FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GangEvil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GangEvil » 03 jul 2014, 11:09

DrustveniParazit je napisao/la:
GangEvil je napisao/la:
Southboy je napisao/la:Momak je samo htio da ispadne duhovit a ispao je paglu.. :)

Tesko da moze biti iko vise paglu od tebe i marketinga kluba za koji navijas :thumbup: :thumbup: :thumbup:

slika

@GangEvil brate, koja je logika da ti kao navijač Sarajeva spamaš temu tog kluba sa postovima o gradskom rivalu? :facepalm: :thumbdown:

Logika je ta da kad mogu ovdje svaki dan citati njihove postove u kojima se vi prepirete s njima oko toga cija je ekipa mladja i takvih gluposti, onda bar da se imam i cemu smijati na njihov racun...

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 03 jul 2014, 11:11

je li malezijac imalo uredio stadion ili cemo opet morati hodati po fekalijama prilikom ulaska, osmradu necu ni da pricam, ipak vi tamo igrate svoje domace utakmice
FKŽ !

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 03 jul 2014, 11:14

@GangEvil pa ti nemoj biti kao oni koji se prepiru s njima, uživaj u svemu što se dešava oko Sarajeva, barem sada to možeš. Pusti kone ba.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 03 jul 2014, 11:24

TeaM87 je napisao/la:je li malezijac imalo uredio stadion ili cemo opet morati hodati po fekalijama prilikom ulaska, osmradu necu ni da pricam, ipak vi tamo igrate svoje domace utakmice
Igrajte na golubarniku ako vam ne pase. ;)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 03 jul 2014, 11:36

TeaM87 je napisao/la:je li malezijac imalo uredio stadion ili cemo opet morati hodati po fekalijama prilikom ulaska, osmradu necu ni da pricam, ipak vi tamo igrate svoje domace utakmice
Nije njegovo pa da ga sređuje. I malezijac mora plačati Centru za sport i rekreaciju da bi mu klub igrao na stadionu za sletove.

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 03 jul 2014, 11:38

Pa što ne igrate na vašoj Grbavici ? Nije valjda da i danas nešto predstavljaju, možda sad store ili paravane a ?
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 03 jul 2014, 11:40

JosipBukal je napisao/la:
Nije njegovo pa da ga sređuje. I malezijac mora plačati Centru za sport i rekreaciju da bi mu klub igrao na stadionu za sletove.
A Amawu jeste njegovo pa ga opet ne sredjuje...zamisli tog peksinluka...pa onda mora ici na drugi stadion i placati Centru za sport i rekreaciju kako bi hodao (trcao) po fekalijama...

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 03 jul 2014, 11:45

lafomamone je napisao/la:Ovim degenericima koji su pravili ovu najavu treba naglasiti da se stadion na kome igraju svoje domace utakmice zove ''Olimpijski stadion Asim Ferhatović - Hase''
Tako ga vi zovete prema imenu poznatog Sarajevskog čevabđije koji je odigrao i jednu utakmicu za reprezentaciju jugoslavije :D

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 jul 2014, 11:47

lafomamone je napisao/la:Ovim degenericima koji su pravili ovu najavu treba naglasiti da se stadion na kome igraju svoje domace utakmice zove ''Olimpijski stadion Asim Ferhatović - Hase''
Tako ga vi zovete prema imenu poznatog Sarajevskog čevabđije koji je odigrao i jednu utakmicu za reprezentaciju jugoslavije :D
bar 92' nije bio s one strane

ajd ba razligu sa teme igrate veceras Europe LeAUGE

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 03 jul 2014, 11:49

rammstein je napisao/la:
bar 92' nije bio s one strane

ajd ba razligu sa teme igrate veceras Europe LeAUGE
i nije stimao utakmice prije svega... kakav im heroj takvi i oni
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 03 jul 2014, 11:51

hoćel neko od admina banovat ovog Bukala prvo jel je nepismen drugo vrijedja jednu od najvećih legendi BH fudbala .
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 03 jul 2014, 11:59

GameFKS je napisao/la:
hoćel neko od admina banovat ovog Bukala prvo jel je nepismen drugo vrijedja jednu od najvećih legendi BH fudbala .
Samo sam odgovorio na vaše vrijeđanje, neprekidno. A što se tiče vaših mnogobrojnih legendi , one su legende u vašim glavama a stvarnost je drugačija.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 jul 2014, 12:02

ko je tebe bolan vrijeđao? jesi ti dobar?
to sto se nepismeni? pa ima evo slika gore!
jel nesto drugo? reci...

al ocito je da LAŽEŠ i da si došao da provociras iako ti klub igra E Leauge veceras a to ocito prolazi NEKAŽNJENO

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 03 jul 2014, 12:10

[/quote]
Samo sam odgovorio na vaše vrijeđanje, neprekidno. A što se tiče vaših mnogobrojnih legendi , one su legende u vašim glavama a stvarnost je drugačija.[/quote]
Kakvo vrijeđanje , kol'ko ba ti imaš godina ? Legende nego šta ne u našim glavama nego je to činjenica , a druga stvar je što ti nemaš mozga da shvatiš . Ne znam što uopšte dolaziš na ovu temu idi na svoju pa razveži priču o svojim legendama !
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 03 jul 2014, 12:11

Hajde što ovi padobranci s drugih tema upadaju, ali što ih ovi naši hrane glupostima to ne mogu da skontam nikako :? Kao mi smo mlađi perspektivniji bolji vi ste nepismeniji, ružniji i slabiji :crazy: Mi imamo ovo vi nemate ovo i tako od jutra do sutra. I ono malo normalnih i ozbiljnih ljudi što je bilo ovdje je otišlo zahvaljujući djeci s obje strane, tužno ali je tako. Pratite svoj klub i dešavanja u njemu susjede ostavite da brinu svoje brige i sve će biti ok.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 03 jul 2014, 12:25

Onako rutinski pobijediti solidnu ekipu koja igra u jednoj za nas mnogo jakoj ligi je za početak priprema strašan rezultat. Pogotovo jer su kasnije igrala djeca i pokazala da i tu imamo kvalitet. Zaista sam oduševljen kompletnim klubom, od A do Ž :D Samo se nadam da će par likova tipa Purić, Puzigaća i još neki napustiti klub i da će tu uskočiti naši akademci :D
Okić i Duljević su pokazali da su velika pojačanja i nadam se da ćemo dovesti još barem 1 veliko ime u ekipu i uz neki superpovoljan žrijeb i mnogo sreće valjda dođemo do playoffa :D. Cimirot, dr. Stojčev, Duljević, Okić, Vlekoski, Bilbija, Dupovac... Tačno da se naježiš! Ne preskačemo igru, ako negdje zapne, vratimo loptu i ponovo krećemo prema napadu... I Dženo je jedna **** zvjer! Samo se nadam da će svi u klubu, a i navijači, ostati čvrsto na nogama jer stvaramo nešto veliko.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 03 jul 2014, 12:25

@ josip bukal mogu da razumujem da te nervira ova forumska banda,I gluposti koje su u stanju izgovoriti,ali svi vi koji Haseta.nazivate cevabdjijom ili Osima slagiranim,ja bih vas protjerao iz grada.
Kako vas ba nije stid imajte malo postovanja,kad kulture nemate.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 03 jul 2014, 12:30

barbarez je napisao/la:@ josip bukal mogu da razumujem da te nervira ova forumska banda,I gluposti koje su u stanju izgovoriti,ali svi vi koji Haseta.nazivate cevabdjijom ili Osima slagiranim,ja bih vas protjerao iz grada.

Ne samo to, već bi im dijelio krvične prijave! Fakat ja ne mogu da vjerujem da neko nekoga može podjebavati jer je šlagiran, a pogotovo Ivicu Osima... Tačno me stid.
A i ovo za Haseta... Stidite se!
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 03 jul 2014, 12:33

barbarez je napisao/la:@ josip bukal mogu da razumujem da te nervira ova forumska banda,I gluposti koje su u stanju izgovoriti,ali svi vi koji Haseta.nazivate cevabdjijom ili Osima slagiranim,ja bih vas protjerao iz grada.
Što dolazi na temu ? Dodje da provocira i naziva Haseta ćevabdžijom... Davno sam reko svako nek svom jatu leti , nisam nikad slova napiso na vašoj temi jer nema potrebe ne zanima me, tako isto ne trebaju ni drugi da pišu osim ako nema kakve normalne diskusije , mada se svodi na provokacije kojima nema kraja.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 03 jul 2014, 12:36

Kako vam vise ne dosade ta medjusobna provociranja? Na obadvije teme skoro ista situacija. Nemoguce ista normalno procitati.
#divovi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 27 gostiju.