FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ponudili su mu mislim 7 miliona po sezoni, bruto ali on hoće više. Uvijek je teže doveti stranca u ligi nego imati domaćeg igrača, zato je plata u Thiaga tako velika (ne zaboravimo o kakvom se igraču radi). Recimo i Javi bi imao veću platu da se nije odrekao određenog novca da bi samo prešao u Bayern.
Toni je dobar, vrijedi on tih 5 miliona neta u usporedbi ko sve prima ogroman novac. Problem je što on ne odgovara Bayern-u, predstavlja najslabiju kariku u timu jer usporava samu igru.
I kod Yupp-a je bio loš. Čisto sumnjam da bi izbacili tako lahko Juventus i onda rasformirali Barcelonu da se on nije povrijedio, pa Muller igrao na cenera.
Toni je dobar, vrijedi on tih 5 miliona neta u usporedbi ko sve prima ogroman novac. Problem je što on ne odgovara Bayern-u, predstavlja najslabiju kariku u timu jer usporava samu igru.
I kod Yupp-a je bio loš. Čisto sumnjam da bi izbacili tako lahko Juventus i onda rasformirali Barcelonu da se on nije povrijedio, pa Muller igrao na cenera.
- anelbavarac
- Kontakt:
Zbog par milioncica koji Bayernu nista ne znace, ostajemo bez igraca svjetske klase.
Bravo upravo najebem vam se mamice svima
Bravo upravo najebem vam se mamice svima
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma ljudi, suplja prica je ovo sve, zar fakat vjerujete u sve sto se pise?
Jedna Marca to objavi i odmah je to sluzbeno.
U slucaju da ipak ode Kroos, bice to jedan veliki gubitak ali ne i nenadoknadiv, pogotovo ako znamo da u timu imamo jednog Thiaga kojeg samo ako povrede zaobidju ce doprinijeti vise nego Kroos.
Sjetimo se samo prosle sezone i njegovih igara a bas igrom slucaja je Kroos u tom periodu sjedio na klupi, dakle, Pepu Kroos ne odgovara onoliko koliko nama navijacima, ma koliko god cudno zvucalo.
Ne treba zaboraviti da takodjer imamo i nadolazecu zvijezdu u liku Hojbjerga koji je vise pruzio nego Kroos u njegovim godinama.
25 miliona Kroos + 18 miliona Mandzo = 43 miliona, sto bi bilo dovoljno da se kaparise Benatia.
Jedna Marca to objavi i odmah je to sluzbeno.
U slucaju da ipak ode Kroos, bice to jedan veliki gubitak ali ne i nenadoknadiv, pogotovo ako znamo da u timu imamo jednog Thiaga kojeg samo ako povrede zaobidju ce doprinijeti vise nego Kroos.
Sjetimo se samo prosle sezone i njegovih igara a bas igrom slucaja je Kroos u tom periodu sjedio na klupi, dakle, Pepu Kroos ne odgovara onoliko koliko nama navijacima, ma koliko god cudno zvucalo.
Ne treba zaboraviti da takodjer imamo i nadolazecu zvijezdu u liku Hojbjerga koji je vise pruzio nego Kroos u njegovim godinama.
25 miliona Kroos + 18 miliona Mandzo = 43 miliona, sto bi bilo dovoljno da se kaparise Benatia.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja koliko sam upucen Kroos je sam izjvio da ce o transferu razmisljati tek nakon SP. Ukoliko ode nece mi biti nimalo krivo jer se otvara mjesto za Thiaga, a samim tim mozda cak i za Javia. On ce svoje mjesto traziti u ekipi, no pitanje je da li ce ga izboriti!!!
Sto se tice odbrane i stopera, koliko nam je pametno igrati sa samo dva stopera plus Strudlom koji ne znam kada ce se oporaviti u potpunosti da moze igrati!!!
Ne bi bilo lose dovesti nekog stopera tipa van Buytena da moze odmah uskociti ukoliko je potrebno!!! Sto se tice ostalih pozicija, ne treba nam apsolutno niko!!!
Jedin stvar ukoliko Pep i dalje planira sa Lahmom u vezi, treba nam kvalitetan desni bek!!!!
Sto se tice odbrane i stopera, koliko nam je pametno igrati sa samo dva stopera plus Strudlom koji ne znam kada ce se oporaviti u potpunosti da moze igrati!!!
Ne bi bilo lose dovesti nekog stopera tipa van Buytena da moze odmah uskociti ukoliko je potrebno!!! Sto se tice ostalih pozicija, ne treba nam apsolutno niko!!!
Jedin stvar ukoliko Pep i dalje planira sa Lahmom u vezi, treba nam kvalitetan desni bek!!!!
Stern des Südens
sto ste se vise napalili na tog bentiju,ko je zzapravo on da vrijedi tolike pare,to je cijena za zenite i te ludjake koji bacaju ogroman novac za neprovjerenog igraca.kao i nekad erik lamela wow hrpa miliona a na kraju nista.
VOLIM BAYERN
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jedini preostali kvalitetan stoper na trzistu a njegove igre su preporuka svima da se radi o strasno kvalitetnom igracu.isakovich je napisao/la:sto ste se vise napalili na tog bentiju
Svakako da ne vrijedi ogromne novce ali se drugacije ne moze iscupati iz Rome nego sa nekim enormnim ciframa.
Ocit primjer je Javi kojeg smo morali preplatiti jer ga drugacije sigurno ne bi mogli dobiti.
On je svakako taj novac opravdao a vjerujem da bi to isto i Benatia uradio.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
@Neutral
Ne znam otkud spekulacije o 7 milja, predsjednik Hopfner bio je jasan da za Kroosa nema nove ponude i pozvao se na slučaj Ballacka kojem su također nudili produženje po istim uvjetima. I još je zaprijetio da ponuda neće bit dugo na stolu. To su prenijeli od Kickera, Sky do svih vodećih medija. E sad, ako ti poslodavac na tvoje "radno mjesto" zaposli novog čovjeka sa skoro duplo većom plaćom, što to znači? Nije da te tjeramo, ali bilo bi poželjno da odeš.
Što se tiče Kroosa, neko ga voli a neko ne, ko uostalom i bilo kojeg drugog igrača, neko npr. ne voli Schweinija ili Thiaga. Da li on usporava igru, ha možda i da. A možda i Thiago previše komplicira i sklon je velikim pogreškama, ne znam. Isto tako jesu li dobili Juve, Barcu i Dortmund zato što ga nije bilo ili usprkos tome što ga nije bilo teško je reći. Činjenica je da je on prošlu sezonu u bundesu odigrao odlično, da je stub repke i da ga zovu Real, Barca, Chelsea i Manu, pa kud ćeš veće potvrde vrijednosti. No, iz nekog razloga on očito Guardioli ne odgovara, ko što mu sutra npr. neće odgovarat Schweini.
Ne znam otkud spekulacije o 7 milja, predsjednik Hopfner bio je jasan da za Kroosa nema nove ponude i pozvao se na slučaj Ballacka kojem su također nudili produženje po istim uvjetima. I još je zaprijetio da ponuda neće bit dugo na stolu. To su prenijeli od Kickera, Sky do svih vodećih medija. E sad, ako ti poslodavac na tvoje "radno mjesto" zaposli novog čovjeka sa skoro duplo većom plaćom, što to znači? Nije da te tjeramo, ali bilo bi poželjno da odeš.
Što se tiče Kroosa, neko ga voli a neko ne, ko uostalom i bilo kojeg drugog igrača, neko npr. ne voli Schweinija ili Thiaga. Da li on usporava igru, ha možda i da. A možda i Thiago previše komplicira i sklon je velikim pogreškama, ne znam. Isto tako jesu li dobili Juve, Barcu i Dortmund zato što ga nije bilo ili usprkos tome što ga nije bilo teško je reći. Činjenica je da je on prošlu sezonu u bundesu odigrao odlično, da je stub repke i da ga zovu Real, Barca, Chelsea i Manu, pa kud ćeš veće potvrde vrijednosti. No, iz nekog razloga on očito Guardioli ne odgovara, ko što mu sutra npr. neće odgovarat Schweini.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Definitivno na ovom forumu ima vecih strucnjaka od murinja pepa carla susica i ostale kreme svjetskih strucnjaka, neznam zasto osporavate toliko odlazak krosa, valjda je neko tamo u minhenu sjeo i odlucio o tome, pa niko ga nije oteo ukro nego ga je uprava prodala iz nekih njima poznatih razloga o kojim se ovdje moze samo lupetat, sjecam se odlaska balaka i prodaje ovena unajtedu pa svi znamo kako su obojica zavrsila, nesto slicno predvidjam i toniju, on sigurno nije wc igrac, jeste dosta dobar al nije opet wc, uostalom sad tiago ima da melje bundeskom, vise prostora za igru vise okomitosti lucidnosti i brzine.
Upravo je i to razlog što ne mogu Kroos-a u Bayern-u. Ili General ili Toni, treće opcije nema (mislim na prvih jedanaest). Dovoljno je u timu imati jednog sporijeg igrača koji malo duže drži tu loptu u nogama. Kroos je trenutno slabiji od Bastiana, šta će biti sljedećih godina ne znam, niti me zanima. Koga bi ti držao na klupi, Bastiana, Tonia ili Javi Martinez-a, igrača koji je jedini pravi zadnji vezni u timu nakon prodaje Gustava.
I sam Pep ne želi da ide Kroos, a mislim da bi bio jako sretan kada bi se to desilo.
Imaš Generala, Javi Martinez-a, Gotze-a, Ribery-a, Robben-a, Shaqiri-a, Muller-a u timu a od njih samo četiri mogu igrati u prvom timu, šta izabrati. Ribery i Robben su sigurni, a Muller igra sjajno na Svjetskom prvenstvu.
I sam Pep ne želi da ide Kroos, a mislim da bi bio jako sretan kada bi se to desilo.
Imaš Generala, Javi Martinez-a, Gotze-a, Ribery-a, Robben-a, Shaqiri-a, Muller-a u timu a od njih samo četiri mogu igrati u prvom timu, šta izabrati. Ribery i Robben su sigurni, a Muller igra sjajno na Svjetskom prvenstvu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo opet je sve negirano.Another turn in the Kroos saga. After Marca had claimed that Kroos is off to Real, Kroos's agent denies any agreement
Ne znam samo sto ne sacekaju kraj SP-a i lijepo to sve zavrse a ne ovako na vrat na nos.
Edit 1:Inace, Robben je proglasen najboljim Bayernovim igracem za proslu sezonu.
Edit 2: Pep navodno planira gurnuti Greena u vatru ove sezone a ne na posudbu kao sto se ocekivalo.
Robben je uz Messi-a i Ronalda najbolji fudbaler na svijetu. Ovo što on igra je atomski fudbal, šta je sve moglo biti da nije bilo tih povreda u njegovoj karijeri, a i ovako je imao odličnu karijeru zbog koje će se pamtiti.
Kroos je davno rekao da će nakon Svjetskog odlučiti da li ide ili ostaje, no sve ovo ide prema tome da ide. Lijepo bi bilo izvući 30 miliona ali eto dosta i tih 25 miliona za igrača koji je u posljednjoj sezoni ugovora.
Toni Kroos je naša najveća slabost u igri iako ima najsigurnije noge Evrope. Javi mora igrati u veznom redu.
Kroos je davno rekao da će nakon Svjetskog odlučiti da li ide ili ostaje, no sve ovo ide prema tome da ide. Lijepo bi bilo izvući 30 miliona ali eto dosta i tih 25 miliona za igrača koji je u posljednjoj sezoni ugovora.
Toni Kroos je naša najveća slabost u igri iako ima najsigurnije noge Evrope. Javi mora igrati u veznom redu.
Sve pet, ali onda se nema šta prebacivat Kroosu što će otić. Ne uklapaš se, trener misli da ima boljih, kad plate 25 milki adio i sretno ti bilo kamo pošao.
Inače, naravno da se transferi ne objavljuju za trajanja WC i to kad igrač još igra na turniru, sve će se znat kad za to dođe vrijeme.
Inače, naravno da se transferi ne objavljuju za trajanja WC i to kad igrač još igra na turniru, sve će se znat kad za to dođe vrijeme.
Ja ne krivim sekunde Kroos-a, hoće 5 miliona neto, njegovo pravo tražiti toliko. Po meni zaslužuje iste pare kao i Thiago ali on je igrač koji ne odgovara ovakvom Bayern-u i volio bi da ide.
Najgore od svega je što Pep govori da bi volio da ostane Kroos. Pep mi djeluje pomalo izgubljeno, ubija formu igrača sa nekim rotacijama kao Mancini, a ovo što radi sa Lahm-om je u istom trenutku i smiješno i žalosno. Na početku je igrao tu radi povrede Javi-a a onda se kao ustalio, koja smijurija.
Najgore od svega je što Pep govori da bi volio da ostane Kroos. Pep mi djeluje pomalo izgubljeno, ubija formu igrača sa nekim rotacijama kao Mancini, a ovo što radi sa Lahm-om je u istom trenutku i smiješno i žalosno. Na početku je igrao tu radi povrede Javi-a a onda se kao ustalio, koja smijurija.
Pep definitvno ubija Lahma sa ovim silovanjem na zadnjem veznom, kao da nama fali kvalitetnih veznjaka pa je prisiljen igrati u vezi.
U zadnjoj godini sa Juppom je imao strašnu sezonu mislim da je imao 19 asistencija.
Čim ga je ubacio u vezu izgubili smo tu ubojitost jer Robben i Ribac znaju koliko im je važan Lahm.
U zadnjoj godini sa Juppom je imao strašnu sezonu mislim da je imao 19 asistencija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
I onda doše šminker i kopira Pep-a sa Lahm-om na poziciji zadnjeg veznog.
Razumijem ja da ulazi polahko u godine i da ne želi da mu se dogodi slučaj Maicon (Bale), ali opet je bolji na beku, posebno radi ofanzivne igre nego na ovoj sadašnjoj poziciji.
Razumijem ja da ulazi polahko u godine i da ne želi da mu se dogodi slučaj Maicon (Bale), ali opet je bolji na beku, posebno radi ofanzivne igre nego na ovoj sadašnjoj poziciji.
- OfficialAgent
- Kontakt:
Bayern and Real Madrid are negociating a SWAP deal between Toni Kroos and Angel Di Maria. Deal almost done! [BILD]

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
- Omerbavarac
- Kontakt:

Dakle, to su ti bijeli gostujuci dresovi.
Pošto Omerova slika nije baš najjasnija, evo jedne iz malo bližeg ugla

Moram priznati da mi se baš sviđaju gostujući dresovi, čak više nego domaćinski

Sent from my Philips Smart TV.
dr.adnan je napisao/la:Pošto Omerova slika nije baš najjasnija, evo jedne iz malo bližeg ugla
koju čast iskazuju Robbenu....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ovo oko Di Marie je cista patka?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.