Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Toliko puta smo pričali o njegovom talentu, šampionskom mentalitetu, spominjući ga kao igrača koji će sigurno u budućnosti biti #1, da smo ga jednostavno prizvali da svoj raskošni potencijal potvrdi nešto ranije od očekivanog. Bravo majstore !!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Nije još gotovo, Nadal i dalje nalazi nemoguće uglove i prijeti Kyrgiosu. Ali ovaj, kad god se RN približi, poništi sve dosad urađeno razornim servisom.
Btw, ono što mi se ne sviđa kod Nicka je činjenica da je užasan na mreži. Ovo je 3-4 put da mu ziceri završavaju u mreži.
Btw, ono što mi se ne sviđa kod Nicka je činjenica da je užasan na mreži. Ovo je 3-4 put da mu ziceri završavaju u mreži.
Zadnja izmjena: Claus, dana/u 01 jul 2014, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Još jedan gem, UDRIIIIIIIIII
Dobar je on na mreži inače, ali kad jednom u ovakvom meču lagan volej promašiš, to prelazi u opsesiju i ruka svaki put sve više drhti kad se nađeš u istoj poziciji.Claus je napisao/la:Btw, ono što mi se ne sviđa kod Nicka je činjenica da je užasan na mreži. Ovo je 3-4 put da mu ziceri završavaju u mreži.
Ovaj frajer je mješanac Peta Samprasa i Andrea Agassija.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
očekivano...poslije Pariške šljake gledamo nekog skroz drugog Nadala.....
A.F.C. Bournemouth!
Zaboravio si dodati Tsongu.formance je napisao/la:Ovaj frajer je mješanac Peta Samprasa i Andrea Agassija.
GSM Kyrgios

- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Sve je završeno. Nick je uradio ono što smo priželjkivali i sada je samo nebo granica.

Ova ide na avatar.

Ova ide na avatar.
Ni trepnuo nije dok je za meč servirao.
Zovite @admina da mi omoguči avatar, moram ovog momka postaviti, zaslužio je.
Koje osvježenje za tenis.
Koje osvježenje za tenis.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Koji dominator, brao mali. 
Svaka čast, vrhunski tenis!

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo! Sa 19 godina ovako pobjedit velikog šampiona kakav je Rafa je za svaku pohvalu. Samo da u ovom tempu nastavi ali dalje od polufinala ne može. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
kako su smiješni ovi plačkovi navijači, raduju se ispadanju Rafe, a znaju da će im idol opet plakati 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja mislim da tebi legendo malo fali da zaplačeš
legenda reala je napisao/la:kako su smiješni ovi plačkovi navijači, raduju se ispadanju Rafe, a znaju da će im idol opet plakati
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zvijezda je rođena

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.