RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

shaman7
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la shaman7 » 02 jul 2014, 19:22

AlemC85 je napisao/la:
STARBUZZ je napisao/la:Ima li ista od onih korejanaca sto su dolazili, na jednom drugom forumu je pisalo davno da moglo biti nesta od te price?
misliš na japance? da dolazili su u upravu kluba i razgovarali su o trenutnoj situaciji u Veležu i mogućnostima kluba. Zaključeno je da će se nastaviti saradnja sa njima, a šta konkretno to znači, ne znam, jer to jedino uprava zna, koja do sad radi odličan posao. ;)
ma daj bola, svi se mi zavaravamo kako uprava radi dobar posao. Eto oni su sve to s japancima sredili, šta mi imamo od toga? Jesu doveli nekog japanca da igra, jel došao neki čovjek (japanac) u upravu kluba? Koliko svi ZNAMO, nije, opet od tog nekog "razgovora" i "zaključka" mi nemamo ništa. Ako im to znači da će se okupit dedari i odigrat malo lopte, to su mogli sredit i sa dedom emanom. Ima raje, pa nek prave reprezentaciju

Uprava radi dobar posao? Po čemu? Doveli Popovića, svi navijači žale svoje igrače, novopazarcima pao kamen sa srca kad je došao kod nas. Još nam govore kako naši "skauti" nemaju pojma ako su njega doveli. A kako neki momak kaže "provjereno", Radovanović iz Slavije (koji je bio svima nama opcija broj 1) bio u opciji pa doveden Popović.

Doveli Dušana Đokića (golmana), vratili Andriju Dragojevica (ako se ne varam, to je onaj mladi golman), a navijači preko foruma jedni od drugih saznaju da je Oštraković otišao (i to kažu u Hartberg, odjednom pregovara sa Sarajevom). Doveden Hodžić, mrkva nam kaže da Letić ostaje, sad odjednom ide. Sad odjednom i Merzić ? Pa Kodro na licenciranju za trenere? Ko će bola igrat? Eo ja sam spreman malo, mogu poslužit na centralnom

Okić šta je trazio da ostane, to je i dobio. I onda opet ode, pa tu nešto smrdi sigurno.

Očekujem da po okončanju transfer roka na odlascima Veleža bude jedno desetak imena.

Dosadašnja "pojačanja" mi ne ulijevaju nade nimalo, jer za mene rezultat znači izlazak u Evropu. Sve ostalo osim ispadanja mi je stagniranje i stajanje u jednom mjestu, zavaravanje uprave, navijača, igrača, trenera i sve što se veže sa imenom Velež.

Slobodno me pljujte, citirajte do mile volje, moje mišljenje je trenutno ovako. Daj Bože pa da bude drugačije

Ne mrzim Velež, volim ga više od sebe i branim njegov grb, ime i crvenu boju samo u drugom sportu, samo sam realan.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 jul 2014, 19:44

Ja mislim da bi raspored trebao izgledati ovako

1 Kolo-----2 avgust-----Velež - Drina
2 Kolo-----9 avgust-----Velež - Mladost
3 Kolo-----16 avgust-----Sarajevo - Velež
4 Kolo-----23 avgust-----Velež - Travnik
5 Kolo-----30 avgust-----Čelik - Velež-------------Pauza, BiH vs. Kipar, 9 septembra
6 Kolo-----13 septem-----Velež - Olimpic
7 Kolo-----20 septem-----Široki Brijeg - Velež
8 Kolo-----27 septem-----Velež - Slavija
9 Kolo-----4 oktobar-----Zrinjski - Velež----------Pauza, Vels vs. BiH, 10 oktobra, BiH vs. Belgija 13 oktobra
10 Kolo-----18 oktobar-----Velež - Radnik
11 Kolo-----25 oktobar-----Željezničar - Velež
12 Kolo-----1 novemb-----Velež - Vitez
13 Kolo-----8 novemb-----Sloboda - Velež---------Pauza, Izrael vs. BiH, 16 novembra
14 Kolo-----22 novemb-----Velež - Zvijezda
15 Kolo-----29 novemb-----Borac - Velež
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 jul 2014, 20:04

Sto kaze drug Emilin. Ne treba nikoga podcjeniti ni Drinu ni MVO ni zrinski. Sami smo bili svjedoci kako su nam ova dva zadnja prosle godine bunkerom uskratila 6 bodova koja bi nas odvela u evropu. Yebiga nadam se da ce Feja smisliti recept za ove bunkeraske ekipe i da nece biti problema
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 02 jul 2014, 20:04

shaman7 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
STARBUZZ je napisao/la:Ima li ista od onih korejanaca sto su dolazili, na jednom drugom forumu je pisalo davno da moglo biti nesta od te price?
misliš na japance? da dolazili su u upravu kluba i razgovarali su o trenutnoj situaciji u Veležu i mogućnostima kluba. Zaključeno je da će se nastaviti saradnja sa njima, a šta konkretno to znači, ne znam, jer to jedino uprava zna, koja do sad radi odličan posao. ;)
ma daj bola, svi se mi zavaravamo kako uprava radi dobar posao. Eto oni su sve to s japancima sredili, šta mi imamo od toga? Jesu doveli nekog japanca da igra, jel došao neki čovjek (japanac) u upravu kluba? Koliko svi ZNAMO, nije, opet od tog nekog "razgovora" i "zaključka" mi nemamo ništa. Ako im to znači da će se okupit dedari i odigrat malo lopte, to su mogli sredit i sa dedom emanom. Ima raje, pa nek prave reprezentaciju

Uprava radi dobar posao? Po čemu? Doveli Popovića, svi navijači žale svoje igrače, novopazarcima pao kamen sa srca kad je došao kod nas. Još nam govore kako naši "skauti" nemaju pojma ako su njega doveli. A kako neki momak kaže "provjereno", Radovanović iz Slavije (koji je bio svima nama opcija broj 1) bio u opciji pa doveden Popović.

Doveli Dušana Đokića (golmana), vratili Andriju Dragojevica (ako se ne varam, to je onaj mladi golman), a navijači preko foruma jedni od drugih saznaju da je Oštraković otišao (i to kažu u Hartberg, odjednom pregovara sa Sarajevom). Doveden Hodžić, mrkva nam kaže da Letić ostaje, sad odjednom ide. Sad odjednom i Merzić ? Pa Kodro na licenciranju za trenere? Ko će bola igrat? Eo ja sam spreman malo, mogu poslužit na centralnom

Okić šta je trazio da ostane, to je i dobio. I onda opet ode, pa tu nešto smrdi sigurno.

Očekujem da po okončanju transfer roka na odlascima Veleža bude jedno desetak imena.

Dosadašnja "pojačanja" mi ne ulijevaju nade nimalo, jer za mene rezultat znači izlazak u Evropu. Sve ostalo osim ispadanja mi je stagniranje i stajanje u jednom mjestu, zavaravanje uprave, navijača, igrača, trenera i sve što se veže sa imenom Velež.

Slobodno me pljujte, citirajte do mile volje, moje mišljenje je trenutno ovako. Daj Bože pa da bude drugačije

Ne mrzim Velež, volim ga više od sebe i branim njegov grb, ime i crvenu boju samo u drugom sportu, samo sam realan.
Sve napisano kako i jest :D Forza Velez :njanjanja:

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 02 jul 2014, 20:16

shaman7 je napisao/la:

a bogami, tako izgleda, koliko god mi vikali, sve ide kako smo planirali.

Al eto, vidjećemo, možda mi ipak ne znamo šta se dešava, i ranijih sezona su nam pojačanja dolazila tek u zadnji tren, a možda se i ekipa posloži tako da neki igrači eksplodiraju (npr. Ramović, ako neće ove sezone, onda neće nikad)......ma nama je navijati.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 jul 2014, 20:20

Nije ovo pdf reprezentacije da se pljuje po neistomišljenicima. Mada, nije da ne dijelim tvoje mišljenje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 jul 2014, 20:20

Grob vas yebo nije ni pocela sezona odmah kukate. Jos mjesec prelaznog roka i vidit cemo sta ce se desit. I ako ne bude odradjen posao ja vjerujem il dotoreu aka poker face gosp. dr. mag. psc Nedimu Jusufbegovicu koji je za pola godine od motike zvane Zvonic napravio igraca ja jakom psihom i koncentracijom kao da je zavrsio Ajaxovu skolu. Dajte bola pustite negativnu energiju i uzivajte. Nase je da se svi pojavimo na tribini tog užarenog 2 avgusta i ako prvih nekoliko kola nase oko koje prati fudbal citav život u Mostaru skenira da nista ne valja onda cemo yebat majku sebi pa tako svima od reda. Do tada samo podrska momcima da nastave pa da podje pjesma " osam od osam yebote osam od osam osam od osaaam yebote osam od ooooossaaaam" Glavu gore najjaca hercegovacka armijo i samo Forzzaaaaaa. Idemoooooo hopalaa :opaopa:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 02 jul 2014, 20:22

shaman7 je napisao/la: ma daj bola, svi se mi zavaravamo kako uprava radi dobar posao. Eto oni su sve to s japancima sredili, šta mi imamo od toga? Jesu doveli nekog japanca da igra, jel došao neki čovjek (japanac) u upravu kluba? Koliko svi ZNAMO, nije, opet od tog nekog "razgovora" i "zaključka" mi nemamo ništa. Ako im to znači da će se okupit dedari i odigrat malo lopte, to su mogli sredit i sa dedom emanom. Ima raje, pa nek prave reprezentaciju

Za Letića, mene iskreno zaboli taki hoće li on ostati, imamo Peju tu na toj poziciji koji ga može dostojno zamijeniti a najdraže mi je što ima ugovor s nama još godinu dana, tako da ne možemo nikako naebat - il dobijamo pare ili nam se vraca Bojan. Kapak na tu temu.

Bola ko ti je rekao da Oštraković pregovara sa Sarajevom? To što je izbacio neku informaciju neki pitar tamo, odmah moramo znati da je istina. Ja ću ti samo za Oštrog nešto reći - momak voli Velež ko niko u klubu, isto kao i njegovi roditelji, za koje su mi djeca pričala da su dolazila u Srebrenik kad bi oni igrali i pjevali "Rođeni, Rođeni"... To ti je dovoljno za Oštrog, i mislim da on kao ličnost sebi ne bi mogao dopustiti da bude drugi golman, pošto se zna da je Dejan Bandović zacementirao svoju jedinicu u Sarajevu ..

Kodro je sada tu, radi i trenira...

Mika je ima godinu dana najavio da ako ispadne nešto u Skandinaviji da će otići (u godinama je ****, treba nešto i ubost gore gdje se pare okreću) i ja mu nimalo ne zamjeram. Imamo Ramovića, Blagojevića, Jankovića i silu igrača koji ga mogu zamijeniti iako je meni Mika ulijevao nemoguće povjerenje - ko da sam znao da neće izgubit loptu kad je u njega ...

I bola, prelazni rok još traje, ne znaš ni sam koliko će se vrhunskih igrača pojaviti u zaddnji tren kad im propadnu inostrani angažmani - masa će ih željeti u Velež ili u neki drugi financijski stabilan kolektiv...

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 jul 2014, 20:30

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Grob vas yebo nije ni pocela sezona odmah kukate. Jos mjesec prelaznog roka i vidit cemo sta ce se desit. I ako ne bude odradjen posao ja vjerujem il dotoreu aka poker face gosp. dr. mag. psc Nedimu Jusufbegovicu koji je za pola godine od motike zvane Zvonic napravio igraca ja jakom psihom i koncentracijom kao da je zavrsio Ajaxovu skolu. Dajte bola pustite negativnu energiju i uzivajte. Nase je da se svi pojavimo na tribini tog užarenog 2 avgusta i ako prvih nekoliko kola nase oko koje prati fudbal citav život u Mostaru skenira da nista ne valja onda cemo yebat majku sebi pa tako svima od reda. Do tada samo podrska momcima da nastave pa da podje pjesma " osam od osam yebote osam od osam osam od osaaam yebote osam od ooooossaaaam" Glavu gore najjaca hercegovacka armijo i samo Forzzaaaaaa. Idemoooooo hopalaa :opaopa:

Tacno tako!

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 02 jul 2014, 21:07

Ja zadovoljan rasporedom, idemo u prva dva kola uzeti 6 bodova pa na Koševo barem po bod :njanjanja:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 jul 2014, 21:36

edgardavids je napisao/la:Ja zadovoljan rasporedom, idemo u prva dva kola uzeti 6 bodova pa na Koševo barem po bod :njanjanja:
:thumbup: Idemo ali vozom da dignemo glavni grad na noge :bih:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 jul 2014, 21:41

emil02in je napisao/la:
edgardavids je napisao/la:Ja zadovoljan rasporedom, idemo u prva dva kola uzeti 6 bodova pa na Koševo barem po bod :njanjanja:
:thumbup: Idemo ali vozom da dignemo glavni grad na noge :bih:
Sjecam se dobrih gostovanja na kosevu 1500-2000 đavola. Valjalo bi ponovit sa bar miljom
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 02 jul 2014, 21:48

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Grob vas yebo nije ni pocela sezona odmah kukate. Jos mjesec prelaznog roka i vidit cemo sta ce se desit. I ako ne bude odradjen posao ja vjerujem il dotoreu aka poker face gosp. dr. mag. psc Nedimu Jusufbegovicu koji je za pola godine od motike zvane Zvonic napravio igraca ja jakom psihom i koncentracijom kao da je zavrsio Ajaxovu skolu. Dajte bola pustite negativnu energiju i uzivajte. Nase je da se svi pojavimo na tribini tog užarenog 2 avgusta i ako prvih nekoliko kola nase oko koje prati fudbal citav život u Mostaru skenira da nista ne valja onda cemo yebat majku sebi pa tako svima od reda. Do tada samo podrska momcima da nastave pa da podje pjesma " osam od osam yebote osam od osam osam od osaaam yebote osam od ooooossaaaam" Glavu gore najjaca hercegovacka armijo i samo Forzzaaaaaa. Idemoooooo hopalaa :opaopa:
Pastrmka kralju tako je.Ja ne mogu shvatiti ovu raju samo zugaju i pljuju isto žalosne sove,nikakvog optimizma ni neke zdrave euforije čast izuzetaka.Normalno je da je sada težak period zbog toga što nema utakmica nema toliko love pa se pojavljuju svakakve priče koje su se pokazale kao netačnim.Što se tiče ovih prinova mali hodžić kakav god da je ne moze biti gori od Letića a pritom može igrat jos dvije pozicije.Taj golman novi vjerovatno nije loš čovjek je bio svugdje vjerovatno iskusan i zreo za ove nase lige.Vlada ako rijesi probleme s Olimpicom sigurno može zamijeniti Okića koji je zadnje dva mjeseca izgledao trom,letargičan i nezainteresiran za igru-vjerovatno je tad odlučio dignuti sidro i otići.Taj Popović, znam i čitao sam šta se sve pisalo o njemu, međutim momak je tek došao treba ga poduprijeti a ne nasjedati na neke priče jer niko ne zna kakvo je dole stanje bilo i da li je imao problema s trenerom i igračima.Feji vjerujem jer ga je upravo on zapazio u januaru na prijateljskoj protiv Pazara pa se vjerovatno odlučio prije za njega a ne za Radovanovića.Popović izgleda visok i jak što nam je svakako dugo falilo pa zato kažem da i ne mora znati igrati previše nego samo nek skače udara i pravi prostor za naša ubojita krila, svakako igrač kojeg treba pričekati i onda ocijeniti njegove kvalitete.Mi slabiji ne možemo nikako biti ovu sezonu čak i da ode još 3-4 igrača sto sumnjam da će se desiti.Praktično nam je ostao čitav tim trener posložena situacija dobar raspored što ulijeva optimizam.Pravo stanje ćemo moći ocijeniti u Austriji na pripremama, a uvjeren sam da će tu biti još 2-3 nova igrača.Niko ne govori da je bajno i super stanje ali se radi napokon kako se trebalo raditi mnogo prije a ove neke priče vjerujem da potiču od nekih struja koje ne žele dobro klubu i upravi ne od forumaša nego nekog drugog :think: .Siguran sam da ovo sve mora izaći na dobro :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 jul 2014, 21:52

Crvena Armijo tako je babe. Samo pozitiva i podrška. Raspored nam je ko duša. Forza
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 jul 2014, 22:00

Najgore je to sto mi uvijek padamo jal u euforiju jal u ocaj - a u stvari sve treba umjereno.

Ekipa nam je dobra, to smo vidjeli prosle godine.
Okic je igrac koji je dao 10-12 golova kad mu je cijela ekipa bila naklonjena - covjek je igrao 28 od 30 utakmica. On je dobar igrac da se razumijemo - ali nije to katastrofa.
Ostrakovic jeste gubitak, ali mislim da Velez to moze nadomjestiti.
Sto se tice pojacanja - pustite Feji da to odlucuje. Covjek je dokazao da zna svoj posao.
A napadati pojacanja prije nego i pocnu igrati - nema smisla stvarno.

Plus sezona je duga - imaju 2 polusezone. Nije pao secer u vodu i da ne osvojimo 6 bodova u prva 3 kola.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 jul 2014, 22:12

Ma ne kontam,zašto očekujete neko ekstra pojačanje?Pa imalo kvalitetniji igrači koji imaju kakav takav renome na ovim prostorima teško će doći u ovu našu ligu(slučaj Purović).Ipak ovi što su došli došli su po želji trenera i on nek odlučuje šta sa njima.Mislim da je naš Feja zaslužio da mu vjerujemo,a za neko extra pojačanje treba bogami golema lova a pitanje je da li bi se isplatilo(loša forma ili povreda).Novca imamo ali ne za bacanje i uprava tako i radi,drže se određenog limita da se nebi opet nagomilali dugovi,jer nakon toliko godina smo u plusu i mislim da samo možemo naprijed ići sa ovakvim radom kako uprave tako i trenera.A mi hajmo na tribine 02.08 pa da pomognemo onako kako nam i priliči,kupovinom karte,da li godišnje ili pojedinačne nama veze i navijanjem.POzdrav za sve Veležovce širom svijeta :wave: :wave:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 jul 2014, 22:57

Jos mjesec dana bez pola sebe. Jedva cekam 02 avgust jedno 20ak piva u Starom Gradu i na tekmu. Zivot bez Veleža ko pastrmka bez Neretve. Ljubavi moja crvena
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 02 jul 2014, 22:59

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jos mjesec dana bez pola sebe. Jedva cekam 02 avgust jedno 20ak piva u Starom Gradu i na tekmu. Zivot bez Veleža ko pastrmka bez Neretve. Ljubavi moja crvena
Samo još 2-3 pojačanja, i haramo ligom :cool: :cool: :cool:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 02 jul 2014, 23:11

rodjenisa je napisao/la:
Crvenarmija je napisao/la:slika
Ajoj Velež prvo kolo, jadni mi :damn: :damn: :damn:

:lol: :lol: al rucace vec u drugom,eto im suknjica iz Medjugorja
Samo se vi smijte, prevario je Jevtić deset struktura vlasti neće mu biti teško ni vas :tralala:
Zadnja izmjena: Drina1945, dana/u 05 jul 2014, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 jul 2014, 23:15

:lol: :lol: :lol: okle ovaj ispa i kakvi Jevtici. Znamo za Biljanu Jevtic onu pjevacicu sa dobrim sisama :urnebes: :urnebes: bola nije sajam motokultivatora :rol: :rol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.