iskoristiti.
Na desnom beku je obećavao onaj mali Adis Omerbašić iz Schalkea, ali imao je veoma žestoku povredu. Što opet ne znači da neće biti nešto od njega kad se oporavi. Dotad, Vranješ.
Inače, odlično je za reprezentaciju što će napraviti smjenu generacija skoro bezbolno. Sjetimo se samo perioda između Hibića, Konjića, Barbareza, Salihamidžića i ekipe, te ove tzv. zlatne generacije sa Salihovićem, Ibiševićem, Džekom, kad su nas rešetali Mađari i Grci. Ovaj put te prelazne faze nema, odmah spremni uskaču Kolašinac, Bešić, Hajrović, a uskoro i drugi. :)
Zadnja izmjena: Edol, dana/u 26 jun 2014, 19:24, ukupno mijenjano 2 puta.

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 26 jun 2014, 19:18

Imali mali Halilović ikakvo pravo da zaigra za nas? Ili raja pise gluposti?
G BUSSA BUSS

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 26 jun 2014, 19:27

Hase10 je napisao/la:Imali mali Halilović ikakvo pravo da zaigra za nas? Ili raja pise gluposti?
Imati pravo,i imati volju za igranjem ne može se baš povezati,mada msm da su glavni faktori za njegov put bili Maminjo i dijelom njegov otac,sada je možda kasno da ga dobijemo ali kažem dokle god ima šansa ima i nada...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 26 jun 2014, 19:27

Pauleta je napisao/la:
Pauleta je napisao/la: Oliver Zelenika, Jozo Šimunović, Marcelo Brozović, Petar Mišić, Mario Šitum, Josip Mišić( Hrvatska). Tu možemo ubrojati i Matea Kovačića i Antu Rebića, iako više namju pravo nastupa za nas.
Lave nisam kritizirao, samo sam nadopunio popis :D . Mislim da je Arslanagić već zakaparen, a nadam se Hrgoti, Stankoviću, Rodiću, Omerbašiću i Tabakoviću.
Omerbasic nije igrao za druge repke osim naše!!!

Sent from my Home using fingers

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 jun 2014, 19:29

Hase10 je napisao/la:Imali mali Halilović ikakvo pravo da zaigra za nas? Ili raja pise gluposti?
Ima 3 nastupa za A tim,debitovao na prijateljskoj protiv Portugala,ne mogu naći ostala 2 :roll: .
Vrijedi popričat ipak više nema Mamića,al vrlo teško da se išta uradi.
Nad tobom sunce najljepše sja

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 26 jun 2014, 19:33

Batko je napisao/la:

Sjećam se da se nije odazvao Karačiću, pa je bilo priče da će igrati za Njemačku.
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 26 jun 2014, 19:33

pinoglavi je napisao/la:
Ima 3 nastupa za A tim,debitovao na prijateljskoj protiv Portugala,ne mogu naći ostala 2 :roll: .
ja mislim da ima, pošto je igrao samo u prijateljskim. :)
Odlazi Safete.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 26 jun 2014, 19:35

AeGon099 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
ja mislim da ima, pošto je igrao samo u prijateljskim. :)
Ima pravo, ali nema volje.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 26 jun 2014, 19:44

Pauleta je napisao/la:
Batko je napisao/la:

Sjećam se da se nije odazvao Karačiću, pa je bilo priče da će igrati za Njemačku.
Nije mogao zbog škole, u to vrijeme bili ispiti!!

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 26 jun 2014, 20:05

Batko je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
Batko je napisao/la:

Nije mogao zbog škole, u to vrijeme bili ispiti!!

Nadam se da je tako i sa Špikićem.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 jun 2014, 20:56

Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 26 jun 2014, 21:09

Neka mu, kad je kreten. Mogao je sa nama ici na svjetsko i sad bi se sigurno prodao.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 26 jun 2014, 21:11

Druze, covjek je potpisao za AZ, ne Osijek..

btw, ja sam nesto optimista u vezi Halilovica (ako pokusamo naravno), posto nije isao u Brazil, a i selektor U21 Hrvata ga nije zvao na posljednje okupljanje..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 26 jun 2014, 21:16

Papastathopoulos je napisao/la:Druze, covjek je potpisao za AZ, ne Osijek..

btw, ja sam nesto optimista u vezi Halilovica (ako pokusamo naravno), posto nije isao u Brazil, a i selektor U21 Hrvata ga nije zvao na posljednje okupljanje..
100% probati ga dovesti pod nasu repku.
Pjanic, Besic, Prcic, Modic, Grahovac, Susic, Gojak, Halilovic, Zolotic, Hajrovic, Cimirot, Stevanovic svi mladi igraci..

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 jun 2014, 21:26

soko je napisao/la:
Neka mu, kad je kreten. Mogao je sa nama ici na svjetsko i sad bi se sigurno prodao.
'Patriot' na Instagramu mjesecima a za prave lize Ibrahimovicu qrac. Mis obicini, nista drugo. Ja kad sam prvi put vidio Tankovica imao sam osjecaj da se igrao sa nama.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 26 jun 2014, 21:31

Halo bolan pa sta ovo kopile trazi na temi nase svetinje ??

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA, Soli i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []