P.S.i odlicno za Redzepija ako je istina...polako se kockice slazu...sad momacki odradit pripreme i sloveniju i to je to...mada ne sumnjam ni sekunde da ce ih onaj jazavac sadikovic natjerat da krv pisaju
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Gdje ce onaj kramp nekoga zadovoljiti...autoar je napisao/la:Krpić iako je potpisao ugovor sa Istrom nije zadovoljio i danas napustio pripreme na Kupresu...imate i na službenim stranicama Istre....
Krpic nije neki igrac, a kad tome dodas opijanje po Orasju za vrijeme pauze dobijes qitu od igracaautoar je napisao/la:Krpić iako je potpisao ugovor sa Istrom nije zadovoljio i danas napustio pripreme na Kupresu...imate i na službenim stranicama Istre....
Akobogda da nastave tako, uvijek smo izvodili talente, sad s Azmiron na čelu neće djeca ići tako lako, samo strpljenja za koju godinu ćemo biti u vrhu.SaltCityAttack je napisao/la:Gotovo osvojise djeca titulu pobjedivso u revans utakmicu vrsnjake Zeljee 4-2. ..svaka cast vi ste ipak nasa buducnost I necemo vise dozvolit da nam vas otimaju razni menageri I vode u druge klubove ..od vas ocekujemo u buducnosti I da za prvi ti dizete te peharove
Vjerovatno Zrinjski. U prvom meču su u gostima dobili RadnikSaltCityAttack je napisao/la:S kim sad finale igraju ? Hajde I da I to dobiju I da dignu pehar
HzSM je napisao/la:Gdje ce onaj kramp nekoga zadovoljiti...autoar je napisao/la:Krpić iako je potpisao ugovor sa Istrom nije zadovoljio i danas napustio pripreme na Kupresu...imate i na službenim stranicama Istre....
e moj prijatelju,najbolji igrač iz ove generacije je već pod ''menadžerskom palicom'' Admira Husarića zv. Husara tj. Edis Smajić i kako ja znam ima već potpisan ugovor sa Gentom gdje ide već 2-3 godine unazad na zimskom raspustu na treninge i pripreme.SaltCityAttack je napisao/la:Gotovo u revans utakmici savladase vrsnjake Zeljee 4-2. ..svaka cast vi ste ipak nasa buducnost I necemo vise dozvolit da nam vas otimaju razni menageri I vode u druge klubove ..od vas ocekujemo u buducnosti I da za prvi ti dizete te peharove
ima nam ko i reći hahaahahasamozeljo1987 je napisao/la:Nešto ste utihnuli s pojačanjima
Ovaj mali Smajic je vec pod ugovorom sa Gentom, odlazi u Belgiju kad zavrsi sa skolovanjemintercontinental je napisao/la:e moj prijatelju,najbolji igrač iz ove generacije je već pod ''menadžerskom palicom'' Admira Husarića zv. Husara tj. Edis Smajić i kako ja znam ima već potpisan ugovor sa Gentom gdje ide već 2-3 godine unazad na zimskom raspustu na treninge i pripreme.SaltCityAttack je napisao/la:Gotovo u revans utakmici savladase vrsnjake Zeljee 4-2. ..svaka cast vi ste ipak nasa buducnost I necemo vise dozvolit da nam vas otimaju razni menageri I vode u druge klubove ..od vas ocekujemo u buducnosti I da za prvi ti dizete te peharove
hoće li biti kakve odštete Sloobodi??fukarezv je napisao/la:Ovaj mali Smajic je vec pod ugovorom sa Gentom, odlazi u Belgiju kad zavrsi sa skolovanjemintercontinental je napisao/la:e moj prijatelju,najbolji igrač iz ove generacije je već pod ''menadžerskom palicom'' Admira Husarića zv. Husara tj. Edis Smajić i kako ja znam ima već potpisan ugovor sa Gentom gdje ide već 2-3 godine unazad na zimskom raspustu na treninge i pripreme.SaltCityAttack je napisao/la:Gotovo u revans utakmici savladase vrsnjake Zeljee 4-2. ..svaka cast vi ste ipak nasa buducnost I necemo vise dozvolit da nam vas otimaju razni menageri I vode u druge klubove ..od vas ocekujemo u buducnosti I da za prvi ti dizete te peharove