Bosna i Hercegovina - Gana

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat?

Anketa je završila: 04 mar 2010, 16:10.

Pobjeda BiH
149
65%
Nerijeseno
51
22%
Pobjeda Gane
31
13%

Ukupno glasova: 231

seha
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Gana

Post Postao/la seha » 24 feb 2010, 20:45

kralj_je_mrtav je napisao/la:Lutas drugar, ali ime nade za tebe
I ti pretjerujes :)
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 feb 2010, 20:45

lisander je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:Skoro je bolji od Zeca, samo sto je pred ovim buducnost.......
Zato je i osto u gigantu zvanom rijeka :mrgreen: Upravo zato sto je najbolji, kontam te kao navijaca, ali sto je previse previse
Pa Skoro jo uvijek obecava, pruzice mu se sansa u Mehiku :mrgreen:
Bolje nego u Skotskoj :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 24 feb 2010, 20:48

PIRKE33 je napisao/la:Skoro je bolji od Zeca, samo sto je pred ovim buducnost.......
Zato je i osto u gigantu zvanom rijeka :mrgreen: Upravo zato sto je najbolji, kontam te kao navijaca, ali sto je previse previse
nema veze sa tim sto sam navijac Sarajeva....ako se vratis malo gore na moj post vidjet ces da sam Cocalica spominjao............a nisam morao ....jel tako.........realno Skoro je trenutno bolji od Zeca.....i Skoro je u njegovim godinama bez problema otisao u Marsej, to sto je bio neozbiljan i nije zivio sportski zivot, nije umanjilo njegovo znanje fudbalske igre..........jednostavno covjek se u zadnje vrijeme malo ozbiljnije posvetio svemu i to je pokazao time sto je najbolji igrac nase lige ................tako nemoj bzv lupat, ako nemas sta pametnije reci od toga navijaac itd........prerastao sam ja te likove koje navijacki guraju igrace i hvale ih..........tako da sigurno ima mjesta pored Zeca iz silnog Sibenika, od kojeg je jace pola ekipa iz nase lige

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 feb 2010, 20:50

harishp je napisao/la:Treba se prvo isprobati formacija 4-4-2 a to je svesasvim novo.razumjes sad profesore.Sa novim bi bio buckuris do kraja.A ruku na srce i to novo ni nasta nalik zasad.
Da, da bas zbog toga me cudi zasto nema novih lica.

Cuj profesor, a ni sa doktorskim nisam jos poceo. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 feb 2010, 20:53

@Pirke Rusi ili Ukrajinci vec broje desetak miliona za Madjukica.a Zec je u takvim kockastim uslovima izabran za najboljeg ne spica vec igraca u cjeloj ligi.Skoro je Tito i idol u Sarajevu i fildjan ligi al pusti to kraju.Deset godina je razlika je haman.Skorica nakon Meksika vjerovatno i zavrsava svoju pricu a Zec je tek poceo.
Stvar je jasna.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 feb 2010, 21:00

Principatus je napisao/la:
harishp je napisao/la:Treba se prvo isprobati formacija 4-4-2 a to je svesasvim novo.razumjes sad profesore.Sa novim bi bio buckuris do kraja.A ruku na srce i to novo ni nasta nalik zasad.
Da, da bas zbog toga me cudi zasto nema novih lica.

Cuj profesor, a ni sa doktorskim nisam jos poceo. :D
Novo lice u toj velikoj cetvorci mozda bude Cocalic.Ali hej tip je tek jednu tekmu cestito odigrao.Bude se vidjelo tek u maju.
P.S Valjda bi trebao da znas da zvanje ide ovim redom profesor pa tek onda doktor. ;)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 feb 2010, 21:07

Nisam pratio Cocalica ali cuju se tu i tamo komplimenti na njegov racun i onaj mali iz Austrije, Banjalucanin, ne zvuci lose. Ediz ce mozda tek za nekoliko mjeseci moci nastupiti. Stilic nije bio neki ove sezone i zbog povrijeda, ali ga je mozda ipak trebao pozvati, da poigra nekih 15 minuta, ono malo psiholoski da se covjek oporavi poslije Cire.

Ma jest da zvanje idem tim redom, ali sticanje ide u drugi smjer, a do profa mi nije stalo, nemam cejfa se jednog dana muciti sa nekim studentima. Ph.D. i tu je kraj za mene. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 24 feb 2010, 21:16

Nista, samo bih pohvalio dobar posao NSBIH koji je ugovorio tekmu sa Svedjanima. Te zahvalio zdrijebu SP koji je sigurno jedini razlog sto cemo igrati s' Njemcima i Ganom !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 feb 2010, 21:36

KONGO je napisao/la:Nista, samo bih pohvalio dobar posao NSBIH koji je ugovorio tekmu sa Svedjanima. Te zahvalio zdrijebu SP koji je sigurno jedini razlog sto cemo igrati s' Njemcima i Ganom !
A fakat je da igra nas i Srbije nigdje veze.To jest dva razlicita svjeta. :mrgreen:
To jest kod njih ubitacna odbrana a kod nas napad barem do sad bio a akobogda bit ce i kasnije
P.S Za Vedu mozda i jeste najbolje da dobije samopuzdanje ako bude kao i one prije tekme.Klupa majka.
P.S II Stilic nek se oporavlja ovu proljecnu sezonu u Poljskoj ligi ako bude i 80% fit kao u prosloj Pape ce ga zvati.
Ovako bi ispalo samo mrvljavljenje i njega i nas.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 feb 2010, 21:52, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 feb 2010, 21:44

Slazem se da je mozda trebo isprobat Cocalica, Ljevakovica, Malica i mozda jos neke, ali i Susic sigurno ne zeli nista rizikovat u prvoj utakmici. Zeli pobjedu, i ne mislim da ce bit puno eksperimenata u srijedu, bice prilika za to protiv Svedske i Njemacke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 feb 2010, 22:01

cocalic i torlak iz sarajeva njih dvojica mogu odbranu podebljat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 24 feb 2010, 22:32

nick je napisao/la:cocalic i torlak iz sarajeva njih dvojica mogu odbranu podebljat
Torlak iz Sarajeva. Ja stvarno ne kontam, ali ljudi gledate li vi utakmice, pa Torlak iz Sarajeva na 10 metara trci 23 sekunde, a koliko je startan to da ne govorim, pa covjekove su guzice do trave. Nemojte molim vas lupati, zamisli torlaka na stoperu, a vamo garonjice, jojjjj
Ali bi zato u skoku svaku pokupio, ne bi ga mogao nadskociti ni Jan Koller, a to je dokazao ljetos u evropskim utakmicama Sarajeva, tj. da se sa solidnim evropskim napadacima moze nositi, a ti pricaj sta hoces

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 feb 2010, 23:18

Andro nije znao sta ce sa glavom jos onako kofrdjav.Zato i jeste onako mahao rukama, kod njega bi svaki sut u senaestarec bio penal.
Bukva bi bolji bio. :mrgreen:
P.S Cocalic je celav a jos u Zelji igrao,sta mislis hoceli ikad biti hajra od njega :mrgreen:upitah ja strumpfa. :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 24 feb 2010, 23:24

nista nove igrace zvat , susic dovoljno ne poznaje ni ovee pa dok prvo u njih se uvjeri pa ce da vidi gdje skripi i onda moze trazit sto mu zatreba , a ne da nekog bezveze pozove a nikad ni na klupi da bude

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 24 feb 2010, 23:31

PIRKE33 je napisao/la:
Pauk je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Evo spiska igraca: http://www.nfsbih.net/Default.aspx?id=N920#920

Nijedan novi igrac, ali vidim nema Stilica i Supica...
Stilic je totalno van forme ove cijele sezone, a Supic odkad je u Rumuniji nikako da zaigra za svoj klub.

A za spisak inace, mislim da nema mjesta za Damjanovica, i trebao je umjesto njega pozvati jednog igraca koji igra u odbrani.
mislim da je umjesto Damjanovica, Cocalic trebao upasti, a i ruku na srce Skoro je zasluzio poziv.....iako imamo napadaca moglo se mjesto naci...........
Nigdje veze. Cocalic je defanzivni vezni a Damjanovic je bek. Cocalic ako ikog moze promjeniti to je penzionisanog Rahimica. Ipak treba ga pozvati da barem trenira sa reprezentacijom i bude zamjena po potrebi.

huha
Kontakt:

Post Postao/la huha » 24 feb 2010, 23:33

BoSna_pLayA je napisao/la:Vedu bi sada protiv Gane trebalo staviti u prvih 11. Jer se polako vraca u formu i golom protiv Gane bi jos dobio vise samopouzdanja
vedo se vraca u formu...al muslim je sad za sad bolji ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 feb 2010, 23:42

nick je napisao/la:cocalic i torlak iz sarajeva njih dvojica mogu odbranu podebljat
Torlak iz Sarajeva. Ja stvarno ne kontam, ali ljudi gledate li vi utakmice, pa Torlak iz Sarajeva na 10 metara trci 23 sekunde, a koliko je startan to da ne govorim, pa covjekove su guzice do trave. Nemojte molim vas lupati, zamisli torlaka na stoperu, a vamo garonjice, jojjjj

a inace su nam na klupi eustahije brzic i brzi gonzalez,ono imamo izbora u pm,ja sam gledo torlaka u par utakmica i momak nije kiksa imo a coca je standardno dobar bio...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 feb 2010, 23:44

huha je napisao/la:
BoSna_pLayA je napisao/la:Vedu bi sada protiv Gane trebalo staviti u prvih 11. Jer se polako vraca u formu i golom protiv Gane bi jos dobio vise samopouzdanja
vedo se vraca u formu...al muslim je sad za sad bolji ;)
Vedo je dobio i vise nego dovoljno prilika u reprezentaciji da se pokaze, nikad to povjerenje nije opravdao. Muslimovic je igro puno, puno manje od Ibisevica u proslim kvalifikacijama, a dao je vise golova. Zasluzio je covjek sansu od pocetka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 24 feb 2010, 23:52

Dado je napisao/la: Nigdje veze. Cocalic je defanzivni vezni a Damjanovic je bek. Cocalic ako ikog moze promjeniti to je penzionisanog Rahimica. Ipak treba ga pozvati da barem trenira sa reprezentacijom i bude zamjena po potrebi.
Damjanovic bek :?:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 feb 2010, 00:21

neko_iz_mase je napisao/la:
Dado je napisao/la: Nigdje veze. Cocalic je defanzivni vezni a Damjanovic je bek. Cocalic ako ikog moze promjeniti to je penzionisanog Rahimica. Ipak treba ga pozvati da barem trenira sa reprezentacijom i bude zamjena po potrebi.
Damjanovic bek :?:
Jest bek ko i Dzeko stoper. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.