Muhamed Bešić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Muhamed Bešić
Hrvati o Bešicu:
Bilo kuda, Bešić svuda: Ferencvaros trlja ruke, a BiH dobiva novo ime u TOP klubovima
U reprezentaciji Bosne i Hercegovine najviše smo ostali zapanjeni Muhamedom Bešićem. Već smo ga predstavili u našoj priči, nema se smisla ponavljati. Možemo samo dodati kako smo uvjereni da će Bešić kroz koju godinu igrati u nekom od najvećih europskih klubova. I da smo, priznajemo, ljubomorni što Hrvatska nikako da dobije takvog defenzivnog veznjaka. Kakva trkačka moć, kakva volja i želja, kakvo poznavanje nogometa za jednog 'defenzivca'... Impresivno!
Bilo kuda, Bešić svuda: Ferencvaros trlja ruke, a BiH dobiva novo ime u TOP klubovima
U reprezentaciji Bosne i Hercegovine najviše smo ostali zapanjeni Muhamedom Bešićem. Već smo ga predstavili u našoj priči, nema se smisla ponavljati. Možemo samo dodati kako smo uvjereni da će Bešić kroz koju godinu igrati u nekom od najvećih europskih klubova. I da smo, priznajemo, ljubomorni što Hrvatska nikako da dobije takvog defenzivnog veznjaka. Kakva trkačka moć, kakva volja i želja, kakvo poznavanje nogometa za jednog 'defenzivca'... Impresivno!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Sasa Ibrulj: njegovi kontakti u Spaniji tvrde da ce Besic sutra u Valenciju da pregovara.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Evo i West Ham se ozbiljno zagrijao. Po meni samo Bundesliga ili Engleska liga. Spanija samo ako u ove dvije lige nema ozbiljnu ponudu. Engleska liga je super za njega. West Ham odlican prvoligaski klub

http://www.insidefutbol.com/2014/06/26/ ... ic/147385/
http://www.insidefutbol.com/2014/06/26/ ... ic/147385/
Ovo za Arsenal je lupio ss.ba (svjesno?) pogrešnim prijevodom članka Bleacher Reporta.
-
Nerminovic
- Kontakt:
ma lud. niti nista pise da arsneal trazi besica a ovaj odma navalioEdol je napisao/la:Ovo za Arsenal je lupio ss.ba (svjesno?) pogrešnim prijevodom članka Bleacher Reporta.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Sta ce momak iz Gulas lige...bhsport je napisao/la:Sta znaju oni, Zaha je beton.
Ima Germanijin adut
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ma nisam vala ni za WHU.
Ipak onda Valencija, za pocetak odlicno.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
U WHU bi igrao protiv Chelsea, Citya, Liverpoola, Uniteda, Arsneala ................. i slicnih timova. Ako bude dobar za dvije godine ce preci u Everton, Tottenham, Arsneal , pa gdje ce bolje. On igra cvrsce, ova liga je taman za njega. A ne hobit - trkacka Spanska liga. Ako ne to onda Gladbach majka !!!! Poznaje jezik super bi se snasao.rope11 je napisao/la:Ma nisam vala ni za WHU.
bhsport je napisao/la:Sta znaju oni, Zaha je beton.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ne vidim nacin kako ce nam prosjecni stoper iz madjarske lige rijesiti problem zadnjeg veznog - by individua
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
A sto mogu neki i da lupaju
. Bolje u WHU kojem je nedostizna EL, nego u Valenciu u kojoj ce dijeliti svlacionicu s imenima kao sto je Rodrigo, Enzo Perez, Parejo, Pereirom, Otamendijem, vjerovatno Jackson Martinezom. Ukoliko bi zaista Valencia poslala ponudu za njega, to bi bio mu vrh. Valencia ima (ili ce imati) sve predispozicije da se opet bori za sami europski vrh. Uz to jos u Primeri bi mnogo napredovao u tehnickom smislu, dakle njegova tehnika bi postala jos bolja. Postao bi garant jedna verzija Xavija 
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 27 jun 2014, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Umjesto V stavi BAdi_Zepce je napisao/la:A sto mogu neki i da lupaju. Bolje u WHU kojem je nedostizna EL, nego u Valenciu u kojoj ce dijeliti svlacionicu s imenima kao sto je Rodrigo, Enzo Perez, Parejo, Pereirom, Otamendije, vjerovatno Jackson Martinez. Ukoliko bi zaista Valencia poslala ponudu za njega, to bi bio mu vrh. Valencia ima (ili ce imati) sve predispozicije da se opet bori za sami europski vrh. Uz to jos u Primeri bi mnogo jos napredovao u tehnickom smislu, dakle njegova tehnika bi postala jos bolja. Postao bi garant jedna verzija Xavija
Može i toMozambik je napisao/la:Umjesto V stavi BAdi_Zepce je napisao/la:A sto mogu neki i da lupaju. Bolje u WHU kojem je nedostizna EL, nego u Valenciu u kojoj ce dijeliti svlacionicu s imenima kao sto je Rodrigo, Enzo Perez, Parejo, Pereirom, Otamendije, vjerovatno Jackson Martinez. Ukoliko bi zaista Valencia poslala ponudu za njega, to bi bio mu vrh. Valencia ima (ili ce imati) sve predispozicije da se opet bori za sami europski vrh. Uz to jos u Primeri bi mnogo jos napredovao u tehnickom smislu, dakle njegova tehnika bi postala jos bolja. Postao bi garant jedna verzija Xavija
Samo sto sam misljenja da Xavi ima bolje tehniku, ali je Xabi agresivniji i borbeniji
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Muhamed je puno bolji u defanzivi, zato vise podsjeca na Xabija.
Xavi je majstor svog zanata, covjek koji je jednim potezom mogao da rijesi utakmicu, al defanzivno rupa.
Xavi je majstor svog zanata, covjek koji je jednim potezom mogao da rijesi utakmicu, al defanzivno rupa.
Bas sada kad aBd pređe u Valenciu ce da postane verzija Xavi-Xabi i da postane jednostavno najbolji na svijetu 
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
+1Adi_Zepce je napisao/la:A sto mogu neki i da lupaju. Bolje u WHU kojem je nedostizna EL, nego u Valenciu u kojoj ce dijeliti svlacionicu s imenima kao sto je Rodrigo, Enzo Perez, Parejo, Pereirom, Otamendije, vjerovatno Jackson Martinez. Ukoliko bi zaista Valencia poslala ponudu za njega, to bi bio mu vrh. Valencia ima (ili ce imati) sve predispozicije da se opet bori za sami europski vrh. Uz to jos u Primeri bi mnogo jos napredovao u tehnickom smislu, dakle njegova tehnika bi postala jos bolja. Postao bi garant jedna verzija Xavija
Kakav crni WHU
Po mom mišljenju u Celti bi mu bilo najbolje, vjerovatno bi bio starter a i trener ga obožava
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Slazem se za Celtu. Neki govore da je Celta losa ovo-ono, a tu su oni po kvaliteti kao WHU. Sigurno bi tu bio starter, dok za Valenciu ne garantujem. Pereza ce platiti 25 miliona, a sumnjam da ce takav igrac da sjedi na klupi. Ukoliko se bas Valencia odluci za njega on bi trebao da bude taj treci ili cak cetvrti izbor u veznom redu.golden je napisao/la:+1Adi_Zepce je napisao/la:A sto mogu neki i da lupaju. Bolje u WHU kojem je nedostizna EL, nego u Valenciu u kojoj ce dijeliti svlacionicu s imenima kao sto je Rodrigo, Enzo Perez, Parejo, Pereirom, Otamendije, vjerovatno Jackson Martinez. Ukoliko bi zaista Valencia poslala ponudu za njega, to bi bio mu vrh. Valencia ima (ili ce imati) sve predispozicije da se opet bori za sami europski vrh. Uz to jos u Primeri bi mnogo jos napredovao u tehnickom smislu, dakle njegova tehnika bi postala jos bolja. Postao bi garant jedna verzija Xavija
Kakav crni WHUCelta, Everton i Valencia najbolji izbori za njeg. Valencia je od navedenih najveći i samim tim najlogičniji i najbolji izbor..
Po mom mišljenju u Celti bi mu bilo najbolje, vjerovatno bi bio starter a i trener ga obožava
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
De ti reci kakva je konkuencija na njegovoj poziciji na Mestalli.Adi_Zepce je napisao/la:Bas sada kad aBd pređe u Valenciu ce da postane verzija Xavi-Xabi i da postane jednostavno najbolji na svijetu
Adi_Zepce je napisao/la:Bas sada kad aBd pređe u Valenciu ce da postane verzija Xavi-Xabi i da postane jednostavno najbolji na svijetu
Tačno ga slušam kako ovo govori! Ako Bog da, Muhamede!Kad je Muhamed imao 14 godina, neki mu je trener zabranio da igra utakmicu i dok ga je otac vozio u autu kući, samo je ljutito šutio, dok nije zagrmio:
"Ja ću, baba, biti najbolji igrač na svijetu, il' me neće biti."
Tada ga otac Mehmed uopšte nije uzeo za ozbiljno, al' priznao nam je kad ga je Pape pozvao u reprezentaciju - da je tek tada osjetio težinu riječi svog sina Muhameda.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka