ma daj bola, svi se mi zavaravamo kako uprava radi dobar posao. Eto oni su sve to s japancima sredili, šta mi imamo od toga? Jesu doveli nekog japanca da igra, jel došao neki čovjek (japanac) u upravu kluba? Koliko svi ZNAMO, nije, opet od tog nekog "razgovora" i "zaključka" mi nemamo ništa. Ako im to znači da će se okupit dedari i odigrat malo lopte, to su mogli sredit i sa dedom emanom. Ima raje, pa nek prave reprezentacijuAlemC85 je napisao/la:misliš na japance? da dolazili su u upravu kluba i razgovarali su o trenutnoj situaciji u Veležu i mogućnostima kluba. Zaključeno je da će se nastaviti saradnja sa njima, a šta konkretno to znači, ne znam, jer to jedino uprava zna, koja do sad radi odličan posao.STARBUZZ je napisao/la:Ima li ista od onih korejanaca sto su dolazili, na jednom drugom forumu je pisalo davno da moglo biti nesta od te price?
Uprava radi dobar posao? Po čemu? Doveli Popovića, svi navijači žale svoje igrače, novopazarcima pao kamen sa srca kad je došao kod nas. Još nam govore kako naši "skauti" nemaju pojma ako su njega doveli. A kako neki momak kaže "provjereno", Radovanović iz Slavije (koji je bio svima nama opcija broj 1) bio u opciji pa doveden Popović.
Doveli Dušana Đokića (golmana), vratili Andriju Dragojevica (ako se ne varam, to je onaj mladi golman), a navijači preko foruma jedni od drugih saznaju da je Oštraković otišao (i to kažu u Hartberg, odjednom pregovara sa Sarajevom). Doveden Hodžić, mrkva nam kaže da Letić ostaje, sad odjednom ide. Sad odjednom i Merzić ? Pa Kodro na licenciranju za trenere? Ko će bola igrat? Eo ja sam spreman malo, mogu poslužit na centralnom
Okić šta je trazio da ostane, to je i dobio. I onda opet ode, pa tu nešto smrdi sigurno.
Očekujem da po okončanju transfer roka na odlascima Veleža bude jedno desetak imena.
Dosadašnja "pojačanja" mi ne ulijevaju nade nimalo, jer za mene rezultat znači izlazak u Evropu. Sve ostalo osim ispadanja mi je stagniranje i stajanje u jednom mjestu, zavaravanje uprave, navijača, igrača, trenera i sve što se veže sa imenom Velež.
Slobodno me pljujte, citirajte do mile volje, moje mišljenje je trenutno ovako. Daj Bože pa da bude drugačije
Ne mrzim Velež, volim ga više od sebe i branim njegov grb, ime i crvenu boju samo u drugom sportu, samo sam realan.