Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mostar_mo
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la mostar_mo » 26 jun 2014, 23:16

znaš šta Spaha , često si u Mostaru gdje se opijaš i tulumariš ali ako čitaš ovo znaj da ću te licno ja prvom prilikom kad te sretnem u Mostaru bilo u Black Pearlu ili u Pink Pantheru gdje obicno ločeš isprovocirat i kad pisnes onda ćeš doživit nokaut težak 700 kg od čovjeka teškog 120 kg..

majmune jedan mi se ovdje udaramo noževima neki dan , na ivici samoubistva smo protiv Nigerije , a ti glumis kabadahiju i boli te **** za to ....**** sam ti nanu ..ni Naser Oric ti ne može pomoći **** te on ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 26 jun 2014, 23:17

pinoglavi je napisao/la:Jos čekam nekog novinara da uhvati Safeta i da ga kulturno priupita ponešto.
Nacekaces se

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jun 2014, 23:18

1988risha je napisao/la:Da ti kažem nešto u Đurinom fazonu : Došlo je do provale! Provalio si se sad... Amir Spahić je nebitan faktor... Evo bas nadjoh ovu sliku,na njenom profilu,dakle kod Nicolle Begović...

Hoćeš sad Asmira napast za nepotizam jer mu je žena došla u Brazil da ga vidi :D ČIME JE TO AMIR SPAHIĆ UTICAO DA MI BOLJE ILI LOŠIJE IGRAMO ???
Ne vidim joj akreditaciju NFSBiH oko vrata, ona je došla kao navijač, a ne kao službenik saveza. Ne shvataš dečko, jednostavno ne shvataš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Janjicar
Kontakt:

Post Postao/la Janjicar » 26 jun 2014, 23:19

mostar_mo je napisao/la:znaš šta Spaha , često si u Mostaru gdje se opijaš i tulumariš ali ako čitaš ovo znaj da ću te licno ja prvom prilikom kad te sretnem u Mostaru bilo u Black Pearlu ili u Pink Pantheru gdje obicno ločeš isprovocirat i kad pisnes onda ćeš doživit nokaut težak 700 kg od čovjeka teškog 120 kg..

majmune jedan mi se ovdje udaramo noževima neki dan , na ivici samoubistva smo protiv Nigerije , a ti glumis kabadahiju i boli te **** za to ....**** sam ti nanu ..ni Naser Oric ti ne može pomoći **** te on ..
:thumbup:

Spahic klosar bio i ostao samo sto se prije ovog SP-a nije smio niko progovorit protiv njega jer gdje ces na kapitena bolan...

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 jun 2014, 23:21

mostar_mo je napisao/la:znaš šta Spaha , često si u Mostaru gdje se opijaš i tulumariš ali ako čitaš ovo znaj da ću te licno ja prvom prilikom kad te sretnem u Mostaru bilo u Black Pearlu ili u Pink Pantheru gdje obicno ločeš isprovocirat i kad pisnes onda ćeš doživit nokaut težak 700 kg od čovjeka teškog 120 kg..

ludjak obicni
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 26 jun 2014, 23:21

FTV godinama priča o svim sferama žvota o kojima niko ne smije, tako i sada, a što vi pojedini mamlazi više volite novinarstvo alamarijan to je problem s vašim ograničenim mozgovima

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 26 jun 2014, 23:22

Meni samo jedno nije jasno....Šta sve onom jadnom Velidu Spahi napakovaše, to je čudo jedno....

Ja se ubio slušajući onaj klip i nigdje ne čuh da je Velid spomenuo Spahića....NIGDJE....Jedino ime koje je spomenuo jeste da Sušić nema .uda da izbaci onog smetljara iz ekipe....Ali mi volimo konstruisati priču kako nam odgovara....

Najgore je od svega što će Spaho vjerovatno dobiti suspenziju ili u najgorem slučaju otkaz, a u stvari je rekao samo ono što misli većina navijača....

I još nešto, Spaho nigdje ne reče za Spahića da je smetljar, a imam osjećaj da se on baš primio na tu priču....i to nam nešto govori, jelde... :)
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 26 jun 2014, 23:23

Virtu4l je napisao/la:
1988risha je napisao/la:Da ti kažem nešto u Đurinom fazonu : Došlo je do provale! Provalio si se sad... Amir Spahić je nebitan faktor... Evo bas nadjoh ovu sliku,na njenom profilu,dakle kod Nicolle Begović...

Hoćeš sad Asmira napast za nepotizam jer mu je žena došla u Brazil da ga vidi :D ČIME JE TO AMIR SPAHIĆ UTICAO DA MI BOLJE ILI LOŠIJE IGRAMO ???
Ne vidim joj akreditaciju NFSBiH oko vrata, ona je došla kao navijač, a ne kao službenik saveza. Ne shvataš dečko, jednostavno ne shvataš.
Ne shvataš ti da Tino Sušić = nepotizam, ide u Brazil kao igrač... Amir Spahić ne igra za reprezentaciju i to je po tebi nepotizam :D Jel to Amir Spahić na klupi uz Papet sjedio u Brazilu :D Treninzi i po Americi i u Brazilu su bili otvorenog tipa,po parkovima,plažama :D I ti si mogao svakom treningu prisustvovat u Brazilu i trčat s njima plažom,isto ko i onaj cuko :D Obučeš dres i glumiš budalu :D
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

emir_

Post Postao/la emir_ » 26 jun 2014, 23:24

lisander je napisao/la:FTV godinama priča o svim sferama žvota o kojima niko ne smije, tako i sada, a što vi pojedini mamlazi više volite novinarstvo alamarijan to je problem s vašim ograničenim mozgovima
FTV je obični šljam od televizije a ovaj prilog to dokazuje.
4-IN-A-ROW

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 jun 2014, 23:24

Miske bi trebao ostati na klupi kao treci napadac, dok ne nadjemo treceg napadaca...igrao je to u karijeri, nista nije manje mobilan nego recimo Alex Del Piero, a kad zagusti zadnjih 15-20 min ili nedo bog povrijede se neki od dva spica, moze odigrati tu "ADP" ulogu savrseno..za veznog reda vise nije jbg, osim za isto 15-ak min kad treba stisnut nekog

ubijedjen sam da u takvoj ulozi on nama moze puno valjati i jos rijesiti neke tekme
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 26 jun 2014, 23:25

sekula je napisao/la:Meni samo jedno nije jasno....Šta sve onom jadnom Velidu Spahi napakovaše, to je čudo jedno....

Ja se ubio slušajući onaj klip i nigdje ne čuh da je Velid spomenuo Spahića....NIGDJE....Jedino ime koje je spomenuo jeste da Sušić nema .uda da izbaci onog smetljara iz ekipe....Ali mi volimo konstruisati priču kako nam odgovara....

Najgore je od svega što će Spaho vjerovatno dobiti suspenziju ili u najgorem slučaju otkaz, a u stvari je rekao samo ono što misli većina navijača....

I još nešto, Spaho nigdje ne reče za Spahića da je smetljar, a imam osjećaj da se on baš primio na tu priču....i to nam nešto govori, jelde... :)
hahaha tako to radi kapelo spaho ne vadi ovih dana
Samo Sarajevo

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 26 jun 2014, 23:27

Pupi04 je napisao/la:Ne, nego znas li kako to rade novinari koji imaju cvrste dokaze, rade na nacin na koji su kaznjeni hrvatski reprezentativci za posjecivanje narodnjackim klubovima, gdje te niko ne moze prozvati da rusis reprezentaciju vec izneses dokaze i svako dobije ono sto zasluzuje, ovdje to jos niko nije uradio.
Nek budu principijelni u onom sto rade, a ne da okrecu plocu kako vjetar puse.
Kako ti ne shvataš da u ovoj Bosni i Hercegovini repka je svetinja, ako šta napišeš protiv Džeke neka budala će te sutra na ulici ubiti radi toga. Napiši na FB samo Begović nije dobro reagovao kod gola sutra će te pola FB raje popljuvati, a tek na ulici neće bolan da se pozdrave sa tobom. Zato što smo ih napravili da su nedodirljivi, ne smiješ ih kritikovati, novinari bukvalno strahuju za svaku napisanu riječ da ne bude odstrijel. Hrvati su u svemu godinama ispred nas, kod njih svaka napisana riječ novinara ima težinu i snagu i zna se dobro da mediji kritički godinama uspijevaju da utiču na njih i da su svjesni odgovornosti nošenja Vatrenog dresa. Evo ti primjera pisac i još par momaka skupa sa mnom smo kritikovali nastup Edina Džeke, da vidiš odgovora miševi, dušmani, kompleksaši, izdajice i šta sve. E sad ti zamisli da jedan novinar napiše naslov: "Edin Džeko snosi krivicu za poraz od Nigerije".
Dajem glavu da bi tom novinaru i mediju sutra bile zapaljene prostorije, hakirana web stranica i redakcija stavljena na stub srama pred Vječnom. Pa haj ti napiši nešto protiv bilo koga.

Ovom Hasiću kapa do pada i Boga moliti da ga kakav luđak ne sačeka negdje. :thumbdown:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 jun 2014, 23:29

aleksandar_veliki je napisao/la:
sekula je napisao/la:Meni samo jedno nije jasno....Šta sve onom jadnom Velidu Spahi napakovaše, to je čudo jedno....

Dobar, dobar, pogodio...
:thumbup: I vecina onih koji razmisljaju svojom glavom su skontali ko se krije iza "smetljar".
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 26 jun 2014, 23:30

a niko rodjaka od felixa sturma ne spominje? a evo ga sa kabadahijom nerazdvojiv cak i u opremi fudbalske repezentacije bih kakve on veze sa fudbalom ima? doso u brazil da cuva kabadahiju?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 26 jun 2014, 23:32

Rule_hz je napisao/la:a niko rodjaka od felixa sturma ne spominje? a evo ga sa kabadahijom nerazdvojiv cak i u opremi fudbalske repezentacije bih kakve on veze sa fudbalom ima? doso u brazil da cuva kabadahiju?
Pa ko je tu kriv, Savez ili Spahic ? :P
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 jun 2014, 23:32

Najveca je steta sto se koristio naivnim Edinom! Mislim da je Edin nasjeo naivno na marifetluke smetljara.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 26 jun 2014, 23:33

romeo je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:a niko rodjaka od felixa sturma ne spominje? a evo ga sa kabadahijom nerazdvojiv cak i u opremi fudbalske repezentacije bih kakve on veze sa fudbalom ima? doso u brazil da cuva kabadahiju?

a ko je alfa omega u repci?
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 26 jun 2014, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 26 jun 2014, 23:35

romeo je napisao/la:
Kriv je Spahic jer Spahic je glavni u savezu :D
Zadnja izmjena: delpiero10, dana/u 27 jun 2014, 07:47, ukupno mijenjano 1 put.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 26 jun 2014, 23:36

Pa dobro Aleksandre,ispali smo sa prvenstva jer je Amir Spahić unio razdor u svlačionicu,pa smo onako izgledali dobro na terenu protiv Nigerije... U redu,Tino,Avdija,Hadžić su došli u repku normalnim putem,bez ikakve štele,glavni igrači u svojim klubovima,sve pošteno,da poštenije ne može biti!
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 26 jun 2014, 23:37

delpiero10 je napisao/la:
romeo je napisao/la:
Kriv je Spahic jer Spahic je glavni u savezu
ahahahahahahahah

Jest !
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.