Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

mirzatele
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la mirzatele » 27 jun 2014, 22:14

Consigliere je napisao/la:Da normalnu raju sa foruma podsjetim na jos jedan hajlajt na ovoj temi:
Izet Hajrovic u Slovackoj nicim izazvan hvata volej i para mrezu Muche, radi ono sto nije uspio u nekih 30 pokusaja u dresu repke nakon toga... Uglavnom, spasava Safetovu glavurdu, nas odvodi na prag Brazila... a na ovoj cijenjenoj temi sijevaju postovi u fazonu: Dzeko, yebem ti sve, pogledaj Izeta i kako se igra za reprezentaciju!

I komedija i tragedija, ali sve je receno o tome ko danas ima tastaturu
zato je najbolje ovu temu zakljucati..Sram me citati misljenja pojedinaca o Dzeki..Ne toliko o njegovom ponasanju ,ni meni se ne svidja par stvari sto se toga tice..Ali kritikovati igru,ucinak u repki i ljubav prema domovini :tokralju:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jun 2014, 22:15

DonCorleone je napisao/la:Ipak je ovo gore ;) .
Virtu4l je napisao/la:Necu biti grub kao gringo, ali i ja od Pjanica ocekujem najviše od svih reprezentativaca, posebno sad na SP. Uostalom, Osim mu je rekao neke stvari, ali cini mi se da ga nije baš najbolje razumio.
Nemoć bez granica. Omalovažavaš Ivicu Osima?

:clap:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 jun 2014, 22:16

U cemu je fazon? Tri utakmice jedan gol? I to jedva. Zar to nije lose od takve igracine? Cuj ne smijemo ga kritikovati, sta je to on?
Celik!3,2,2.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 27 jun 2014, 22:16

mirzatele je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Da normalnu raju sa foruma podsjetim na jos jedan hajlajt na ovoj temi:
Izet Hajrovic u Slovackoj nicim izazvan hvata volej i para mrezu Muche, radi ono sto nije uspio u nekih 30 pokusaja u dresu repke nakon toga... Uglavnom, spasava Safetovu glavurdu, nas odvodi na prag Brazila... a na ovoj cijenjenoj temi sijevaju postovi u fazonu: Dzeko, yebem ti sve, pogledaj Izeta i kako se igra za reprezentaciju!

zato je najbolje ovu temu zakljucati..Sram me citati misljenja pojedinaca o Dzeki..Ne toliko o njegovom ponasanju ,ni meni se ne svidja par stvari sto se toga tice..Ali kritikovati igru,ucinak u repki i ljubav prema domovini :tokralju:
Da ne znam za Mirzu Teletovića, mislio bih da ti se nick na forumu sastoji od imena i roda kojem pripadaš :)
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 jun 2014, 22:17

Virtu4l je napisao/la:Necu biti grub kao gringo, ali i ja od Pjanica ocekujem najviše od svih reprezentativaca, posebno sad na SP. Uostalom, Osim mu je rekao neke stvari, ali cini mi se da ga nije baš najbolje razumio.
Meni se cini da ti pojma nemas ;) .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 27 jun 2014, 22:19

ZahaKING je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:

Da ne znam za Mirzu Teletovića, mislio bih da ti se nick na forumu sastoji od imena i roda kojem pripadaš :)
a ja da ne znam za Safeta Susica mislio bi da ti je to na avataru slika sa licne
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 27 jun 2014, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jun 2014, 22:19

DonCorleone je napisao/la:
Meni se cini da ti pojma nemas ;) .
Hoćeš da kažeš da ga je razumio?

[youtube][/youtube]

Od Portugala, od Portugala.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 27 jun 2014, 22:23

sve me vise podsjecas na ovaj video ( a ti procjeni koji si u njemu ) :D
[youtube][/youtube]

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 27 jun 2014, 22:27

Unofficialpage je napisao/la:
Mislio sam na SP. :mrgreen:
kad je mogao jednom što ne bi i drugi put, vrijedi pokušati

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jun 2014, 22:28

mirzatele je napisao/la:sve me vise podsjecas na ovaj video ( a ti procjeni koji si u njemu ) :D
Više sreće drugi put :wave:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 27 jun 2014, 22:31

Virtu4l je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:sve me vise podsjecas na ovaj video ( a ti procjeni koji si u njemu ) :D
Više sreće drugi put :wave:
slika

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 27 jun 2014, 23:23

Poslije Papeta hocemo Mancinija, on zna gdje je Džeki mjesto. :kafa:
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 28 jun 2014, 00:00

AlanSmith14 je napisao/la:Poslije Papeta hocemo Mancinija, on zna gdje je Džeki mjesto. :kafa:
:mrgreen: :mrgreen:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 28 jun 2014, 00:25

AlanSmith14 je napisao/la:Poslije Papeta hocemo Mancinija, on zna gdje je Džeki mjesto. :kafa:
:rol:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 28 jun 2014, 00:27

Reklo bi se JEDAN ALI VRIJEDAN! Upamti to dobro!!!!!
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 28 jun 2014, 00:30

slika

Nova Majca City-ja...

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 28 jun 2014, 07:06

[youtube][/youtube]

:thumbup: :kafa: :kafa: :kafa:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 28 jun 2014, 08:11

Vidi nema Marjana na dočeku? Ja, on je već u Džekinom analnom otvoru, besplatan prevoz.
Vjerovatno kad Džeko ispusti gasove čuje se "gdje ste miševiiii", Marjan galami.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 28 jun 2014, 09:14

dzeko je igracina koju niko na svijetu ne moze osporiti kao i ono sto je dao za reprezentaciju ali licno tesko da cu mu moc preci preko onog smijanja nakon nigerije, ne znam :eh:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 28 jun 2014, 09:23

LenBias je napisao/la:dzeko je igracina koju niko na svijetu ne moze osporiti kao i ono sto je dao za reprezentaciju ali licno tesko da cu mu moc preci preko onog smijanja nakon nigerije, ne znam :eh:
Bas to + ono istresanje na pojedine zmajeve sto smo svi vidjeli na TV za vrijeme utakmice sa Nigerijom. :oops: Nemoze to tako ... Za mene licno svi su oni isti u reprezentaciji. To kakav je u klubu i kako se pozicionira u svjetskom fudbalu me ne interesuje. U dresu sa BiH grbom to dokazi i sve je OK. Edin je to mnogo puta pokazao ali od Grcke naovamo sve manje i manje je to onaj Dzeko ciji dres smo svi nosali. :roll: Haloooooooo probudi se insanu i nauci da vrjednujes pobjedu i poraz. Pa ljudi nije izgubio MC od Aston Ville u ligi da mu moze biti svejedno s onako blesavim osmjehom dok se BiH pocijepala uzduz i poprijeko od tuge i bola. :oops: Ne vjerujem da ima iko ovdje ko te mrzi kao covjeka - haloooooooooo insanu probudi se - :oops:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, D97, DnevnaDozaPklata, Google Adsense [Bot], klasik, LeCoq, Trifunov, Venom i 65 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []