Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

GameFKS
Kontakt:

Emir Spahić

Post Postao/la GameFKS » 27 jun 2014, 21:25

Mozambik je napisao/la:
"Pobjeda nad Iranom dala nam je razlog da kažemo da smo se na Mundijalu ipak predstavili u lijepom svjetlu i da su možda samo sudije krivci što nismo otišli dalje. Ali, za prvi put nije loše".

Dalje nisam ni citao, ovo je sasvim dovoljno.
Nije taj dio bitan, al ne moras citat dalje ;)
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Mozambik
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Mozambik » 27 jun 2014, 21:28

GameFKS je napisao/la:
Mozambik je napisao/la: "Pobjeda nad Iranom dala nam je razlog da kažemo da smo se na Mundijalu ipak predstavili u lijepom svjetlu i da su možda samo sudije krivci što nismo otišli dalje. Ali, za prvi put nije loše".

Itekako je bitan, odmah na pocetku teksta je pokazao na ciju se stranu svrstava.

Odmah se da zakljuciti da ce ostatak teksta biti pljuvacina po Spahicu i Dzeki, a da ce Susica pomenuti tek kao dobricinu koji im je dopustio sve, i da je SAMO ZA TO KRIV.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 27 jun 2014, 21:31

Mozambik je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:
Mozambik je napisao/la: "Pobjeda nad Iranom dala nam je razlog da kažemo da smo se na Mundijalu ipak predstavili u lijepom svjetlu i da su možda samo sudije krivci što nismo otišli dalje. Ali, za prvi put nije loše".

Itekako je bitan, odmah na pocetku teksta je pokazao na ciju se stranu svrstava.

Odmah se da zakljuciti da ce ostatak teksta biti pljuvacina po Spahicu i Dzeki, a da ce Susica pomenuti tek kao dobricinu koji im je dopustio sve, i da je SAMO ZA TO KRIV.
OK ti imas svoje misljenje i necu da diskutujem , dovoljne su mi neke stvari a to nema veze sa Papetom .
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jun 2014, 21:32

Stao je na stranu bh fudbala, kao i svaki normalan navijač bez predrasuda i manjka inteligencije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 jun 2014, 21:33

Pape nije bh fudbal.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 jun 2014, 21:36

Nabolji svih vremena nije dio bh fudbala :roll: Zemljo otvori se.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 jun 2014, 21:38

Dio jeste, al nije on sam bh fudbal

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2014, 21:48

Adinjo je napisao/la:Nabolji svih vremena nije dio bh fudbala :roll: Zemljo otvori se.
Susic je legenda FK Sarajeva i Jugoslavije, reprezentacije Bosne i Hercegovine nije i kao takav ne vrijedi ni blizu kao jedan Barbarez, Salihamidzic, Bolic ili eto Dzeko i Spahic. Sta bi meni trebali znacit njegovi golovi protiv Rumunije ili Argentine u dresu tamo neke Jugoslavije? Apsolutno nista.

A kao selektor je jedino imao nevidjenu srecu, sa igracima, sa grupama i sa okolnostima raznim. A i tako je prokockao prolaz protiv ekipe koja 16 godina nije pobjedila na SP. I onda im se ukazao Susic, kao od Boga poslan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 27 jun 2014, 22:56

Cartman je napisao/la:Koje gluposti, cuj izvice se na Begovica. Vidjeli smo njihov odnos na terenu, nema nam Avaz sta prodavat neke price. Begovic je taj koji je galamio na Spahica protiv Nigerije, i na to je imao pravo. Spaha je isto tako taj koji je pomagao Begovicu kada je ovaj bio povrijedjen protiv Meksika (ili je bila Slonovaca). Dalje, uvijek jedan drugog podrzava na terenu, Spaha mu cestita za odbrane i tako dalje.

To su dva profesionalca koji traze ono najbolje od sebe i svojih suigraca, "galama" njima ne smeta, to su pobjednici, to je sve zaboravljeno nakon tekme. Pa gledate li vi ljudi nogomet?

Spaha da popije kafu govorili bi kako je trebao caj. Ovo je preslo sve mjere.
Pa, dragi Cartmane, ako si se ikad bavio nekim sportom, onda znaš da se na terenu svi trebaju podržavati, nadopunjavati i pokrivati. To što je Asmir povisio glas, i što Seo kaže "Jače!!"
evo slika koja to dokazuje
slika
je sasvim normalno vidjeti na svakom sportskom bojištu. Ali, meni se čini da se ovdje aludira na stvari van terena. Da li se to zaista dešavalo, ne znam. Nažalost, nisam te sreće da mi neko da akreditaciju saveza da ih posjetim u kampu. :(

Veliki pozdrav za @Monologa, fali nam ovdje. :wave:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 27 jun 2014, 22:59

:nene: :nene: :nene: ne moze ova tema otici u zaborav! Spahicu oglasi se putem fb jer ocito da jedino to znas..izvini se naciji i oprosti se od reprezentacije!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2014, 23:01

BaDa12 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Koje gluposti, cuj izvice se na Begovica. Vidjeli smo njihov odnos na terenu, nema nam Avaz sta prodavat neke price. Begovic je taj koji je galamio na Spahica protiv Nigerije, i na to je imao pravo. Spaha je isto tako taj koji je pomagao Begovicu kada je ovaj bio povrijedjen protiv Meksika (ili je bila Slonovaca). Dalje, uvijek jedan drugog podrzava na terenu, Spaha mu cestita za odbrane i tako dalje.

To su dva profesionalca koji traze ono najbolje od sebe i svojih suigraca, "galama" njima ne smeta, to su pobjednici, to je sve zaboravljeno nakon tekme. Pa gledate li vi ljudi nogomet?

Spaha da popije kafu govorili bi kako je trebao caj. Ovo je preslo sve mjere.
Pa, dragi Cartmane, ako si se ikad bavio nekim sportom, onda znaš da se na terenu svi trebaju podržavati, nadopunjavati i pokrivati. To što je Asmir povisio glas, i što Seo kaže "Jače!!"
evo slika koja to dokazuje
Bavio sam se draga Bada, i znam da se u toku utakmice svasta govori i izmedju suigraca, ali sve sa namjerom da se igra sto bolje i ako je tu prava ekipa, niko nece nista zamjerit. Spaha trazi mnogo od svojih saigraca, i vjerujem da to daje do znanja jasno i glasno. On je nas lider, to se nekome svidjalo ili ne. Ako ste upratili, kod svake svadje na terenu, Spaha je odma tu da brani svoje suigrace. Ja vjerujem da je Spahic vrlo popularan i respektovan unutar ekipe. Ne vjerujem u price da ga Begovic ili neko drugi mrzi.

Opet kazem, neka ode Spahic, ali covjek zasluzuje vise respekta. Pretjeruje se. Spaha je totalno podbacio protiv Nigerije, i za to zasluzuje ogromne kritike. Ali ja vecinom citam neke kritike koje nemaju veze sa fudbalom, i koje su ciste spekulacije. Ja mislim da je Spahic igrao sa povredom, i to je bila kardinalna greska.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 jun 2014, 23:13

Steta sto nije bilo prvenstvo u Rusiji, poznato je da covjek vise tamo ne smije uci. :think:
1946

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 27 jun 2014, 23:17

svi pisu kako je bila ta neka svadja u svlacionici, kako se spahic derao na saigrace. moze li mi neko napisati detalje, sta se desilo prije nigerije? da sad ne citam milion postova

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 27 jun 2014, 23:22

@BigDaddy nema dokaza ;). " Rekla -kazala".

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 27 jun 2014, 23:30

aleksandar_veliki je napisao/la:Gotov je :njanjanja:
Još Džeko, i posao je završen :tokralju:

Crossroad
Kontakt:

Post Postao/la Crossroad » 27 jun 2014, 23:31

Samo da ode bez ikakvih izjava ili pokusaja objasnjavanja..A sudeci po potezima nece lako..

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Emir Spahić

Post Postao/la bhsport » 27 jun 2014, 23:35

Ti si za mustuluka.
Treba i buraza otjerat sa njim.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2014, 23:37

Kako znas, kad se ne zna ni ko ce bit selektor?

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 27 jun 2014, 23:38

aleksandar_veliki je napisao/la:
Jos si na platnom spisku, branis neobranjivo :rol:
što, još uvijek nije Džeko gotov :o , bit će, ne sumnjam ja u vas :tokralju:

emir_

Post Postao/la emir_ » 27 jun 2014, 23:39

Između Spahića i naših kvazi novinara uvijek biram kapitena! Jadan je onaj ko pomisli da su ovi hvatači ekskluzive upravu.
4-IN-A-ROW

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: atomac123, Mocvara1991 i 13 gostiju.