RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjenisa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenisa » 29 jun 2014, 16:02

Ili mi se cini ili mozda nisam u pravu ali kao da osjetim neki skepticizam medu RAjom.Izgleda su nas rodjeni dobro razmazili proslom polusezonom pa sad hocemo i na prvoj pripremnoj da izgledamo top.Siguran sam da je ovo plod klasicnog pocetka rada nakon duze pauze i experimentisanje koje je uobicajeno za ovaj dio priprema.Ja procitah da nasi pazljivo gledaju stanje na trzistu,a znamo da je prel. rok do 01.08,tako da ako nam sta zapne bice rjeseno.Ja bi samo volio znati situaciju sa Ostrim,sta ako ne peodje u Austriji,vracal se nama ili...?Sve ostale pozicije su u 5 deka kao prosle god.i to treba samo malo uigrati.Polako ljudi tek smo poceli.Prelistajte malo unatrag vidicete izvjestaje nasega BMV,ON ZRACI OPTIMIZMOM,ja mu vjerujem.Bice Velez u vrhu 100% naredne sezone :wave:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 jun 2014, 17:07

rodjenisa je napisao/la:Ili mi se cini ili mozda nisam u pravu ali kao da osjetim neki skepticizam medu RAjom.Izgleda su nas rodjeni dobro razmazili proslom polusezonom pa sad hocemo i na prvoj pripremnoj da izgledamo top.Siguran sam da je ovo plod klasicnog pocetka rada nakon duze pauze i experimentisanje koje je uobicajeno za ovaj dio priprema.Ja procitah da nasi pazljivo gledaju stanje na trzistu,a znamo da je prel. rok do 01.08,tako da ako nam sta zapne bice rjeseno.Ja bi samo volio znati situaciju sa Ostrim,sta ako ne peodje u Austriji,vracal se nama ili...?Sve ostale pozicije su u 5 deka kao prosle god.i to treba samo malo uigrati.Polako ljudi tek smo poceli.Prelistajte malo unatrag vidicete izvjestaje nasega BMV,ON ZRACI OPTIMIZMOM,ja mu vjerujem.Bice Velez u vrhu 100% naredne sezone :wave:
I ja sam tu druze gdje ces mene zaboravit :thumbup: . Da je bar polusezonu zavrsit na drugom mjestu pa cemo onda na prvo :) idemo Crveni Vragovi. RzavijaFo LavijažVe do BavijaGro
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 29 jun 2014, 17:14

Izvini brat moj,ti se podrazumjevas :bow: ti samo pozitivu siris medju RAjom :thumbup: i ti si kapiten nas na ovom forumu :salut:

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 29 jun 2014, 17:15

Karamo na jesen,samo polako.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 jun 2014, 17:21

rodjenisa je napisao/la:Izvini brat moj,ti se podrazumjevas :bow: ti samo pozitivu siris medju RAjom :thumbup: i ti si kapiten nas na ovom forumu :salut:
:thumbup: Kapiten i psihoyebač malih berača grožđa na ovom forumu od avgusta prošle godine :opaopa: :opaopa: hopala idemo :opaopa: :opaopa: :njanjanja:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 29 jun 2014, 20:58

pravnik1981 je napisao/la:Kad ovako sagledamo na prvu:

1. Ostrakovic otisao ako hocemo gore na tabeli morali smo dovesti boljeg golamana od njega..ovaj Đokic cisto sumnjam da je bolji od njega...
2. Okić otisao opet ako hocemo da budemo bolji nego prosle sezone morali smo dovesti boljeg od njega..a to smo i ucinili..dosao Vlada
3. Napadaca nismo ni imali ali mi se ni ovaj Popovic ne cini dobar...
4. Letic ako ode tesko da ga ovaj Hodzic moze zamijenit....opet kazem ovo je trenutno stanje..Feja zna najbolje..Forza Velez
Slažem se od A do Ž.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 29 jun 2014, 21:31

Vlada jos zvanicno nije potpiso :roll: (problemi valjda sa Olimpikovom dugovanju od strane Vlade).Ovdje se moze jos svasta desiti tako da ne bih ja jos uzimo Vladu kao pojacanje(dok ne potpise).Ovi ostali mi se cini da su neki anonimusi(daj boze dase varam)Volio bih da je onaj Makedonac doso,ali eto ne vidim ga da je tu.Vjerujem da ce naci Feja nesto za spica ima jos vremena.

FORZA RODJENI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 jun 2014, 21:33

rodjak je napisao/la:Vlada jos zvanicno nije potpiso :roll: (problemi valjda sa Olimpikovom dugovanju od strane Vlade).Ovdje se moze jos svasta desiti tako da ne bih ja jos uzimo Vladu kao pojacanje(dok ne potpise).Ovi ostali mi se cini da su neki anonimusi(daj boze dase varam)Volio bih da je onaj Makedonac doso,ali eto ne vidim ga da je tu.Vjerujem da ce naci Feja nesto za spica ima jos vremena.

FORZA RODJENI
Trazio makedonac cifru koda je Benzema. A idi sadi paprike :lol: :lol: Bola yebo mater tebi je Albanija zapad :urnebes: :urnebes:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 29 jun 2014, 21:51

Ja mislim ako Vlada potpise i ako se nadje jos jedan jak napadac, bicemo bolji nego prosle sezone.

Sta bi sa onim napadacem iz Slavije Igorom Radovanovicem? Mislim da je njemu istekao ugovor a nisam nasao nigdje da je oficijalno sa nekim potpisao.

Forza Velez!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 jun 2014, 23:01

Tip čeka šta će da se desi sa Slavijom, i ima ponude nekih klubova. To su neke od riječi (množina) iz današnjeg članka o potencijanom raspadu Slavije u sezoni koja kuca na vrata.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ljubiteljfudbala
Kontakt:

Post Postao/la ljubiteljfudbala » 30 jun 2014, 00:16

U Velezu su odlucili da dovedu Popovica a ne Radovanovica.Da li je decko bio jeftiniji ili su u Velezu procijenili da je bolji igrac to vec ne znam.Provjerena info.Pozdrav iz I.Sarajeva.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 jun 2014, 01:20

ako se želimo boriti za sami vrh, onda nam treba još jedan provjeren špic ali i golman, jer sve ostale pozicije su manje-više popunjene.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 30 jun 2014, 01:41

Molim ove što SIJAJU optimizmom da se vrate nekoliko desetina stranica unazad i pročitaju šta su sami pisali o njihovim očekivanjima za sljedeću sezonu nakon što je prethodna završila.

Ovo ne bi napisao da nisam pročitao par komentara kako neopravdano napadate nas (nezadovoljne transferima do sada, kako u klub tako i iz kluba).

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 30 jun 2014, 02:00

NeverGiveUp je napisao/la:Molim ove što SIJAJU optimizmom da se vrate nekoliko desetina stranica unazad i pročitaju šta su sami pisali o njihovim očekivanjima za sljedeću sezonu nakon što je prethodna završila.

Ovo ne bi napisao da nisam pročitao par komentara kako neopravdano napadate nas (nezadovoljne transferima do sada, kako u klub tako i iz kluba).
Babe svi smo bili skepticni i kad su doveli Janka,Blagojevica i neke prije njih pa nas demantovase. Nekako kontam Feja najbolje zna i sto se mene tice ja mu vjerujem 100%. Ne mozes ni kako hoce neko makedonsko balavče. Juce izasao iz paprika a on bi da lupa neke cifre. Ima druze jos puno do kraja prelaznog roka. Sumnjam da je ovo suma sumarum
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 30 jun 2014, 02:07

Ja se nadam da nije, ali isto tako mi je krivo što se nastavlja ta neka luda tradicija da igrače uvijek dovodimo 5 do 12. Svi mi znamo koliko je bitno za igrača da se na vrijeme priključi novoj ekipi, treneru i lagano uhodava u sistem.

Evidentno je da mi imamo dobar scouting, to se dokazuje već zadnjih par sezona kada su totalni anonimusi postajali glavni igrači u našem klubu, međutim malo je rizično uvijek se oslanjati na takvu politiku.
Volio bi da su doveli već dokazano igrača na sredini terena da zamjeni Blagojevića (koji neće igrati jedno vrijeme).
Ipak je to udarna pozicija svakog iole ozbiljnog fudbalskog kluba, a naravno zatim i taj napadač VIŠE...
Zadnja izmjena: NeverGiveUp, dana/u 30 jun 2014, 02:10, ukupno mijenjano 1 put.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 30 jun 2014, 02:09

P.S

Sad za sad, na papiru mi ni sa Vladom nismo jači nego li smo bili prošlu sezonu.
Ako ode Oštri, onda smo čak i slabiji.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 30 jun 2014, 02:11

To si u pravu. Uvijek 5 do 12. Valjda su skontali na osnovu prijasnjih losih iskustava pa malo to ubrzaju a i bolji je sada izbor igraca nego za 20 dana
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 30 jun 2014, 04:24

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
rodjak je napisao/la:Vlada jos zvanicno nije potpiso :roll: (problemi valjda sa Olimpikovom dugovanju od strane Vlade).Ovdje se moze jos svasta desiti tako da ne bih ja jos uzimo Vladu kao pojacanje(dok ne potpise).Ovi ostali mi se cini da su neki anonimusi(daj boze dase varam)Volio bih da je onaj Makedonac doso,ali eto ne vidim ga da je tu.Vjerujem da ce naci Feja nesto za spica ima jos vremena.

FORZA RODJENI
Trazio makedonac cifru koda je Benzema. A idi sadi paprike :lol: :lol: Bola yebo mater tebi je Albanija zapad :urnebes: :urnebes:
:crazy: Dobro si reko PastrVa :cool: ,da ga i ja haknem, a bjeri tamo makedonac u Kavadarce pa beri paradaiz :mrgreen: ,cuj trazio neke cifre.Treba da mu je ponos sto je doso u tu neku kombinaciju za moguci prelazak u Rodjene,a on naso tu neke cifre izmisljati ;) .Menadjeri ovo sve rade,precjene mogucnosti njihovog klijenta i onda kada ga niko nece pocne stagnacija i tako mu uniste karijeru

Bit ce valjda nesto i za nas samo trebaju pozuriti sa tim pojacanima da bi mogli proci kompletne pripreme

FORZAAAAAAAAAAAAA :tokralju:

P.S.Evo pocele su clanske ,a to su ujedno i propusnice za sve domace utakmice pa ne bi bilo lose sto vise raje da ih uzme(a i isplati se jer je puno jeftinije nego placati utakmicu po utakmicu)Evo ja sam vec uplatio svoju clansku(kao sto to radim svake godine) a ne odem na nekoliko utakmica mozda,a nekad ni na jednu(zavisi jesam li dole ili nisam)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

lile
Kontakt:

Post Postao/la lile » 30 jun 2014, 09:32

Šta ovi pitari pišu da je Oštri došao kod njih.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 30 jun 2014, 13:56

Ja sam jedan od onih sto zrace optimizmom kad je nas Velez u pitanju.Ovo sto imamo danas je visestruko bolje od onog prije par godina,ja sam jedan od onih koji ce neprestano ponavljat svima sta je nama bilo namjenjeno od nasih dusmana.Jeste RAja nama su dusmani radili i rade o glavi vec 20 godina.tako je RAja moja draga i ja im vazda u zivotu yebem mamicu i mogu ga poglabati dusmani za sva vremena.Sto se mene tice nikad im ime spomenuti necu i samnom na tu temu diskusije nema
Ja sam prije nekog vremena najavljivo borbu za vrh i moje se misljenje nije promjenilo,kad smo to mi imali lovu da dovodimo neka zvucna pojacanja? Nikad. Nikad kroz historiju nismo velikim transferima pravli tim i rezultate,nego svojim znanjem i radom.I sta se sad promjenilo,nista osim sto smo dobili jednu stabilnost u organizacionom smislu i jedan realan budjet kojeg nit zelimo nit mozemo probijat.I opet ce znanje visprenost i rad nase struke i igrackog kadra doci do izrazaja.U nas se vazda znalo s loptom,samo sto konacno i mi dobismo tu stabilnost o kojoj sam vec rekao.Za sve sto rekoh uporiste nalazim u predhodnoj polusezoni kad smo bez ikakvih posebnih pojacanja postrojili pola lige i nema nijednog razloga da tako ne nastavimo.Nadam se da su me svatili moji crveni djavoli,i oni umjereni i oni ludi ko ja.Svi ce oni padati pred Rodjenima vjerujte :wave:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.