I ti pretjerujeskralj_je_mrtav je napisao/la:Lutas drugar, ali ime nade za tebe

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
I ti pretjerujeskralj_je_mrtav je napisao/la:Lutas drugar, ali ime nade za tebe
Bolje nego u Skotskojlisander je napisao/la:Pa Skoro jo uvijek obecava, pruzice mu se sansa u Mehikukralj_je_mrtav je napisao/la:Zato je i osto u gigantu zvanom rijekaPIRKE33 je napisao/la:Skoro je bolji od Zeca, samo sto je pred ovim buducnost.......Upravo zato sto je najbolji, kontam te kao navijaca, ali sto je previse previse
nema veze sa tim sto sam navijac Sarajeva....ako se vratis malo gore na moj post vidjet ces da sam Cocalica spominjao............a nisam morao ....jel tako.........realno Skoro je trenutno bolji od Zeca.....i Skoro je u njegovim godinama bez problema otisao u Marsej, to sto je bio neozbiljan i nije zivio sportski zivot, nije umanjilo njegovo znanje fudbalske igre..........jednostavno covjek se u zadnje vrijeme malo ozbiljnije posvetio svemu i to je pokazao time sto je najbolji igrac nase lige ................tako nemoj bzv lupat, ako nemas sta pametnije reci od toga navijaac itd........prerastao sam ja te likove koje navijacki guraju igrace i hvale ih..........tako da sigurno ima mjesta pored Zeca iz silnog Sibenika, od kojeg je jace pola ekipa iz nase ligekralj_je_mrtav je napisao/la:Zato je i osto u gigantu zvanom rijekaPIRKE33 je napisao/la:Skoro je bolji od Zeca, samo sto je pred ovim buducnost.......Upravo zato sto je najbolji, kontam te kao navijaca, ali sto je previse previse
Da, da bas zbog toga me cudi zasto nema novih lica.harishp je napisao/la:Treba se prvo isprobati formacija 4-4-2 a to je svesasvim novo.razumjes sad profesore.Sa novim bi bio buckuris do kraja.A ruku na srce i to novo ni nasta nalik zasad.
Novo lice u toj velikoj cetvorci mozda bude Cocalic.Ali hej tip je tek jednu tekmu cestito odigrao.Bude se vidjelo tek u maju.Principatus je napisao/la:Da, da bas zbog toga me cudi zasto nema novih lica.harishp je napisao/la:Treba se prvo isprobati formacija 4-4-2 a to je svesasvim novo.razumjes sad profesore.Sa novim bi bio buckuris do kraja.A ruku na srce i to novo ni nasta nalik zasad.
Cuj profesor, a ni sa doktorskim nisam jos poceo.
A fakat je da igra nas i Srbije nigdje veze.To jest dva razlicita svjeta.KONGO je napisao/la:Nista, samo bih pohvalio dobar posao NSBIH koji je ugovorio tekmu sa Svedjanima. Te zahvalio zdrijebu SP koji je sigurno jedini razlog sto cemo igrati s' Njemcima i Ganom !
Ali bi zato u skoku svaku pokupio, ne bi ga mogao nadskociti ni Jan Koller, a to je dokazao ljetos u evropskim utakmicama Sarajeva, tj. da se sa solidnim evropskim napadacima moze nositi, a ti pricaj sta hoceskralj_je_mrtav je napisao/la:Torlak iz Sarajeva. Ja stvarno ne kontam, ali ljudi gledate li vi utakmice, pa Torlak iz Sarajeva na 10 metara trci 23 sekunde, a koliko je startan to da ne govorim, pa covjekove su guzice do trave. Nemojte molim vas lupati, zamisli torlaka na stoperu, a vamo garonjice, jojjjjnick je napisao/la:cocalic i torlak iz sarajeva njih dvojica mogu odbranu podebljat
Nigdje veze. Cocalic je defanzivni vezni a Damjanovic je bek. Cocalic ako ikog moze promjeniti to je penzionisanog Rahimica. Ipak treba ga pozvati da barem trenira sa reprezentacijom i bude zamjena po potrebi.PIRKE33 je napisao/la:mislim da je umjesto Damjanovica, Cocalic trebao upasti, a i ruku na srce Skoro je zasluzio poziv.....iako imamo napadaca moglo se mjesto naci...........Pauk je napisao/la:Stilic je totalno van forme ove cijele sezone, a Supic odkad je u Rumuniji nikako da zaigra za svoj klub.Cartman je napisao/la:Evo spiska igraca: http://www.nfsbih.net/Default.aspx?id=N920#920
Nijedan novi igrac, ali vidim nema Stilica i Supica...
A za spisak inace, mislim da nema mjesta za Damjanovica, i trebao je umjesto njega pozvati jednog igraca koji igra u odbrani.
vedo se vraca u formu...al muslim je sad za sad boljiBoSna_pLayA je napisao/la:Vedu bi sada protiv Gane trebalo staviti u prvih 11. Jer se polako vraca u formu i golom protiv Gane bi jos dobio vise samopouzdanja
kralj_je_mrtav je napisao/la:Torlak iz Sarajeva. Ja stvarno ne kontam, ali ljudi gledate li vi utakmice, pa Torlak iz Sarajeva na 10 metara trci 23 sekunde, a koliko je startan to da ne govorim, pa covjekove su guzice do trave. Nemojte molim vas lupati, zamisli torlaka na stoperu, a vamo garonjice, jojjjjnick je napisao/la:cocalic i torlak iz sarajeva njih dvojica mogu odbranu podebljat
Vedo je dobio i vise nego dovoljno prilika u reprezentaciji da se pokaze, nikad to povjerenje nije opravdao. Muslimovic je igro puno, puno manje od Ibisevica u proslim kvalifikacijama, a dao je vise golova. Zasluzio je covjek sansu od pocetka.huha je napisao/la:vedo se vraca u formu...al muslim je sad za sad boljiBoSna_pLayA je napisao/la:Vedu bi sada protiv Gane trebalo staviti u prvih 11. Jer se polako vraca u formu i golom protiv Gane bi jos dobio vise samopouzdanja
Damjanovic bekDado je napisao/la: Nigdje veze. Cocalic je defanzivni vezni a Damjanovic je bek. Cocalic ako ikog moze promjeniti to je penzionisanog Rahimica. Ipak treba ga pozvati da barem trenira sa reprezentacijom i bude zamjena po potrebi.
Jest bek ko i Dzeko stoper.neko_iz_mase je napisao/la:Damjanovic bekDado je napisao/la: Nigdje veze. Cocalic je defanzivni vezni a Damjanovic je bek. Cocalic ako ikog moze promjeniti to je penzionisanog Rahimica. Ipak treba ga pozvati da barem trenira sa reprezentacijom i bude zamjena po potrebi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.