Sjecam se dobrih gostovanja na kosevu 1500-2000 đavola. Valjalo bi ponovit sa bar miljomemil02in je napisao/la:edgardavids je napisao/la:Ja zadovoljan rasporedom, idemo u prva dva kola uzeti 6 bodova pa na Koševo barem po bodIdemo ali vozom da dignemo glavni grad na noge
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
Crvenarmija
- Kontakt:
Pastrmka kralju tako je.Ja ne mogu shvatiti ovu raju samo zugaju i pljuju isto žalosne sove,nikakvog optimizma ni neke zdrave euforije čast izuzetaka.Normalno je da je sada težak period zbog toga što nema utakmica nema toliko love pa se pojavljuju svakakve priče koje su se pokazale kao netačnim.Što se tiče ovih prinova mali hodžić kakav god da je ne moze biti gori od Letića a pritom može igrat jos dvije pozicije.Taj golman novi vjerovatno nije loš čovjek je bio svugdje vjerovatno iskusan i zreo za ove nase lige.Vlada ako rijesi probleme s Olimpicom sigurno može zamijeniti Okića koji je zadnje dva mjeseca izgledao trom,letargičan i nezainteresiran za igru-vjerovatno je tad odlučio dignuti sidro i otići.Taj Popović, znam i čitao sam šta se sve pisalo o njemu, međutim momak je tek došao treba ga poduprijeti a ne nasjedati na neke priče jer niko ne zna kakvo je dole stanje bilo i da li je imao problema s trenerom i igračima.Feji vjerujem jer ga je upravo on zapazio u januaru na prijateljskoj protiv Pazara pa se vjerovatno odlučio prije za njega a ne za Radovanovića.Popović izgleda visok i jak što nam je svakako dugo falilo pa zato kažem da i ne mora znati igrati previše nego samo nek skače udara i pravi prostor za naša ubojita krila, svakako igrač kojeg treba pričekati i onda ocijeniti njegove kvalitete.Mi slabiji ne možemo nikako biti ovu sezonu čak i da ode još 3-4 igrača sto sumnjam da će se desiti.Praktično nam je ostao čitav tim trener posložena situacija dobar raspored što ulijeva optimizam.Pravo stanje ćemo moći ocijeniti u Austriji na pripremama, a uvjeren sam da će tu biti još 2-3 nova igrača.Niko ne govori da je bajno i super stanje ali se radi napokon kako se trebalo raditi mnogo prije a ove neke priče vjerujem da potiču od nekih struja koje ne žele dobro klubu i upravi ne od forumaša nego nekog drugogNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Grob vas yebo nije ni pocela sezona odmah kukate. Jos mjesec prelaznog roka i vidit cemo sta ce se desit. I ako ne bude odradjen posao ja vjerujem il dotoreu aka poker face gosp. dr. mag. psc Nedimu Jusufbegovicu koji je za pola godine od motike zvane Zvonic napravio igraca ja jakom psihom i koncentracijom kao da je zavrsio Ajaxovu skolu. Dajte bola pustite negativnu energiju i uzivajte. Nase je da se svi pojavimo na tribini tog užarenog 2 avgusta i ako prvih nekoliko kola nase oko koje prati fudbal citav život u Mostaru skenira da nista ne valja onda cemo yebat majku sebi pa tako svima od reda. Do tada samo podrska momcima da nastave pa da podje pjesma " osam od osam yebote osam od osam osam od osaaam yebote osam od ooooossaaaam" Glavu gore najjaca hercegovacka armijo i samo Forzzaaaaaa. Idemoooooo hopalaa
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Crvena Armijo tako je babe. Samo pozitiva i podrška. Raspored nam je ko duša. Forza
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Najgore je to sto mi uvijek padamo jal u euforiju jal u ocaj - a u stvari sve treba umjereno.
Ekipa nam je dobra, to smo vidjeli prosle godine.
Okic je igrac koji je dao 10-12 golova kad mu je cijela ekipa bila naklonjena - covjek je igrao 28 od 30 utakmica. On je dobar igrac da se razumijemo - ali nije to katastrofa.
Ostrakovic jeste gubitak, ali mislim da Velez to moze nadomjestiti.
Sto se tice pojacanja - pustite Feji da to odlucuje. Covjek je dokazao da zna svoj posao.
A napadati pojacanja prije nego i pocnu igrati - nema smisla stvarno.
Plus sezona je duga - imaju 2 polusezone. Nije pao secer u vodu i da ne osvojimo 6 bodova u prva 3 kola.
Ekipa nam je dobra, to smo vidjeli prosle godine.
Okic je igrac koji je dao 10-12 golova kad mu je cijela ekipa bila naklonjena - covjek je igrao 28 od 30 utakmica. On je dobar igrac da se razumijemo - ali nije to katastrofa.
Ostrakovic jeste gubitak, ali mislim da Velez to moze nadomjestiti.
Sto se tice pojacanja - pustite Feji da to odlucuje. Covjek je dokazao da zna svoj posao.
A napadati pojacanja prije nego i pocnu igrati - nema smisla stvarno.
Plus sezona je duga - imaju 2 polusezone. Nije pao secer u vodu i da ne osvojimo 6 bodova u prva 3 kola.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Ma ne kontam,zašto očekujete neko ekstra pojačanje?Pa imalo kvalitetniji igrači koji imaju kakav takav renome na ovim prostorima teško će doći u ovu našu ligu(slučaj Purović).Ipak ovi što su došli došli su po želji trenera i on nek odlučuje šta sa njima.Mislim da je naš Feja zaslužio da mu vjerujemo,a za neko extra pojačanje treba bogami golema lova a pitanje je da li bi se isplatilo(loša forma ili povreda).Novca imamo ali ne za bacanje i uprava tako i radi,drže se određenog limita da se nebi opet nagomilali dugovi,jer nakon toliko godina smo u plusu i mislim da samo možemo naprijed ići sa ovakvim radom kako uprave tako i trenera.A mi hajmo na tribine 02.08 pa da pomognemo onako kako nam i priliči,kupovinom karte,da li godišnje ili pojedinačne nama veze i navijanjem.POzdrav za sve Veležovce širom svijeta

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Jos mjesec dana bez pola sebe. Jedva cekam 02 avgust jedno 20ak piva u Starom Gradu i na tekmu. Zivot bez Veleža ko pastrmka bez Neretve. Ljubavi moja crvena
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
Crvenarmija
- Kontakt:
Samo još 2-3 pojačanja, i haramo ligomNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jos mjesec dana bez pola sebe. Jedva cekam 02 avgust jedno 20ak piva u Starom Gradu i na tekmu. Zivot bez Veleža ko pastrmka bez Neretve. Ljubavi moja crvena
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Samo se vi smijte, prevario je Jevtić deset struktura vlasti neće mu biti teško ni vasrodjenisa je napisao/la:Crvenarmija je napisao/la:
Ajoj Velež prvo kolo, jadni mi![]()
![]()
![]()
al rucace vec u drugom,eto im suknjica iz Medjugorja
Zadnja izmjena: Drina1945, dana/u 05 jul 2014, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Prica o Velezu nit pocinje nit zavrsava sezonom koja je pred nama.Prica o Velezu je daleko sireg i dalekoseznijeg spektra za moju treba razumjevanja.Pogotovo to moraju da svate ova nasa malo mladja raja i netreba da se furaju na druge koji su bukvalno krenuli u (ne)sportsko nadmetanje sa daleko boljih pozicija.Neko je kupio stucne dresove i par lopti(kako rece nasdobri pametni brat Pastrmka) i uz obilatu pomoc "mocnika" igra "ravnopravno" sa nama,koji smo morali hiljadu stvari uraditi da dodjemo na nulu.Za gore navedeno nemislim samo o Medjugorskoj bagri,svi al bas svi su krenuli sa ogromnom prednosti u odnosu na nas.Pa nasa uprava osim sto mora obezbjediti ekipu za narednu sezonu ima jos more posla.Znate li ljudi kolko posla ima da uradimo na nasem novom(trecem) stadionu da bi ispunjavali uslove za igranje PL,pa radovi na pomocnom da bi se i nasoj djeci stvorili kakvi takvi uslovi.Pa znamo li koliko su male mogucnosti da nadjes jake sponzore u djelu grada gdje se mi pitamo.Pa Sarajevo kao grad sa puno vecim mogucnostima,pa i tamo klub godinama ne uradi nista bitno itd.Ovo sam naveo kao primjer kriticarima da probaju naci neke dobre stvari koje mi radimo.Znate li da u Banjaluci egzistira klub iza kojeg pola drzave stoji,koji igra na gradskom(ne svom)stadionu i sad je miljama iza nas i organizacijski i finansiski pa i rezultatski je pocelo.Ovakvih vam je primjera puna Bosna,zato vas molim za vise razumjevanja prema ljudima koji u nasem Velezu rade krvav posao.Molim vas RAja moja hajmo popraviti posjete na nasem stadionu i tako pokazemo privrzenost klubu a i pomognemo nasim Rodjenima.Nikad nezaboravite da mi imamo privilegiju sto zivimo s nasim Velezom,sto smo dio crvene porodice koja je iznjedrila mnoge asove o kojima se i danas prica u svijetu.
Ja znam da sam nekima mozda i dosadan sa ovom pricom,al ja cu dok sam ziv govoriti istinu o mojim Rodjenim i svojim djelovanjem pomagati voljeni klub.zapamtite i ovo,Evropa 100% iduce godine
Volim vas RAja volim naseg VELEZA ,kunem se do groba radicu u korist Rodjenih
Ja znam da sam nekima mozda i dosadan sa ovom pricom,al ja cu dok sam ziv govoriti istinu o mojim Rodjenim i svojim djelovanjem pomagati voljeni klub.zapamtite i ovo,Evropa 100% iduce godine
Volim vas RAja volim naseg VELEZA ,kunem se do groba radicu u korist Rodjenih
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Saznaćeš tj. već ste saznali pre četiri godineNeretvanskaPastrmka je napisao/la:![]()
![]()
okle ovaj ispa i kakvi Jevtici. Znamo za Biljanu Jevtic onu pjevacicu sa dobrim sisama
![]()
bola nije sajam motokultivatora
![]()
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brato ne smaraj na temi velikana bh fudbala. 80 tona tereta ti visi iznad glave držeći se na jednoj kopčiDrina1945 je napisao/la:Saznaćeš tj. već ste saznali pre četiri godineNeretvanskaPastrmka je napisao/la:![]()
![]()
okle ovaj ispa i kakvi Jevtici. Znamo za Biljanu Jevtic onu pjevacicu sa dobrim sisama
![]()
bola nije sajam motokultivatora
![]()
Rodjenisa odusevljavas brate
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Treba nam kakav "Bosko Buha" u spicu napada da unistava ove bunkereNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sto kaze drug Emilin. Ne treba nikoga podcjeniti ni Drinu ni MVO ni zrinski. Sami smo bili svjedoci kako su nam ova dva zadnja prosle godine bunkerom uskratila 6 bodova koja bi nas odvela u evropu. Yebiga nadam se da ce Feja smisliti recept za ove bunkeraske ekipe i da nece biti problema
FORZA RODJENI
Dobit prve dvije i onda na Kosevo u velikom broju po bodove
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- NeverGiveUp
- Kontakt:
shaman7 je napisao/la:
ma daj bola, svi se mi zavaravamo kako uprava radi dobar posao. Eto oni su sve to s japancima sredili, šta mi imamo od toga? Jesu doveli nekog japanca da igra, jel došao neki čovjek (japanac) u upravu kluba? Koliko svi ZNAMO, nije, opet od tog nekog "razgovora" i "zaključka" mi nemamo ništa. Ako im to znači da će se okupit dedari i odigrat malo lopte, to su mogli sredit i sa dedom emanom. Ima raje, pa nek prave reprezentaciju
Uprava radi dobar posao? Po čemu? Doveli Popovića, svi navijači žale svoje igrače, novopazarcima pao kamen sa srca kad je došao kod nas. Još nam govore kako naši "skauti" nemaju pojma ako su njega doveli. A kako neki momak kaže "provjereno", Radovanović iz Slavije (koji je bio svima nama opcija broj 1) bio u opciji pa doveden Popović.
Doveli Dušana Đokića (golmana), vratili Andriju Dragojevica (ako se ne varam, to je onaj mladi golman), a navijači preko foruma jedni od drugih saznaju da je Oštraković otišao (i to kažu u Hartberg, odjednom pregovara sa Sarajevom). Doveden Hodžić, mrkva nam kaže da Letić ostaje, sad odjednom ide. Sad odjednom i Merzić ? Pa Kodro na licenciranju za trenere? Ko će bola igrat? Eo ja sam spreman malo, mogu poslužit na centralnom
Okić šta je trazio da ostane, to je i dobio. I onda opet ode, pa tu nešto smrdi sigurno.
Očekujem da po okončanju transfer roka na odlascima Veleža bude jedno desetak imena.
Dosadašnja "pojačanja" mi ne ulijevaju nade nimalo, jer za mene rezultat znači izlazak u Evropu. Sve ostalo osim ispadanja mi je stagniranje i stajanje u jednom mjestu, zavaravanje uprave, navijača, igrača, trenera i sve što se veže sa imenom Velež.
Slobodno me pljujte, citirajte do mile volje, moje mišljenje je trenutno ovako. Daj Bože pa da bude drugačije
Ne mrzim Velež, volim ga više od sebe i branim njegov grb, ime i crvenu boju samo u drugom sportu, samo sam realan.
+1
Kao što rekoh ranije, ponavljam. Neću biti razočaran ako ni ove sezone ne napravimo taj iskorak u EU jer nismo doveli adekvatne zamjene za igrače koji su nas napustili, a otišli su fini igrači za naše lige.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Reorgizacija mladih kategorija i konstantno dogradjivanje infrastrukture je primarno. Ako to radimo nek se slobodno vrtimo od 6-og do 10-og mjesta.
Samo da mi pravimo pozitivnu vrijednost u BH fudbalu , rezultat nije na prvom mjestu Bitnije je nama da je red rad i napredak na sirokom frontu. Mislim da su fudbalske strukture poslozene tako sada da nam je manje vise prakticno nemoguce uzeti bilo kakvo mjesto za evropu. Realnost.
Ja nemam sumnje u strucan rad prvog tima i treba malo iskulirati ovaj sav hype koji se stvorio oko prelazaka a koje predvodi FKSA.
Ugovor malog Basica mislim da ce nam biti zlata vrijedan i za nas i za BH fudbal. Decko se izvuce iz naseg sivila , apsolutni preduslov da nesto napravi od svoje karijere , strasan potencijal. Negdje ce se valjda sjetiti gdje je poceo karijeru i postao igrac. Nenadogradjen al ipak igrac.
Samo da mi pravimo pozitivnu vrijednost u BH fudbalu , rezultat nije na prvom mjestu Bitnije je nama da je red rad i napredak na sirokom frontu. Mislim da su fudbalske strukture poslozene tako sada da nam je manje vise prakticno nemoguce uzeti bilo kakvo mjesto za evropu. Realnost.
Ja nemam sumnje u strucan rad prvog tima i treba malo iskulirati ovaj sav hype koji se stvorio oko prelazaka a koje predvodi FKSA.
Ugovor malog Basica mislim da ce nam biti zlata vrijedan i za nas i za BH fudbal. Decko se izvuce iz naseg sivila , apsolutni preduslov da nesto napravi od svoje karijere , strasan potencijal. Negdje ce se valjda sjetiti gdje je poceo karijeru i postao igrac. Nenadogradjen al ipak igrac.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
flagrantus
- Kontakt:
Nije nimalo lijepo omalovazavati i ismijavati rivala.Ovi su prvaci RS koji su osvojili ligu sa 9 bodova prednosti ispred drugoplasirane ekipe.Bicu iskren,naravno da ta liga nije mnogo jaka ali ko god je ikad igrao fudbal zna kako je teško tako ubjedljivo biti prvi u bilo kom takmicenju!xinxee je napisao/la:Zvornicki biseritepsija je napisao/la:Ko su ovi što igramo s njima prvo kolo?
Ovi dolaze iz jedne od najvecih Opština ne samo u RS vec i BiH,mislim na velicinu Opštine.Ko ne vjeruje neka malo progugla.
Ovi su Opština od 70.000 stanovnika ,samo gradsko jezgro ima 20.000.
A sad mi recite ko ste vi? Velez iz Mostara,ili Velez iz Vrapcica ,Ticica ili koja vec pernata zivotinja je u pitanju.
Mozete se vi ljutiti koliko hocete,ali onaj pravi Velez je uvijek igrao pod Bijelim Brijegom.Smatrate da imate pravo da svojatate cijeli jedan klub i da on pripada vama,ne interesuje me politika vec iskljucivo sport ali valjda svako zna da je prijeratni Velez bio klub svih Mostaraca.Ako vi mislite da Mostarski i Hercegovacki Hrvati i Srbi dozivljavaju taj Velez kao svoj ,samo nastavite misliti.Zar vi stvarno mislite da ste vi onaj Velez od prije 20-30 godina ili vam samo prija da to mislite?Naravno sad mozete da me ispljujete i izvrijedjate,ako vam je tako lakše.Jer eto imao sam obraza da odgovorim na vrijedjanje i ponizavanje mog kluba i Zvornickih bisera,trebali smo da tapšemo na ponizavanje koje dolazi iz redova velikana iz Vrapcica.I u pravu ste Mico Jevtic se uhvatio za glavu ,gdje baš Velez u prvom kolu pored slabašnih Sarajeva,Zeljeznicara,Zrinjskog ,Širokog Brijega,Borca i drugih koji nisu ni do koljena velikanu iz Vrapcica.
-
drakensang
- Kontakt:
Velež iz Mostara. Uvijek bio i bit će. Ako meni ne vjeruješ, pogledaj izjave Vahida Halilhodžića i Duška Bajevića,flagrantus je napisao/la: Nije nimalo lijepo omalovazavati i ismijavati rivala.Ovi su prvaci RS koji su osvojili ligu sa 9 bodova prednosti ispred drugoplasirane ekipe.Bicu iskren,naravno da ta liga nije mnogo jaka ali ko god je ikad igrao fudbal zna kako je teško tako ubjedljivo biti prvi u bilo kom takmicenju!
Ovi dolaze iz jedne od najvecih Opština ne samo u RS vec i BiH,mislim na velicinu Opštine.Ko ne vjeruje neka malo progugla.
Ovi su Opština od 70.000 stanovnika ,samo gradsko jezgro ima 20.000.
A sad mi recite ko ste vi? Velez iz Mostara,ili Velez iz Vrapcica ,Ticica ili koja vec pernata zivotinja je u pitanju.
Mozete se vi ljutiti koliko hocete,ali onaj pravi Velez je uvijek igrao pod Bijelim Brijegom.Smatrate da imate pravo da svojatate cijeli jedan klub i da on pripada vama,ne interesuje me politika vec iskljucivo sport ali valjda svako zna da je prijeratni Velez bio klub svih Mostaraca.Ako vi mislite da Mostarski i Hercegovacki Hrvati i Srbi dozivljavaju taj Velez kao svoj ,samo nastavite misliti.Zar vi stvarno mislite da ste vi onaj Velez od prije 20-30 godina ili vam samo prija da to mislite?Naravno sad mozete da me ispljujete i izvrijedjate,ako vam je tako lakše.Jer eto imao sam obraza da odgovorim na vrijedjanje i ponizavanje mog kluba i Zvornickih bisera,trebali smo da tapšemo na ponizavanje koje dolazi iz redova velikana iz Vrapcica.I u pravu ste Mico Jevtic se uhvatio za glavu ,gdje baš Velez u prvom kolu pored slabašnih Sarajeva,Zeljeznicara,Zrinjskog ,Širokog Brijega,Borca i drugih koji nisu ni do koljena velikanu iz Vrapcica.
legendi kakvih tvoj klub nikada neće imati, i vidjeti ćeš da oni i dalje ovaj Velež doživljavaju kao ostarskog velikana. Uostalom, dokaz ti je i Turnir Prijateljstva, gdje su pozvani samo velikani jugoslovenskog fudbala. Gdje je tvoj Marlboro?
VAHA za 'Le Buteur': "Ovu pobjedu poklanjam mom Veležu koji slavi 92. godine postojanja. Velež je život i više od toga za mene, umrijet ću sa tim klubom u srcu..."
Pravi Mostarci su uz pravi mostarski tim, a sad lagano otpepaj sa teme ..
Pozdrav.
Ma boli nas neka stvar za hercegovačke Hrvate,Srbe i Bošnjake. Pogotovo za one koji su se zakleli "Mostar u srcu Velež do groba" pa okrenuli leđa tamo nekim novokonponovanim klubovima. Za nas je Velež religija.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Joj što ne mogu ove papke što nikad u gradu nisu bili a dođu nama solit pamet odakle je Velež i ko treba navijati za njega. Ovoliki broj uvreda zbog toga što je neko napisao zvornički biseri
izvini molim te što smo uvrijedili velikana iz Zvornika
koja seljačina...
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Istocnobosanski brnjo boli nas qurac koliko ti opstina ima stanovnika i odakle dolazi tvoj klub. Ovde u Mostaru radjali su se i igrali talenti koji su pepali narandzu po 120 puta. Igrali od Barcelone,Bayerna,HSV-a,Nanta,AEK-a i da ne nabrajam. Ovde se fudbal zivi i ovde se radja s Velezovom vijugom u mozgu zato otpepaj i ti i svi tvoji istomisljenici s glupim pricama vrapcici. To bi isto bilo da pukne brana u Visegradu i ja ti se rugam sto si otisao iz svog grada u ovom slucaju mi protjerani sa svog stadiona. Ukljuci malo mozak ako ne kontas nasu zayebanciju ili se vrati 50ak stranica unazad da vidis sta se pise o drugim klubovima. A prvi smo ja i zizu dosli da vam cestitamo ulazak
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.