Muhamed Bešić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

samir1909
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la samir1909 » 27 jun 2014, 16:24

Hrvati o Bešicu:

Bilo kuda, Bešić svuda: Ferencvaros trlja ruke, a BiH dobiva novo ime u TOP klubovima

U reprezentaciji Bosne i Hercegovine najviše smo ostali zapanjeni Muhamedom Bešićem. Već smo ga predstavili u našoj priči, nema se smisla ponavljati. Možemo samo dodati kako smo uvjereni da će Bešić kroz koju godinu igrati u nekom od najvećih europskih klubova. I da smo, priznajemo, ljubomorni što Hrvatska nikako da dobije takvog defenzivnog veznjaka. Kakva trkačka moć, kakva volja i želja, kakvo poznavanje nogometa za jednog 'defenzivca'... Impresivno!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 27 jun 2014, 17:13

citam west ham hoce besica :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 27 jun 2014, 17:14

Sasa Ibrulj: njegovi kontakti u Spaniji tvrde da ce Besic sutra u Valenciju da pregovara.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 jun 2014, 17:37

Evo i West Ham se ozbiljno zagrijao. Po meni samo Bundesliga ili Engleska liga. Spanija samo ako u ove dvije lige nema ozbiljnu ponudu. Engleska liga je super za njega. West Ham odlican prvoligaski klub :thumbup: :thumbup:

http://www.insidefutbol.com/2014/06/26/ ... ic/147385/

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 27 jun 2014, 17:41

Ovo za Arsenal je lupio ss.ba (svjesno?) pogrešnim prijevodom članka Bleacher Reporta.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 27 jun 2014, 17:42

Edol je napisao/la:Ovo za Arsenal je lupio ss.ba (svjesno?) pogrešnim prijevodom članka Bleacher Reporta.
ma lud. niti nista pise da arsneal trazi besica a ovaj odma navalio
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 jun 2014, 17:43

bhsport je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Kakva analiza! :tokralju:

http://bleacherreport.com/articles/2110 ... amed-besic
Sta znaju oni, Zaha je beton.
Sta ce momak iz Gulas lige...
Ima Germanijin adut :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 jun 2014, 18:46

Ma nisam vala ni za WHU.
Ipak onda Valencija, za pocetak odlicno. :thumbup:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 jun 2014, 19:20

rope11 je napisao/la:Ma nisam vala ni za WHU.
Ipak onda Valencija, za pocetak odlicno. :thumbup:
U WHU bi igrao protiv Chelsea, Citya, Liverpoola, Uniteda, Arsneala ................. i slicnih timova. Ako bude dobar za dvije godine ce preci u Everton, Tottenham, Arsneal , pa gdje ce bolje. On igra cvrsce, ova liga je taman za njega. A ne hobit - trkacka Spanska liga. Ako ne to onda Gladbach majka !!!! Poznaje jezik super bi se snasao.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 jun 2014, 19:22

bhsport je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Kakva analiza! :tokralju:

http://bleacherreport.com/articles/2110 ... amed-besic
Sta znaju oni, Zaha je beton.
:thumbup: pa ni da se izvinu,sramota :wave:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 jun 2014, 19:34

Ne vidim nacin kako ce nam prosjecni stoper iz madjarske lige rijesiti problem zadnjeg veznog - by individua :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 jun 2014, 19:39

A sto mogu neki i da lupaju :mrgreen: . Bolje u WHU kojem je nedostizna EL, nego u Valenciu u kojoj ce dijeliti svlacionicu s imenima kao sto je Rodrigo, Enzo Perez, Parejo, Pereirom, Otamendijem, vjerovatno Jackson Martinezom. Ukoliko bi zaista Valencia poslala ponudu za njega, to bi bio mu vrh. Valencia ima (ili ce imati) sve predispozicije da se opet bori za sami europski vrh. Uz to jos u Primeri bi mnogo napredovao u tehnickom smislu, dakle njegova tehnika bi postala jos bolja. Postao bi garant jedna verzija Xavija :mrgreen:
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 27 jun 2014, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 jun 2014, 19:40

Adi_Zepce je napisao/la:A sto mogu neki i da lupaju :mrgreen: . Bolje u WHU kojem je nedostizna EL, nego u Valenciu u kojoj ce dijeliti svlacionicu s imenima kao sto je Rodrigo, Enzo Perez, Parejo, Pereirom, Otamendije, vjerovatno Jackson Martinez. Ukoliko bi zaista Valencia poslala ponudu za njega, to bi bio mu vrh. Valencia ima (ili ce imati) sve predispozicije da se opet bori za sami europski vrh. Uz to jos u Primeri bi mnogo jos napredovao u tehnickom smislu, dakle njegova tehnika bi postala jos bolja. Postao bi garant jedna verzija Xavija :mrgreen:
Umjesto V stavi B

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 jun 2014, 19:43

Mozambik je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:A sto mogu neki i da lupaju :mrgreen: . Bolje u WHU kojem je nedostizna EL, nego u Valenciu u kojoj ce dijeliti svlacionicu s imenima kao sto je Rodrigo, Enzo Perez, Parejo, Pereirom, Otamendije, vjerovatno Jackson Martinez. Ukoliko bi zaista Valencia poslala ponudu za njega, to bi bio mu vrh. Valencia ima (ili ce imati) sve predispozicije da se opet bori za sami europski vrh. Uz to jos u Primeri bi mnogo jos napredovao u tehnickom smislu, dakle njegova tehnika bi postala jos bolja. Postao bi garant jedna verzija Xavija :mrgreen:
Umjesto V stavi B
Može i to :D .
Samo sto sam misljenja da Xavi ima bolje tehniku, ali je Xabi agresivniji i borbeniji ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 jun 2014, 19:46

Muhamed je puno bolji u defanzivi, zato vise podsjeca na Xabija.

Xavi je majstor svog zanata, covjek koji je jednim potezom mogao da rijesi utakmicu, al defanzivno rupa.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 jun 2014, 19:48

Bas sada kad aBd pređe u Valenciu ce da postane verzija Xavi-Xabi i da postane jednostavno najbolji na svijetu :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 27 jun 2014, 19:50

+1

Kakav crni WHU :mrgreen: Celta, Everton i Valencia najbolji izbori za njeg. Valencia je od navedenih najveći i samim tim najlogičniji i najbolji izbor..
Po mom mišljenju u Celti bi mu bilo najbolje, vjerovatno bi bio starter a i trener ga obožava :mrgreen:
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 jun 2014, 19:53

golden je napisao/la:
+1

Kakav crni WHU :mrgreen: Celta, Everton i Valencia najbolji izbori za njeg. Valencia je od navedenih najveći i samim tim najlogičniji i najbolji izbor..
Po mom mišljenju u Celti bi mu bilo najbolje, vjerovatno bi bio starter a i trener ga obožava :mrgreen:
Slazem se za Celtu. Neki govore da je Celta losa ovo-ono, a tu su oni po kvaliteti kao WHU. Sigurno bi tu bio starter, dok za Valenciu ne garantujem. Pereza ce platiti 25 miliona, a sumnjam da ce takav igrac da sjedi na klupi. Ukoliko se bas Valencia odluci za njega on bi trebao da bude taj treci ili cak cetvrti izbor u veznom redu.

www.valencia-balkan.net

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 jun 2014, 19:53

Adi_Zepce je napisao/la:Bas sada kad aBd pređe u Valenciu ce da postane verzija Xavi-Xabi i da postane jednostavno najbolji na svijetu :mrgreen:
De ti reci kakva je konkuencija na njegovoj poziciji na Mestalli.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 27 jun 2014, 19:54

Adi_Zepce je napisao/la:Bas sada kad aBd pređe u Valenciu ce da postane verzija Xavi-Xabi i da postane jednostavno najbolji na svijetu :mrgreen:
Kad je Muhamed imao 14 godina, neki mu je trener zabranio da igra utakmicu i dok ga je otac vozio u autu kući, samo je ljutito šutio, dok nije zagrmio:

"Ja ću, baba, biti najbolji igrač na svijetu, il' me neće biti."

Tada ga otac Mehmed uopšte nije uzeo za ozbiljno, al' priznao nam je kad ga je Pape pozvao u reprezentaciju - da je tek tada osjetio težinu riječi svog sina Muhameda.
Tačno ga slušam kako ovo govori! Ako Bog da, Muhamede!
:bih: :bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BiH26, DjaniTarik, EdinjoBos, GG3, Goalgetter, komax, ledesma, Tracy3McGrady i 64 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []