+1, protjerati odakle su i sisli u grad. Malo postovanja za dvije legende ovog grada.barbarez je napisao/la:@ josip bukal mogu da razumujem da te nervira ova forumska banda,I gluposti koje su u stanju izgovoriti,ali svi vi koji Haseta.nazivate cevabdjijom ili Osima slagiranim,ja bih vas protjerao iz grada.
Kako vas ba nije stid imajte malo postovanja,kad kulture nemate.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- storm_raider
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ponosan!

Imal' šanse da skinu mrežu ispred istoka ? Ne valja gledat onako nikako.
Pa da protivničke igrače gađamo stolicama, nismo mi englezi nažalost, neka mreže.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Imal gdje golova sa jucerasnje utakmice ????
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Mislim da su fiksirani golovi na onom terenu juce,tako da su na istom mjestu.mikimaus je napisao/la:Imal gdje golova sa jucerasnje utakmice ????
P.S Mislim da su nasi htjeli ,da bi do sada postavili video sa jucerasnje tekme.
Jel igro Šunjić jučer za ove ?
BelminM23 je napisao/la:Jel igro Šunjić jučer za ove ?
nije na odmoru je
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
OK hvala.Rule_hz je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Jel igro Šunjić jučer za ove ?
nije na odmoru je
- JosipBukal
- Kontakt:
Uopšte nisam imao namjeru da vrijeđam Ferhatovića. Dok je još devetka radila često sam tamo išao a i danas ponekad odem u peticu. Riječ je o nazivu stadiona i o tome kako se svi mi pravi Željovci koji za gradski stadion koristimo naziv Koševo nazivamo retardiranim, kretenima i slično. Naime ako je i po kojem fudbaleru trebalo davati naziv stadiona onda bi po mom mišljenju to trebao biti Josip Katalinski. Dok je igrao, utakmice Želje su se igrale na Koševu i po meni on je največa legenda koja je na njemu igrala i kao čovjek i kao igrač.Ako ništa trebalo je otvoriti javnu raspravu kroz institucije grada o tome jer se radi o stadionu svih nas građana Sarajeva. A što se tiče protjerivanja, silazaka i sličnih uvreda, nemam se gdje vračat jer su moji vjekovima odavde.storm_raider je napisao/la:+1, protjerati odakle su i sisli u grad. Malo postovanja za dvije legende ovog grada.barbarez je napisao/la:@ josip bukal mogu da razumujem da te nervira ova forumska banda,I gluposti koje su u stanju izgovoriti,ali svi vi koji Haseta.nazivate cevabdjijom ili Osima slagiranim,ja bih vas protjerao iz grada.
Ma znamo mi da si ti DEBIL, nema potrebe da nam ista objasnjavas. Idi spremaj se da gledas utakmicu UEFA EUROPA LEAUGEJosipBukal je napisao/la:Uopšte nisam imao namjeru da vrijeđam Ferhatovića. Dok je još devetka radila često sam tamo išao a i danas ponekad odem u peticu. Riječ je o nazivu stadiona i o tome kako se svi mi pravi Željovci koji za gradski stadion koristimo naziv Koševo nazivamo retardiranim, kretenima i slično. Naime ako je i po kojem fudbaleru trebalo davati naziv stadiona onda bi po mom mišljenju to trebao biti Josip Katalinski. Dok je igrao, utakmice Želje su se igrale na Koševu i po meni on je največa legenda koja je na njemu igrala i kao čovjek i kao igrač.Ako ništa trebalo je otvoriti javnu raspravu kroz institucije grada o tome jer se radi o stadionu svih nas građana Sarajeva. A što se tiče protjerivanja, silazaka i sličnih uvreda, nemam se gdje vračat jer su moji vjekovima odavde.storm_raider je napisao/la:+1, protjerati odakle su i sisli u grad. Malo postovanja za dvije legende ovog grada.barbarez je napisao/la:@ josip bukal mogu da razumujem da te nervira ova forumska banda,I gluposti koje su u stanju izgovoriti,ali svi vi koji Haseta.nazivate cevabdjijom ili Osima slagiranim,ja bih vas protjerao iz grada.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Znam, znam sta si htio rec, ali evo da dopunim.hilmo je napisao/la:Pa da protivničke igrače gađamo stolicama, nismo mi englezi nažalost, neka mreže.
Bolji smo od Engleza, ali nazalost kod nas nisu regulisana pravila ponasanja kao kod njih, oni ih se "moraju" pridrzavat a mi ne moramo.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Prvo nauči razlikovati Č i Ć slovo pa onda dodđi da diskutuješ , sva sreća pa se ti ne pitaš , tvoje mišljenje misli kako hoćeš nikog ne zanima , a i sva sreća da se ti ne pitaš .JosipBukal je napisao/la:Uopšte nisam imao namjeru da vrijeđam Ferhatovića. Dok je još devetka radila često sam tamo išao a i danas ponekad odem u peticu. Riječ je o nazivu stadiona i o tome kako se svi mi pravi Željovci koji za gradski stadion koristimo naziv Koševo nazivamo retardiranim, kretenima i slično. Naime ako je i po kojem fudbaleru trebalo davati naziv stadiona onda bi po mom mišljenju to trebao biti Josip Katalinski. Dok je igrao, utakmice Želje su se igrale na Koševu i po meni on je največa legenda koja je na njemu igrala i kao čovjek i kao igrač.Ako ništa trebalo je otvoriti javnu raspravu kroz institucije grada o tome jer se radi o stadionu svih nas građana Sarajeva. A što se tiče protjerivanja, silazaka i sličnih uvreda, nemam se gdje vračat jer su moji vjekovima odavde.storm_raider je napisao/la:+1, protjerati odakle su i sisli u grad. Malo postovanja za dvije legende ovog grada.barbarez je napisao/la:@ josip bukal mogu da razumujem da te nervira ova forumska banda,I gluposti koje su u stanju izgovoriti,ali svi vi koji Haseta.nazivate cevabdjijom ili Osima slagiranim,ja bih vas protjerao iz grada.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Rijetko ovdje čitam, a još rjeđe pišem, ali svaka ti čast za ovobarbarez je napisao/la:@ josip bukal mogu da razumujem da te nervira ova forumska banda,I gluposti koje su u stanju izgovoriti,ali svi vi koji Haseta.nazivate cevabdjijom ili Osima slagiranim,ja bih vas protjerao iz grada.
Slažem se i ja sa normalnom komunikacijom ali rijetko ko to zna. Sve se svodi na provokacije .teatar je napisao/la:Rijetko ovdje čitam, a još rjeđe pišem, ali svaka ti čast za ovobarbarez je napisao/la:@ josip bukal mogu da razumujem da te nervira ova forumska banda,I gluposti koje su u stanju izgovoriti,ali svi vi koji Haseta.nazivate cevabdjijom ili Osima slagiranim,ja bih vas protjerao iz grada.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Kada ćeš shvatati da nas zaboli racku za tvoje mišljenje i mišljenja takvih kao tiJosipBukal je napisao/la:Uopšte nisam imao namjeru da vrijeđam Ferhatovića. Dok je još devetka radila često sam tamo išao a i danas ponekad odem u peticu. Riječ je o nazivu stadiona i o tome kako se svi mi pravi Željovci koji za gradski stadion koristimo naziv Koševo nazivamo retardiranim, kretenima i slično. Naime ako je i po kojem fudbaleru trebalo davati naziv stadiona onda bi po mom mišljenju to trebao biti Josip Katalinski. Dok je igrao, utakmice Želje su se igrale na Koševu i po meni on je največa legenda koja je na njemu igrala i kao čovjek i kao igrač.Ako ništa trebalo je otvoriti javnu raspravu kroz institucije grada o tome jer se radi o stadionu svih nas građana Sarajeva. A što se tiče protjerivanja, silazaka i sličnih uvreda, nemam se gdje vračat jer su moji vjekovima odavde.storm_raider je napisao/la:+1, protjerati odakle su i sisli u grad. Malo postovanja za dvije legende ovog grada.barbarez je napisao/la:@ josip bukal mogu da razumujem da te nervira ova forumska banda,I gluposti koje su u stanju izgovoriti,ali svi vi koji Haseta.nazivate cevabdjijom ili Osima slagiranim,ja bih vas protjerao iz grada.
SRETAN BROJ - 1725
Nemoj sad da ga kupimoTeaM87 je napisao/la:razlika je sto je Grbavica nas stadion, a Kosevo nije vas
I vaš isto, pa da ga koristimo za treninge
4.10.2009.
- Evolution87
- Kontakt:
nije samo na papiru, po svemu ostalom jeste. I hajd sjasi te sa temeTeaM87 je napisao/la:razlika je sto je Grbavica nas stadion, a Kosevo nije vas
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
mozda je vas pola, a pola pripada nekom drugom !!!Evolution87 je napisao/la:nije samo na papiru, po svemu ostalom jeste. I hajd sjasi te sa temeTeaM87 je napisao/la:razlika je sto je Grbavica nas stadion, a Kosevo nije vas
kako god okrenes Kosevo je napravljeno za FK Sarajevo, pa se ti mozes slikat do sutra
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.