Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Gunner4
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Gunner4 » 29 jun 2014, 03:01

Prvo nije prosle nego one godine pre i to nisu ga napadali bez razloga, bio je ocajan (i ako sam vjerovao u njega) imali su razlog da ga budu nezadovoljni. Danas ista situacija sa mojim miljenikom Jenkinsonom. Niko ga ne voli i ako ne sumnjam da ce postati brzo jedan od boljih bekova i da ce svi polizati sto su ispljuvali kao i za Ramseya. :D

Drugo, iskren da budem nisam Barcelonu nesto mnogo ni gledao ove sezone. Imao sam volju, ali tika-taka me toliko smori a spanska primera cesto ima vecernje termine tako da zaspim... :crazy: Zato nisam mnogo upratio pojedine igrace. Ali sam upratio Kakadua, i to jos dok je bio u Brazilu kada je cijela ta halabuka oko njega krenula. I mogu ti reci da mi se to nije ni svidjelo. Toliko hvalospjeva o njemu, pa nekih snimaka gdje dribla one polu-amatere, pa dao sebi asistenciju... I tako 2-3 godine ne znam tacno ali zato kada bi Karaoke igrale prijateljsku protiv ovih evropskih repki njega nigdje nije bilo... Realno znalo se da kod njega nesto ne stima. Jer da je tako bio savrsen cudo cuda kako su ga opisivali davno bi otisao u Evropu jos ako se uzme da su ga hteli i Chelsea i City... Ali on je tek ove sezone dosao i to u Barcelonu. Primeru koja je ipak dosta meksa nego Premijer i ako cemo iskreno ono sto sam ja gledao, a i ono sto sam citao kritike o njemu nije pokazao ni 10-ti dio sto se pricalo ...

I sada poenta cijele price mozes ti ovde da ismijavas ovu temu i realnost i nerealnost pojedinaca ili svih ali nisu niti manje ni vise nerealni ili realni nego sa drugih tema. Jednostavno, ne mozes biti objektivan kod svoga kluba nikako...
Tako recimo niti smo mi ovde objektivni tako da niste ni vi kao kada ste rekli da je Neymar vec sada WC igrac. :crazy:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 jun 2014, 03:03

Ti si jedan obicni lazov.

Opet naravno, ovi Arsenalovi nerealni, a oni sto su tvrdili za Busquetsa da je najbolji defanzivni vezni, a sad bi da ga se rijese, nisu. Oni koji su govorili da ce Bojan biti bolji od Messija, ili pak koji su govorili da je defanzivni fudbal neposten. Smijesno zar ne?

@Gunner Cuj niko ne voli Jenkija? Evo Marsal je svjedok da je meni covjek drag.

Kad smo vec kod Jenkija, da se prisjetimo flopa Bartre i nacina na koji ga je Bale pretrcao, to se recimo Jenkiju nikad nije desilo. I onda kazu La Masija. :mrgreen:
Celik!3,2,2.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 jun 2014, 03:06

AllGunsBlazing je napisao/la:Ti si jedan obicni lazov.

Opet naravno, ovi Arsenalovi nerealni, a oni sto su tvrdili za Busquetsa da je najbolji defanzivni vezni, a sad bi da ga se rijese, nisu. Oni koji su govorili da ce Bojan biti bolji od Messija, ili pak koji su govorili da je defanzivni fudbal neposten. Smijesno zar ne?

@Gunner Cuj niko ne voli Jenkija? Evo Marsal je svjedok da je meni covjek drag.

Kad smo vec kod Jenkija, da se prisjetimo flopa Bartre i nacina na koji ga je Bale pretrcao, to se recimo Jenkiju nikad nije desilo. I onda kazu La Masija. :mrgreen:
ne moraš sad vrijeđati kad te šamaram cinjenicama i tvojim izjavama

svojevremeno si pisao da je Song najbolji DMF svijeta :facepalm: :facepalm:
da je Nasri bolji od Inieste :facepalm:
da je Cesc bolji od Xavija :facepalm:
da je Clichy najbolji desni bek dunjaluka :facepalm:
da je neka japanska nejac Mijači ili kako vec veci talenat i od Messija :facepalm: :facepalm:

naravno, dok su pomenuti bili u Arsenalu...treba to naglasiti....sad garant ne misliš tako :mrgreen: što je i razumljivo :D

i šta onda da covjek zakljuci o tebi i ovoj temi, nakon svih tih budalaština
Zadnja izmjena: let3, dana/u 29 jun 2014, 03:08, ukupno mijenjano 1 put.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 29 jun 2014, 03:07

let3 je napisao/la: A Pep jest izjavio da u Barci B ima boljih igraca od izvikanog Wilshera....mislim, to su cinjenice neoborive
[youtube][/youtube]
jel ti imaš nekih dokaza za te činjenice?? jer kladim se da nisi pregledo ni 3% tekmi u kojim je igr'o Jacky...
A.F.C. Bournemouth!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 jun 2014, 03:13

rambo16 je napisao/la:
let3 je napisao/la: A Pep jest izjavio da u Barci B ima boljih igraca od izvikanog Wilshera....mislim, to su cinjenice neoborive
[youtube][/youtube]
jel ti imaš nekih dokaza za te činjenice?? jer kladim se da nisi pregledo ni 3% tekmi u kojim je igr'o Jacky...
http://www.theguardian.com/football/201 ... re-arsenal" onclick="window.open(this.href);return false;

mislio sam da je cinjenica da je Pep to izjavio...a ne ja ili neko sa ovog foruma :mrgreen:
a složit cemo se da covjek zna 200 puta više o fudbalu i od mene i od tebe

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 29 jun 2014, 03:15

jojj..lik mi šalje isječak iz novina xd pa znam ja da je Pep to rek'o,al' daj neke dokaze da vidimo te mlade igrače koji su bolji od Jacka...mislim koji su to bolji?? a baš čudi što je trener barce nastojao da spusti mladog igrača Arsenala da bi uzvisio svoje..ČUDNO
A.F.C. Bournemouth!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 jun 2014, 03:18

Koliko lazes ofulao si i poziciju Clichya. A Inijesta se ne moze porediti sa Nasrijem jer je doticni Nasri igrao vecinom krilo, i to desno u Arsenalu. Songa nikad nisam mirisao.

Lazes i to uveliko lazes. Imao sam i ja pogresnih stvari koje sam rekao, ali nabrojane nisu moje.
Celik!3,2,2.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 jun 2014, 03:22

AllGunsBlazing je napisao/la:Koliko lazes ofulao si i poziciju Clichya. A Inijesta se ne moze porediti sa Nasrijem jer je doticni Nasri igrao vecinom krilo, i to desno u Arsenalu. Songa nikad nisam mirisao.

Lazes i to uveliko lazes. Imao sam i ja pogresnih stvari koje sam rekao, ali nabrojane nisu moje.
neko jest pisao buraz i to ovdje na ovoj temi...ja nisam sigurno lupao takve gluposti :mrgreen: nemojte se sad prati i praviti da nemate veze sa tim ;) pusti to ba

Rambo brate, nemoj od mene tražiti objašnjenje Pepovoe izjave :mrgreen: i to stare 3 godine...nidje veze
traži od njega nek ti on to pojasni šta je mislio :P

i dosta sa ovom pricom pobogu :nene: smara...nego, neka voajer istrese svotu za Alexisa i neka ga vodi....40 milki je sasvim dovoljno, niste kukuzi i ne lažete se više oko stadiona :mrgreen: jel tako

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 29 jun 2014, 03:26

Jenkija sam uzeo zato sto mnogi seru po njemu igrao on ne igrao. I kada odigra dobro nadju mu zamjerke. Kao za Girouda. Realno ove sezone nije se naigro posto je ona budaletina sto odlazi ne radi novca :mrgreen: bila zdrava cijelu sezonu! A da je podbacio mozemo samo reci za onu utakmicu u kupu protiv Chelsea... Za Ramseya su mnogi govorili da nevalja sto je tacno. Cak sta vise, rekli su, bio je dobar ali lom i sada je prilicno los sto je ponavljam i bio odraz njegov na terenu. Ja sam vjerovo u njega i ako mi je cesto izvlacio zivce i svasta sam pisao u afektu. I ne samo ja nego svi. Cak sta vise mislim da smo vise bili ljuti na Wengera sto ga toliko forsira a pogotovo na desnom krilu :facepalm: nego na njega... Giroudu sam i ja svasta pisao pogotovo tamo zimus kada je nesrecnik umro od umora i bio u ocajnoj formi gdje vise ni trcao nije niti sudjelovao u igri ali ljudi mu zamjere uvjek. Dao, promasio, on je kloc nevidjeni... On je panj koji masa i ako suta iz mrtvog ugla, jbga valjda se podrazumijeva da on mora dati iz svih mjesta. Dobro si rekao da je neko onako Jenkija pretrcao u sirokom luku onda bi se trazila njegova glava ovde. :mrgreen:

I tako vlada stav o pojedinim igracima da su kocevi i to je opste prihvaceno na cijelom forumu... Pa je tako Giroud kloc a Dzeko recimo nije i ako je ovaj po prikazanom i gori. Pique WC stoper a Koss kiksara. I tvoje dobro zapazanje, La Mesia ima 10 Wilshere u akademiji i jos ne mogu da nadju zamjenu za Xavia...
I da, vidjeli smo i mi tu blesavu Pepovu izjavu ali ne morate da je podrzite kao tacnu samo zato sto ju je pep rekao. :urnebes:
Ali opet, gooneri su najnerealniji i najgori i ako smo najsamokriticniji kod nasih igraca a oni su svi odlika realnog forumasa i ako nikada nisam procitao niti na jednoj temi da kritikuju nekog svog igraca. Kod njih kada igrac ima losu sezonu postane WC... :salut:

PS: Najjaci su mi ti sto su se uhvatili za Rya i naseg pisanja o njemu. :urnebes: Uglavnom se toga drze djecaci koji pojma nemaju sta je sarkazam.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 29 jun 2014, 03:27

Jenki nikad neće biti WC....briši potpis gunner-u xp
A.F.C. Bournemouth!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 jun 2014, 03:30

rambo16 je napisao/la:Jenki nikad neće biti WC....briši potpis gunner-u xp
Slazem se, medjutim ima sansu da postanr sasvim dobar igrac. Dobar za rotacije.
Celik!3,2,2.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 29 jun 2014, 03:35

Sto ste tako nerealni?! Najgori na forumu! :mrgreen: :mrgreen:

Dennis
Kontakt:

Post Postao/la Dennis » 29 jun 2014, 05:38

Uopce usporedjivat nesto po igri u barci je nezahvalno.
U barci su smeca ibrahimovic, alexis, neymar, fabregas, henry....
Za njih smo svi mislili da su dobri, al onda nam je barca dokazala da su zapravo smeca. Nema veze sto su svi imali **** brojke i u barci i nastavili razvaljivat i poslije barce, ne oni su smeca...
Navijaci barce najrazmazeniji navijaci ikad. Ako nije messi ili iniesta - smece je

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 29 jun 2014, 10:53

koliko su nemoćni u argumentima da mogu unaprijed napisat sve što će i oni napisat na svaki naši post :lolno: .

udrite braćo u kost samo, yebite ne vadite :lol: :clap:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 jun 2014, 11:44

nedim93 je napisao/la:koliko su nemoćni u argumentima da mogu unaprijed napisat sve što će i oni napisat na svaki naši post :lolno: .

Koga to, @let3 jedini ovdje visi...

I napisat za Alexisa da nije WC igraca je :urnebes: ...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 29 jun 2014, 11:47

Lillard je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:koliko su nemoćni u argumentima da mogu unaprijed napisat sve što će i oni napisat na svaki naši post :lolno: .

Koga to, @let3 jedini ovdje visi...

I napisat za Alexisa da nije WC igraca je :urnebes: ...
bilo ih je još par pa sam tako napisao nek ne bude da gadjam jednog.

A @let3 već duže vrijeme dolazi ovdje ne može čovjek da ne primijeti i uvijek se hvata za jednu priču.
Neka gunerka ga ostavila nema druge :urnebes:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 29 jun 2014, 11:51

let3 je napisao/la: http://www.theguardian.com/football/201 ... re-arsenal" onclick="window.open(this.href);return false;

mislio sam da je cinjenica da je Pep to izjavio...a ne ja ili neko sa ovog foruma :mrgreen:
a složit cemo se da covjek zna 200 puta više o fudbalu i od mene i od tebe
Taj isti Pep je poslije htio da kupi Jacka. Ne pricaj gluposti, sa tim neargumentiranim linkovima. Jednog Jacka, kojeg ti ocigledno nisi nikad gledao, u top formi bi htio i svaki trener svijeta. Uzevsi u obzir jos da je to momak od tek 22 godine.
Sljedeci put, uzmi pogledaj par tekmi pa nesto reci, nemoj se praviti toliki internet strucnjak.
Victoria Concordia Crescit.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 jun 2014, 11:54

Alexis je trenutno sigurno bolji i korisniji igrač od Neymara. Bez apsolutno ikakve, i najmanje sumnje. Obojica uspješno vode svoje reprezentacije, ali je Sanchez u Barceloni bolji od za sada još uvijek samo izvikanog Neymara, koji ima ultra razočaravajuću sezonu iza sebe.

Vjerovatno će ovaj biti bolji, ali je Sanchez u ovom trenutku ispred. Neymar je samo po deafultu fol bolji igrač od njega, zbog imena, youtuba, hajpa i cijene.

Alexis je nevjerovatno podcjenjen igrač.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 29 jun 2014, 11:55

nedim93 je napisao/la:
A @let3 već duže vrijeme dolazi ovdje ne može čovjek da ne primijeti i uvijek se hvata za jednu priču.
Inače to ti je onaj forumaš @Mandrak, imao je nick @grof i još najmanje 30-ak nickova, informacija od moderatora iz prve ruke. ;)

Po meni gluplji su svi oni koji ulaze u raspravu sa takvim čovjekom.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 29 jun 2014, 11:59

Marsal je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:
Inače to ti je onaj forumaš @Mandrak, imao je nick @grof i još najmanje 30-ak nickova, informacija od moderatora iz prve ruke. ;)

Po meni gluplji su svi oni koji ulaze u raspravu sa takvim čovjekom.
Tako ti jaranu @AGB-u. Edva kralju, vidi ga sto je bezobrazan. :mrgreen:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.