Brozovic je kao Kovacic i Rebic prije toga, zaigrao protiv Brazila i nema vise pravo nastupati za nas. Ovih ostali sto si nabrajao imaju teoretska prava da jos uvijek igrju za nas ali to tu samo teoretske sanse, i sigurno se nece ostvarit. Kao isto tako Bubnjic,Pasalic, Jedvaj, Halilovic ali sam naveo ipak svi onih koji imaju teoretske sanse zaigrati za nas jos uvijek iz proslog ciklusa U21 posto je Jagodic rekao da cemo dobit pojacanja od drugih U21 rep. ali tesko da ce to bit koji igrac iz Hrvatske rep uopste. Mislim mozda da je rijec o Arslanagicu i Hrgotu u onoj izjavi Jagodica.Pauleta je napisao/la:Oliver Zelenika, Jozo Šimunović, Marcelo Brozović, Petar Mišić, Mario Šitum, Josip Mišić( Hrvatska). Tu možemo ubrojati i Matea Kovačića i Antu Rebića, iako više namju pravo nastupa za nas.muhamedkonjic je napisao/la:
Trenutno igraca koji su nastupali za druge U21 rep. godinu dana unazad otprilike :
Dino Arslanagic (Belgija ), Elvis Bratanovic napadac ( Teplice ) (Slovenija) Haris Vuckic, Amir Dervisevic def vezni Maribor(Slovenija), Branimir Hrgota (Svedska), Cican Stankovic golman Austria Wien, (Austrija), Nedim Sacirovic desni bek FC Luzern (Svicarska )Haris Tabakovic napadac Young Boys ( Svicarska ), Alen Halilovic, Tin Jedvaj, Mario Pasalic, Dario Zuparic, Igor Bubnjic, Matej Delac, Hrvoje Milicevic, Anton Maglica, ( Hrvatska ), Milan Rodic lijev bek Zenit st Petersburg ( Srbija ), Dario Dumic stoper Bröndby ( Danska ).
Mario Vrancic ima 25 godina i igrao je prije za Njemacku ne ovaj ciklus, samo sam uvrstio igrace koje imaju veze sa nama sto su igrali za druge U21 rep. otprilike godinu dana unazad posto je Jagodic izjavio za ovaj najblizi ciklus a ne one igrace sto su davno igrali za druge U21? kao Vrancic, Salatic i tako dalje.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Arslanagic, Hrgota, Halilovic i puna saka brade 
Uz Vrancica i Prcica..uhh jbt
Uz Vrancica i Prcica..uhh jbt
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Mislim da bi se trebao opet obaviti razgovor sa Halilovićem,nije više u milosti i nemilosti Mamića,a i da odbije,bar smo pokušali 
Nad tobom sunce najljepše sja
Lave nisam kritizirao, samo sam nadopunio popismuhamedkonjic je napisao/la:Brozovic je kao Kovacic i Rebic prije toga, zaigrao protiv Brazila i nema vise pravo nastupati za nas. Ovih ostali sto si nabrajao imaju teoretska prava da jos uvijek igrju za nas ali to tu samo teoretske sanse, i sigurno se nece ostvarit. Kao isto tako Bubnjic,Pasalic, Jedvaj, Halilovic ali sam naveo ipak svi onih koji imaju teoretske sanse zaigrati za nas jos uvijek iz proslog ciklusa U21 posto je Jagodic rekao da cemo dobit pojacanja od drugih U21 rep. ali tesko da ce to bit koji igrac iz Hrvatske rep uopste. Mislim mozda da je rijec o Arslanagicu i Hrgotu u onoj izjavi Jagodica.Pauleta je napisao/la:Oliver Zelenika, Jozo Šimunović, Marcelo Brozović, Petar Mišić, Mario Šitum, Josip Mišić( Hrvatska). Tu možemo ubrojati i Matea Kovačića i Antu Rebića, iako više namju pravo nastupa za nas.muhamedkonjic je napisao/la:
Trenutno igraca koji su nastupali za druge U21 rep. godinu dana unazad otprilike :
Dino Arslanagic (Belgija ), Elvis Bratanovic napadac ( Teplice ) (Slovenija) Haris Vuckic, Amir Dervisevic def vezni Maribor(Slovenija), Branimir Hrgota (Svedska), Cican Stankovic golman Austria Wien, (Austrija), Nedim Sacirovic desni bek FC Luzern (Svicarska )Haris Tabakovic napadac Young Boys ( Svicarska ), Alen Halilovic, Tin Jedvaj, Mario Pasalic, Dario Zuparic, Igor Bubnjic, Matej Delac, Hrvoje Milicevic, Anton Maglica, ( Hrvatska ), Milan Rodic lijev bek Zenit st Petersburg ( Srbija ), Dario Dumic stoper Bröndby ( Danska ).
Mario Vrancic ima 25 godina i igrao je prije za Njemacku ne ovaj ciklus, samo sam uvrstio igrace koje imaju veze sa nama sto su igrali za druge U21 rep. otprilike godinu dana unazad posto je Jagodic izjavio za ovaj najblizi ciklus a ne one igrace sto su davno igrali za druge U21? kao Vrancic, Salatic i tako dalje.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Na desnom beku je obećavao onaj mali Adis Omerbašić iz Schalkea, ali imao je veoma žestoku povredu. Što opet ne znači da neće biti nešto od njega kad se oporavi. Dotad, Vranješ.amerosm je napisao/la:Ukoliko bi pridobili Arslanagica da igra za nas onda bi imali jednu mladu i veoma kvalitetnu ekipu i jedini problem bi nam predstavljala pozicija desnog beka i tu podhitno moramo naci neko kvalitetno rijesenje i tu polazem nade u buduceg selektora.
Begovic (27) - ????, Arslanagic (21), Bicakcic (24), SEO (21) - Besic (22), Prcic (21) - Hajrovic (23), Pjanic (24), Lulic (28) - Dzeko (28)
Takodjer mislim da ovi boldirani igraci bez problema mogu odigrati na jos dva Evropska i dva Svijetska prvenstva. Jedino ce nakon SP-a u Rusiji biti potrebno krenuti u potragu za novim napadacem i lijevim krilom.
Imamo po meni odlican potecijal i samo se nadam da ce novi selektor isti znati iskoristiti.
Inače, odlično je za reprezentaciju što će napraviti smjenu generacija skoro bezbolno. Sjetimo se samo perioda između Hibića, Konjića, Barbareza, Salihamidžića i ekipe, te ove tzv. zlatne generacije sa Salihovićem, Ibiševićem, Džekom, kad su nas rešetali Mađari i Grci. Ovaj put te prelazne faze nema, odmah spremni uskaču Kolašinac, Bešić, Hajrović, a uskoro i drugi.
Zadnja izmjena: Edol, dana/u 26 jun 2014, 19:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Imali mali Halilović ikakvo pravo da zaigra za nas? Ili raja pise gluposti?
G BUSSA BUSS
-
Imperator98
- Kontakt:
Imati pravo,i imati volju za igranjem ne može se baš povezati,mada msm da su glavni faktori za njegov put bili Maminjo i dijelom njegov otac,sada je možda kasno da ga dobijemo ali kažem dokle god ima šansa ima i nada...Hase10 je napisao/la:Imali mali Halilović ikakvo pravo da zaigra za nas? Ili raja pise gluposti?
Omerbasic nije igrao za druge repke osim naše!!!Pauleta je napisao/la:Lave nisam kritizirao, samo sam nadopunio popismuhamedkonjic je napisao/la:Brozovic je kao Kovacic i Rebic prije toga, zaigrao protiv Brazila i nema vise pravo nastupati za nas. Ovih ostali sto si nabrajao imaju teoretska prava da jos uvijek igrju za nas ali to tu samo teoretske sanse, i sigurno se nece ostvarit. Kao isto tako Bubnjic,Pasalic, Jedvaj, Halilovic ali sam naveo ipak svi onih koji imaju teoretske sanse zaigrati za nas jos uvijek iz proslog ciklusa U21 posto je Jagodic rekao da cemo dobit pojacanja od drugih U21 rep. ali tesko da ce to bit koji igrac iz Hrvatske rep uopste. Mislim mozda da je rijec o Arslanagicu i Hrgotu u onoj izjavi Jagodica.Pauleta je napisao/la: Oliver Zelenika, Jozo Šimunović, Marcelo Brozović, Petar Mišić, Mario Šitum, Josip Mišić( Hrvatska). Tu možemo ubrojati i Matea Kovačića i Antu Rebića, iako više namju pravo nastupa za nas.. Mislim da je Arslanagić već zakaparen, a nadam se Hrgoti, Stankoviću, Rodiću, Omerbašiću i Tabakoviću.
Sent from my Home using fingers
Ima 3 nastupa za A tim,debitovao na prijateljskoj protiv Portugala,ne mogu naći ostala 2Hase10 je napisao/la:Imali mali Halilović ikakvo pravo da zaigra za nas? Ili raja pise gluposti?
Vrijedi popričat ipak više nema Mamića,al vrlo teško da se išta uradi.
Nad tobom sunce najljepše sja
Sjećam se da se nije odazvao Karačiću, pa je bilo priče da će igrati za Njemačku.Batko je napisao/la:
Omerbasic nije igrao za druge repke osim naše!!!
ja mislim da ima, pošto je igrao samo u prijateljskim.pinoglavi je napisao/la:Ima 3 nastupa za A tim,debitovao na prijateljskoj protiv Portugala,ne mogu naći ostala 2Hase10 je napisao/la:Imali mali Halilović ikakvo pravo da zaigra za nas? Ili raja pise gluposti?.
Odlazi Safete.
Ima pravo, ali nema volje.AeGon099 je napisao/la:ja mislim da ima, pošto je igrao samo u prijateljskim.pinoglavi je napisao/la:Ima 3 nastupa za A tim,debitovao na prijateljskoj protiv Portugala,ne mogu naći ostala 2Hase10 je napisao/la:Imali mali Halilović ikakvo pravo da zaigra za nas? Ili raja pise gluposti?.
Nije mogao zbog škole, u to vrijeme bili ispiti!!Pauleta je napisao/la:Sjećam se da se nije odazvao Karačiću, pa je bilo priče da će igrati za Njemačku.Batko je napisao/la:
Nadam se da je tako i sa Špikićem.Batko je napisao/la:Nije mogao zbog škole, u to vrijeme bili ispiti!!Pauleta je napisao/la:Sjećam se da se nije odazvao Karačiću, pa je bilo priče da će igrati za Njemačku.Batko je napisao/la:
-
Nerminovic
- Kontakt:
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Neka mu, kad je kreten. Mogao je sa nama ici na svjetsko i sad bi se sigurno prodao.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Druze, covjek je potpisao za AZ, ne Osijek..
btw, ja sam nesto optimista u vezi Halilovica (ako pokusamo naravno), posto nije isao u Brazil, a i selektor U21 Hrvata ga nije zvao na posljednje okupljanje..
btw, ja sam nesto optimista u vezi Halilovica (ako pokusamo naravno), posto nije isao u Brazil, a i selektor U21 Hrvata ga nije zvao na posljednje okupljanje..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
100% probati ga dovesti pod nasu repku.Papastathopoulos je napisao/la:Druze, covjek je potpisao za AZ, ne Osijek..
Pjanic, Besic, Prcic, Modic, Grahovac, Susic, Gojak, Halilovic, Zolotic, Hajrovic, Cimirot, Stevanovic svi mladi igraci..
-
Nerminovic
- Kontakt:
'Patriot' na Instagramu mjesecima a za prave lize Ibrahimovicu qrac. Mis obicini, nista drugo. Ja kad sam prvi put vidio Tankovica imao sam osjecaj da se igrao sa nama.soko je napisao/la:Neka mu, kad je kreten. Mogao je sa nama ici na svjetsko i sad bi se sigurno prodao.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Halo bolan pa sta ovo kopile trazi na temi nase svetinje ??
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA, Soli, Varta i 27 gostiju.