Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
znaš šta Spaha , često si u Mostaru gdje se opijaš i tulumariš ali ako čitaš ovo znaj da ću te licno ja prvom prilikom kad te sretnem u Mostaru bilo u Black Pearlu ili u Pink Pantheru gdje obicno ločeš isprovocirat i kad pisnes onda ćeš doživit nokaut težak 700 kg od čovjeka teškog 120 kg..
majmune jedan mi se ovdje udaramo noževima neki dan , na ivici samoubistva smo protiv Nigerije , a ti glumis kabadahiju i boli te **** za to ....**** sam ti nanu ..ni Naser Oric ti ne može pomoći **** te on ..
majmune jedan mi se ovdje udaramo noževima neki dan , na ivici samoubistva smo protiv Nigerije , a ti glumis kabadahiju i boli te **** za to ....**** sam ti nanu ..ni Naser Oric ti ne može pomoći **** te on ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Nacekaces sepinoglavi je napisao/la:Jos čekam nekog novinara da uhvati Safeta i da ga kulturno priupita ponešto.
Ne vidim joj akreditaciju NFSBiH oko vrata, ona je došla kao navijač, a ne kao službenik saveza. Ne shvataš dečko, jednostavno ne shvataš.1988risha je napisao/la:Da ti kažem nešto u Đurinom fazonu : Došlo je do provale! Provalio si se sad... Amir Spahić je nebitan faktor... Evo bas nadjoh ovu sliku,na njenom profilu,dakle kod Nicolle Begović...
Hoćeš sad Asmira napast za nepotizam jer mu je žena došla u Brazil da ga vidiČIME JE TO AMIR SPAHIĆ UTICAO DA MI BOLJE ILI LOŠIJE IGRAMO ???
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
mostar_mo je napisao/la:znaš šta Spaha , često si u Mostaru gdje se opijaš i tulumariš ali ako čitaš ovo znaj da ću te licno ja prvom prilikom kad te sretnem u Mostaru bilo u Black Pearlu ili u Pink Pantheru gdje obicno ločeš isprovocirat i kad pisnes onda ćeš doživit nokaut težak 700 kg od čovjeka teškog 120 kg..

Spahic klosar bio i ostao samo sto se prije ovog SP-a nije smio niko progovorit protiv njega jer gdje ces na kapitena bolan...
- Nerminovic
- Kontakt:
ludjak obicnimostar_mo je napisao/la:znaš šta Spaha , često si u Mostaru gdje se opijaš i tulumariš ali ako čitaš ovo znaj da ću te licno ja prvom prilikom kad te sretnem u Mostaru bilo u Black Pearlu ili u Pink Pantheru gdje obicno ločeš isprovocirat i kad pisnes onda ćeš doživit nokaut težak 700 kg od čovjeka teškog 120 kg..
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
FTV godinama priča o svim sferama žvota o kojima niko ne smije, tako i sada, a što vi pojedini mamlazi više volite novinarstvo alamarijan to je problem s vašim ograničenim mozgovima
Meni samo jedno nije jasno....Šta sve onom jadnom Velidu Spahi napakovaše, to je čudo jedno....
Ja se ubio slušajući onaj klip i nigdje ne čuh da je Velid spomenuo Spahića....NIGDJE....Jedino ime koje je spomenuo jeste da Sušić nema .uda da izbaci onog smetljara iz ekipe....Ali mi volimo konstruisati priču kako nam odgovara....
Najgore je od svega što će Spaho vjerovatno dobiti suspenziju ili u najgorem slučaju otkaz, a u stvari je rekao samo ono što misli većina navijača....
I još nešto, Spaho nigdje ne reče za Spahića da je smetljar, a imam osjećaj da se on baš primio na tu priču....i to nam nešto govori, jelde...
Ja se ubio slušajući onaj klip i nigdje ne čuh da je Velid spomenuo Spahića....NIGDJE....Jedino ime koje je spomenuo jeste da Sušić nema .uda da izbaci onog smetljara iz ekipe....Ali mi volimo konstruisati priču kako nam odgovara....
Najgore je od svega što će Spaho vjerovatno dobiti suspenziju ili u najgorem slučaju otkaz, a u stvari je rekao samo ono što misli većina navijača....
I još nešto, Spaho nigdje ne reče za Spahića da je smetljar, a imam osjećaj da se on baš primio na tu priču....i to nam nešto govori, jelde...

Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- 1988risha
- Kontakt:
Ne shvataš ti da Tino Sušić = nepotizam, ide u Brazil kao igrač... Amir Spahić ne igra za reprezentaciju i to je po tebi nepotizamVirtu4l je napisao/la:Ne vidim joj akreditaciju NFSBiH oko vrata, ona je došla kao navijač, a ne kao službenik saveza. Ne shvataš dečko, jednostavno ne shvataš.1988risha je napisao/la:Da ti kažem nešto u Đurinom fazonu : Došlo je do provale! Provalio si se sad... Amir Spahić je nebitan faktor... Evo bas nadjoh ovu sliku,na njenom profilu,dakle kod Nicolle Begović...
Hoćeš sad Asmira napast za nepotizam jer mu je žena došla u Brazil da ga vidiČIME JE TO AMIR SPAHIĆ UTICAO DA MI BOLJE ILI LOŠIJE IGRAMO ???

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
FTV je obični šljam od televizije a ovaj prilog to dokazuje.lisander je napisao/la:FTV godinama priča o svim sferama žvota o kojima niko ne smije, tako i sada, a što vi pojedini mamlazi više volite novinarstvo alamarijan to je problem s vašim ograničenim mozgovima
4-IN-A-ROW
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Miske bi trebao ostati na klupi kao treci napadac, dok ne nadjemo treceg napadaca...igrao je to u karijeri, nista nije manje mobilan nego recimo Alex Del Piero, a kad zagusti zadnjih 15-20 min ili nedo bog povrijede se neki od dva spica, moze odigrati tu "ADP" ulogu savrseno..za veznog reda vise nije jbg, osim za isto 15-ak min kad treba stisnut nekog
ubijedjen sam da u takvoj ulozi on nama moze puno valjati i jos rijesiti neke tekme
ubijedjen sam da u takvoj ulozi on nama moze puno valjati i jos rijesiti neke tekme
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
hahaha tako to radi kapelo spaho ne vadi ovih danasekula je napisao/la:Meni samo jedno nije jasno....Šta sve onom jadnom Velidu Spahi napakovaše, to je čudo jedno....
Samo Sarajevo
Kako ti ne shvataš da u ovoj Bosni i Hercegovini repka je svetinja, ako šta napišeš protiv Džeke neka budala će te sutra na ulici ubiti radi toga. Napiši na FB samo Begović nije dobro reagovao kod gola sutra će te pola FB raje popljuvati, a tek na ulici neće bolan da se pozdrave sa tobom. Zato što smo ih napravili da su nedodirljivi, ne smiješ ih kritikovati, novinari bukvalno strahuju za svaku napisanu riječ da ne bude odstrijel. Hrvati su u svemu godinama ispred nas, kod njih svaka napisana riječ novinara ima težinu i snagu i zna se dobro da mediji kritički godinama uspijevaju da utiču na njih i da su svjesni odgovornosti nošenja Vatrenog dresa. Evo ti primjera pisac i još par momaka skupa sa mnom smo kritikovali nastup Edina Džeke, da vidiš odgovora miševi, dušmani, kompleksaši, izdajice i šta sve. E sad ti zamisli da jedan novinar napiše naslov: "Edin Džeko snosi krivicu za poraz od Nigerije".Pupi04 je napisao/la:Ne, nego znas li kako to rade novinari koji imaju cvrste dokaze, rade na nacin na koji su kaznjeni hrvatski reprezentativci za posjecivanje narodnjackim klubovima, gdje te niko ne moze prozvati da rusis reprezentaciju vec izneses dokaze i svako dobije ono sto zasluzuje, ovdje to jos niko nije uradio.
Nek budu principijelni u onom sto rade, a ne da okrecu plocu kako vjetar puse.
Dajem glavu da bi tom novinaru i mediju sutra bile zapaljene prostorije, hakirana web stranica i redakcija stavljena na stub srama pred Vječnom. Pa haj ti napiši nešto protiv bilo koga.
Ovom Hasiću kapa do pada i Boga moliti da ga kakav luđak ne sačeka negdje.

- Probisvjet
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Dobar, dobar, pogodio...sekula je napisao/la:Meni samo jedno nije jasno....Šta sve onom jadnom Velidu Spahi napakovaše, to je čudo jedno....

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
a niko rodjaka od felixa sturma ne spominje? a evo ga sa kabadahijom nerazdvojiv cak i u opremi fudbalske repezentacije bih kakve on veze sa fudbalom ima? doso u brazil da cuva kabadahiju?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pa ko je tu kriv, Savez ili Spahic ?Rule_hz je napisao/la:a niko rodjaka od felixa sturma ne spominje? a evo ga sa kabadahijom nerazdvojiv cak i u opremi fudbalske repezentacije bih kakve on veze sa fudbalom ima? doso u brazil da cuva kabadahiju?

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
- Probisvjet
- Kontakt:
Najveca je steta sto se koristio naivnim Edinom! Mislim da je Edin nasjeo naivno na marifetluke smetljara.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
romeo je napisao/la:Pa ko je tu kriv, Savez ili Spahic ?Rule_hz je napisao/la:a niko rodjaka od felixa sturma ne spominje? a evo ga sa kabadahijom nerazdvojiv cak i u opremi fudbalske repezentacije bih kakve on veze sa fudbalom ima? doso u brazil da cuva kabadahiju?
a ko je alfa omega u repci?
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 26 jun 2014, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Kriv je Spahic jer Spahic je glavni u savezuromeo je napisao/la:Pa ko je tu kriv, Savez ili Spahic ?Rule_hz je napisao/la:a niko rodjaka od felixa sturma ne spominje? a evo ga sa kabadahijom nerazdvojiv cak i u opremi fudbalske repezentacije bih kakve on veze sa fudbalom ima? doso u brazil da cuva kabadahiju?

Zadnja izmjena: delpiero10, dana/u 27 jun 2014, 07:47, ukupno mijenjano 1 put.
- 1988risha
- Kontakt:
Pa dobro Aleksandre,ispali smo sa prvenstva jer je Amir Spahić unio razdor u svlačionicu,pa smo onako izgledali dobro na terenu protiv Nigerije... U redu,Tino,Avdija,Hadžić su došli u repku normalnim putem,bez ikakve štele,glavni igrači u svojim klubovima,sve pošteno,da poštenije ne može biti!
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
ahahahahahahahahdelpiero10 je napisao/la:Kriv je Spahic jer Spahic je glavni u savezuromeo je napisao/la:Pa ko je tu kriv, Savez ili Spahic ?Rule_hz je napisao/la:a niko rodjaka od felixa sturma ne spominje? a evo ga sa kabadahijom nerazdvojiv cak i u opremi fudbalske repezentacije bih kakve on veze sa fudbalom ima? doso u brazil da cuva kabadahiju?
Jest !
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AmirBvB i 10 gostiju.