Nije taj dio bitan, al ne moras citat daljeMozambik je napisao/la:"Pobjeda nad Iranom dala nam je razlog da kažemo da smo se na Mundijalu ipak predstavili u lijepom svjetlu i da su možda samo sudije krivci što nismo otišli dalje. Ali, za prvi put nije loše".GameFKS je napisao/la:http://www.****/sport/sp-brazil-2014 ... -zmajevima
Dalje nisam ni citao, ovo je sasvim dovoljno.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Emir Spahić
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Re: Emir Spahić
Itekako je bitan, odmah na pocetku teksta je pokazao na ciju se stranu svrstava.GameFKS je napisao/la:Nije taj dio bitan, al ne moras citat daljeMozambik je napisao/la: "Pobjeda nad Iranom dala nam je razlog da kažemo da smo se na Mundijalu ipak predstavili u lijepom svjetlu i da su možda samo sudije krivci što nismo otišli dalje. Ali, za prvi put nije loše".
Odmah se da zakljuciti da ce ostatak teksta biti pljuvacina po Spahicu i Dzeki, a da ce Susica pomenuti tek kao dobricinu koji im je dopustio sve, i da je SAMO ZA TO KRIV.
OK ti imas svoje misljenje i necu da diskutujem , dovoljne su mi neke stvari a to nema veze sa Papetom .Mozambik je napisao/la:Itekako je bitan, odmah na pocetku teksta je pokazao na ciju se stranu svrstava.GameFKS je napisao/la:Nije taj dio bitan, al ne moras citat daljeMozambik je napisao/la: "Pobjeda nad Iranom dala nam je razlog da kažemo da smo se na Mundijalu ipak predstavili u lijepom svjetlu i da su možda samo sudije krivci što nismo otišli dalje. Ali, za prvi put nije loše".
Odmah se da zakljuciti da ce ostatak teksta biti pljuvacina po Spahicu i Dzeki, a da ce Susica pomenuti tek kao dobricinu koji im je dopustio sve, i da je SAMO ZA TO KRIV.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Stao je na stranu bh fudbala, kao i svaki normalan navijač bez predrasuda i manjka inteligencije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pape nije bh fudbal.
Nabolji svih vremena nije dio bh fudbala
Zemljo otvori se.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dio jeste, al nije on sam bh fudbal
Susic je legenda FK Sarajeva i Jugoslavije, reprezentacije Bosne i Hercegovine nije i kao takav ne vrijedi ni blizu kao jedan Barbarez, Salihamidzic, Bolic ili eto Dzeko i Spahic. Sta bi meni trebali znacit njegovi golovi protiv Rumunije ili Argentine u dresu tamo neke Jugoslavije? Apsolutno nista.Adinjo je napisao/la:Nabolji svih vremena nije dio bh fudbalaZemljo otvori se.
A kao selektor je jedino imao nevidjenu srecu, sa igracima, sa grupama i sa okolnostima raznim. A i tako je prokockao prolaz protiv ekipe koja 16 godina nije pobjedila na SP. I onda im se ukazao Susic, kao od Boga poslan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa, dragi Cartmane, ako si se ikad bavio nekim sportom, onda znaš da se na terenu svi trebaju podržavati, nadopunjavati i pokrivati. To što je Asmir povisio glas, i što Seo kaže "Jače!!"Cartman je napisao/la:Koje gluposti, cuj izvice se na Begovica. Vidjeli smo njihov odnos na terenu, nema nam Avaz sta prodavat neke price. Begovic je taj koji je galamio na Spahica protiv Nigerije, i na to je imao pravo. Spaha je isto tako taj koji je pomagao Begovicu kada je ovaj bio povrijedjen protiv Meksika (ili je bila Slonovaca). Dalje, uvijek jedan drugog podrzava na terenu, Spaha mu cestita za odbrane i tako dalje.
To su dva profesionalca koji traze ono najbolje od sebe i svojih suigraca, "galama" njima ne smeta, to su pobjednici, to je sve zaboravljeno nakon tekme. Pa gledate li vi ljudi nogomet?
Spaha da popije kafu govorili bi kako je trebao caj. Ovo je preslo sve mjere.
evo slika koja to dokazuje
Veliki pozdrav za @Monologa, fali nam ovdje.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Bavio sam se draga Bada, i znam da se u toku utakmice svasta govori i izmedju suigraca, ali sve sa namjerom da se igra sto bolje i ako je tu prava ekipa, niko nece nista zamjerit. Spaha trazi mnogo od svojih saigraca, i vjerujem da to daje do znanja jasno i glasno. On je nas lider, to se nekome svidjalo ili ne. Ako ste upratili, kod svake svadje na terenu, Spaha je odma tu da brani svoje suigrace. Ja vjerujem da je Spahic vrlo popularan i respektovan unutar ekipe. Ne vjerujem u price da ga Begovic ili neko drugi mrzi.BaDa12 je napisao/la:Pa, dragi Cartmane, ako si se ikad bavio nekim sportom, onda znaš da se na terenu svi trebaju podržavati, nadopunjavati i pokrivati. To što je Asmir povisio glas, i što Seo kaže "Jače!!"Cartman je napisao/la:Koje gluposti, cuj izvice se na Begovica. Vidjeli smo njihov odnos na terenu, nema nam Avaz sta prodavat neke price. Begovic je taj koji je galamio na Spahica protiv Nigerije, i na to je imao pravo. Spaha je isto tako taj koji je pomagao Begovicu kada je ovaj bio povrijedjen protiv Meksika (ili je bila Slonovaca). Dalje, uvijek jedan drugog podrzava na terenu, Spaha mu cestita za odbrane i tako dalje.
To su dva profesionalca koji traze ono najbolje od sebe i svojih suigraca, "galama" njima ne smeta, to su pobjednici, to je sve zaboravljeno nakon tekme. Pa gledate li vi ljudi nogomet?
Spaha da popije kafu govorili bi kako je trebao caj. Ovo je preslo sve mjere.
evo slika koja to dokazuje
Opet kazem, neka ode Spahic, ali covjek zasluzuje vise respekta. Pretjeruje se. Spaha je totalno podbacio protiv Nigerije, i za to zasluzuje ogromne kritike. Ali ja vecinom citam neke kritike koje nemaju veze sa fudbalom, i koje su ciste spekulacije. Ja mislim da je Spahic igrao sa povredom, i to je bila kardinalna greska.
Steta sto nije bilo prvenstvo u Rusiji, poznato je da covjek vise tamo ne smije uci. 
1946
svi pisu kako je bila ta neka svadja u svlacionici, kako se spahic derao na saigrace. moze li mi neko napisati detalje, sta se desilo prije nigerije? da sad ne citam milion postova
@BigDaddy nema dokaza
. " Rekla -kazala".
Još Džeko, i posao je završenaleksandar_veliki je napisao/la:Gotov je
Samo da ode bez ikakvih izjava ili pokusaja objasnjavanja..A sudeci po potezima nece lako..aleksandar_veliki je napisao/la:Gotov je
Re: Odg: Emir Spahić
Ti si za mustuluka.aleksandar_veliki je napisao/la:Gotov je
Treba i buraza otjerat sa njim.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kako znas, kad se ne zna ni ko ce bit selektor?aleksandar_veliki je napisao/la:Gotov je
što, još uvijek nije Džeko gotovaleksandar_veliki je napisao/la:
Jos si na platnom spisku, branis neobranjivo
Između Spahića i naših kvazi novinara uvijek biram kapitena! Jadan je onaj ko pomisli da su ovi hvatači ekskluzive upravu.
4-IN-A-ROW