Zvornicki biseritepsija je napisao/la:Ko su ovi što igramo s njima prvo kolo?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Imas ih tepsija u svakoj trafici. Tri kermetepsija je napisao/la:Ko su ovi što igramo s njima prvo kolo?
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Tako je babe moj. Plus Celik Sloboda i Borac. Idemooooorodjenisa je napisao/la:Dobro ti napisa Pastrmka brate,kad bi jesenji dio bili drugi na proljece napad na titulu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Prva dva kola uzet 6 bodova i onda svi u Rajvosa
Na proljece nam svi konkurenti dolaze,Sarajevo,Siroki pa Zeljo
Znaci trebamo ludu Jesen
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Čuj biseri
Imamo prelagan raspored,makar ovaj prvi dio.
Imamo prelagan raspored,makar ovaj prvi dio.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Ma polako treba ici utakmicu po utakmicu i nikog ne podcijeniti.Zbog gubljenja bodova kod kuce proslu sezonu nismo uspjeli izboriti evropu.Znaci svaku utalmicu igrati max ozbiljno,sto ce Feja barem po do sada prikazanom i praktikovati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Zar su toliko poskupileNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Imas ih tepsija u svakoj trafici. Tri kermetepsija je napisao/la:Ko su ovi što igramo s njima prvo kolo?![]()
nemojte sada najavljivati titule i slično, pa da se nakon nekoliko kola razočaramo po običaju, jer tim najavama samo stvarate bespotreban pritisk na igrače.
najnoviji primjer je Vitez gdje je njihov trener najavio borbuza prvo mjesto.
samo sabura.
najnoviji primjer je Vitez gdje je njihov trener najavio borbuza prvo mjesto.
samo sabura.
Dobra roba u Vitežana.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
misliš na japance? da dolazili su u upravu kluba i razgovarali su o trenutnoj situaciji u Veležu i mogućnostima kluba. Zaključeno je da će se nastaviti saradnja sa njima, a šta konkretno to znači, ne znam, jer to jedino uprava zna, koja do sad radi odličan posao.STARBUZZ je napisao/la:Ima li ista od onih korejanaca sto su dolazili, na jednom drugom forumu je pisalo davno da moglo biti nesta od te price?
ma daj bola, svi se mi zavaravamo kako uprava radi dobar posao. Eto oni su sve to s japancima sredili, šta mi imamo od toga? Jesu doveli nekog japanca da igra, jel došao neki čovjek (japanac) u upravu kluba? Koliko svi ZNAMO, nije, opet od tog nekog "razgovora" i "zaključka" mi nemamo ništa. Ako im to znači da će se okupit dedari i odigrat malo lopte, to su mogli sredit i sa dedom emanom. Ima raje, pa nek prave reprezentacijuAlemC85 je napisao/la:misliš na japance? da dolazili su u upravu kluba i razgovarali su o trenutnoj situaciji u Veležu i mogućnostima kluba. Zaključeno je da će se nastaviti saradnja sa njima, a šta konkretno to znači, ne znam, jer to jedino uprava zna, koja do sad radi odličan posao.STARBUZZ je napisao/la:Ima li ista od onih korejanaca sto su dolazili, na jednom drugom forumu je pisalo davno da moglo biti nesta od te price?
Uprava radi dobar posao? Po čemu? Doveli Popovića, svi navijači žale svoje igrače, novopazarcima pao kamen sa srca kad je došao kod nas. Još nam govore kako naši "skauti" nemaju pojma ako su njega doveli. A kako neki momak kaže "provjereno", Radovanović iz Slavije (koji je bio svima nama opcija broj 1) bio u opciji pa doveden Popović.
Doveli Dušana Đokića (golmana), vratili Andriju Dragojevica (ako se ne varam, to je onaj mladi golman), a navijači preko foruma jedni od drugih saznaju da je Oštraković otišao (i to kažu u Hartberg, odjednom pregovara sa Sarajevom). Doveden Hodžić, mrkva nam kaže da Letić ostaje, sad odjednom ide. Sad odjednom i Merzić ? Pa Kodro na licenciranju za trenere? Ko će bola igrat? Eo ja sam spreman malo, mogu poslužit na centralnom
Okić šta je trazio da ostane, to je i dobio. I onda opet ode, pa tu nešto smrdi sigurno.
Očekujem da po okončanju transfer roka na odlascima Veleža bude jedno desetak imena.
Dosadašnja "pojačanja" mi ne ulijevaju nade nimalo, jer za mene rezultat znači izlazak u Evropu. Sve ostalo osim ispadanja mi je stagniranje i stajanje u jednom mjestu, zavaravanje uprave, navijača, igrača, trenera i sve što se veže sa imenom Velež.
Slobodno me pljujte, citirajte do mile volje, moje mišljenje je trenutno ovako. Daj Bože pa da bude drugačije
Ne mrzim Velež, volim ga više od sebe i branim njegov grb, ime i crvenu boju samo u drugom sportu, samo sam realan.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ja mislim da bi raspored trebao izgledati ovako
1 Kolo-----2 avgust-----Velež - Drina
2 Kolo-----9 avgust-----Velež - Mladost
3 Kolo-----16 avgust-----Sarajevo - Velež
4 Kolo-----23 avgust-----Velež - Travnik
5 Kolo-----30 avgust-----Čelik - Velež-------------Pauza, BiH vs. Kipar, 9 septembra
6 Kolo-----13 septem-----Velež - Olimpic
7 Kolo-----20 septem-----Široki Brijeg - Velež
8 Kolo-----27 septem-----Velež - Slavija
9 Kolo-----4 oktobar-----Zrinjski - Velež----------Pauza, Vels vs. BiH, 10 oktobra, BiH vs. Belgija 13 oktobra
10 Kolo-----18 oktobar-----Velež - Radnik
11 Kolo-----25 oktobar-----Željezničar - Velež
12 Kolo-----1 novemb-----Velež - Vitez
13 Kolo-----8 novemb-----Sloboda - Velež---------Pauza, Izrael vs. BiH, 16 novembra
14 Kolo-----22 novemb-----Velež - Zvijezda
15 Kolo-----29 novemb-----Borac - Velež
1 Kolo-----2 avgust-----Velež - Drina
2 Kolo-----9 avgust-----Velež - Mladost
3 Kolo-----16 avgust-----Sarajevo - Velež
4 Kolo-----23 avgust-----Velež - Travnik
5 Kolo-----30 avgust-----Čelik - Velež-------------Pauza, BiH vs. Kipar, 9 septembra
6 Kolo-----13 septem-----Velež - Olimpic
7 Kolo-----20 septem-----Široki Brijeg - Velež
8 Kolo-----27 septem-----Velež - Slavija
9 Kolo-----4 oktobar-----Zrinjski - Velež----------Pauza, Vels vs. BiH, 10 oktobra, BiH vs. Belgija 13 oktobra
10 Kolo-----18 oktobar-----Velež - Radnik
11 Kolo-----25 oktobar-----Željezničar - Velež
12 Kolo-----1 novemb-----Velež - Vitez
13 Kolo-----8 novemb-----Sloboda - Velež---------Pauza, Izrael vs. BiH, 16 novembra
14 Kolo-----22 novemb-----Velež - Zvijezda
15 Kolo-----29 novemb-----Borac - Velež
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Sto kaze drug Emilin. Ne treba nikoga podcjeniti ni Drinu ni MVO ni zrinski. Sami smo bili svjedoci kako su nam ova dva zadnja prosle godine bunkerom uskratila 6 bodova koja bi nas odvela u evropu. Yebiga nadam se da ce Feja smisliti recept za ove bunkeraske ekipe i da nece biti problema
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- pravnik1981
- Kontakt:
Sve napisano kako i jestshaman7 je napisao/la:ma daj bola, svi se mi zavaravamo kako uprava radi dobar posao. Eto oni su sve to s japancima sredili, šta mi imamo od toga? Jesu doveli nekog japanca da igra, jel došao neki čovjek (japanac) u upravu kluba? Koliko svi ZNAMO, nije, opet od tog nekog "razgovora" i "zaključka" mi nemamo ništa. Ako im to znači da će se okupit dedari i odigrat malo lopte, to su mogli sredit i sa dedom emanom. Ima raje, pa nek prave reprezentacijuAlemC85 je napisao/la:misliš na japance? da dolazili su u upravu kluba i razgovarali su o trenutnoj situaciji u Veležu i mogućnostima kluba. Zaključeno je da će se nastaviti saradnja sa njima, a šta konkretno to znači, ne znam, jer to jedino uprava zna, koja do sad radi odličan posao.STARBUZZ je napisao/la:Ima li ista od onih korejanaca sto su dolazili, na jednom drugom forumu je pisalo davno da moglo biti nesta od te price?
Uprava radi dobar posao? Po čemu? Doveli Popovića, svi navijači žale svoje igrače, novopazarcima pao kamen sa srca kad je došao kod nas. Još nam govore kako naši "skauti" nemaju pojma ako su njega doveli. A kako neki momak kaže "provjereno", Radovanović iz Slavije (koji je bio svima nama opcija broj 1) bio u opciji pa doveden Popović.
Doveli Dušana Đokića (golmana), vratili Andriju Dragojevica (ako se ne varam, to je onaj mladi golman), a navijači preko foruma jedni od drugih saznaju da je Oštraković otišao (i to kažu u Hartberg, odjednom pregovara sa Sarajevom). Doveden Hodžić, mrkva nam kaže da Letić ostaje, sad odjednom ide. Sad odjednom i Merzić ? Pa Kodro na licenciranju za trenere? Ko će bola igrat? Eo ja sam spreman malo, mogu poslužit na centralnom
Okić šta je trazio da ostane, to je i dobio. I onda opet ode, pa tu nešto smrdi sigurno.
Očekujem da po okončanju transfer roka na odlascima Veleža bude jedno desetak imena.
Dosadašnja "pojačanja" mi ne ulijevaju nade nimalo, jer za mene rezultat znači izlazak u Evropu. Sve ostalo osim ispadanja mi je stagniranje i stajanje u jednom mjestu, zavaravanje uprave, navijača, igrača, trenera i sve što se veže sa imenom Velež.
Slobodno me pljujte, citirajte do mile volje, moje mišljenje je trenutno ovako. Daj Bože pa da bude drugačije
Ne mrzim Velež, volim ga više od sebe i branim njegov grb, ime i crvenu boju samo u drugom sportu, samo sam realan.
a bogami, tako izgleda, koliko god mi vikali, sve ide kako smo planirali.shaman7 je napisao/la:
ma daj bola, svi se mi zavaravamo kako uprava radi dobar posao. Eto oni su sve to s japancima sredili, šta mi imamo od toga? Jesu doveli nekog japanca da igra, jel došao neki čovjek (japanac) u upravu kluba? Koliko svi ZNAMO, nije, opet od tog nekog "razgovora" i "zaključka" mi nemamo ništa. Ako im to znači da će se okupit dedari i odigrat malo lopte, to su mogli sredit i sa dedom emanom. Ima raje, pa nek prave reprezentaciju
Al eto, vidjećemo, možda mi ipak ne znamo šta se dešava, i ranijih sezona su nam pojačanja dolazila tek u zadnji tren, a možda se i ekipa posloži tako da neki igrači eksplodiraju (npr. Ramović, ako neće ove sezone, onda neće nikad)......ma nama je navijati.
Nije ovo pdf reprezentacije da se pljuje po neistomišljenicima. Mada, nije da ne dijelim tvoje mišljenje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Grob vas yebo nije ni pocela sezona odmah kukate. Jos mjesec prelaznog roka i vidit cemo sta ce se desit. I ako ne bude odradjen posao ja vjerujem il dotoreu aka poker face gosp. dr. mag. psc Nedimu Jusufbegovicu koji je za pola godine od motike zvane Zvonic napravio igraca ja jakom psihom i koncentracijom kao da je zavrsio Ajaxovu skolu. Dajte bola pustite negativnu energiju i uzivajte. Nase je da se svi pojavimo na tribini tog užarenog 2 avgusta i ako prvih nekoliko kola nase oko koje prati fudbal citav život u Mostaru skenira da nista ne valja onda cemo yebat majku sebi pa tako svima od reda. Do tada samo podrska momcima da nastave pa da podje pjesma " osam od osam yebote osam od osam osam od osaaam yebote osam od ooooossaaaam" Glavu gore najjaca hercegovacka armijo i samo Forzzaaaaaa. Idemoooooo hopalaa 
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
drakensang
- Kontakt:
shaman7 je napisao/la: ma daj bola, svi se mi zavaravamo kako uprava radi dobar posao. Eto oni su sve to s japancima sredili, šta mi imamo od toga? Jesu doveli nekog japanca da igra, jel došao neki čovjek (japanac) u upravu kluba? Koliko svi ZNAMO, nije, opet od tog nekog "razgovora" i "zaključka" mi nemamo ništa. Ako im to znači da će se okupit dedari i odigrat malo lopte, to su mogli sredit i sa dedom emanom. Ima raje, pa nek prave reprezentaciju
Za Letića, mene iskreno zaboli taki hoće li on ostati, imamo Peju tu na toj poziciji koji ga može dostojno zamijeniti a najdraže mi je što ima ugovor s nama još godinu dana, tako da ne možemo nikako naebat - il dobijamo pare ili nam se vraca Bojan. Kapak na tu temu.
Bola ko ti je rekao da Oštraković pregovara sa Sarajevom? To što je izbacio neku informaciju neki pitar tamo, odmah moramo znati da je istina. Ja ću ti samo za Oštrog nešto reći - momak voli Velež ko niko u klubu, isto kao i njegovi roditelji, za koje su mi djeca pričala da su dolazila u Srebrenik kad bi oni igrali i pjevali "Rođeni, Rođeni"... To ti je dovoljno za Oštrog, i mislim da on kao ličnost sebi ne bi mogao dopustiti da bude drugi golman, pošto se zna da je Dejan Bandović zacementirao svoju jedinicu u Sarajevu ..
Kodro je sada tu, radi i trenira...
Mika je ima godinu dana najavio da ako ispadne nešto u Skandinaviji da će otići (u godinama je ****, treba nešto i ubost gore gdje se pare okreću) i ja mu nimalo ne zamjeram. Imamo Ramovića, Blagojevića, Jankovića i silu igrača koji ga mogu zamijeniti iako je meni Mika ulijevao nemoguće povjerenje - ko da sam znao da neće izgubit loptu kad je u njega ...
I bola, prelazni rok još traje, ne znaš ni sam koliko će se vrhunskih igrača pojaviti u zaddnji tren kad im propadnu inostrani angažmani - masa će ih željeti u Velež ili u neki drugi financijski stabilan kolektiv...
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Grob vas yebo nije ni pocela sezona odmah kukate. Jos mjesec prelaznog roka i vidit cemo sta ce se desit. I ako ne bude odradjen posao ja vjerujem il dotoreu aka poker face gosp. dr. mag. psc Nedimu Jusufbegovicu koji je za pola godine od motike zvane Zvonic napravio igraca ja jakom psihom i koncentracijom kao da je zavrsio Ajaxovu skolu. Dajte bola pustite negativnu energiju i uzivajte. Nase je da se svi pojavimo na tribini tog užarenog 2 avgusta i ako prvih nekoliko kola nase oko koje prati fudbal citav život u Mostaru skenira da nista ne valja onda cemo yebat majku sebi pa tako svima od reda. Do tada samo podrska momcima da nastave pa da podje pjesma " osam od osam yebote osam od osam osam od osaaam yebote osam od ooooossaaaam" Glavu gore najjaca hercegovacka armijo i samo Forzzaaaaaa. Idemoooooo hopalaa
Tacno tako!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
edgardavids
- Kontakt:
Ja zadovoljan rasporedom, idemo u prva dva kola uzeti 6 bodova pa na Koševo barem po bod 
edgardavids je napisao/la:Ja zadovoljan rasporedom, idemo u prva dva kola uzeti 6 bodova pa na Koševo barem po bod
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.