Jenkija sam uzeo zato sto mnogi seru po njemu igrao on ne igrao. I kada odigra dobro nadju mu zamjerke. Kao za Girouda. Realno ove sezone nije se naigro posto je ona budaletina sto odlazi ne radi novca

bila zdrava cijelu sezonu! A da je podbacio mozemo samo reci za onu utakmicu u kupu protiv Chelsea... Za Ramseya su mnogi govorili da nevalja sto je tacno. Cak sta vise, rekli su, bio je dobar ali lom i sada je prilicno los sto je ponavljam i bio odraz njegov na terenu. Ja sam vjerovo u njega i ako mi je cesto izvlacio zivce i svasta sam pisao u afektu. I ne samo ja nego svi. Cak sta vise mislim da smo vise bili ljuti na Wengera sto ga toliko forsira a pogotovo na desnom krilu

nego na njega... Giroudu sam i ja svasta pisao pogotovo tamo zimus kada je nesrecnik umro od umora i bio u ocajnoj formi gdje vise ni trcao nije niti sudjelovao u igri ali ljudi mu zamjere uvjek. Dao, promasio, on je kloc nevidjeni... On je panj koji masa i ako suta iz mrtvog ugla, jbga valjda se podrazumijeva da on mora dati iz svih mjesta. Dobro si rekao da je neko onako Jenkija pretrcao u sirokom luku onda bi se trazila njegova glava ovde.
I tako vlada stav o pojedinim igracima da su kocevi i to je opste prihvaceno na cijelom forumu... Pa je tako Giroud kloc a Dzeko recimo nije i ako je ovaj po prikazanom i gori. Pique WC stoper a Koss kiksara. I tvoje dobro zapazanje, La Mesia ima 10 Wilshere u akademiji i jos ne mogu da nadju zamjenu za Xavia...
I da, vidjeli smo i mi tu blesavu Pepovu izjavu ali ne morate da je podrzite kao tacnu samo zato sto ju je pep rekao.
Ali opet, gooneri su najnerealniji i najgori i ako smo najsamokriticniji kod nasih igraca a oni su svi odlika realnog forumasa i ako nikada nisam procitao niti na jednoj temi da kritikuju nekog svog igraca. Kod njih kada igrac ima losu sezonu postane WC...
PS: Najjaci su mi ti sto su se uhvatili za Rya i naseg pisanja o njemu.

Uglavnom se toga drze djecaci koji pojma nemaju sta je sarkazam.