Zvjezdan Misimović

Ajax
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Ajax » 01 jul 2014, 16:18

Chinaglia je napisao/la:samo, ako se Miske vrati u evropu, vidjet' ćete da ćemo se ponovo kleti u njega ;) mada, nije to lagana odluka jebga, treba uvest' i Prcića u repku koji bi pokrivao njegovu poziciju (radije on nego Pjanić, Pjanić je bolji u srcu sredine)
Vratio bi se on u Evropu. I Hajrovic i Besic bi sada vec imali nove klubove. Samo da smo izvukli nerjeseno protiv Nigerije. I nadigravali se sa Francuzima. Sta bi bilo ako bi prosli Francusku sa nasim igracima ( i gdje bi oni zaigrali ) bolje da ni ne govorim.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 01 jul 2014, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 jul 2014, 16:20

Svi mi znamo da on polako svoje mjesto mora prepustati drugima, i da u sljedecim kvalifikacijama ne treba da se zali ako se nadje u nekim utakmicama i na klupi, dolaze Prcic i Vrancic, momci koji su nasljednici Misketa i Medunjanina, i koji imaju takodjer zelju za dokazivanjem, sigurno da ce se uz njih i jos neki pojaviti. Od njegove fizicke forme zavisi sve koliko ce igrati, a posto ce se uskoro vratiti i u Europu, vjerujem da postoji zelja sa njegove strane da i nastavi u reprezentaciji. Fakt je da i dalje da nogomet ima u malom prstu, i da nam je dalje od ogromne vaznosti, pa makar igrao i 30 ili 60 minuta. Glavno, da i on akceptira da vise ne moze svaku utakmicu biti u prvom sastavu.

Sve u svemu, Miske ne smije da ode! ;)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 01 jul 2014, 16:26

Treba pasti dogovor izmedju novog ( :pray: ) selektora i Zvjezdana: zlatna zamjena- zadnjih pola sata kad su protivnicki odbranbeni igraci umorni da se proba proturiti koja za Edina i Vedada. Nema boljega za taj zadatak... Tu bi nam bio najkorisniji :thumbup:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 01 jul 2014, 16:33

Consigliere je napisao/la:Treba pasti dogovor izmedju novog ( :pray: ) selektora i Zvjezdana: zlatna zamjena- zadnjih pola sata kad su protivnicki odbranbeni igraci umorni da se proba proturiti koja za Edina i Vedada. Nema boljega za taj zadatak... Tu bi nam bio najkorisniji :thumbup:
Tako je. Samo nije sve ni u plucima (minutama), ima tu jos drugih deficita. Za kvalifikacije moze pomoci, na EP, jedino sa klupe.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 01 jul 2014, 16:44

Consigliere je napisao/la:Treba pasti dogovor izmedju novog ( :pray: ) selektora i Zvjezdana: zlatna zamjena- zadnjih pola sata kad su protivnicki odbranbeni igraci umorni da se proba proturiti koja za Edina i Vedada. Nema boljega za taj zadatak... Tu bi nam bio najkorisniji :thumbup:
kad sam ja to pisao ovde pojedincima ali ne mozes dokazati, mora njima miske igrati od pocetka :puke:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 jul 2014, 16:45

Medunjanina zatjerat' kad dođe M. Vrančić. Misimović na klupu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 01 jul 2014, 16:47

Naravno da legenda ostaje još jedan ciklus. :thumbup:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 01 jul 2014, 16:51

+1

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 01 jul 2014, 17:20

Za Misketove hejtere.
Lucidni pas Hajrovicu protiv Argentine,citavu odbranu im napravio smijesnom,stopostotna sansa.
Lucidna asistencija Dzeki protiv Nigerije,pravovremena.Gol je ponisten ali nije Miske tome kriv.
I sad najvaznije,zamjera mu se nedostatak trke.U utakmici protiv Nigerije,u najtezim uslovima bio je treci nas igrac po pretrcanim kilometrima.Da ponovimo,treci.

Hvala,do vidjenja.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 01 jul 2014, 17:46

Claus je napisao/la:Kako god, Zvjezdan je i u ovakvom stanju bio 3. igrač po pretrčanim kilometrima. Čovjek se trudi uprkos godinama, treba to ipak poštovati. To što ga se ne zna koristiti kako treba, odnosno ubaciti u zadnjih 30 minuta, nije njegova greška, nego selektorova. Zapamtite, otrov se čuva u malim bočicama. ;)
Da se i ja samocitiram, ovo je bilo odmah poslije meča s Nigerijom. :kafa:

Nadam se da će se Miske vratiti u Bundesligu.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 01 jul 2014, 18:11

Goalgetter je napisao/la:
- Ne znam kome je u interesu da se tako nešto piše i govori, ali jedina je istina da to nisam rekao''
:salut: :bih:
Safetu telecoj glavi je to u interesu, da i mu germanska **** Hadzic i Stinky mogu postati prvotimci.

Miske ostani jos do EP :opaopa:

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 01 jul 2014, 22:25

Doktor fudbala jos mora ostati u repki. Veceg majstora nemamo
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 01 jul 2014, 22:28

szlaja je napisao/la:Doktor fudbala jos mora ostati u repki. Veceg majstora nemamo
i ja bih ga ostavljao,ali na klupi ,uz duzno postovanje prema njemu i njegovim kvalitetama,mislim da bi nam bio korisniji da npr. ulazi u igru od 65 ili 70. minute ^^ ,a da je veliki fudbalski znalac,tu se slazem apsolutno

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 01 jul 2014, 22:37

Ako hoće da sjedi na klupi onda bujrum ako ne onda hvala za sve majstore!!! Ako stručnjak ostane na klupi onda ce igrati od početka kao i do sada dokle bude htio!!!

Sent from my Home using fingers

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 01 jul 2014, 22:57

Normalan selektor ga mijenja oko 65. - 70. min, a ne ostavlja cijelu tekmu da se pati, pa onda dolaze ovi komentari "ne moze on vise"
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 02 jul 2014, 09:14

a najnormalniji ga ubacuje oko tih minuta koje si naveo :kafa:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 04 jul 2014, 17:48

Također, mislim da Savez što prije treba riješiti pitanje selektora.

Kako bi ti riješio to pitanje?

- Pape nas je odveo na Svjetsko prvenstvo, osvojio je najviše bodova u kvalifikacijama i uspio je ono što niko prije njega nije. Čovjek ima rezultate i dvije strane se sada trebaju dogovoriti o nastavku saradnje, ali to nije moj posao.
Čitanje između redova preporučljivo.
Odbio si dati izjavu novinarima.

- Pa valjda i ja jednom mogu proći a da ne dam izjavu. Kažem, nisam bio ljut, ali mi smeta što se već dugo piše da imam snage samo za 60 minuta. A pritom se ne gleda statistika, koja ne laže. Mislim da uopšte nisam igrao loše nu Brazilu, ali ono što igram, to je moj stil koji me katakterizira već 10 godina. – zaključuje Zvjezdan Misimović u razgovoru za Dnevni Avaz.
Baš tako.
http://reprezentacij.a.ba/11324-zvjezda ... ije-istina" onclick="window.open(this.href);return false;
:kralj: :bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 04 jul 2014, 18:46

Takodjer je reko i da misli da moze igrati 90min
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 04 jul 2014, 18:57

Evo i on ima snage za 90 minuta i ne vidi greske u svojoj igri :lol: . Duel igra 0, brzina 0, prodornost 0, pokretanje akcije 0. probijanje odbrane 0.

Safetov lager i ovde dezura i ponovo dokazuje da veze o nogometu nema. Covjek nema ni snage ni sposobnosti da igra na najvecem levelu, sto prije shvatite, to bolje. Nekima nije dovoljno ni crtati a vidim da ni on nije svjestan kako je malo pokazao na ovom SP.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jul 2014, 18:58

Nećemo mu vjerovati, a ni statistici, kao da on zna koliko je spreman. Imaju stručnjaci koji to ovdje redovno procjenjuju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.