zato je najbolje ovu temu zakljucati..Sram me citati misljenja pojedinaca o Dzeki..Ne toliko o njegovom ponasanju ,ni meni se ne svidja par stvari sto se toga tice..Ali kritikovati igru,ucinak u repki i ljubav prema domoviniConsigliere je napisao/la:Da normalnu raju sa foruma podsjetim na jos jedan hajlajt na ovoj temi:
Izet Hajrovic u Slovackoj nicim izazvan hvata volej i para mrezu Muche, radi ono sto nije uspio u nekih 30 pokusaja u dresu repke nakon toga... Uglavnom, spasava Safetovu glavurdu, nas odvodi na prag Brazila... a na ovoj cijenjenoj temi sijevaju postovi u fazonu: Dzeko, yebem ti sve, pogledaj Izeta i kako se igra za reprezentaciju!
I komedija i tragedija, ali sve je receno o tome ko danas ima tastaturu
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Nemoć bez granica. Omalovažavaš Ivicu Osima?DonCorleone je napisao/la:Ipak je ovo gore.
Virtu4l je napisao/la:Necu biti grub kao gringo, ali i ja od Pjanica ocekujem najviše od svih reprezentativaca, posebno sad na SP. Uostalom, Osim mu je rekao neke stvari, ali cini mi se da ga nije baš najbolje razumio.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
U cemu je fazon? Tri utakmice jedan gol? I to jedva. Zar to nije lose od takve igracine? Cuj ne smijemo ga kritikovati, sta je to on?
Celik!3,2,2.
Da ne znam za Mirzu Teletovića, mislio bih da ti se nick na forumu sastoji od imena i roda kojem pripadašmirzatele je napisao/la:zato je najbolje ovu temu zakljucati..Sram me citati misljenja pojedinaca o Dzeki..Ne toliko o njegovom ponasanju ,ni meni se ne svidja par stvari sto se toga tice..Ali kritikovati igru,ucinak u repki i ljubav prema domoviniConsigliere je napisao/la:Da normalnu raju sa foruma podsjetim na jos jedan hajlajt na ovoj temi:
Izet Hajrovic u Slovackoj nicim izazvan hvata volej i para mrezu Muche, radi ono sto nije uspio u nekih 30 pokusaja u dresu repke nakon toga... Uglavnom, spasava Safetovu glavurdu, nas odvodi na prag Brazila... a na ovoj cijenjenoj temi sijevaju postovi u fazonu: Dzeko, yebem ti sve, pogledaj Izeta i kako se igra za reprezentaciju!
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- DonCorleone
- Kontakt:
Meni se cini da ti pojma nemasVirtu4l je napisao/la:Necu biti grub kao gringo, ali i ja od Pjanica ocekujem najviše od svih reprezentativaca, posebno sad na SP. Uostalom, Osim mu je rekao neke stvari, ali cini mi se da ga nije baš najbolje razumio.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
a ja da ne znam za Safeta Susica mislio bi da ti je to na avataru slika sa licneZahaKING je napisao/la:Da ne znam za Mirzu Teletovića, mislio bih da ti se nick na forumu sastoji od imena i roda kojem pripadašmirzatele je napisao/la:zato je najbolje ovu temu zakljucati..Sram me citati misljenja pojedinaca o Dzeki..Ne toliko o njegovom ponasanju ,ni meni se ne svidja par stvari sto se toga tice..Ali kritikovati igru,ucinak u repki i ljubav prema domoviniConsigliere je napisao/la:Da normalnu raju sa foruma podsjetim na jos jedan hajlajt na ovoj temi:
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 27 jun 2014, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
Hoćeš da kažeš da ga je razumio?DonCorleone je napisao/la:Meni se cini da ti pojma nemasVirtu4l je napisao/la:Necu biti grub kao gringo, ali i ja od Pjanica ocekujem najviše od svih reprezentativaca, posebno sad na SP. Uostalom, Osim mu je rekao neke stvari, ali cini mi se da ga nije baš najbolje razumio..
[youtube][/youtube]
Od Portugala, od Portugala.
sve me vise podsjecas na ovaj video ( a ti procjeni koji si u njemu )
kad je mogao jednom što ne bi i drugi put, vrijedi pokušatiUnofficialpage je napisao/la:
Mislio sam na SP.
Više sreće drugi putmirzatele je napisao/la:sve me vise podsjecas na ovaj video ( a ti procjeni koji si u njemu )![]()
Virtu4l je napisao/la:Više sreće drugi putmirzatele je napisao/la:sve me vise podsjecas na ovaj video ( a ti procjeni koji si u njemu )![]()

Poslije Papeta hocemo Mancinija, on zna gdje je Džeki mjesto. 
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
AlanSmith14 je napisao/la:Poslije Papeta hocemo Mancinija, on zna gdje je Džeki mjesto.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
AlanSmith14 je napisao/la:Poslije Papeta hocemo Mancinija, on zna gdje je Džeki mjesto.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Reklo bi se JEDAN ALI VRIJEDAN! Upamti to dobro!!!!!Consigliere je napisao/la:Da normalnu raju sa foruma podsjetim na jos jedan hajlajt na ovoj temi:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
-
Boskvalitet
- Kontakt:

Nova Majca City-ja...
Vidi nema Marjana na dočeku? Ja, on je već u Džekinom analnom otvoru, besplatan prevoz.
Vjerovatno kad Džeko ispusti gasove čuje se "gdje ste miševiiii", Marjan galami.
Vjerovatno kad Džeko ispusti gasove čuje se "gdje ste miševiiii", Marjan galami.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
dzeko je igracina koju niko na svijetu ne moze osporiti kao i ono sto je dao za reprezentaciju ali licno tesko da cu mu moc preci preko onog smijanja nakon nigerije, ne znam 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Bas to + ono istresanje na pojedine zmajeve sto smo svi vidjeli na TV za vrijeme utakmice sa Nigerijom.LenBias je napisao/la:dzeko je igracina koju niko na svijetu ne moze osporiti kao i ono sto je dao za reprezentaciju ali licno tesko da cu mu moc preci preko onog smijanja nakon nigerije, ne znam
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: dena24, DzaniMehmet, lol89, Wolffire i 64 gosta.