Vratio bi se on u Evropu. I Hajrovic i Besic bi sada vec imali nove klubove. Samo da smo izvukli nerjeseno protiv Nigerije. I nadigravali se sa Francuzima. Sta bi bilo ako bi prosli Francusku sa nasim igracima ( i gdje bi oni zaigrali ) bolje da ni ne govorim.Chinaglia je napisao/la:samo, ako se Miske vrati u evropu, vidjet' ćete da ćemo se ponovo kleti u njegamada, nije to lagana odluka jebga, treba uvest' i Prcića u repku koji bi pokrivao njegovu poziciju (radije on nego Pjanić, Pjanić je bolji u srcu sredine)
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 01 jul 2014, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Svi mi znamo da on polako svoje mjesto mora prepustati drugima, i da u sljedecim kvalifikacijama ne treba da se zali ako se nadje u nekim utakmicama i na klupi, dolaze Prcic i Vrancic, momci koji su nasljednici Misketa i Medunjanina, i koji imaju takodjer zelju za dokazivanjem, sigurno da ce se uz njih i jos neki pojaviti. Od njegove fizicke forme zavisi sve koliko ce igrati, a posto ce se uskoro vratiti i u Europu, vjerujem da postoji zelja sa njegove strane da i nastavi u reprezentaciji. Fakt je da i dalje da nogomet ima u malom prstu, i da nam je dalje od ogromne vaznosti, pa makar igrao i 30 ili 60 minuta. Glavno, da i on akceptira da vise ne moze svaku utakmicu biti u prvom sastavu.
Sve u svemu, Miske ne smije da ode!
Sve u svemu, Miske ne smije da ode!
- Consigliere
- Kontakt:
Treba pasti dogovor izmedju novog (
) selektora i Zvjezdana: zlatna zamjena- zadnjih pola sata kad su protivnicki odbranbeni igraci umorni da se proba proturiti koja za Edina i Vedada. Nema boljega za taj zadatak... Tu bi nam bio najkorisniji 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- DonCorleone
- Kontakt:
Tako je. Samo nije sve ni u plucima (minutama), ima tu jos drugih deficita. Za kvalifikacije moze pomoci, na EP, jedino sa klupe.Consigliere je napisao/la:Treba pasti dogovor izmedju novog () selektora i Zvjezdana: zlatna zamjena- zadnjih pola sata kad su protivnicki odbranbeni igraci umorni da se proba proturiti koja za Edina i Vedada. Nema boljega za taj zadatak... Tu bi nam bio najkorisniji
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
kad sam ja to pisao ovde pojedincima ali ne mozes dokazati, mora njima miske igrati od pocetkaConsigliere je napisao/la:Treba pasti dogovor izmedju novog () selektora i Zvjezdana: zlatna zamjena- zadnjih pola sata kad su protivnicki odbranbeni igraci umorni da se proba proturiti koja za Edina i Vedada. Nema boljega za taj zadatak... Tu bi nam bio najkorisniji
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Medunjanina zatjerat' kad dođe M. Vrančić. Misimović na klupu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Naravno da legenda ostaje još jedan ciklus. 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
+1Consigliere je napisao/la:Treba pasti dogovor izmedju novog () selektora i Zvjezdana: zlatna zamjena- zadnjih pola sata kad su protivnicki odbranbeni igraci umorni da se proba proturiti koja za Edina i Vedada. Nema boljega za taj zadatak... Tu bi nam bio najkorisniji
Za Misketove hejtere.
Lucidni pas Hajrovicu protiv Argentine,citavu odbranu im napravio smijesnom,stopostotna sansa.
Lucidna asistencija Dzeki protiv Nigerije,pravovremena.Gol je ponisten ali nije Miske tome kriv.
I sad najvaznije,zamjera mu se nedostatak trke.U utakmici protiv Nigerije,u najtezim uslovima bio je treci nas igrac po pretrcanim kilometrima.Da ponovimo,treci.
Hvala,do vidjenja.
Lucidni pas Hajrovicu protiv Argentine,citavu odbranu im napravio smijesnom,stopostotna sansa.
Lucidna asistencija Dzeki protiv Nigerije,pravovremena.Gol je ponisten ali nije Miske tome kriv.
I sad najvaznije,zamjera mu se nedostatak trke.U utakmici protiv Nigerije,u najtezim uslovima bio je treci nas igrac po pretrcanim kilometrima.Da ponovimo,treci.
Hvala,do vidjenja.
Da se i ja samocitiram, ovo je bilo odmah poslije meča s Nigerijom.Claus je napisao/la:Kako god, Zvjezdan je i u ovakvom stanju bio 3. igrač po pretrčanim kilometrima. Čovjek se trudi uprkos godinama, treba to ipak poštovati. To što ga se ne zna koristiti kako treba, odnosno ubaciti u zadnjih 30 minuta, nije njegova greška, nego selektorova. Zapamtite, otrov se čuva u malim bočicama.
Nadam se da će se Miske vratiti u Bundesligu.
Safetu telecoj glavi je to u interesu, da i mu germanska **** Hadzic i Stinky mogu postati prvotimci.Goalgetter je napisao/la:- Ne znam kome je u interesu da se tako nešto piše i govori, ali jedina je istina da to nisam rekao''![]()
Miske ostani jos do EP
Doktor fudbala jos mora ostati u repki. Veceg majstora nemamo
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
i ja bih ga ostavljao,ali na klupi ,uz duzno postovanje prema njemu i njegovim kvalitetama,mislim da bi nam bio korisniji da npr. ulazi u igru od 65 ili 70. minute ^^ ,a da je veliki fudbalski znalac,tu se slazem apsolutnoszlaja je napisao/la:Doktor fudbala jos mora ostati u repki. Veceg majstora nemamo
Ako hoće da sjedi na klupi onda bujrum ako ne onda hvala za sve majstore!!! Ako stručnjak ostane na klupi onda ce igrati od početka kao i do sada dokle bude htio!!!
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
Normalan selektor ga mijenja oko 65. - 70. min, a ne ostavlja cijelu tekmu da se pati, pa onda dolaze ovi komentari "ne moze on vise"
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
a najnormalniji ga ubacuje oko tih minuta koje si naveo 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Čitanje između redova preporučljivo.Također, mislim da Savez što prije treba riješiti pitanje selektora.
Kako bi ti riješio to pitanje?
- Pape nas je odveo na Svjetsko prvenstvo, osvojio je najviše bodova u kvalifikacijama i uspio je ono što niko prije njega nije. Čovjek ima rezultate i dvije strane se sada trebaju dogovoriti o nastavku saradnje, ali to nije moj posao.
Baš tako.Odbio si dati izjavu novinarima.
- Pa valjda i ja jednom mogu proći a da ne dam izjavu. Kažem, nisam bio ljut, ali mi smeta što se već dugo piše da imam snage samo za 60 minuta. A pritom se ne gleda statistika, koja ne laže. Mislim da uopšte nisam igrao loše nu Brazilu, ali ono što igram, to je moj stil koji me katakterizira već 10 godina. – zaključuje Zvjezdan Misimović u razgovoru za Dnevni Avaz.
http://reprezentacij.a.ba/11324-zvjezda ... ije-istina" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Takodjer je reko i da misli da moze igrati 90min
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- DonCorleone
- Kontakt:
Evo i on ima snage za 90 minuta i ne vidi greske u svojoj igri
. Duel igra 0, brzina 0, prodornost 0, pokretanje akcije 0. probijanje odbrane 0.
Safetov lager i ovde dezura i ponovo dokazuje da veze o nogometu nema. Covjek nema ni snage ni sposobnosti da igra na najvecem levelu, sto prije shvatite, to bolje. Nekima nije dovoljno ni crtati a vidim da ni on nije svjestan kako je malo pokazao na ovom SP.
Safetov lager i ovde dezura i ponovo dokazuje da veze o nogometu nema. Covjek nema ni snage ni sposobnosti da igra na najvecem levelu, sto prije shvatite, to bolje. Nekima nije dovoljno ni crtati a vidim da ni on nije svjestan kako je malo pokazao na ovom SP.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Nećemo mu vjerovati, a ni statistici, kao da on zna koliko je spreman. Imaju stručnjaci koji to ovdje redovno procjenjuju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.