BABADZO je napisao/la:Kyrgios uzima minimalno 2 seta Nadalu ako ne i mech !
Ono djete je strasno !!
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ma on se zeza, ali @samosarajvo, @adnan24, @sioux89 su u ruinama naturalmente.AA23 je napisao/la:Ja mislim da tebi legendo malo fali da zaplačeš
MaGiCa je napisao/la: Ma on se zeza, ali @samosarajvo, @adnan24, @sioux89 su u ruinama naturalmente.
Nije meni(toliko)) krivo zbog ovog poraza...nije ovaj momak cudo za jedan dan,kao sto su bili Rosol i Darcis.
Nadal je odigrao i vise nego dobro ovaj turnir,ali jednostavno nije imao odgovor na Nikov servis a 2 tijesno izgubljena TB-a su bila previse...da je uzeo jedan vjerovatno bi uzeo i mec.
U konacnici steta jer je Rafa mogao mnogo na ovom turniru ali nema veze...sad ce omiljena podloga iz prosle sezone
Meni je drago da se pojavio neko ko ima mu.da i kvalitet da dobije ove najjace a da to nije plod samo nekog ludog dana...dosta mi je vise Berdycha,Tsonge,Ferrera kao najvecih prijetnji velikoj cetvorci.
Nadal je odigrao i vise nego dobro ovaj turnir,ali jednostavno nije imao odgovor na Nikov servis a 2 tijesno izgubljena TB-a su bila previse...da je uzeo jedan vjerovatno bi uzeo i mec.
U konacnici steta jer je Rafa mogao mnogo na ovom turniru ali nema veze...sad ce omiljena podloga iz prosle sezone
Meni je drago da se pojavio neko ko ima mu.da i kvalitet da dobije ove najjace a da to nije plod samo nekog ludog dana...dosta mi je vise Berdycha,Tsonge,Ferrera kao najvecih prijetnji velikoj cetvorci.
Bravo za Kerber i Lisicki 
[youtube][/youtube]

I Dementieva je u svoje vrijeme tako.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Fantastična igra.
Nevjerovatno kako ponekad izgleda da nonšalantno udara lopticu forehandom,a zapravo su to sjajni udarci.
Najviše me zadivio u jednom poenu kada je izdominirao bekendom.
Fantastičan servis,fantastična igra,zaslužen prolaz.Svaka čast,majstore.
Zna li ko,za ime Boga,ime one cure u njegovoj loži? Valjda je to njegova djevojka.Oj kako je dobra.
Nevjerovatno kako ponekad izgleda da nonšalantno udara lopticu forehandom,a zapravo su to sjajni udarci.
Najviše me zadivio u jednom poenu kada je izdominirao bekendom.
Fantastičan servis,fantastična igra,zaslužen prolaz.Svaka čast,majstore.
Zna li ko,za ime Boga,ime one cure u njegovoj loži? Valjda je to njegova djevojka.Oj kako je dobra.
You'll never walk alone.
Nema veze Rafa ti si bar za mene i dalje No1 igrac, i najbolji izgube tako da ovo nije strasno idemo dalje 
04.10.2009 !!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Svaka čast.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nadal's last three Wimbledons:
2012 Loss 2r Rosol (Rank 100)
2013 Loss 1r Darcis (Rank 135)
2014 Loss 4r Kyrgios (Rank 144)
The last player ranked outside the top 100 to defeat a world No.1 at a Slam was Andrei Olhovskiy, who beat Jim Courier at Wimbledon in 1992
Javi se @samosarajvo, chekamo te.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ljubitelj mljevenih termoblokova iz protesta prema tenisu na travi neće pisati do kraja Wimbledona.
Believe je napisao/la:Zna li ko,za ime Boga,ime one cure u njegovoj loži? Valjda je to njegova djevojka.Oj kako je dobra.

Ako si mislio na ovu gore valjda mu je to sestra Halimah Kyrgios.
Nisam gledao meč pa nisam siguran da li si na nju mislio. Ako sam fulio pardon.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sljedeće godine gubi od 160.MaGiCa je napisao/la:Nadal's last three Wimbledons:
The last player ranked outside the top 100 to defeat a world No.1 at a Slam was Andrei Olhovskiy, who beat Jim Courier at Wimbledon in 1992
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
mirzatele je napisao/la:Kyrgios ce dobiti i veselog i rafaelapj88 je napisao/la:svaka cast mladom kyrgiosu za preokret protiv gasqueta ali to je to od njega za ovaj wimbledon, vesely je u dobroj formi i realno ne vjerujem da mu kyrgios moze parirati u ovom trenutku.. da ne govorim o eventualnom mecu sa nadalom i da tu ima sta trazitiuglavnom moje pare idu na veselog pa cemo vidjeti
Jaka konkurencija.MaGiCa je napisao/la:Nadal's last three Wimbledons:
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Trava, kao sto govorim od pocetka Hallea, al' jok ja samo pametujem ja ovo ja ono
@samosarajvo cekamo te
Nadal je zavrsio s Wimbledonom za sva vremena, sad nam je jasno sto je samo 2:1 na travi za Fedexa i tu nema price.
Idemo majstore po 8., najavio sam Fedex - Murray vec davno, nista Magica od sljakaskog finala, ni blizu
Ali idemo polahko, o sutrasnjem mecu sam napisao sta mislim, a eventualno polufinale mi je svejedno, mali bi trebao izgoriti u zelji i uskoro ce poceti slabije igrati (ipak 19 godina nije caj da izbaci i Nadala i Fedexa ovdje), a protiv Raonica bi bilo nesto teze, tesko da bi moglo nesto drugo biti osim 3-4 TB-a gdje se nikad ne zna jer ih Roger igra prelose ove godine, al' idemo do finala bez izgubljenog servisa! 
@samosarajvo cekamo te
Idemo majstore po 8., najavio sam Fedex - Murray vec davno, nista Magica od sljakaskog finala, ni blizu
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Nemojte otpisivati Kyrgiosa još uvijek. Istina je da će sada naići na još jednog servera preko puta mreže, vjerovatno ćemo ponovo gledati 2-3 tie-breaka koja uvijek mogu prevagnuti na jednu ili drugu stranu, ali Miloš nije nepremostiva prepreka za igrača kao što je on. Čak ni Federer/Wawrinka nisu nedostižni, tako da pozivam na oprez.
On je već sada vrhunski ball striker i napravit će problem svakom do kraja. Ako nije pao fizički protiv onakvog Nadala, nego je začuđujuće podigao nivo igre u zadnjem setu, onda neće pasti do kraja turnira. Vjerovatno misli u sebi, Sampras je osvojio GS kada je imao 19 godina, Nadal isto tako, zašto ne bih mogao i ja!?
P.S. Danas dan pljušti od zanimljivih i potencijalno atraktivnih mečeva, kako u muškoj tako i u ženskoj konkurenciji. Roger protiv Stanimala se prati bez obzira na sve, jedino mi je žao što će se Nick potrefiti u istom terminu.
8 - 18 - 80 BEL18VE
On je već sada vrhunski ball striker i napravit će problem svakom do kraja. Ako nije pao fizički protiv onakvog Nadala, nego je začuđujuće podigao nivo igre u zadnjem setu, onda neće pasti do kraja turnira. Vjerovatno misli u sebi, Sampras je osvojio GS kada je imao 19 godina, Nadal isto tako, zašto ne bih mogao i ja!?
P.S. Danas dan pljušti od zanimljivih i potencijalno atraktivnih mečeva, kako u muškoj tako i u ženskoj konkurenciji. Roger protiv Stanimala se prati bez obzira na sve, jedino mi je žao što će se Nick potrefiti u istom terminu.
8 - 18 - 80 BEL18VE
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Napokon da se može fino pogledat i Wimbledon. Nema SP i može se pogledat. Dosta zanimljivih mečava u najavi. Bit' će se teško odlučit Nole vs Čilić ili Murray vs Dimitrov? A u ovo drugom se gleda Roger vs Stan.
Nisam puno gledao Novaka a ono malo što sam gledao protiv Simona to jest samo početak i zadnji set. Na početku mi i nije djelovao nešto baš da dobro igra ali kako je meč odmicao, očigledno, je sve bolje igrao. A Čilić jwe u velikom zaletu, u dobroj formi je, pun samopoudanja i napravit će velikih problema Novaku a možda, čak, i pobjedit.
Sumnjam da Grigor može Murraya dobit na travi, na Murrayevoj najdražoj podlozi, gdje i ove godine odlično igra. Da vidimo da li i približno igra kao Roger na travi, ovaj baby Federer.
Nisam puno gledao Novaka a ono malo što sam gledao protiv Simona to jest samo početak i zadnji set. Na početku mi i nije djelovao nešto baš da dobro igra ali kako je meč odmicao, očigledno, je sve bolje igrao. A Čilić jwe u velikom zaletu, u dobroj formi je, pun samopoudanja i napravit će velikih problema Novaku a možda, čak, i pobjedit.
Sumnjam da Grigor može Murraya dobit na travi, na Murrayevoj najdražoj podlozi, gdje i ove godine odlično igra. Da vidimo da li i približno igra kao Roger na travi, ovaj baby Federer.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Halep najkonstantnija teniserka na touru. Mislim da će lagano osvojiti ovo. 
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.