Ko kaze da nije bitno ko ce doci. Ima gomila postova u kojima smo pisali o zamjenama ( i nemojte sad zapocinjati pricu kao trazili ste Vahu, hocete Barbareza ovo ono ! ) . Meni su idealna rjesenja Bajevic i Bazdarevic koji su na klupskom planu pokazali mnogo vise od Papeta te je opravdano ocekivati da bi radili puno bolji posao od njega i na kao selektori. Korisitite malo imaginaciju. Nema vise Germanije, nema vise krojenja spsika od igraca, nema vise strahovanja od taktickih promasajaUnofficialpage je napisao/la:A nećemo propast ni ako ostane.donniedarko je napisao/la:calcio, po hiljaditi put, necemo propasti ako ode Pape, mozemo samo biti na dobitku. Fkt ne znam sta je vama pa toliko insistirate na njegovom ostanku.calcio je napisao/la:Ispada sad po vasoj prici da je Lulic nevidjeni kloc i samo da je njega bilo maknuti a staviti Kolasinca pobjedili bi.
Pa Lulic je igrao lijevog beka hiljadu puta u karijeri, kako u reprezentaciji tako i u klubu.
Znam, sad cete reci pokrivao je cijelu stranu, ali to je radio i Ambrose kod Nigerije koji je igrao takodje na toj strani.Vama je u cilju samo da ode, ko će doći, ma to nije bitno. Ko god da dođe bit' će bolji. Slažem se da Pape nije najbolji, ma nije ni među boljima ali vala nije ni toliko loš koliko ga vi predstavljate.

Necemo propasti ali zato mozemo ucniti iskorak dalje. Mogu nam igrati najbolji igraci, moze nam biti red i mir u svlacionici. Mogli bi nekad i parirati jacim suparnicima, ne u vidu poraza protiv Argentine vec nekad izvuci pobjedu i slicno.